Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι δυνατον πρωτη αγωνιστικη του CL και κανενα Ελληνικο καναλι να μην εχει αθλητικη εκπομπη;

Ολα κονσερβα εχουν ουτε στο βρεχει κεφτεδες δεν εχει τοση κονσερβα!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

ποια ατλετικο?το παραρτημα?? που τους δωσαμε δανικο τον ρουγκαλα .ΕΛΑ ΤΩΡΑ με τα φιλικα

Στη Σουηδια εχουν ληξει οι μεταγραφες? Προλαβαινουμε να τους δωσουμε κανενα παικτη να κανουμε το διπλο σαν φιλικο οπως σημερα ή θα παιξουμε στα ισια οπως η Μπαναθα?

• Like 2

Αναμενουμε σχολια απο CROM και Demon... Να μας πουν για τον αναδρομο Ερμη,για τη θεση που ειχε το φεγγαρι αναμεσα στη γη και στον Κρονο για να κερδισουμε,τα ηλεκτρικα φορτισμενα σωματιδια που υπηρχαν πανω απο το Καραισκακη,για την φορά του χορτου και τις λοιπες επιστημονικες ερμηνιες της νικης μας..

Τι παιδεύεσαι αγόρι μου;Μετά το ignore list στο θαυμαστή προσωπολάτρη ειδικά ηρέμησε το κεφάλι μου.Δεν ξέρεις πόσο πιο άνετη είναι η ανάγνωση μου στο thread αθλητικά.....

Βρωμάει μέχρι την Αμφιπολη οτι θα χάσουμε με την Μάλμε αλλά για την ώρα απολαμβάνουμε τη μεγάλη νικη :)

Έτσι και το γκαντεμιάσεις και χάσουμε θα σε αφαιρέσω από φίλο... :-D Κανόνισε Ρωμαίε λάτρη των οργίων να βγεις αληθινός.Δεν σε σώζει ούτε ο Ιούλιος Καίσαρας......

• Like 1

Στη Σουηδια εχουν ληξει οι μεταγραφες? Προλαβαινουμε να τους δωσουμε κανενα παικτη να κανουμε το διπλο σαν φιλικο οπως σημερα ή θα παιξουμε στα ισια οπως η Μπαναθα?

εχουμε τα ball boys εκει dont worry

• Like 2

Τι παιδεύεσαι αγόρι μου;Μετά το ignore list στο θαυμαστή προσωπολάτρη ειδικά ηρέμησε το κεφάλι μου.Δεν ξέρεις πόσο πιο άνετη είναι η ανάγνωση μου στο thread αθλητικά.....

Οχι φιλε..Θελω να τον βλεπω να κλαιει.Θελω να τον βλεπω να λεει για ολα τα παραπανω.Για τις συνομωσιες του σημαντος και του Πλατινι-Μαρινακη..Κανενα οικτο σε κανεναν απο τετοιου ειδους ατομα.Θελω πεναλτι και αποβολη στο ημικυκλιο της σεντρας..Θελω κλαμα ακομα και για τους ηχουν του τρενου στο Φαληρο και της κινησης της Λ.Αλεξανδρας που αποσυντονιζει τους παικταραδες της Μπαναθας που τους κλεβουν το πρωταθλημα καθε χρονο.

Κριμα που μετα της Αρσεναλ,Μονπελιε,Μπενφικα,προστεθηκε στην Ευρωπαικη λιστα της παραγκας και η Ατλεντικο (λογω Ρουγκαλα ντε).Επισης κριμα που εχουν τελειωσει οι μεταγραφες και δεν μπορουμε να παραρτηματοποιησουμε και την Μαλμε και θα παμε εκει να παιξουμε στα ισια το παιχνιδι.

Υ.Γ Βαγγελα τους διαλυσες (μετα τον Λεοζινιο)

• Like 1

Βρωμάει μέχρι την Αμφιπολη οτι θα χάσουμε με την Μάλμε αλλά για την ώρα απολαμβάνουμε τη μεγάλη νικη :)

μεγαλη νικη αλλα εχουμε θεμα με τα cb κακα τα ψεματα παιζαμε με δυο ανασταλτικους +κασαμι +2 αλλαγες φουστερ και εντικα κα φαγαμε 2 γκολ απο λαθος της αμυνας

εχουμε τα ball boys εκει dont worry

Α οκ,ξεκουραστο 2πλο παλι για τον Θρυλο της παραγκας.Να το παιξουμε 2-3 σκορ? Ή θα το παιξει ο αλλος παλι 3-2 και θα σηκωσει το χρημα ο αλλος μονος του οπως σημερα στα Φ(κ)απακια?

Έτσι και το γκαντεμιάσεις και χάσουμε θα σε αφαιρέσω από φίλο... :-D Κανόνισε Ρωμαίε λάτρη των οργίων να βγεις αληθινός.Δεν σε σώζει ούτε ο Ιούλιος Καίσαρας......

χαχαχαχα...κλασικος Ολυμπιακος ρε. Στα δυσκολα τα καταφέρνει και στα εύκολα τον πινει :P

Οποτε ειναι φαβορι παίζει χάλια :P

• Like 1

Ειναι δυνατον πρωτη αγωνιστικη του CL και κανενα Ελληνικο καναλι να μην εχει αθλητικη εκπομπη;

Ολα κονσερβα εχουν ουτε στο βρεχει κεφτεδες δεν εχει τοση κονσερβα!

Έχει η Νόβα τώρα. Όταν η ελληνική ομάδα παίζει στη Νόβα έχει εκεί. Όταν παίζει στη ΔΤ αντίστοιχα έχει εκεί.

Ο Βαζελοματαντόρ πήγε για ύπνο?

Θέλω να του στείλω σε pm τηλέφωνο απο ένα καλό ντιλίβερι.

ΑΝ τον δείτε πείτε με να του στείλω του παλουκαριού. :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...