washcloud Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Κουφάλα Μάντζαρη, μαντζάρε και ξάπλα όλα πληρωμένα, μέχρι τον Οκτώβρη. (...κρίμα...Πολύ κρίμα για το παιδί κυρίως, αλλά και για τον ΟΣΦΠ - ίσως και για την Εθνική. Ίσως ο χειρότερος τραυματισμός για αθλητή η ρήξη χιαστών...Το έχω πάθει και δεν παλεύεται - κυρίως το ψυχολογικό της καθήλωσης, γιατί όντας μη όποιος κι όποιος ο Μάντζαρης, τουλάχιστον θα έχει -λογικά- πλήρη αποθεραπεία κι επιστροφή...Όχι ότι δεν παίζει να του κοστίσει και στην εξέλιξή του ως παίκτη βέβαια...)
dismemberer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Αυτο δεν ειχε παθει και ο Μασιγιαουσκας?
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μενει ο Τζιμπουρ .... Ετσι για να βλεπετε τι εστι χοντρος . Αυτο δεν ειχε παθει και ο Μασιγιαουσκας? Κατι τετοιο ειχε παθει νομιζω ,παντως η φαση που τραυματιστηκε ο Ματσιγιαουσκας ειναι πανομοιοτυπη με του Ματζαρη την θυμαμαι . Το προβλημα σε αυτους τους τραυματισμους ειναι η αποθεραπεια που κανει ο παιχτης και η ομαλη προσαρμογη του ξανα στην ομαδα και κυριως η ψυχολογια .Παιζει μεγαλο ρολο η ψυχολογια γιατι μπορει να σε παρει απο κατω ,μην ξεχνατε ενας αθλητης ζει απο το αθλημα πχ μπασκεμπολιστας ,ποδοσφαιριστης κτλ ..
LRoi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μενει ο Τζιμπουρ .... Ετσι για να βλεπετε τι εστι χοντρος . Δήλωση του Ραφίκ Τζιμπούρ Δήλωση του Αλγερινού ποδοσφαιριστή σχετικά με την παραμονή του στον Ολυμπιακό. Μετά από τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και με δική μου πρωτοβουλία, συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, του εξήγησα την πρόθεση μου να μείνω στην ομάδα, αφού τα χρήματα δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητα μου και συμφωνήσαμε να βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τρία χρόνια. Θέλω όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού να γνωρίζει, ότι ουδέποτε θέλησα να φύγω από τον Πειραιά και ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι οι οπαδοί μας χαρούμενοι και να πανηγυρίζουν μαζί με μένα και τους συμπαίκτες μου νίκες και τίτλους. Ραφίκ Τζιμπούρ http://www.olympiacos.org/article/19706/dilosi-toy-rafik-tzimpoyr
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ετσι μαλιστα ,τωρα τον συμπαθησα ακομα πιο πολυ με αυτα που ειπε .
Cossutius. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ωραίος ο Τσιμπούρης ή απλά δεν είχε καμια σοβαρή πρόταση. Σου λέει μλκας ειμαι να πάω στη Μπεσικτας? Εδω με έχουν θεό. Θετικό διότι εξακολουθούμε να έχουμε το καλύτερο επιθετικο δίδυμο αλλά....δε σκοράρουμε. Τι στο λουτσο καλυτερο ειναι τότε??χαχαχα 1
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ωραίος ο Τσιμπούρης ή απλά δεν είχε καμια σοβαρή πρόταση. Σου λέει μλκας ειμαι να πάω στη Μπεσικτας? Εδω με έχουν θεό. Θετικό διότι εξακολουθούμε να έχουμε το καλύτερο επιθετικο δίδυμο αλλά....δε σκοράρουμε. Τι στο λουτσο καλυτερο ειναι τότε??χαχαχα Μπα μιζα μανατζερ μυριζει .Ποιος θα του εδινε 1.600.000 ..
LRoi Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ε, ναι, ο Αλγερινός έπαιζε στο river με 3,7 στο χέρι και πόνταρε για full house. Όταν είδε ότι δεν τσιμπάει ο χοντρός στη μπλόφα, πήγε πάσο
dismemberer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Τι σχεση εχει ο Παργκο με το Ματζαρη?
Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Ευκαιρία λέω να τον πάρουμε τώρα που έμεινε ελεύθερος. Θα ανεβάσει ένα επίπεδο μόνος του την ομάδα. 1
margaritagr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Εχω στεναχωρηθει τοσο με τον Μαντζαρη που διαβασα για τον Ραφικ και μου φανηκε ουδετερο... Εννοειται πολυ καλη εξελιξη, αλλα το μοασκετ με καιει τωρα
konstantinos77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Χαλαρωσε,η ομαδα εχει ψυχη θα την βγαλει οταν ερθει η στιγμη θα δεις...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2013 Μην περιμενετε μεταγραφη, λογικα θα αναπληρωσει ο Κατσιβελης. Κριμα για τον παικτη, ασχημος τραυματισμος. Το χειροτερο ειναι οτι γυρνας 1 κλικ πιο αργος στα ποδια απο τετοιο τραυματισμο, αν υποθεσουμε οτι στα υπολοιπα μεσα απο την προπονηση ξαναπιανεις το 100% σου. Τηλεμαχε ποιον Παργκο ρε..Εχετε τον Σπανουλη που θελει 2 μπαλες μονος του θα παρετε και τον Παργκο που θελει αλλες 2-3? Με 1 μπαλα παιζεται το μπασκετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις