Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κουφάλα Μάντζαρη, μαντζάρε και ξάπλα όλα πληρωμένα, μέχρι τον Οκτώβρη.

(...κρίμα...Πολύ κρίμα για το παιδί κυρίως, αλλά και για τον ΟΣΦΠ - ίσως και για την Εθνική. Ίσως ο χειρότερος τραυματισμός για αθλητή η ρήξη χιαστών...Το έχω πάθει και δεν παλεύεται - κυρίως το ψυχολογικό της καθήλωσης, γιατί όντας μη όποιος κι όποιος ο Μάντζαρης, τουλάχιστον θα έχει -λογικά- πλήρη αποθεραπεία κι επιστροφή...Όχι ότι δεν παίζει να του κοστίσει και στην εξέλιξή του ως παίκτη βέβαια...)

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Μενει ο Τζιμπουρ ....

Ετσι για να βλεπετε τι εστι χοντρος .

Αυτο δεν ειχε παθει και ο Μασιγιαουσκας?

Κατι τετοιο ειχε παθει νομιζω ,παντως η φαση που τραυματιστηκε ο Ματσιγιαουσκας ειναι πανομοιοτυπη με του Ματζαρη την θυμαμαι .

Το προβλημα σε αυτους τους τραυματισμους ειναι η αποθεραπεια που κανει ο παιχτης και η ομαλη προσαρμογη του ξανα στην ομαδα  και κυριως η ψυχολογια .Παιζει μεγαλο ρολο η ψυχολογια γιατι μπορει να σε παρει απο κατω ,μην ξεχνατε ενας αθλητης ζει απο το αθλημα πχ μπασκεμπολιστας ,ποδοσφαιριστης κτλ ..

Δημοσ.

Μενει ο Τζιμπουρ ....

Ετσι για να βλεπετε τι εστι χοντρος .

Δήλωση του Ραφίκ Τζιμπούρ

Δήλωση του Αλγερινού ποδοσφαιριστή σχετικά με την παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Μετά από τα όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες και με δική μου πρωτοβουλία, συναντήθηκα με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, του εξήγησα την πρόθεση μου να μείνω στην ομάδα, αφού τα χρήματα δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητα μου και συμφωνήσαμε να βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Θέλω όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού να γνωρίζει, ότι ουδέποτε θέλησα να φύγω από τον Πειραιά και ότι θα κάνω τα πάντα για να είναι οι οπαδοί μας χαρούμενοι και να πανηγυρίζουν μαζί με μένα και τους συμπαίκτες μου νίκες και τίτλους.

Ραφίκ Τζιμπούρ

http://www.olympiacos.org/article/19706/dilosi-toy-rafik-tzimpoyr

Δημοσ.

Ωραίος ο Τσιμπούρης ή απλά δεν είχε καμια σοβαρή πρόταση. Σου λέει μλκας ειμαι να πάω στη Μπεσικτας? Εδω με έχουν θεό.

Θετικό διότι εξακολουθούμε να έχουμε το καλύτερο επιθετικο δίδυμο αλλά....δε σκοράρουμε. Τι στο λουτσο καλυτερο ειναι τότε??χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος ο Τσιμπούρης ή απλά δεν είχε καμια σοβαρή πρόταση. Σου λέει μλκας ειμαι να πάω στη Μπεσικτας? Εδω με έχουν θεό.

Θετικό διότι εξακολουθούμε να έχουμε το καλύτερο επιθετικο δίδυμο αλλά....δε σκοράρουμε. Τι στο λουτσο καλυτερο ειναι τότε??χαχαχα

Μπα μιζα μανατζερ μυριζει .Ποιος θα του εδινε 1.600.000 ..

Δημοσ.

Ε, ναι, ο Αλγερινός έπαιζε στο river με 3,7 στο χέρι και πόνταρε για full house. Όταν είδε ότι δεν τσιμπάει ο χοντρός στη μπλόφα, πήγε πάσο :)

Δημοσ.

Εχω στεναχωρηθει τοσο με τον Μαντζαρη που διαβασα για τον Ραφικ και μου φανηκε ουδετερο... Εννοειται πολυ καλη εξελιξη, αλλα το μοασκετ με καιει τωρα :(

Δημοσ.

Μην περιμενετε μεταγραφη, λογικα θα αναπληρωσει ο Κατσιβελης. Κριμα για τον παικτη, ασχημος τραυματισμος. Το χειροτερο ειναι οτι γυρνας 1 κλικ πιο αργος στα ποδια απο τετοιο τραυματισμο, αν υποθεσουμε οτι στα υπολοιπα μεσα απο  την προπονηση ξαναπιανεις το 100% σου.

Τηλεμαχε ποιον Παργκο ρε..Εχετε τον Σπανουλη που θελει 2 μπαλες μονος του θα παρετε και τον Παργκο που θελει αλλες 2-3? Με 1 μπαλα παιζεται το μπασκετ :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...