Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελπίζω να κάνει σωστή διαχείριση και στο β ημίχρονο ο Μιτσελ και τα παιδιά να δειξουν το ίδιο πάθος.

Κριμα ειναι να χαθεί τέτοιο παιχνίδι. Οκ ομαδάρα οι άλλοι αλλά τα πήγαμε καλά μέχρι τωρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Βέβαια ένας φίλος μου (αντιολυμπιακός αυτός) λέει οτι όπως έγινε πέρσυ με την παρι, θα καταρρεύσει ο ολυμπιακός στο β ημίχρονο επειδή δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα χάσει.... εγώ εύχομαι να νικήσει πάντως.

Έχω χρόνια να δω τόσο καλό αριστερό μπακ όσο ο Μαζοτέτοιος ! Θα φύγει για πολλά πολλά μύρια !

Κατά τ'άλλα, κάντε την καλή να μη χάσετε ρε παιδιά..

Τι εννοεις αριστερο μπακ; Αριστερο χαφ δεν παιζει :P

Στο espn λενε τα χειροτερα για τον μητρογλου και λενε οτι καλυτερα να μπει ο διαμαντακος για να κρατησει μπαλα. 

ΦΟΥΣΤΕΡΑΡΟΣ

Τραγική αλλαγή. Βγάζει έναν απ τους καλυτερους του αγωνα και αφηνει μέσα τον μέτριο Μητρογλα.

Δημιουργικότητα μηδέν απο εμάς και οι άλλοι πιέζουν. Αφελάι δεν υπάρχει.

Ε καλά εντάξει...τι όνειρο ειδες ρε Μιτσελ. Κάκιστη αλλαγή. Ένας άνθρωπος κράταγε μπάλα και τον έβγαλες...Τον πινουμε κανονικότατα τωρα.

Μέτρια αλλαγή.

Εντιγκά για να αμυνθεί αλλά τη γαμωμπαλα ποιος θα τη στείλει στον κάκιστο Μητρογκολ?

Δεν παιζεις για να βαλεις γκολ τωρα

Προσπαθεις να κρατησεις λιγο μπαλα , να παρεις το κεντρο που εχεις χασει απο το 40 κ να βγει το παιχνιδι 

Και ααααααν καπως μαγικα βγει αντεπιθεση εχει καλως

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...