Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδάκια, έχω να ρωτήσω κάτι. Έχω να πάω σε ματς με ολυμπιακό πολλά χρόνια και έβγαζαν άλλοι για μένα εισητήριο. Θέλω να ξεκινήσω να πηγαίνω σε αγώνες του ολυμπιακού (κυριως στο καραισκάκη) και θέλω να μάθω για τα εισητήρια. Οκ, ξέρω ότι γίνεται να πάω στο στάδιο και να βγάλω, αλλά θέλω κυρίως μέσω ίντερνετ. Μου λέει στην ιστοσελίδα ότι πρέπει να κάνω λογαριασμό για να βγάλω online εισητήριο για print at home. Το έχετε κάνει εσείς; Είναι αφαλές;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

το ποιο πιθανον ειναι να σας  προσλαβει αυτος για να του βαψετε  τα καγκελα  ...μιας και ειστε καλοι στο βαψιμο

2j2vj7p.jpg

Στους ολυμπαικους αγωνες γιατι ο εθελοντισμος ειναι κατι καλο και εδω κατακριτεο;

Στους ολυμπαικους αγωνες γιατι ο εθελοντισμος ειναι κατι καλο και εδω κατακριτεο;

Γιατι μιλαμε για ΠΑΕ... Δεν ειναι κατακριτεο,ειναι ξεφτιλα το να γινεται αυτο επειδη δεν υπαρχουν καποια ευρω

Και στο κατω κατω,κανεις δεν ειπε οτι ειναι κατακριτεο

Ενα κρατος εχει 10πολλαπλασια χρηματα απο ολες τις παε μαζι. Και εκει μεγαλυτερη ξεφτιλα δλδ...

Ξεφτιλα για μενα ειναι να παιρνεις τιτλους με τη διαιτησια, και να πανηγηριζεις με αυτους, ειρωνευοντας τις υπολοιπες ομαδες που δεν εχουν την οικονομικη ευμαρεια που παρεχει το δωρεαν γηπεδο και η 25 αρα του cl

Ενα κρατος εχει 10πολλαπλασια χρηματα απο ολες τις παε μαζι. Και εκει μεγαλυτερη ξεφτιλα δλδ...

Το κρατος αγορι μου στελνει εθελοντες για να βαψει το ΟΑΚΑ ας πουμε?

Εφυγε ο Αυγουστος,ακομα δεν...?

Σαν να βγαινω στην γειτονια μου και να ζηταω εθελοντες για να βαψουν το σπιτι μου..

Αλλα αμα δεν τα τσουβαλιασουμε ολα στο ιδιο σακι...δεν γινεται τπτ...

φυσικα και δεν ειναι κατακριτεο ,καζουρα κανω ..τετοιες ανιδιοτελης κινησεις με σκοπο και μονο την αγαπη προς την ομαδα  ειναι κατι που σεβομαι ,αλλωστε αυτο σημαινει να σαι οπαδος  , σε αντιθεση με τους δικους μας που καθονται σε σταση προσοχη στον φαταουλ.

• Like 2

Στο λεξικο καποιων γαβρων που η λεξη περηφανεια σημαινει να τρως τεσσαρες, να παιρνεις κλεμμενα πρωταθληματα και να εισαι ο τζανετακος της ευρωπης, προφανως και η λεξη ξεφτιλα αποκτα αλλο νοημα...

Σε αυτο το λεξικο ξεφτιλα δεν σημαινει να εχεις τις μισες ομαδες παραρτηματα, να στηνεις διαιτητες, να κλεβεις πρωταθληματα, να βγαζεις δημαρχους...φαταουλες και μαλιστα να υπερηφανευεσαι για αυτα, αλλα ξεφτιλα σημαινει να βοηθας ανιδιοτελως με οποιον τροπο μπορεις την ομαδα σου...

• Like 1

Στο λεξικο καποιων γαβρων που η λεξη περηφανεια σημαινει να τρως τεσσαρες, να παιρνεις κλεμμενα πρωταθληματα και να εισαι ο τζανετακος της ευρωπης, προφανως και η λεξη ξεφτιλα αποκτα αλλο νοημα...

Σε αυτο το λεξικο ξεφτιλα δεν σημαινει να εχεις τις μισες ομαδες παραρτηματα, να στηνεις διαιτητες, να κλεβεις πρωταθληματα, να βγαζεις δημαρχους...φαταουλες και μαλιστα να υπερηφανευεσαι για αυτα, αλλα ξεφτιλα σημαινει να βοηθας ανιδιοτελως με οποιον τροπο μπορεις την ομαδα σου...

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου στην Ελλάδα οποία ομάδα παίρνει πρωτάθλημα είναι στημένο, ο πρόεδρος της είναι λαμόγιο,οι οπαδοί της είναι βόδια,οι διαιτητές είναι στημένοι,οι εισαγγελείς ετοιμάζουν προσφυγές και οι δημοσιογράφοι είναι τσιράκια..... Αυτά.....

• Like 3

Πφφφφ...δεν έχεις βαρεθεί να λες τα ίδια και τα ίδια εδώ και τόσες σελίδες;;

Τάδε έφη superpie!!!

Trololololololololol

Εσύ έ'εις ξφύγει....

Ναι ενω εσεις οχι..Ασε μας ρε φιλε..Μονο εγω ειμαι το τρολ,εσεις ειστε οι οπαδοι με το φανταστικο πρασινο dna,τα εχουμε πει...Αλλα ειπαμε,το μαγαζακι του απεναντι να κοιταμε μονο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...