Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ονομάζεται λογική, που δεν επιτρέπω σε κανέναν δημοτικό σύμβουλο, ή υπάλληλο δημοτικού συμβούλου να μου τη βιάζει.

Ειδικά από τη στιγμή, που μπορώ να σου πω και 5-10 τρόπους που ΠΟΛΥ εύκολα, μπορείς να μαιμουδέψεις ισολογισμό, προκειμένου να....τραβήξεις λεφτά από το μαγαζί...

Και πως οριζεις εσυ ρε φιλε την λογικη οταν εισαι εξω απο την ΠΑΕ? Αν ειναι ετσι,τοτε μπορουμε ανετα να πουμε οτι ο Σαβιολα δεν επαιρνε 2εκ ευρω αλλα επαιρνε 500χιλ,οτι ο Μπερκ δεν παιρνει 400χιλ αλλα παιρνει 1εκ ή 100χιλ..

Με βαση τα δημοσιευμενα συμβολαια και τους επισημους ισολογισμους μπορουμε να κρινουμε.Και με βαση αυτα ετσι ειναι τα πραγματα..

Τωρα το τι κανει ο καθενας "κατω απο το τραπεζι" σε μια ΠΑΕ που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ξερουμε τι παιζει περαν των επισημων στοιχειων,ουδεις ξερει..

Ξερεις εσυ για παραδειγμα οτι τα λεφτα του Μαυρια και του Καπινο μπηκαν στα χρωστουμενα του ΠΑΟ για να μειωθει το ελλειμα και οχι στην τσεπη του? Το γνωριζεις αυτο ή μπορεις να το ξερεις? ΟΧΙ..

Με βαση τα στοιχεια που δημοσιευονται βγαζεις συμπερασμα..

Γιατι εσυ μπορεις να μου πεις οτι ο Βαγγελας τσεπωνει 5εκ ευρω τον χρονο απο τον Ολυμπιακο,αλλα και εγω μπορω να σου πω το αντιθετο,οτι επιτηδες φτιαχνει μικροτερο ισολογισμο για να γλειτωσει εφορια κτλ κτλ,και οτι ο Σαβιολα δεν επαιρνε 2εκ τον χρονο,αλλα 4εκ και οτι καθε χρονο ο Βαγγελας χωνει και απο την τσεπη του λεφτα (που δεν φαινονται) και ειναι γαματος προεδρος..

Βλεπεις ποσο ευκολα μπορω να σου αντιπαραθεσω το επιχειρημα οτι παραποιει τον ισολογισμο οπως λες?Εσυ λες οτι το κανει προς αντισταθμιση των ποσων,και εγω μπορω να σου πω το ιδιο ευκολα,οτι το κανει για να γλειτωσει εφορια ενω τα χωνει κιολας..

Βγαζουμε ακρη ετσι με υποθεσεις?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

αν η λογική σου, σου λέει ότι ο δημοτικός σύμβουλος, έδινε 4 στο σαβιόλα, και απέκρυπτε τα 2, ναι, να συζητήσουμε για τη λογική σου, που χάνει, που κερδίζει, αν έχεις δίκιο, και πως αυ΄το παραποιήθηκε.

Εμένα πάλι, η δική μου λογική, μου υπαγορεύει όταν βλέπω οικονομικές καταστάσεις (όπου Btw πριν έκανα λάθος στον υπολογισμό της φορολογίας), να ψάχνω να βρω που είναι η τ΄ρυπα, που είναι κρυμμένο κάτι, πως έχει κρυφθεί, κλπ.

αυτό ξεκινάει πάντα, από τη λογική, και μετά μπαίνεις στα πιο βαθειά νερά (αν μπορείς).

εδώ , η λογική μπάζει, τελείως.

Και επειδή ΞΕΡΩ ότι παρόμοιο τρόπο χρησιμοποίησε και η καρκινο-οικογενεια για το χρέος του ΠΑΟ (και για να τραβάει χρήματα παλαιότερα), πίστεψέ με, το ίδιο κανει και ο δημοτικός σύμβουλος της καρδιάς μας!

Ελα ρε Αντρέα τωρα. Σοβαρά.

Εικασίες κάνεις και εσυ. Βλέπεις τα πράγματα με μια ψυχρη μαθηματικη λογική της τάξεως του 1 +1=2 χωρις να λαμβάνεις υποψη σου παράγοντες για τους οποίους δεν έχεις ιδέα( και δεν είσαι ο μόνος)

Ναι ο ισολογισμός μπορει να μην ειναι αρκετός αλλά σίγουρα θα δώσει μια καλύτερη εικόνα από αυτή που ήδη έχουμε.

Εγω ξέρω ας πουμε οτι εδω και 1 έτος τα λειτουργικά έξοδα τα πληρωνει η ΠΑΕ, η οποια ειναι γενικά υπεύθυνη για πολλά.

Εδω έσκασε προσφατα 1 μυριο στον ερασιτέχνη, πληρωνει συμβόλαια παιχτών του βόλευ κ.α.

η παε, δε νομίζω πληρώνει έξοδα παιχτών του βόλλευ. Δε νομίζω ότι επιτρέπεται. Ο Μαρινάκης, ναι.

τα λειτουργικά έξοδα, εννοείται ότι τα πληρώνει η παε.

στον ερασιτέχνη, οφείλει 10% επι των εισητηρίων, που το αποδίδει, και στις οικ.καταστάσεις της, αφαιρείται από την πάνω πάνω γραμμή, από τα έσοδα (Δεν είναι μέρος των εξοδων).

Σοβαρά, το είπα, ότι εικασίες κάνω, βασισμένες όμως στη λογική.

Και απλά, πιστεύω ακράδαντα, λόγω δουλειάς, αλλά και προηγούμενης εμπειρίας, ότι οι εικασίες μου, πέφτουν μέσα.

Εντομεταξυ βρε μπαγάσα μου έχεις υπογραφή "Πίστευε και μη ερεύνα...." και μου κάνεις κουβέντα περι οικονομικών μιας παε.

Ε πιστευε και μη ερευνα λοιπόν :P :P

Θα δούμε. Ξέρουμε οτι ειμαστε οκ. Αυτό έχει σημασία για εμένα.

αν η λογική σου, σου λέει ότι ο δημοτικός σύμβουλος, έδινε 4 στο σαβιόλα, και απέκρυπτε τα 2, ναι, να συζητήσουμε για τη λογική σου, που χάνει, που κερδίζει, αν έχεις δίκιο, και πως αυ΄το παραποιήθηκε.

Εμένα πάλι, η δική μου λογική, μου υπαγορεύει όταν βλέπω οικονομικές καταστάσεις (όπου Btw πριν έκανα λάθος στον υπολογισμό της φορολογίας), να ψάχνω να βρω που είναι η τ΄ρυπα, που είναι κρυμμένο κάτι, πως έχει κρυφθεί, κλπ.

αυτό ξεκινάει πάντα, από τη λογική, και μετά μπαίνεις στα πιο βαθειά νερά (αν μπορείς).

εδώ , η λογική μπάζει, τελείως.

Και επειδή ΞΕΡΩ ότι παρόμοιο τρόπο χρησιμοποίησε και η καρκινο-οικογενεια για το χρέος του ΠΑΟ (και για να τραβάει χρήματα παλαιότερα), πίστεψέ με, το ίδιο κανει και ο δημοτικός σύμβουλος της καρδιάς μας!

Μα αυτο σου λεω. Οτι υπαρχει και αντιπερα οχθη απο αυτα που λες εσυ και ειναι αυτη που ειπα εγω.Οπως μπορει να υπαρχουν και αλλες.Γιαυτο καποιος απο εξω δεν μπορει να ξερει τι πραγματικα συμβαινει..Ναι,μπορει να παντελονιαζει 10εκ τον χρονο,μπορει ομως και ουτε 1 ευρω.. Οπως μπορει και ο Αλαφουζος να εχει κανει κομπινα με τα εισιτηρια και να μην πληρωνει τη σωστη εφορια και να τα βαζει στην τσεπη.Το ξερεις εσυ αυτο? Το ξερω εγω μηπως? ΟΧΙ.

Μιλαμε παντα συμφωνα με βαση τα στοιχεια που βλεπουμε,και αυτα ειναι ο ισολογισμος.Και παραλληλα με την λογικη βεβαια αλλα μην παιρνουμε μονο αυτη και ολα τα αλλα τα κανουμε delete.

Ουτε ξερουμε ποσα παιρνει ο Σαβιολα,ποσα ο Βαις και ποσα ο Μποτια.Δεν μπορουμε να το ξερουμε πολυ απλα. Με βαση αυτα που λεγονται προς τα εξω για τα συμβολαια των παικτων,ευκολα σου ειπα οτι μονο για 6 ποδοσφαιριστες πληρωνει περιπου 20εκ ευρω μαζι με την εφορια.Αν βαλεις αλλους 35 παικτες που εχει συνολικα ο Ολυμπιακος (και τους δανεικους) απο τους οποιους καποιο μερος του μισθου τους,το πληρωνει η ΠΑΕ (οπως γινεται και με την περιπτωση του Αμπινταλ) ευκολα μπορουν να βγουν αλλα 20εκ ευρω μαζι με εφορια μονο για μισθους.Αν βαλεις μεσα και τα 2εκ της unisef,και ολα τα αλλα λειτουργικα εξοδα μιας ΠΑΕ,μπορεις να φτασεις το ποσο αυτο.Μην ξεχνας οτι μια ΠΑΕ εχει και διαφορες ζημιες τον χρονο.Οπως και ταξιδια,γευματα ποδοσφαιριστων,εξοδα προετοιμασιας,φαγητα κτλ προετοιμασιας των παικτων,ΔΕΗ,Νερο κτλ κτλ..

Μην εισαι μονο της λογικης 1+1=2 οπως ειπε και ο COS..

Υ.Γ Να σου πω ενα παραδειγμα,οτι μια ομαδα Α' Τοπικου Πειραια που ειμαι μελος της,την περυσινη σεζον ειχε συνολικα εξοδα (Πρωτης ομαδας,ακαδημιας κτλ) 49χιλ ευρω.. Ενα 50αρικο δηλαδη.Ποσο που ουτε καν το φανταζομουν ποτε οτι θα υπηρξε.Και μιλαμε για ομαδα Α' Τοπικου πρωταθληματος με ακαδημιες 60 παιδιων.. Για φαντασου λιγο το ποσο αυτο..

Εντομεταξυ βρε μπαγάσα μου έχεις υπογραφή "Πίστευε και μη ερεύνα...." και μου κάνεις κουβέντα περι οικονομικών μιας παε.

Ε πιστευε και μη ερευνα λοιπόν :P :P

Θα δούμε. Ξέρουμε οτι ειμαστε οκ. Αυτό έχει σημασία για εμένα.

η οποία υπογραφή προφανέστατα ειναι ειρωνική, αφού ακολουθείται από το "ψήφιζε και μη ερεύνα"!

Ανήσυχο πνεύμα :P

• Like 1

Να σημειώσω απλά ότι ο Fataul παρέλαβε μία ΠΑΕ η οποία είχε προεισπράξει τηλεοπτικά της Νόβα και χορηγία της φανέλας από την Puma. Έσκασε ένα μεγάλο ποσό για να φέρει μια καραβιά παιχτών τότε (Ρόμενταλ, Ριέρα κλπ) και είχε την ατυχία να μείνει εκτός Ευρώπης, που σημαίνει φράγκο μηδέν. Όλα αυτά συνέβησαν μόλις πριν 4 χρόνια, όχι πριν 10. 

Κι εγώ πιστεύω ότι λέει παπαριές, αλλά άλλο αυτά που έχουμε εμείς στο μυαλό μας και άλλο τα πραγματικά έξοδα της ΠΑΕ.

Ισχυει. Παραρτηματα, διαιτητες, ΕΠΟ, προεκλογικους αγωνες κλπ κλπ

Οχι ρε συ..Τα βιολογικα στο Απηλιο εχει αναλαβει..Ξερεις ποσο κοστιζουν οι βιολογικες ντοματες;Που να καλυψετε εσεις τετοια εξοδα..

Οχι ρε συ..Τα βιολογικα στο Απηλιο εχει αναλαβει..Ξερεις ποσο κοστιζουν οι βιολογικες ντοματες;Που να καλυψετε εσεις τετοια εξοδα..

Τα καλυπτουμε αυτα μονοι μας. 

Και επειδη ειμαστε και large θα προσλαβουμε και τον ... κηπουρο που το πηρε κατακαρδα που δεν μπηκε στο δημοσιο...

Και επειδη ειμαστε και large θα προσλαβουμε και τον ... κηπουρο που το πηρε κατακαρδα που δεν μπηκε στο δημοσιο...

Νομιζω εχει μεγαλο κασε...Δεν θα τον προσλαβετε :P

το ποιο πιθανον ειναι να σας  προσλαβει αυτος για να του βαψετε  τα καγκελα  ...μιας και ειστε καλοι στο βαψιμο

2j2vj7p.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...