Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα νομιζω οι Αγγελοπουλοι αφησαν το εμψυχο δυναμικο λιγο στην τυχη του .Ειδα σημερα τον Παπαδοπουλο και πραγματικα το χαρηκα που το παιδι επαιξε καλα παρολο που μας εβαλε πολλους ποντους ,και σκεφτηκα ποσο χειροτερος θα ηταν απο αυτον τον Παουελ που μας κουβαλησαν .Καμια σχεση με περυσι ομως ο Παπαδοπουλος για να ειμαστε ειλικρινεις ...

Ο Λάζος όσο ήταν στον πάγκο του ΟΣΦΠ, σάπιζε εντελώς. Τα πόδια του δεν μπορούσε να πάρει, ήταν φανερά ΠΑΝΤΕΛΩΣ αγύμναστος. Όπως και να το κάνεις, κι ας μην είναι -κι ας μην ήταν και ποτέ- παικτούρα, ε βρήκε άλλο κίνητρο στον ΠΑΟΚ...

Ο δε Πάουελ πάντως, μη ξεχνιόμαστε, στα πρώτα του παιχνίδια ήταν πάουερ...(τώρα τί ακριβώς έγινε στην πορεία με την πάρτη του, δεν έχω ιδέα)

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ο Λάζος όσο ήταν στον πάγκο του ΟΣΦΠ, σάπιζε εντελώς. Τα πόδια του δεν μπορούσε να πάρει, ήταν φανερά ΠΑΝΤΕΛΩΣ αγύμναστος. Όπως και να το κάνεις, κι ας μην είναι -κι ας μην ήταν και ποτέ- παικτούρα, ε βρήκε άλλο κίνητρο στον ΠΑΟΚ...

Ο δε Πάουελ πάντως, μη ξεχνιόμαστε, στα πρώτα του παιχνίδια ήταν πάουερ...(τώρα τί ακριβώς έγινε στην πορεία με την πάρτη του, δεν έχω ιδέα)

Παντα ειχε αυτη την τεχνικη στην πασα και στην κινηση παροτι βαρυς αλλα οπως λες και εσυ ειχε σαπισει στον παγκο περυσι .Ετσι οπως επαιξε σημερα ανετα θα ταιριαζε στην θεση του Μαυροειδη .Ανετοτατα...

Οσο για τον Παουελ σκετη απογοητευση .

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευα στο μομεντουμ τους, τοσο για τον τροπο με τον οποιο ηρθε η νικη(μετα απο ενα παιχνιδι με αυτοκτονικες τασεις) οσο και για την εδρα απο την οποια φυγαν με 2 βαθμους. Τετοιες περιπτωσεις σου δινουν αυτοπεποιθηση, αλλα αμα στα καπακια πας και χανεις μεσα στην Πυλαια, βραστα.

Chris δεν ξερω αν ειναι θεμα κοιλιας μεγαλης ομαδας. Εγω βλεπω ελλειψη συγκεντρωσης και κινητρου. Και ξερεις απο που? απτην αμυνα σας οπου παιχτες που φημιζονταν για κερβεροι, εχουν μετατραπει σε τρυπες... Εκει βλεπει κανεις ποσο απεχετε ψυχολογικα απο τις απαιτησεις που υπαρχουν. Ο δε Μπαρτζωκας μαλλον κρινεται λιγος μεχρι στιγμης για να ανατρεψει αυτην την ματασταση. Η ΤΠ που εκανε σημερα ειναι εγκληματικη, σκεψου μονο οτι ειναι ικανη να στοιχισει πλεονεκτημα εδρας ας πουμε. Αλλα κυριως, σεβεσαι το 40λεπτο των παιχτων σου και δεν τους το καις στο 39 με τη διαφορα στο -2.

Επισης η διαρκεια στις επιτυχιες ειναι big deal, ΠΟΛΥ big ομως, γιαυτο για την ωρα αποφυγετε συνειρμους με τον ΠΑΟ του Ζοτς. Περυσι ειναι κοινη αποδοχη οτι ανοιξατε τουρμπινες και καραφορμαριστηκατε και σηκωσατε τα παντα. Η σταθεροποιηση σε αυτο το επιπεδο φορμαρισματος ομως, θα ηταν θαυμα. Πρωτον γιατι λειπει εμπειρια απο αρκετους για να το διαχειριστουν, δευτερον γιατι δεν εχεις Ντουντα αλλα Μπαρτζωκα, τριτον γιατι δεν μπορεις να περιμενεις απο παιχτες σαν τον Μαντζαρη η τον Παπ να βγαζουν σε μονιμη βαση τις φωτιες που βγαζαν περυσι και μαλιστα ολοι μαζι ταυτοχρονα, οπως εγινε περυσι.

Συμφωνω σε γενικες γραμμες με οτι γραφεις. Ακομη βλεπω πως και συ συμφωνεις μ αυτο που ειχα πει παλιοτερα, οτι ειμαστε με Ματζαρη και με Σλουκα, δε μπορουμε να θεωρουμε οτι ειμαστε η ντριμ τιμ (σε ενα ποστ σου ειχα αναφερει πως εχετε μια χαρα ροστερ, και συ μου λεγες πως εμεις εχουμε καλυτερο).

Ναι, αυτοι ειμαστε, ναι περυσι καραφορμαριστηκαμε, αλλα επιμενω οτι φετος η ομαδα ΔΕΝ παιζει ασχημα. Και φασεις βγαζει, και χημεια δειχνει να έχει, και ρόλους εχει ο καθε παικτης, και ο Σπανουλης κανει την καλυτερη χρονια του εβερ. Τι θέλω να πώ? δειχνουμε ικανοι να παιξουμε αρκετα επιπεδα παραπανω, εχουμε τα εχεγγυα (και πιστευω συμφωνεις, μετα το ματς της μακαμπι εγραφες οτι θα ανεβουμε ψυχολογικα-κατι που πιστευα κ εγω).

Και απο τη στιγμη που δειχνουμε οτι ΜΠΟΡΟΥΜε, γιατι να αρκουμαστε σε δικαιολογιες του τυπου "οκ με τον σλουκα ειμαι, οκ ο Μπαρτζωκας δεν ειναι Ιβκοβιτς..."

Για μενα, απο τη στιγμη που η ομαδα δεν μπορει να ερθει σε μια νορμαλ φορμα, δε μπορει να κριθει ως αποτυχημένη. Και αν ειναι δυνατον, δεν πιστευω πως ολοκληρος συλλογος δε μπορει να βρει τον τροπο να το καταφερει αυτο. Η δικη μου εξηγηση ειναι πως λογω της αλλαγης του Τοπ16, η ομαδα προσπαθει να βρει ρυθμο τώρα και σταδιακά να ανεβαινει. Ειναι προφανες ομως πως εχουν γινει λαθη.

Και να στο παω και παραπερα, θεωρω πως πολλες ομαδες εχουν καλυτερο ροστερ απο εμας, χωρις να θελω να υποτιμησω τους παικτες μας. ΑΛΛΑ, μπορεις να πεις οτι υπαρχει ξεκαθαρα καλυτερη ομαδα απο εμας που να ειναι φαβορι για το Φαιναλ4? Εγω προσωπικα, θεωρω την Τσσκα ενα σκαλι παραπανω, εσας πιστευω πως ειτε θα σας νικησουμε ευκολα, ειτε θα μας ριξετε 15 ποντους (εντελως ασταθης ομαδα), Σιενα/Καχα θα ξεφουσκωσουν, η Μπαρτσελονα με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομαδα τους παιξει ξυλο και βγαλει ενεργεια θα χασει πανηγυρικά, ε ποιά άλλη έμεινε? Η Εφές? Η Μάλαγα ή η Ζαλγκίρις?

Δημοσ.

Και να στο παω και παραπερα, θεωρω πως πολλες ομαδες εχουν καλυτερο ροστερ απο εμας, χωρις να θελω να υποτιμησω τους παικτες μας. ΑΛΛΑ, μπορεις να πεις οτι υπαρχει ξεκαθαρα καλυτερη ομαδα απο εμας που να ειναι φαβορι για το Φαιναλ4? Εγω προσωπικα, θεωρω την Τσσκα ενα σκαλι παραπανω, εσας πιστευω πως ειτε θα σας νικησουμε ευκολα, ειτε θα μας ριξετε 15 ποντους (εντελως ασταθης ομαδα), Σιενα/Καχα θα ξεφουσκωσουν, η Μπαρτσελονα με ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ομαδα τους παιξει ξυλο και βγαλει ενεργεια θα χασει πανηγυρικά, ε ποιά άλλη έμεινε? Η Εφές? Η Μάλαγα ή η Ζαλγκίρις?

...Άντε και τετράστερος, βρε! (...αφού το τρίτο είναι ήδη κατεκτημένο...) :-D

Δημοσ.

http://www.redplanet.gr/podosfairo/metagrafes-podosfairo/foyl-gia-dhmhtrh-papadopoylo.2103427.html

Ορίστε που κλαίτε για την αποχώρηση Τζιμπούρ...

Μια χαρα ειναι και γαυρος 

Κι ο τζιμπουρης πολυ ψηλα τον πηρε τον αμανε νομιζω 

Τον πηραμε απο τα αζητητα οταν δε τον ηθελε καμια ομαδα στον κοσμο και τον καναμε ανθρωπο 

Παρα τα γκολ που εχει βαλει σα παλαιμαιχος παιζει 

Δημοσ.

παντως αν αποχωρησει ο τζιμπουρ και παρουμε παπαδοπουλο σε συνδυασμο και με τη μη αντικατασταση του τοροσιδη, νομιζω πεφτει ακομη περισσοτερο η ποιοτητα του ροστερ.

αντικειμενικα.. σε σχεση με περσυ θα ειμαστε χωρις μιραλλας, μελμπεργκ, μακουν, ορμπαιθ, τζιμπουρ, τοροσιδη και με μονο εξτρα τον μασαδο που "χαροπαλευει".

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι και γαυρος 

Κι ο τζιμπουρης πολυ ψηλα τον πηρε τον αμανε νομιζω 

Τον πηραμε απο τα αζητητα οταν δε τον ηθελε καμια ομαδα στον κοσμο και τον καναμε ανθρωπο 

Παρα τα γκολ που εχει βαλει σα παλαιμαιχος παιζει 

Σωστοτατος ..

Δημοσ.

Νταξει εχω μεινει. Στο ποδοσφαιρο μενει εξω ο καλυτερος μας αμυντικος, κ τωρα αυτο γινεται και στο μπασκετ, στο χειροτερο δυνατο σημειο.

Καπου εδω δυσκολευουν αφορητα τα πραγματα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...