Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πω ρε μλκ κλαψα

Ρε φιλε δεν ειναι κλαψα.Αλλα δεν μπορω να ακουω οτι ενας σοβαρος προπονητης σαν τον Μιτσελ,οτι δεν ζητησε αμυντικο και προτιμαει να παει στο CL με μιση αμυνα..

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Στην άμυνα 4 σεντερμπακ δήλωσε και θα παίζουν οι 2 και αλλους 4 πλάγιους που θα παιζουν πάλι 2?

Πόσους επρεπε να δηλώσει?

Δημοσ.

Δεν συνηθίζω να παραπονιέμαι. Ούτε και να ζητάω πράγματα. Και στο κάτω - κάτω είμαι μόνο προπονητής. Δεν είμαι τίποτα παραπάνω. Προπονώ την ομάδα που έχω. Και προσπαθώ πάντα να την βελτιώνω. Δεν έχω να κάνω με τις αφίξεις ή με τις πωλήσεις παικτών».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=129821011

Μαλλον εννοει οτι ο προεδρος κανει οτι θελει και ξεπουλαει καθε χρονο οτι καλο εχουμε και φερνει αλλους για να τους ξεπουλησει

Ειπαμε να πουλησεις Βαγγελα αλλα οχι κι ετσι

Πουλα εναν το χρονο, οχι ολους

Εδιωξες ολους του Ελληνες και θα παιζουμε με 11 νεους ξενους

Θα φερει και το Μητρο δανεικο να χρυσωσει το χαπι

Φετος βλεπω κλασικα το πρωταιθλημα να παιρνουμε αλλα CL με δυσκολια να παλευουμε την τριτη θεση

μα το ειχε πει πριν λιγες μερες οτι δεν κανει κουμαντο αυτος 

Δημοσ.

Αναλυτικά οι 24 παίκτες της λίστας ανά θέση:

Τερματοφύλακες (3): Ρομπέρτο, Μέγκιερι, Χουτεσιώτης (Β' λίστα)

Στόπερ (4): Αυλωνίτης, Σιόβας, Αμπιντάλ, Μποτία

Ακραίοι αμυντικοί (4): Σαλίνο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Γιαννούλης

Κεντρικοί μέσοι (5): Μανιάτης, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Μπουχαλάκης

Μεσοεπιθετικοί (4): Ντουρμάζ, Αφελάι, Ντομίνγκες, Φουστέρ

Επιθετικοί (4): Μήτρογλου, Διαμαντάκος, Μπενίτες, Βέργος (Β' λίστα)

Δημοσ.

Αν  "εννοποιηθούν" οι 3 κεντρικές θέσεις των χαφ (με βάση τον τρόπο που επαιζε πέρυσι) ουσιαστικά πήρε 7 παίκτες για 3 θέσεις και αντίστοιχα 3 κεντρικούς επιθετικούς για μια θέση. Μόνο εκεί μπορεί να πει ότι υπάρχει πλεονασμός και αντίστοιχα λείπουν πλάγιοι μεσοεπιθετικοί. Ο αντίλογος είναι βέβαια ότι φέτος θα παίζει περισσότερο με 4 στα χαφ χωρίς ας πουμε ζευγάρι εξτρεμ και ότι ο Φουστερ καλύπτει και τα πλάγια ενώ και ο Μητρογλου είναι αμφίβολο πότε θα είναι έτοιμος

Αρα πολύ "γκρινια" χωρίς λόγο.

Αν απο την άλλη θεωρεί κάποιος ότι η πολιτική του ψωνίζω καραβιες παικτών και τους έχω να καθονται ή τους μοιράζω δανεικούς δεν είναι σωστή είναι μάλλον αλλο θεμα συζήτησης

Δημοσ.

Αναλυτικά οι 24 παίκτες της λίστας ανά θέση:

Στόπερ (4): Αυλωνίτης, Σιόβας, Αμπιντάλ, Μποτία

Πικρα η ιστορια 

Δημοσ.

Τα στοπερ μας ειναι ολα αργα.

Απο τον Σιοβα μεχρι τον 35χρονο Αμπινταλ. 

Ο Μποτια δειχνει οτι δε στριβει ευκολα προς το παρον και για τον Αυλωνιτη δε μιλαω καν.Απλα υπαρχει στο ροστερ για να συμπηρωνεται,

Τα προβληματα μου εμενα ηταν οτι δεν εχω καλο και γρηγορο στοπερ να παιξει διπλα σε Αμπινταλ  και οτι δεν εχω αντικαταστησει τον Χολεμπας με καποιον αντιστοιχο.

Σορι αλλα ο Μαζουακου αμυντικα εχει κενα δε ξερω αν θα μπορεσει να ανταπεξελθει με ομαδες οπως Γιουβε και Αθλετικο.

Ελπιζω να μη βρεξει 4αρες στο Τσ. Λ φετος .. 

Δημοσ.

Eνω ο Χολεμπας που δεν εχει αμυντικα κενα , ηταν η χαρα του αντιπαλου εξτρεμ

Μπαλια στη πλατη του κ καναμε ανθρωπο τον καθε πικραμενο

Τυχαιο φυσικα το "ερωτας στα χρονια του Χολεμπας"

• Like 3
Δημοσ.

Τα στοπερ μας ειναι ολα αργα.

Απο τον Σιοβα μεχρι τον 35χρονο Αμπινταλ. 

Ο Μποτια δειχνει οτι δε στριβει ευκολα προς το παρον και για τον Αυλωνιτη δε μιλαω καν.Απλα υπαρχει στο ροστερ για να συμπηρωνεται,

Τα προβληματα μου εμενα ηταν οτι δεν εχω καλο και γρηγορο στοπερ να παιξει διπλα σε Αμπινταλ  και οτι δεν εχω αντικαταστησει τον Χολεμπας με καποιον αντιστοιχο.

Σορι αλλα ο Μαζουακου αμυντικα εχει κενα δε ξερω αν θα μπορεσει να ανταπεξελθει με ομαδες οπως Γιουβε και Αθλετικο.

Ελπιζω να μη βρεξει 4αρες στο Τσ. Λ φετος .. 

Όντως.

Ειναι μεγάλο ερωτηματικό το τι θα γινει στην άμυνα. Βέβαια έχουμε 2 πολύ γρήγορα μπακ δεξιά και αριστερά.

Οσο για τον Χολέμπας ο Μαζουάκου ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο κλωνος του. Πιο μικρός και περισσότερο εξελίξιμος. Μέτριος αμυντικά, καλός επιθετικά.

Θα δείξει. Εδω θα ειμαστε να κρινουμε τα φετινά.

Δημοσ.

Οπως φανηκε μεχρι τωρα ειναι ιδια χαλια αμυντικα και πολυ χειροτερος επιθετικα οπου ο Χολεμπας ηταν αστερι 

Δημοσ.

o χολεμπας εχει να παιξει μπαλα απο εποχη βαλβερδε στον ολυμπιακο οτι νανε γραφετε σας εχουν μεινει τα δυο τελευταια παιχνιδια του με την εθνικη που εφαγε την κουτουλια απο τον drogba και αλλαξε προσωπικοτητα και νομιζεται οτι ειναι απο τα μεγαλυτερα αριστερα back που εχουν περασει απο την ομαδα

Δημοσ.

Και εγώ νομίζω πως χρειάζεται λίγη υπομονή μέχρι να δέσουν οι νέοι παίκτες... Για την άμυνα δεν ξέρω τι λέτε αλλά σε καμία περίπτωση ο Αμπινταλ δεν μπορεί να θεωρηθεί αργος.... Απλά δεν είναι Μανωλάς...... Εγώ αντί να αφοριζω δίνω χρόνο.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...