Cossutius. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορει να φυγει οποιος θέλει. Σε άλλες χώρες δεν έχουν κλεισει οι μεταγραφές. Και εμεις μπορουμε να πάρουμε ελευθερο αν θέλουμε. Ανεξάρτητα με αυτά. Τα τελευταία βλακωδη αστειάκια που κυκλοφορουν για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού και αναπαράγουν αρκετοι και εδω μέσα, δε τιμουν κανέναν. Οι ίδιοι άνθρωποι που περσι έλεγαν πως ο Αβραάμ έγινε άλογο απο τον Μπερκ, που μέχρι προχθές δε του ειχαν τη παραμικρή εμπιστοσύνη, απορούν τώρα που έφυγε. Οι ίδιοι που δηλωναν απογοητευμένοι απο την απόδοση του Σαβιόλα, δήλωσαν έκπληκτοι. Οι ίδιοι που έβριζαν μέρα νυχτα τον Χολέμπας επειδη τον έκανε άλογο ο Μαυριάς και επειδή το παλικάρι δε το χει πολύ αμυντικά, απορουν τωρα που πουλήθηκε. Χαζομάρες λέω εγω. Όσοι έφυγαν, καλός έφυγαν. Ναι λυπάμαι για τον Αβραάμ και μονο γιατι ηταν εξαιρετικος, ηταν ο αρχηγός μας, γαμάτος κτλ, αλλά εδω και 2,5 χρονια δεν υπάρχει ως ποδοσφαιριστής και δε θα ήθελα έναν νέο Πατσατσόγλου στην ομάδα που απο καλύτερος Ελληνας ποδοσφαιριστής κατέληξε να τον βριζουν στην ΑΕΚ. Καλά έκανε ο παιχταράς, πήγε σε ομάδα με μιρκότερες προσδοκίες και θα ηρεμησει. Μαγκιά και του Ολυμπιακού που δε κοιταξε να κονομισει απο διεθνη παιχτη και τον άφησε ελευθερο. Τον σεβάστηκε. 2
Atallos1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Λουγκανο κ Ρονι κ κανουν κωλοτουμπες ολοι
Cossutius. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 μλκ ο Λουγκάνο ειναι πιο αργος απo σαλιγγάρι πλέον :P Ασε με με τον Ρονι. Και στα 50 του θα τον ηθελα. Και ας μη τρέχει καθόλου Ινδια δεν πηγε?
Atallos1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν νομιζω οτι εκλεισε Ινδια ακομα/τελικα Εγω τον παω τον Λουγκανο , αλλα θελει γρηγορο στοπερ διπλα
kirileman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι λυπάμαι για τον Αβραάμ και μονο γιατι ηταν εξαιρετικος, ηταν ο αρχηγός μας, γαμάτος κτλ, αλλά εδω και 2,5 χρονια δεν υπάρχει ως ποδοσφαιριστής και δε θα ήθελα έναν νέο Πατσατσόγλου στην ομάδα που απο καλύτερος Ελληνας ποδοσφαιριστής κατέληξε να τον βριζουν στην ΑΕΚ Με τα Μικέλ στον Άλιμο να μην έχουμε πρόβλημα, αυτό μόνο. 2
alexis333 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Σταματηστε να γραφετο οτι να ναι ονομματα ... Σας ακουνε και μερικοι και αρχιζουν και ψηνονται ασχημα και μετα τρωνε μαυρη απογοητευση .. Ακου και Λουγκανο και Ρονι ..
Tilemaxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Χολέμπας, τον έκραζαν όλοι πέρσυ όπου έκανε μια τραγική χρονιά.Σαβιόλα, πρόσφερε πολύ λίγα σε σχέση με το συμβόλαιο του, και εδώ που τα λέμε δεν είχε μέλλον αυτός ο παίκτης στα 33 του.Αβραάμ, αγνώριστος μετά το 2012 και γενικά δεν τον υπολόγιζε ο Μίτσελ και αυτό έκανε μπάμ.Σάμαρης, παίκτης που έτρωγε τρελή αβάντα απ' τους έλληνες ΑΡΔ, ενώ 25 στα 26 του και θεωρούταν ακόμα ανερχόμενος. Ο Κασάμι ήδη φαίνεται πολύ καλύτερος παίκτης στο γήπεδο.Η μόνη ουσιαστική απώλεια ήταν του Μανωλά, όπου έτσι κι αλλιώς όμως ήθελε να παίξει στο εξωτερικό. Και καλό θα του κάνει γιατί εκεί θα βελτιωθεί ακόμη πιο πολύ. Το άλλο αρνητικό είναι οτι η ομάδα θα πρέπει να ξαναδέσει απ' την αρχή, αλλά φυσικά μην ξεχνάτε οτι έχουν αποκτηθεί τόσοι νέοι παίκτες. Γενικά πάντως θεωρώ οτι απο πέρσυ γενικά θα είμαστε καλύτεροι, με μόνο αγκάθι την απώλεια του Μανωλά. 2
Danbo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Οι ίδιοι άνθρωποι που περσι έλεγαν πως ο Αβραάμ έγινε άλογο απο τον Μπερκ, που μέχρι προχθές δε του ειχαν τη παραμικρή εμπιστοσύνη, απορούν τώρα που έφυγε. Οι ίδιοι που δηλωναν απογοητευμένοι απο την απόδοση του Σαβιόλα, δήλωσαν έκπληκτοι. Οι ίδιοι που έβριζαν μέρα νυχτα τον Χολέμπας επειδη τον έκανε άλογο ο Μαυριάς και επειδή το παλικάρι δε το χει πολύ αμυντικά, απορουν τωρα που πουλήθηκε. Χαζομάρες λέω εγω. Οπα,εδω κανεις λαθος..Γυρνα πισω και δες ποστ, απο τα αρχικα φιλικα και ειδικα στα φιλικα της Αμερικης και δες τι ΛΕΓΑΜΕ ΟΛΟΙ για τον Αβρααμ.. Οτι ηταν η πιο ευχαριστη εκπληξη της προετοιμασιας,οτι εχει επιστρεψει δυναμικα,οτι παταει παρα μα παρα πολυ καλα.. Μην λεμε οτι θελουμε..Αλλο τι κραζαμε τον Αβρααμ περυσι,και αλλο στην προετοιμασια. Επισης,το κραξιμο αν δεν εχεις καταλαβει,δεν ειναι οτι εφυγε ο Αβρααμ γενικως,ειναι οτι ο προγραμματισμος ΕΙΝΑΙ ΓΤΠ και οτι εφυγε 1η Σεπτεμβριου (που ελευθερος παιζει να εμεινε γιατι ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ την διορια των μεταγραφων) και μαλιστα γιατι δεν ειπαν κατι ή δεν ψαχτηκαν για αντικαταστατη του αφου ο Αβρααμ ηθελε να φυγει εδω και 2 βδομαδες απο το ματσ με την Νικη Βολου.. Αφησε εξω τον Ντοσεβι απο την λιστα του CL και τον Φουρτουνη.. Κατεβαινουμε στο CL με 2 μονο καθαρα εξτρεμ εκ των οποιων ο ενας ειναι με ψιλογυαλινα ποδια.. Το οποιο κατα πασα πιθανοτητα σημαινει οτι παμε για συστημα 3-5-2 στην Ευρωπη... Αχ τι τραβαμε.. Ξερει κανεις αν υπαρχει η δυνατοτητα αλλαγης καποιου παικτη της λιστας 1-2 μερες πριν το παιχνιδι του CL?
lifeowner771 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 To μονο προβλημα μου,ειναι η αργη ολοκληρωση του ροστερ..Δεν γινεται 18 αυγουστου να κλεινεις το βασικο σου φορ το οποιο ειναι και ρισκο..Ελεος
Danbo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 To μονο προβλημα μου,ειναι η αργη ολοκληρωση του ροστερ..Δεν γινεται 18 αυγουστου να κλεινεις το βασικο σου φορ το οποιο ειναι και ρισκο..Ελεος 18 Αυγουστου? 28 θελεις να πεις..Που να μην τον εψαχνες απο περυσι το Γεναρη δηλαδη.. Να ρωτησω κατι ακομα? Μονο εγω βλεπω οτι ο Μιτσελ αργα ή γρηγορα την κανει?
gavros10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Να ρωτησω κατι ακομα? Μονο εγω βλεπω οτι ο Μιτσελ αργα ή γρηγορα την κανει? Μην το αναπαραγετε αυτο. Θα το ενστερνιστουμε και αν ειναι με το ενα ποδι εξω, θα τον κλωτσησουμε εμεις οι ιδιοι. Μια χαρα κανει την δουλεια του ο μιτσελ και εγω σαν υγιης φιλαθλος τον θελω. Αν θελει να φυγει μονος του ομως (οχι να τον κανουν να θελει να φυγει μονος του), τοτε ενταξει 1
Danbo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μην το αναπαραγετε αυτο. Θα το ενστερνιστουμε και αν ειναι με το ενα ποδι εξω, θα τον κλωτσησουμε εμεις οι ιδιοι. Μια χαρα κανει την δουλεια του ο μιτσελ και εγω σαν υγιης φιλαθλος τον θελω. Αν θελει να φυγει μονος του ομως (οχι να τον κανουν να θελει να φυγει μονος του), τοτε ενταξει Εγω βλεπω να γινεται το δευτερο ομως.Και εγω προσωπικα θελω να μεινει για πολλα χρονια στην ομαδα γιατι φαινεται η δουλεια του,κακα τα ψεμματα..Αλλα,δεν το αναπαραγω,απλα βλεπω οτι κατι τετοιο αιωρειται..
lifeowner771 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 18 Αυγουστου? 28 θελεις να πεις..Που να μην τον εψαχνες απο περυσι το Γεναρη δηλαδη.. Να ρωτησω κατι ακομα? Μονο εγω βλεπω οτι ο Μιτσελ αργα ή γρηγορα την κανει? 18 δεν τον πηραμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις