Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

...........................ειχες εναν Μαρκανο που τον πηρε το γατακι η Πορτο. ..................

το διαβασαμε και αυτο.  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Φυσικα και δεν εκπλησσομαι !!

Δημοσ.

Πριν 2 βδομαδες ελεγες ΑΚΡΙΒΩΣ τα αντιθετα , οταν σου ελεγα για παιχτες στοιχηματα

Σταθερη αποψη γενικα

Περιμενω κ κωλοτουμπα για τον Αβρααμ

Ελεγα για την ασκοπη σπαταλη χρηματων και πως ειναι σωστο μεχρι ενος σημειου οι παικτες στοιχηματα.. Ολα εχουν ενα οριο ομως..

Η Αποψη μου ειναι σταθερη,τουλαιχτον μεχρι να βγαλουν ματια οι παικτες οι συγκεκριμενοι.. Αλλο πριν 2 βδομαδες ομως και αλλο 1η Σεπτεμβριου που εχεις δωσει ολη την ομαδα και που μπορει να φυγουν και αλλοι.. Νομιζω καταλαβαινεις την διαφορα..

Το προβλημα μου εμενα δεν ειναι επειδη εφυγαν 100 παικτες,το προβλημα μου εμενα ειναι οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να φευγουν παικτες τις τελευταιες 3 μερες της μεταγραφικης περιοδου,και να αναπληρωνονται με τον... Γιαννουλη. Καταλαβαινεις νομιζω την διαφορα οταν μιλουσαμε για 2-3 παικτες που εφυγαν και ηρθαν "στοιχηματα" στις θεσεις τους απο το να σου φυγουν ΑΛΛΟΙ 4 και οχι μονο να παιρνεις 1 στοιχημα ακομα αλλα να μενουμε και με κενο στις θεσεις αυτες..

Εχουμε 4 στοπερ που και οι 4 μαζι δεν φτιαχνουν 2 κανονικα στοπερ..

Οσο για τον Αβρααμ και τον καθε Αβρααμ,ειμαι καθέτως αντιθετος οταν καποιος παικτης,ειτε αυτος λεγεται Αβρααμ,ειτε λεγεται Κριστιανο Ροναλντο να ζηταει να φυγει 1η Σεπτεμβριου (που δεν το ζητησε σημερα απο τι καταλαβαινω αλλα μετα το παιχνιδι με την Νικη,αλλα φυσικα δεν ειπαν τιποτα,γιατι να πουν αλλωστε,τοτε υπηρχε χρονος να κοιταξουν για καποιον αντικαταστατη) και να μενει ελευθερος για να φυγει.Αν ειναι ετσι,ας μην τους κανουμε συμβολαια.Το ξαναπα.. Και εφερα και παραδειγμα τον Ντιοπ..2 χρονια θελει να φυγει απο την Λεβαντε,παρολαυτα,ενω ειχε δωσει το οκ και ο παικτης ηταν ετοιμος να ερθει Ελλαδα,επειδη δεν εβρισκαν αντικαταστατη μας εριξαν ακυρο.Προτιμωντας μαλιστα σε 6 μηνες να τον χασουν χωρις να παρουν ουτε 1 ευρω απο το να μεινουν με τρυπα στο κεντρο

το διαβασαμε και αυτο.  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Φυσικα και δεν εκπλησσομαι !!

Φυσικα και ηταν ειρωνικο το σχολιο μου εννοοντας οτι εμας δεν μας εκανε..Αλλα και εγω φυσικα δεν εκπλησσομαι που χρειαζεσαι και επεξηγηση...

Δημοσ.

Ρε συ Danbo, ο Μαρκάνο ήρθε τον Γενάρη, έκανε 2-3 Μαρκανιές και έφυγε. Πού τον θυμάσαι εσύ πέρυσι να παίζει σε εμάς από την αρχή;

Δημοσ.

καθε ενα με δυο χρονια θα κανουμε μια αξιολογη ομαδα και τον επομενο θα γινετε ξεσκαρταρισμα των συμβολαιων και πωληση της φουρνιας που θα βγαζουμε εγω αυτο το πλανο βλεπω οσο ειναι ο μαρινακης

Δημοσ.

Τωρα δε νομιζω να εχει να πουλησει και πολλους 

Οι Ελληνες τελειωσαν

Οι περισσοτεροι ειναι δανεικοι και τελειωμενοι

Να παρακαλαει να ειναι σε φορμα ο Ρομπερτο και ο Μητρο

Αυτοι μας εσωσαν περισυ

Κατι ηξερε και τους κρατησε

Δημοσ.

Εχει πληγει τοσο πολυ απο τον κοσμο του ολυμπιακου ο μαρινακης αυτες τις μερες, εχουν βγει τοσα ανεκδοτα και ολα αυτα για τρεις παικτες απο τους οποιους οι δυο εφυγαν ελευθεροι

Δημοσ.

Τωρα δε νομιζω να εχει να πουλησει και πολλους 

Οι Ελληνες τελειωσαν

Οι περισσοτεροι ειναι δανεικοι και τελειωμενοι

Να παρακαλαει να ειναι σε φορμα ο Ρομπερτο και ο Μητρο

Αυτοι μας εσωσαν περισυ

Κατι ηξερε και τους κρατησε

Για τον πρωτο στανταρ ειναι η τελευταια του χρονια..Για τον δευτερο,δανεικος ειναι,αν βρει την φορμα του θα γινει φετος η μεταγραφη αντι για περυσι..

Ρε συ Danbo, ο Μαρκάνο ήρθε τον Γενάρη, έκανε 2-3 Μαρκανιές και έφυγε. Πού τον θυμάσαι εσύ πέρυσι να παίζει σε εμάς από την αρχή;

Ειχες μια λυση και στα στοπερ με τον Μαρκανο.Προφανως για να τον πηρε η Πορτο κατι θα αξιζει.Ασχετα οτι δεν βρηκε θεση εδω που ηταν αποτελεσμα της καλης μας αμυνας που ειχαμε.Δεν ειπα εγω οτι επαιζε απο την αρχη..

καθε ενα με δυο χρονια  6 μηνες με ενα χρονο θα κανουμε μια αξιολογη ομαδα και τον επομενο θα γινετε ξεσκαρταρισμα των συμβολαιων και πωληση της φουρνιας που θα βγαζουμε εγω αυτο το πλανο βλεπω οσο ειναι ο μαρινακης

fixed

Εγω σωστη δουλεια που πιστευα οτι θα συνεχιζοταν ηταν τα 2 σερι χρονια του Βαλβερδε.Τον πρωτο χρονο εφτιαξε την νεα ομαδα,τον δευτερο την εκανε 2 σκαλια καλυτερη.Αν το συνεχιζε αυτο το πλανο,θα κοιτουσαμε με αλλο ματι την προοπτικη της Ευρωπης.Μολις εφυγε ο Βαλβερδε,φτου και απο την αρχη..

Εγω το πλανο που θα ηθελα να δω απο την ομαδα,θα ηταν μια χρονια να φτιαξει ο Μιτσελ τους παικτες οπως το εκανε περυσι.. 3-4 αντε 5 πωλησεις παικτων,αγορα 2 παικταραδων (πραγματικων ομως,οχι μαλακιες φουμαρα με ΑΝ και ΑΝ στοιχηματων) και αλλες 3-4 αγορες ή αφιξεις παικτων στοιχηματων-τελεντων που θα ειναι οι επομενες 4-5 πωλησεις.. Ετσι προχωρας μπροστα και σιγα σιγα θα κανεις κατι παραπανω στην Ευρωπη.Και κανεις αυτο που θες (πουλαω ακριβα-αγοραζω φθηνα) και δινεις οραμα στον οπαδο-φιλαθλο να προσδοκα καθε χρονο κατι καλυτερο.Και παραλληλα να κανεις τον προπονητη να μεινει για πολλα χρονια στην ομαδα.Οχι το να κανεις 10-15 μεταγραφες ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.Ετσι δεν μπορεις να κανεις ομαδα που θα καθιερωθει καπου στην Ευρωπη περα απο τους ομιλους.Δυστηχως αυτη ειναι η αληθεια.Και μην εκπλαγει κανεις αν ο Μιτσελ ειναι τελευταια φορα που τον βλεπουμε στην Ελλαδα..

Εχει πληγει τοσο πολυ απο τον κοσμο του ολυμπιακου ο μαρινακης αυτες τις μερες, εχουν βγει τοσα ανεκδοτα και ολα αυτα για τρεις παικτες απο τους οποιους οι δυο εφυγαν ελευθεροι

Οχι φιλε μου,δεν εχουν βγει ολα αυτα επειδη εφυγαν 3 παικτες.Ολα αυτα εγιναν γιατι πουλησε οτι ειχε και δεν ειχε απο την περυσινη καλη ομαδα που εφτιαξε ο Μιτσελ. Φτασαμε σε σημειο να κανουμε τον σταυρο μας που τραυματιστηκε ο Μανιατης μην εφευγε και αυτος..

Υ.Γ Μην βλεπεις που την γλειτωσε ο Ρομπερτο.Ας μην ειχε σκασει 6εκ πριν 7 μηνες και θα σου ελεγα εγω που θα ηταν τωρα..

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα ...

Πολυ φοβαμαι οτι θα μεινει ανοιχτη :P

Δημοσ.

Ποσο αστειο ειναι πραγματικα να μιλανε οι γαβροι για κλαψα...

Ειδαμε τι εγινε στο παιχνιδι με τον παναιτωλικο για τα ''σκληρα'' μαρκαρισματα (ε υπαρχουν και 1-2 ομαδες μη παραρτηματα τι να κανουμε...) και το δακρυ για 2 πεναλτυ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.

Επιπλεον μια αλλη κλαψα των γαβρων ειναι η εμμεση.

Σφαζεται ο Παναθηναικος με τον Κομποτη, διαμαρτυρονται, οπως ειναι φυσιολογικο, οι παναθηναικοι και οι γαβροι κλαιγονται που διαμαρτυρονται και ονομαζουν κλαψα την διαμαρτυρια για το χειρουργειο!

Αυτοι δηλαδη κλαιγονται για ανυπαρκτα πεναλτυ και οι αλλοι να μην διαμαρτυρονται για την πραγματικη σφαγη γιατι ειναι κλαψα...

• Like 1
Δημοσ.

Ειδαμε τι εγινε στο παιχνιδι με τον παναιτωλικο για τα ''σκληρα'' μαρκαρισματα (ε υπαρχουν και 1-2 ομαδες μη παραρτηματα τι να κανουμε...) και το δακρυ για 2 πεναλτυ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ.

Σφαζεται ο Παναθηναικος με τον Κομποτη, διαμαρτυρονται, οπως ειναι φυσιολογικο, οι παναθηναικοι και οι γαβροι κλαιγονται που διαμαρτυρονται και ονομαζουν κλαψα την διαμαρτυρια για το χειρουργειο!

Eιδες κανεναν εδω μεσα να κλαιει;Γιατι την κλαψα,επαγγελμα την εχουν κανει μονο οι Βαζελοι..

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοι δηλαδη κλαιγονται για ανυπαρκτα πεναλτυ και οι αλλοι να μην διαμαρτυρονται για την πραγματικη σφαγη γιατι ειναι κλαψα...

Ολοι μιλουσαν για την τραγικη εμφανιση και λεγοντας για τα πεναλτι (που του Κασαμι δεν ειχαμε προσεξει οτι η μπαλα δεν "επαιζε) ειπαμε οτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ γιατι παιξαμε τραγικα..Ηταν δεν ηταν ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΝ.ΓΚΕΓΚΕ? Την κλαψα που την βλεπεις?

Δημοσ.

Με τόσους τουρίστες κάθε χρόνο, τώρα κατάλαβα γιατί έφτιαξε καινούρια αποδυτήρια ο Βαγγέλης...

• Like 3
Δημοσ.

Λοιπον,θελουμε δανεικο το χοντρο για μια μερα και αν δε πουλησει Καρελη-Κλωναριδη σαν ανερχομενους

Ραουλ-Μοριεντες θα κανω αποχη απο το insomnia μεχρι να παρει πρωταθλημα ο Παναθηναικος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...