Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>ΕΙπαμε οτι δεν κανει για βασικος</p>

<p>Αυτο πιστευει δηλαδη ο Μιτσελ</p>

<p> </p>

<p>Το ιδιο πραγμα λεμε για τους παιχτες σε μικρη ηλικια</p>

<p>Για παιχτες που εχουν potential , ο Ολυμπιακος ειναι το σκαλοπατι για το βημα παραπανω κ σαφως δεν πρεπει ο Ολυμπιακος να κοβει τα ονειρα των παιχτων που τουλαχιστον εχουν προσφερει στην ομαδα . Ναι πιστευω οτι αυτος ηταν ο λογος + φυσικα τα πολλα μυρια που πηρε ο βαγγελας</p>

<p> </p>

<p>Το "προβλημα" το ειδε τωρα ο Αβρααμ , γιατι σε 2 ματς εμεινε κ στα 2 στον παγκο κ ηθελε να παιζει βασικος</p>

Αλλο να ζητήσει ενας παίκτης 23-25 ετων να φύγει με 10+ εκ ευρώ (που κ να μην ήθελε ακομα με αυτά τα χρήματα θα έφευγε) και αλλο να αφηνεις τον πιο γρήγορο αμυντικό που διαθέτεις ελεύθερο 1η Σεπτεμβρίου. Και πες τον αφήνεις, τον πουλάς Τέλος πάντων, παρε εναν γαμημενο παικτη σοβαρο τοτε για να τον αντικαταστησεις στο κατω κάτω της γραφής.. Αλλα φταιει και ο Μιτσελ που έχει γίνει κομπάρσος του χοντρού. Εκτος αν πιστεύεις οτι ο Μιτσελ ειναι οκ για το CL με τα στοπερ που εχουμε.. Αν πιστεύεις και αυτο οκ, παω πασο τοτε.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Που διαβασατε οτι εφυγε ως ελευθερος ο αβρααμ;

Με τρομαζει η συγκυρια που ειμαστε στο ch.l με την Juventus την ιδια χρονια που το ροστερ εχει ερθει ανω κατω (για αλλη μια φορα) με κατωτερους παικτες. 

Δημοσ.

Δεν ειμαι στο μυαλο του Μιτσελ , αλλα φανταζομαι οτι για οποιον παιχτη εφυγε , ο Βαγγελας τον ρωτησε πρωτα

1η Σεπτεμβριου δεν θα βρεις σοβαρο παιχτη γιατι καμια ομαδα δεν πουλαει χωρις να εχει εναλλακτικη . Αυτα μονο εμεις

Δημοσ.

<p>Δεν ειμαι στο μυαλο του Μιτσελ , αλλα φανταζομαι οτι για οποιον παιχτη εφυγε , ο Βαγγελας τον ρωτησε πρωτα</p>

<p>1η Σεπτεμβριου δεν θα βρεις σοβαρο παιχτη γιατι καμια ομαδα δεν πουλαει χωρις να εχει εναλλακτικη . Αυτα μονο εμεις</p>

Ακριβώς. Πηγαινε τωρα να φας τα ντορτια σου και να λεμε και ευχαριστώ.

Ναι, να εισαι σίγουρος οτι ειπε στον Μιτσελ, κοιτα θα πουλησω οτι διεθνής παικτες υπάρχουν στο ροστερ, τους 5-6 απο αυτούς μετα τις 20 Αυγούστου και για δωρο αλλους 2-3 βασικοτατους παικτες, μετα τις 28 Αυγούστου και αν ερθει και καμια καλη προσφορα και για σενα, θα σε πουλησω και εσενα. Και ο Μιτσελ του ειπε οκ προεδρε προχωρα.. Σοβαρά τωρα τα πιστεύεις αυτα?

Δημοσ.

Ο Αβραάμ δε θα επανέλθει ποτέ στα επίπεδα που ηταν και το ξέρει. Ηταν μεγάλη ευκαιρια να πάρει ένα καλο συμβολαιο σε ομάδα που δε κάνει πρωταθλητισμό.

Οσο για τις κινησεις που κάναμε?

Για όσους έφυγαν ηρθαν αντικαταστάτες. Αν αυτοι δεν πιάσουν, διοτι κατα βάση ειναι στοιχηματα, θα υπάρξει προβλημα.

Σαφως και ειμαι δυσαρεστημένος από όλη αυτη την ιστορία αλλά αντιλαμβάνομαι το λογο που έφυγαν οσοι έφυγαν.

Ουτε απο Σάμαρη ούτε απο Μανωλά ειχα απαιτησεις να κάτσουν.

Ειπαμε το θέμα ειναι η κλάση αυτων που τους αντικατέστησαν.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, να εισαι σίγουρος οτι ειπε στον Μιτσελ, κοιτα θα πουλησω οτι διεθνής παικτες υπάρχουν στο ροστερ, τους 5-6 απο αυτούς μετα τις 20 Αυγούστου και για δωρο αλλους 2-3 βασικοτατους παικτες, μετα τις 28 Αυγούστου και αν ερθει και καμια καλη προσφορα και για σενα, θα σε πουλησω και εσενα. Και ο Μιτσελ του ειπε οκ προεδρε προχωρα.. Σοβαρά τωρα τα πιστεύεις αυτα?

Danbo, και πέρυσι κάτι τέτοια ακουγόντουσαν. Που πας με Σιόβα στην άμυνα, στο κέντρο με τον συνταξιούχο τον Τσόρι και τελικά η ομάδα διέπρεψε. Χαλάρωσε λίγο, δεν βγαίνει πουθενά ο αφορισμός. Χειρότερα κι από βάζελο συμπεριφέρεσαι στις τελευταία σελίδες.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ γκρινια , θα φαμε ντορτια κ αλλες τοσες ιστοριες

Κρατα πισινη τουλαχιστον σε περιπτωση κωλοτουμπας 

Πριν 2 βδομαδες ελεγες ακριβως τα αντιθετα btw

Δημοσ.

Που διαβασατε οτι εφυγε ως ελευθερος ο αβρααμ; 

Από τον μεταφραστή του google:

Avraam Papadopoulos of Olympiacos FC is a professional football player, an agreement was reached on the transfer of our club. 

Free of charge to be transferred from Olympiacos FC Avraam Papadopoulos is provided with one-year deal.

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=16276#Icerik

Δημοσ.

Λογικά τώρα μένει ο Αυλονιτης...... Και ο αντικαταστάτης του Χολέβα είναι ο Γιαννούλης που όσο τον έχω δει είναι πολύ καλύτερος αμυντικά αλλά υστερεί επιθετικά..... Απλά δεν ξέρω κατά ποσό προλαβαίνει πλέον η ομάδα να δέσει μέσα σε 10 μέρες..... Δύσκολο το έργο του Μιτσελ....

Δημοσ.

Tσιμπατε κ την ανακοινωση , για να μην βλεπετε φαντασματα μερικοι

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη και τη Διοίκηση που σεβάστηκαν την επιθυμία μου, παρά την έντονη διαφωνία τους, να μείνω ελεύθερος από την ομάδα και να κυνηγήσω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου, χωρίς μάλιστα το παραμικρό οικονομικό όφελος για την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σκέφτηκα σοβαρά και πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον σύλλογο, στον οποίο όπως γνωρίζουν όλοι αγωνίστηκα για να γίνω μέλος του, διότι ποτέ μου δεν ένιωσα την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του τωρινού προπονητή. Έτσι έφτασε το σημείο όπου η συνύπαρξη μαζί του κατέστη πλέον αδύνατη.

Δεν ξεχνώ ότι o κ. Μαρινάκης και οι άνθρωποι της Διοίκησης υπήρξαν πάντα σωστοί απέναντι μου και με στήριξαν ουσιαστικά στο σοβαρό τραυματισμό μου, όπως και το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες προσπάθησαν να με μεταπείσουν, προσφέροντας μου μάλιστα και νέο συμβόλαιο ώστε να συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό, δείχνοντας για μια ακόμα φορά έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.

Το σεβάστηκαν αυτό και τους ευχαριστώ.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι με βοήθησαν, όλα αυτά τα χρόνια στα οποία μάλιστα είχα την τιμή να φέρω το περιβραχιόνιο του αρχηγού της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας.

Είναι δεδομένο πλέον ότι η ομάδα έχει αλλάξει επίπεδο και θα φτάσει ακόμα ψηλότερα διότι έχει στο τιμόνι της έναν άνθρωπο που την αγαπάει και έχει όραμα.

Εύχομαι υγεία σε όλους και μεγάλες επιτυχίες στο ΘΡΥΛΟ μας!

Τελος κ ο Σαβιολα

Δημοσ.

Ο Μιτσελ το πεπονι ο Μιτσελ και το μαχαιρι λοιπον.

Ακουγεται εντονα οτι φευγει ο Σαβιολα και έρχεται ένα ταλέντο απο Αγγλία..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...