Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσενα βλεπω να κλαις για διαιτησια εν προκειμενω παντως μετα απο ηττα απτον...ΠΑΟΚ, τωρα το αν θα πεσεις η οχι απτην καρεκλα υποθετω οτι το επαθες ηδη με το σφυριγμα της ληξης, κρινοντας εκ των αντιδρασεων σου. :D

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Κωσταντινε τα πρωτα 2 φαουλ του Σερμαντινι ηταν, ξεκααθαρα και χαζα φαουλς. chris μην εξισωνεις ανομοια πραγματα, αυτο ελειπε να θεωρουμε οτι ο οσφπ εχει παραγκα στο μπασκετ, μετα απο 2 πρωτ;θληματα χαρισμα στο βαζελο.

Δεν μπερδευω τίποτα και δεν μιλησα για παραγκα μιλησα για 70-30 διαιτησια όταν χρειαστεί και όταν παο και οσφπ δεν παιζουν μεταξυ τους. Ισχυει. Να σου θυμίσω ας πουμε το περσινο αγωνα με τον Ηλυσιακο που μου ερχεται πρόχειρα στο μυαλο. 

Δημοσ.

Ρε ΓΟυος σε ποια γλωσσα να στο γραψω για να καταλαβεις? Η ομαδα σε φυσικη κατασταση ΑΤΟΜΙΚΑ ειναι χωμα. Αυτο δε σου κανει για επιφυλαξη?? Αν ανεβουμε λιγο ατομικα (δε ξερω τι στο διαλο χρειαζεται, να φορμαριστουν αμεσα/να κοψουν τα πιτογυρα/να χρησιμοποιουν σθστηματα στην επιθεση με λιγοτερο τρεξιμο), η ομαδα θα παιξει πολυ καλυτερο μπασκετ. Και σιγα τη Μπαρτσα ελεος! Ο φετινος βαζελος πιο δυνατη ομαδα ειναι.

...είναι δηλαδή χειρότερη από τον ΠΑΟΚ η Μπάρτσα; Ή ο αέρας του Φαλήρου πορώνει τόσο τους Κόκκινους;

Και σε ποιό σοβαρό mode τώρα : δεν χρειάζεται να μου γράψεις κάτι σε άλλη γλώσσα, αρκούν τα Ελληνικά. Φτάνει βέβαια να σ' έβλεπα και τότε -ή έστω τώρα- να έγραφες "ναι, η κατάσταση της ομάδας δεν εμνπνέει αισιοδοξία -όταν χάνουμε μέσα στο Μπλαουγκράνα με τον τρόπο που χάνουμε- τύπου σίγα την ντρημτήμ, μπορούμε και την διαφορά στο ΣΕΦ".

Ψώνιο, έπαρση, σταρχιδισμός, οπαδιλίκι, μεγαλοστομίες.......πικ ουάν, πάντως πάνω-κάτω κάτι τέτοιο υποδηλώνει μια τέτοια αντιμετώπιση.

Έστω βρε να έλεγες δηλαδή ένα "εγώ είμαι αισιόδοξος, αν και δεν σου δίνω άδικο που εσύ έχεις επιφυλάξεις". Όχι όμως "σιγά την ντρημτήμ", και μετά να μου το δικιολογείς με το "ΑΝ βρει η ομάδα φόρμα"...

Διότι, αυτό ακριβώς λέμε : δεν ΔΕΙΧΝΕΙ να μπορεί να βρει φόρμα, εδώ και καιρό αυτό ακριβώς δείχνει. Και χωρίς φόρμα, και η "χάλια Μπάρτσα" (αν θες), δεν δικιολογεί αισιοδοξία για το αποτέλεσμα...(αν χάσει δηλαδή από την μη-ντρημτήμ, τί θα μου λες; Του χρόνου τους έχουμε; Άσε που το θέμα δεν είναι η ρημάδα η Μπάρτσα -ΑΝ δεν το κατάλαβες- αλλά το ότι δεν πάει καλά ο ΟΣΦΠ...Και όχι απλά "λόγω φόρμας"...).

Τεσπα, για να μην το κουράζουμε περισσότερο : Βγαίνει κάποιος και λέει "δεν πάνε καλά τα πράμματα και φαίνεται", και βγαίνεις κι απαντάς "κλάιν, και τί να λέει - αν, αν κι αν...ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ και μου κάνουνε αέρα". Αυτό είναι το όλο ζήτημα. Κι αν δεν "μπορείς" να το αναγνωρίσεις, οκέικ βρε μαν.

Δεν λέω, καλό να είναι κανείς αισιόδοξος. Αλλά να λαμβάνει υπ' όψιν και πράγματα που συμβαίνουν και βγάζουν μάτι, αντί απλά να "υποβαθμίζει" κάποια άλλα...

* Διέκρινα (ή τουλάχιστον νομίζω) ΚΑΙ εγώ ότι είσαι σπασμένος από την ήττα της ομάδας σου. Σκοπός μου δεν ήταν (ποτέ)/είναι να σου κάνω καζούρα, να σου την πω, να πατήσω όταν πονάει κτλκτλ, ειδικά σε μια "ευαίσθητη στιγμή". Απλά επειδή θεωρώ ότι δεν βλέπεις κάποιο πράγμα σωστά (...μαζί και το άλλο το...γνωστό), σχολιάζω σχετικά. Όχι για να "δικαιωθώ" (χεστήκατε κι εσείς κι εγώ), απλά μπας και το δεις όντως αλλιώς τελικά, και το σημερινό δεν είναι παρά μια αφορμή.

Δημοσ.

Εσενα βλεπω να κλαις για διαιτησια εν προκειμενω παντως μετα απο ηττα απτον...ΠΑΟΚ, τωρα το αν θα πεσεις η οχι απτην καρεκλα υποθετω οτι το επαθες ηδη με το σφυριγμα της ληξης, κρινοντας εκ των αντιδρασεων σου. :D

Ποτε δεν κλαιω για ηττες να εισαι σιγουρος .Δεν εχω αναγκη να κλαψω για ομαδες αλλα οταν μιλαμε για παιχνιδια να μιλαμε οχι να μην βλεπεις τον αγωνα και να τρολαρεις .Στο λεω γιατι οταν θα θελεις να συζητησεις σοβαρα αργοτερα θα καθεσαι και θα γραφεις κατεβατα ολοκληρα με αποψεις πανω στις φασεις και στους αγωνες .Τα διαβαζω τα posts σου ...Εγω μιλαω για συκεκριμενες φασεις δεν καθομαι τωρα να σου λεω αυτα που λενε τα παιδακια .Αυτα μπορω να στα πω και εγω αυριο μεθαυριο οκ so what ? Εξαλλου στο μπασκετ εχεις περισσοτερα πρωταθληματα ,περισσοτερα ευρωπαικα καλυτερη δυναμικη σαν συλλογος ,δεν εχεις λογο να λες για παραγκες αστες αυτες για το ποδοσφαιρο .Δες τις φασεις και μετα ελα να συζητησεις αφου οπως σε εχω κοψει εισαι του μπασκετ εσυ αφου το ποδοσφαιρο ειναι της ψαροκωσταινας .Mην μου λες οτι κλαιω για διαιτησια επειδη πηρα ευρωπαικο γιατι μειωνεις τον εαυτο σου  .

Αν κλαιω εγω που ειμαι πρωτος σε ολα ,εσυ τι θα επρεπε να κανεις δηλαδη ?

Δημοσ.

Η ουσια της ηττας αυτης ειναι οτι το μομεντουμ που περιμενα να πιασει ο ΟΣΦΠ μετα τη νικη στο Τελ Αβιβ, μαλλον το επιασε απτην αναποδη πλευρα. Θα δειξει και στα επομενα παιχνιδια. Ο ΟΣΦΠ φαινεται αυτη τη στιγμη να εχει αδειασει απο δυναμεις και κινητρο. Παντως και εμας μας δυσκολεψε πολυ ο ΠΑΟΚ πριν 1 βδομαδα μεσα στο ΟΑΚΑ.

Δημοσ.

Τον ειδες τον αγωνα με την Μακαμπι ? Να ξεκινησουμε απο τα βασικα .

Καταρχην το ποστ μου δεν απευθυνεται σε σενα -αρα δεν ειναι αναγκη να ξεκινησεις απτα βασικα- και δευτερον για τις βασικες σου αποριες γυρνα μερικες σελιδες πισω, στο ποστ που μου απανταγες οτι διαφωνεις και μου εκανα την χαρη να μην απαντησω....

Δημοσ.

wash ο οσφπ θεωρω πως ειναι μια απ τις ομαδες με την καλυτερη χημεια στην Ευρωπη. Εχει ηγετη, ξεκαθαρους ρολους, ταλεντο, ψυχη. Προφανως τα σημαντικα υπαρχουν και αν φορμαριστουμε - οπως γινεται καθε χρονο τετοια εποχη στις μεγαλες ομαδες - δε θα χουμε προβλημα με τη μπαρτσα.

Εσυ πες το ψωνιο, οπαδιλικι, πες το σοπως θες. Δε σ κανει εντυπωση ομως π μεχρι κ ο βαζελος τη μια χρονια επαιρνε ευρωλιγκα, τη δευτερη ααποκλειοτκαν απ το τοπ16 και την τριτη το ξαναεπαιρνε; Ιδια ομαδα ηταν και με ιδιο προπονητη μαλιστα.

Δημοσ.

Καταρχην το ποστ μου δεν απευθυνεται σε σενα -αρα δεν ειναι αναγκη να ξεκινησεις απτα βασικα- και δευτερον για τις βασικες σου αποριες γυρνα μερικες σελιδες πισω, στο ποστ που μου απανταγες οτι διαφωνεις και μου εκανα την χαρη να μην απαντησω....

Πασο ...Αποχωρω απο τον διαλογο μαζι σου αφου δεν θες ,θα επιστρεψω μονο για μια φορα με αυτο που σου υποσχεθηκα καποια στιγμη . :)

Δημοσ.

Η ουσια της ηττας αυτης ειναι οτι το μομεντουμ που περιμενα να πιασει ο ΟΣΦΠ μετα τη νικη στο Τελ Αβιβ, μαλλον το επιασε απτην αναποδη πλευρα. Θα δειξει και στα επομενα παιχνιδια. Ο ΟΣΦΠ φαινεται αυτη τη στιγμη να εχει αδειασει απο δυναμεις και κινητρο. Παντως και εμας μας δυσκολεψε πολυ ο ΠΑΟΚ πριν 1 βδομαδα μεσα στο ΟΑΚΑ.

...εγώ πάντως, δεν έβλεπα "λόγο" να έχει "καλό μομέντουμ", απ' τη Μακάμπι και μετά. Εξ' αιτίας του τρόπου που εξελίχθηκε το εν λόγω παιχνίδι. Το ότι πήρε την αναγκαία νίκη, δεν σήμαινε ότι θα ερχόταν κι "ενθουσιασμός" ας πούμε, με αυτήν (εκτός από δυνάμεις, σίγουρα θέλει και νίκες ψυχολογίας) Εμένα μόνο προσβληματισμό μου άφησε πάντως...

Κι όντως ο ΠΑΟΚ έπαιξε το δικό του παιχνίδι, χωρίς τα άγχη του ΟΣΦΠ, και ήταν και καλό, και όντως στέκεται καλά αυτόν τον καιρό αγωνιστικά. Το θέμα είναι ότι έχει πλέον "πολλά να αποδείξει" ο ΟΣΦΠ, στον εαυτό του πρωτ' απ' όλα. Κι όσο κι αν ήταν καλός ο ΠΑΟΚ, "όφειλε" να βγάλει μια εμφάνιση που να καταδείκνυε ότι "σοβάρεψε"/"πήρε φόρα", και να την...πλήρωνε ο ΠΑΟΚ. Κι αυτό, δεν έγινε...

* Κρις, οκ. I made my point, περισσότερο δεν έχει νόημα.

Για τον ΠΑΟ που λες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το αναφέρεις. Κι έτσι να ήταν, τί σημασία έχει; Κάνεις λες και "επιτίθεμαι" στον ΟΣΦΠ, κι εσύ -με αυτό το τελευταίο", προσπαθείς να τον "υπερασπιστείς"...Γιατί βρε παληκάρι; Τουλάχιστον με 'μένα, που δεν είμαι κα'νας δηλωμένος βάζελος, αντι-Ολυμπιακός (:ρ) κτλ.

ΟΚ, ας είναι και "φυσιολογική" η πτώση του. Δεν έχει σημασία του αν είναι ή όχι - σημασία έχει ότι ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ και έχω εκφραστεί ως απαισιόδοξος για τη συνέχεια, με βάση αυτό που βλέπω. Κι όσο κι αν θα ΗΘΕΛΑ να γίνει ΠΑΛΙ κα'να θαύμα και φέτος και να μας χαρίσει πλημμύρα αδρεναλίνης ο ΟΣΦΠ, απλά δεν πιστεύω να γίνεται...Δεν λέω κάτι άλλο από αυτό....

** Η "χημεία" έχει ΧΑΘΕΙ φέτος, Χρήστο...Το λέω συνέχεια εδώ και μήνες (όχι γιατί είμαι "μάγκας" - το εμφανές και προφανές τονίζω)...Περί "ηγεσίας", επίσης τις ξέρεις τίς απόψεις μου...Ψυχή, ναι, θα έλεγα επιδεικνύει ακόμη. Πότε ο ένας παίκτης-πότε ο άλλος. Σποραδικά. Πέρσι σε κάθε παιχνίδι είχε κι από έναν "ήρωα". Φέτος δεν πάει έτσι.

Δημοσ.

Εσυ πες το ψωνιο, οπαδιλικι, πες το σοπως θες. Δε σ κανει εντυπωση ομως π μεχρι κ ο βαζελος τη μια χρονια επαιρνε ευρωλιγκα, τη δευτερη ααποκλειοτκαν απ το τοπ16 και την τριτη το ξαναεπαιρνε; Ιδια ομαδα ηταν και με ιδιο προπονητη μαλιστα.

Ε καλα δεν ειχε και της ιδιας αξιας προπονητη ,ειπαμε ...

Δημοσ.

Εγω παλι πιστευα στο μομεντουμ τους, τοσο για τον τροπο με τον οποιο ηρθε η νικη(μετα απο ενα παιχνιδι με αυτοκτονικες τασεις) οσο και για την εδρα απο την οποια φυγαν με 2 βαθμους. Τετοιες περιπτωσεις σου δινουν αυτοπεποιθηση, αλλα αμα στα καπακια πας και χανεις μεσα στην Πυλαια, βραστα.

Chris δεν ξερω αν ειναι θεμα κοιλιας μεγαλης ομαδας. Εγω βλεπω ελλειψη συγκεντρωσης και κινητρου. Και ξερεις απο που? απτην αμυνα σας οπου παιχτες που φημιζονταν για κερβεροι, εχουν μετατραπει σε τρυπες... Εκει βλεπει κανεις ποσο απεχετε ψυχολογικα απο τις απαιτησεις που υπαρχουν. Ο δε Μπαρτζωκας μαλλον κρινεται λιγος μεχρι στιγμης για να ανατρεψει αυτην την ματασταση. Η ΤΠ που εκανε σημερα ειναι εγκληματικη, σκεψου μονο οτι ειναι ικανη να στοιχισει πλεονεκτημα εδρας ας πουμε. Αλλα κυριως, σεβεσαι το 40λεπτο των παιχτων σου και δεν τους το καις στο 39 με τη διαφορα στο -2.

Επισης η διαρκεια στις επιτυχιες ειναι big deal, ΠΟΛΥ big ομως, γιαυτο για την ωρα αποφυγετε συνειρμους με τον ΠΑΟ του Ζοτς. Περυσι ειναι κοινη αποδοχη οτι ανοιξατε τουρμπινες και καραφορμαριστηκατε και σηκωσατε τα παντα. Η σταθεροποιηση σε αυτο το επιπεδο φορμαρισματος ομως, θα ηταν θαυμα. Πρωτον γιατι λειπει εμπειρια απο αρκετους για να το διαχειριστουν, δευτερον γιατι δεν εχεις Ντουντα αλλα Μπαρτζωκα, τριτον γιατι δεν μπορεις να περιμενεις απο παιχτες σαν τον Μαντζαρη η τον Παπ να βγαζουν σε μονιμη βαση τις φωτιες που βγαζαν περυσι και μαλιστα ολοι μαζι ταυτοχρονα, οπως εγινε περυσι.

Δημοσ.

Eγω παντως παιδια πιστευω οτι ο Μπαρτζωκας ειναι για τα σημερινα δεδομενα ενας καλος προπονητης οχι φοβερος αλλα φιλοτιμος και δουλευει την ομαδα .Απλα νομιζω οι Αγγελοπουλοι αφησαν το εμψυχο δυναμικο λιγο στην τυχη του .Ειδα σημερα τον Παπαδοπουλο και πραγματικα το χαρηκα που το παιδι επαιξε καλα παρολο που μας εβαλε πολλους ποντους ,και σκεφτηκα ποσο χειροτερος θα ηταν απο αυτον τον Παουελ που μας κουβαλησαν .Καμια σχεση με περυσι ομως ο Παπαδοπουλος για να ειμαστε ειλικρινεις ...

Δημοσ.

...πάλι αντίθετα από εσένα Μίντι, εγώ περίμενα φέτος (πάρα τις όποιες δεδομένες αντιξοότητες), ότι φέτος όχι μόνο θα διατηρούσε την περσινή του "φόρα" ο ΟΣΦΠ, αλλά θα βελτιωνόταν...Όταν μάλιστα είδα τον Σπανούλη να είναι μια ιδέα πιο "προσεχτικός" (στις αρχές, και για αρκετό διάστημα), πίστεψα ότι ήταν απλά θέμα (λίγου) χρόνου να μπουν σε μια νέα φόρα και οι υπόλοιποι.

Και όχι έτσι στο φλου :

Παπανικολάου, με τον κόσμο να μιλάει "για ΝΒΑ" για αυτόν, όντας ταλέντο και ψυχή και "ευκολοπωρώσιμος", έλεγα ότι θα αυξήσει γκάζια. Πιτσιρίκος είναι ΑΚΟΜΑ άλλωστε, η βιολογία υπέρ του, οι χαρές που ζει συνεχόμενα και η καταξίωση σε ομαδικό (εθνικές μικρών και ΟΣΦΠ) αλλά και προσωπικό επίπεδο (...δεν είναι μικρό πράγμα να στέλνεις για βρούβες κοτζαμάν Κιριλένκο σε τελικό Ευρωλίγκας, να είσαι ΑΨΟΓΟΣ επιθετικά, με ουσιαστικότατη μάλιστα προσφορά σε σύνολο απόλυτων αριθών, σε ΤΕΤΟΙΟ αγώνα, όταν η ομάδα "έχει πεθάνει" και περιμένουν όλοι την επίσημη κηδεία) κι αυτές κομμάτια ενός παζλ που περιμένει κανείς να συνεχίζει να ολοκληρώνεται...

Μάντζαρης, ο "από το πουθενά" αμυντικός κι οργανωτικός δυνάστης, "εργαλείο" ανεκτίμητο, στην ίδια φάση με Παπανικολάου, που μέχρι χθες δεν τον ήξεραν και φέτος συστήνεται ως "Βαγγέλης, Πρωταθλητής Ευρώπης".

Ακόμη κι ο Σλούκας - το τρίποντο με Γαλατά (αλλά και η εμφάνιση στον τελικό της Πόλης) ταξίδεψαν το όνομά του στην Υδρόγειο...Ε όλο αυτό, μια χαρά κίνητρο για να κάνεις παπάδες του χρόνου είναι...

Παιδιά όλοι τους, σε ηλικίες για να ξεπεταχτούν ακόμη περισσότερο, κι όχι για να την "ψωνίσουν"...

Περίπου τα ίδια και για τον Πρίντεζη, τον "τελειωμένο" Πρίντεζη από την Μάλαγα, ο οποίος στην καλυτερότατη ηλικία (μέσα και η εμπειρία) για να πάρει φόρα...

Χάινς, επίσης ένας "ανύπαρκτος" Αμερικάνος από το γερμανικό πρωτάθλημα, να έχει γίνει the talk of the day, of the week, of the month για months, πράγμα που σημαίνει κατακόρυφο ανέβασμα κασέ, σε ΕΠΙΣΗΣ "ιδανική ηλικία"...

Ακόμη κι ο Σπανούλης είχε λόγο να μπουσταριστεί, έχοντας πλέον κορέσει το περίφημο "άγχος" του να πάρει Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα ως "ηγέτης" (μας ζαλίσανε τα ούμπαλα όλη τη χρονιά...Ακόμα κι ο περιπτεράς του έτσι υποθέτω τον αποκαλεί) ομάδας...

Βέβαια, υπήρξε η μεγάλη αλλαγή από Ντούντα σε...Γιώργο. Αλλά οι παίχτες-παίχτες, not; Ή μήπως όχι τελικά...;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...