Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ο Σαλινο γιαυτο δεν παιζει καθολου τελευταια

Κι ο Αβρααμ γιαυτο δεν επαιξε προχτες

Οπως και ο Χολεμπας

Αυτος ο Μανιατης τη γλιτωσε με τον τραυματισμο

Πουλα τους ολους Βαγγελα να τελειωνουμε

Το Καραισκακη το βλεπω εντελως αδειο φετος κι οσοι πανε δεν προκειται να γνωριζουν κανενα παικτη

καλο ειναι να βαλει εκφωνητη

Δημοσ.

Βλεπω τον Μαρινακη στην στενη και τον Ολυμπιακο στην Γ Εθνικη απο τα στημενα.. Γιαυτο ο χοντρος ξεπουλαει.. Μαρινακη,εσυ και ο Καραπαππας θα ειστε στο Καραισκακη φετος..Και για τον δευτερο δεν παιρνω ορκο.Για αλλη μια φορα.Αντε γαμησου χοντρε

• Like 1
Δημοσ.

Βαλτε ενα screenshot απο το car.gr

10629674_298688293652788_424072789816897

Βλεπω τον Μαρινακη στην στενη και τον Ολυμπιακο στην Γ Εθνικη απο τα στημενα.. Γιαυτο ο χοντρος ξεπουλαει.. Μαρινακη,εσυ και ο Καραπαππας θα ειστε στο Καραισκακη φετος..Και για τον δευτερο δεν παιρνω ορκο.Για αλλη μια φορα.Αντε γαμησου χοντρε

Εσύ σε λίγο θα δεις και τον βάζελο Champions League, χαλάρωσε λίγο.

• Like 2
Δημοσ.

10629674_298688293652788_424072789816897

Εσύ σε λίγο θα δεις και τον βάζελο Champions League, χαλάρωσε λίγο.

Τρολαρισμα κανει ο χοντρος,το ιδιο και εγω..Περα απο την ξεφτιλα,μονο αυτο μας εμεινε..Θα εχουμε επιστροφες διαρκειας φετος...

Το ξεφτιλησε το θεμα ο χοντρος.Ειδικα αν πουλησει και τον Σαλινο

Δημοσ.

Εγώ θα αρχίσω τα καντήλια μετά το δεύτερο ματς του Champions League. Μέχρι εκεί δίνω περιθώριο, να δω τι θα παίξουμε με όσους μας απέμειναν.

Δημοσ.

Το Καραισκακη το βλεπω εντελως αδειο φετος κι οσοι πανε δεν προκειται να γνωριζουν κανενα παικτη

καλο ειναι να βαλει εκφωνητη

πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν έχει πουλήσει το καραισκάκη???? :P

Δημοσ.

Πάντως έχετε χ$στ€ι στο φράγκο.

Οχι ρε συ γιατι το λες αυτο;Που τα ειδες τα εσοδα; :P :P :P

Εχω το προαισθημα πως θα κοιταξει να βγαλει αρκετα μεγαλο ισολογισμο για να πουλησει την ΠΑΕ καμποσα εκατομμυρια και να μας κουνησει μαντιλι

Δημοσ.

Οχι ρε συ γιατι το λες αυτο;Που τα ειδες τα εσοδα; :P :P :P

Εχω το προαισθημα πως θα κοιταξει να βγαλει αρκετα μεγαλο ισολογισμο για να πουλησει την ΠΑΕ καμποσα εκατομμυρια και να μας κουνησει μαντιλι

Το αυτι μου παντως,εχει ακουσει να λενε οτι την εχει πουλησει την ΠΑΕ στους Κινεζους και γιαυτο ανελαβε και τον Πειραια..Για Business..

Δημοσ.

Το αυτι μου παντως,εχει ακουσει να λενε οτι την εχει πουλησει την ΠΑΕ στους Κινεζους και γιαυτο ανελαβε και τον Πειραια..Για Business..

Kαι ποτε αναλαμβανουν οι Κινεζοι; :P

Δημοσ.

Kαι ποτε αναλαμβανουν οι Κινεζοι; :P
Οταν θα αναλάβουν οι Ισπανοι και οι Ιταλοί να φοβάσαι..
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...