Jenkins Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Χαχαχαχαχαχα ποιος θεούλης το σκέφτηκε Θεΐλα σκέτη, όποιος κι αν ήταν
adi32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Σαλινο γιαυτο δεν παιζει καθολου τελευταια Κι ο Αβρααμ γιαυτο δεν επαιξε προχτες Οπως και ο Χολεμπας Αυτος ο Μανιατης τη γλιτωσε με τον τραυματισμο Πουλα τους ολους Βαγγελα να τελειωνουμε Το Καραισκακη το βλεπω εντελως αδειο φετος κι οσοι πανε δεν προκειται να γνωριζουν κανενα παικτη καλο ειναι να βαλει εκφωνητη
Danbo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Βλεπω τον Μαρινακη στην στενη και τον Ολυμπιακο στην Γ Εθνικη απο τα στημενα.. Γιαυτο ο χοντρος ξεπουλαει.. Μαρινακη,εσυ και ο Καραπαππας θα ειστε στο Καραισκακη φετος..Και για τον δευτερο δεν παιρνω ορκο.Για αλλη μια φορα.Αντε γαμησου χοντρε 1
Jenkins Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Βαλτε ενα screenshot απο το car.gr Βλεπω τον Μαρινακη στην στενη και τον Ολυμπιακο στην Γ Εθνικη απο τα στημενα.. Γιαυτο ο χοντρος ξεπουλαει.. Μαρινακη,εσυ και ο Καραπαππας θα ειστε στο Καραισκακη φετος..Και για τον δευτερο δεν παιρνω ορκο.Για αλλη μια φορα.Αντε γαμησου χοντρε Εσύ σε λίγο θα δεις και τον βάζελο Champions League, χαλάρωσε λίγο. 2
Danbo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Εσύ σε λίγο θα δεις και τον βάζελο Champions League, χαλάρωσε λίγο. Τρολαρισμα κανει ο χοντρος,το ιδιο και εγω..Περα απο την ξεφτιλα,μονο αυτο μας εμεινε..Θα εχουμε επιστροφες διαρκειας φετος... Το ξεφτιλησε το θεμα ο χοντρος.Ειδικα αν πουλησει και τον Σαλινο
Jenkins Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ θα αρχίσω τα καντήλια μετά το δεύτερο ματς του Champions League. Μέχρι εκεί δίνω περιθώριο, να δω τι θα παίξουμε με όσους μας απέμειναν.
antreaslam Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Το Καραισκακη το βλεπω εντελως αδειο φετος κι οσοι πανε δεν προκειται να γνωριζουν κανενα παικτη καλο ειναι να βαλει εκφωνητη πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν έχει πουλήσει το καραισκάκη????
lifeowner771 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως έχετε χ$στ€ι στο φράγκο. Οχι ρε συ γιατι το λες αυτο;Που τα ειδες τα εσοδα; :P Εχω το προαισθημα πως θα κοιταξει να βγαλει αρκετα μεγαλο ισολογισμο για να πουλησει την ΠΑΕ καμποσα εκατομμυρια και να μας κουνησει μαντιλι
Danbo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Οχι ρε συ γιατι το λες αυτο;Που τα ειδες τα εσοδα; :P Εχω το προαισθημα πως θα κοιταξει να βγαλει αρκετα μεγαλο ισολογισμο για να πουλησει την ΠΑΕ καμποσα εκατομμυρια και να μας κουνησει μαντιλι Το αυτι μου παντως,εχει ακουσει να λενε οτι την εχει πουλησει την ΠΑΕ στους Κινεζους και γιαυτο ανελαβε και τον Πειραια..Για Business..
8elwADSL Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε βγάλτε πρωθυπουργό το χοντρό να ξεχρεώσουμε! 1
lifeowner771 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Το αυτι μου παντως,εχει ακουσει να λενε οτι την εχει πουλησει την ΠΑΕ στους Κινεζους και γιαυτο ανελαβε και τον Πειραια..Για Business.. Kαι ποτε αναλαμβανουν οι Κινεζοι;
Danbo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Το αυτι μου παντως,εχει ακουσει να λενε οτι την εχει πουλησει την ΠΑΕ στους Κινεζους και γιαυτο ανελαβε και τον Πειραια..Για Business.. Kαι ποτε αναλαμβανουν οι Κινεζοι; Οταν θα αναλάβουν οι Ισπανοι και οι Ιταλοί να φοβάσαι..
8elwADSL Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Παει και ο Γιαταμπαρε Δεν τον πούλησε αυτόν ακόμα οψιον αγοράς μελλοντική πώληση δηλαδή Σκάει και του Σαλίνο όπου να ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις