PostHelper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Το ξύλο βγήκε από το Αγρίνιο και ο νοών νοείτω Ετσι. Θελω να ακουσω για τον αδικημενο Ολυμπιακο!!!!!! Που τον κατατρεχει η διαιτησια που αφησε το βαναυσο ξυλο του Παναιτωλικου και δεν εβγαλε 14 κοκκινες καρτες στην αντιπαλη ομαδα.
Danbo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Πριν 2-3 χρονια ειπα. Νομιζω 3. (εσεις πότε τον πηρατε? ) Και νομιζω το ειπε φιλαθλος του Παναθηναικου. Τι 2-3 χρονια ειπες? Δεν καταλαβαμε Ετσι. Θελω να ακουσω για τον αδικημενο Ολυμπιακο!!!!!! Που τον κατατρεχει η διαιτησια που αφησε το βαναυσο ξυλο του Παναιτωλικου και δεν εβγαλε 14 κοκκινες καρτες στην αντιπαλη ομαδα. Δεν πειραζει,το πεναλτακι το επνιξε παντως..
konstantinos77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Σαβιολα. Ο παικτης που ειναι καλυτερος του Μεσι ή εστω ισαξιος. Αυτο ειχε ειπωθει πριν 2-3 χρονια εδω στο ινσομνια! Μαλλον μια απο τις 5 μεγαλυτερες ανοησιες ολων των εποχων που εχουν ακουστει στο ινσομνια. Να σου πω εγω την μεγαλυτερη που εχει γραφτει ποτε εδω ? Την εχω αποθηκευσει και με screenshot ,εχει σχεση με σχολεια ...Αντε ομως να μην στεναχωρησω καποιους .. Παντως μου αρεσει που μιλατε ορισμενοι για νεα ομαδα λες και η δεν αποφασισε ο Μιτσελ με τον Μαρινακη να γινουν τοσες αλλαγες αλλα καποια ανωτερη δυναμη .Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για μενα ,ποσα χρονια ακουμε και διαβαζουμε τις ιδιες παπαριες .Το εχω γραψει πολλες φορες ,ο Ολυμπιακος παντοτε θα ειναι μια ομαδα χωρις οργανωση που μεγαλοπιανεται με το παραμικρο χωρις λογο ,με φαμφαρες ,με λογια μεγαλα φουσκωμενα και τα τελευταια χρονια με μια τακτικη να αντιγραψει απο μεγαλες ομαδες της Ευρωπης πραγματα που δεν ταιριαζουν σε ελληνικη ομαδα και μοιαζουν σαν να προσπαθεις να τυλιξεις με κορδελα σε καλο κουτι σουβλακια .Το θεμα δεν ειναι να φερεις ενα κακο αποτελεσμα αλλα το πως το φτανεις σε αυτο .Σημερα ηταν η δευτερη αγωνιστικη του πρωταθληματος και ειδα κεντρο Μανιατη -Εντινγκα (!!!!) ,επιθεση Διαμαντακο(!!!!) και αλλαγη Μπουχαλακη( ο Χριστος και η μανα Του ) ,και το μονο καλο που ειχαμε φτιαξει περυσι δηλαδη την αμυνα εξολοκληρου αλλαγμενη με καποιον λεει Μποτια που απο οτι μπορω να δω στα πρωτα παιχνιδια εχει την γκαφα στο τσεπακι του .Επισης μια επιμονη και μια εμμονη να ξεκιναει τον Τσορι αρχικη για μενα τελειως λανθασμενη γιατι οταν ο Τσορι δεν του πιασει το παιχνιδι κοβει την ομαδα στην μεση . Εγω δεν μπορω να καταλαβω ,ενταξει το πρωταθλημα πες κουτσα στραβα αντε να δεχτω εστω και ετσι μπορεις να το παρεις ,στο c.l με ολες αυτες τις αλλαγες και τα σκουπιδια που γεμισαμε θα κατεβεις να παιξεις με την Ατλετικο μεσα εξω να κανεις τι ? Ο μονος ετσι παιχτης με καποια ποιοτητα ειναι ο Κασαμι απο τους καινουργιους ... 1
margaritagr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Πολυ νωρις ακομα για να κρινου,ε τα νεα αποκτηματα. Πολυ. Περυσι τετοια εποχη λεγαμε τι πηραμε τον Τσορι που δε στριβει... Κατα τ αλλα υπαρχει πεναλντι που δε μας εδωσε κι αν ειχε γινει για τους απνενατι θα χε χαλασει ο τοπος 1
konstantinos77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Πολυ νωρις ακομα για να κρινου,ε τα νεα αποκτηματα. Πολυ. Περυσι τετοια εποχη πεγαμε τι πηραμε τον Τσορι που δε στριβει... Κατα τ αλλα υπαρχει πεναλντι που δε μας εδωσε κι αν ειχε γινει για τους απνενατι θα χε χαλασει ο τοπος Ναι και οτι υπαρχει πεναλτι ,που εγω δεν ειδα κανενα ,τι σημαινει ? Δικαιολογειται τωρα ο Μιτσελ να παρουσιαζει τετοια εικονα ομαδας ? Mετα θα τον ενοχλει τον χοντρο που δεν παταει κοσμος στο γηπεδο .Να πατησει ρε χοντρε να δει αυτο το πραγμα ? Επειτα δεν καταλαβα ,περυσι τι μπαλα ειδαμε που δηθεν ρολαραμε ? Ολη η χρονια αν δεν το εχετε καταλαβει ηταν μια κατηφορα στο Βελγιο που επειδη ειχαμε εναν παιχταρα και εβγαλε 3 γκολ το εκανε θριαμβο και γυρισε ολη η ιστορια του ομιλου αναποδα .Εκει που ηθελα να δω τον Μιτσελ στην Αγγλια 3 μπαλες πηγε και μου εφαγε και αλλες 3 απο τον βαζελο ..
PostHelper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Παντως μου αρεσει που μιλατε ορισμενοι για νεα ομαδα λες και η δεν αποφασισε ο Μιτσελ με τον Μαρινακη να γινουν τοσες αλλαγες αλλα καποια ανωτερη δυναμη .Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για μενα ,ποσα χρονια ακουμε και διαβαζουμε τις ιδιες παπαριες .Το εχω γραψει πολλες φορες ,ο Ολυμπιακος παντοτε θα ειναι μια ομαδα χωρις οργανωση που μεγαλοπιανεται με το παραμικρο χωρις λογο ,με φαμφαρες ,με λογια μεγαλα φουσκωμενα και τα τελευταια χρονια με μια τακτικη να αντιγραψει απο μεγαλες ομαδες της Ευρωπης πραγματα που δεν ταιριαζουν σε ελληνικη ομαδα και μοιαζουν σαν να προσπαθεις να τυλιξεις με κορδελα σε καλο κουτι σουβλακια .Το θεμα δεν ειναι να φερεις ενα κακο αποτελεσμα αλλα το πως το φτανεις σε αυτο .Σημερα ηταν η δευτερη αγωνιστικη του πρωταθληματος και ειδα κεντρο Μανιατη -Εντινγκα (!!!!) ,επιθεση Διαμαντακο(!!!!) και αλλαγη Μπουχαλακη( ο Χριστος και η μανα Του ) ,και το μονο καλο που ειχαμε φτιαξει περυσι δηλαδη την αμυνα εξολοκληρου αλλαγμενη με καποιον λεει Μποτια που απο οτι μπορω να δω στα πρωτα παιχνιδια εχει την γκαφα στο τσεπακι του . Εχετε στρωμενη ομαδα και αλλαζετε 17 "βασικους" παικτες ή καπου εκει?? Ποιος ο λογος?????????????? Καποιος που να συμφερει τον Ολυμπιακο ή την τσεπη του Μαρινακη? Αναρωτιεμαι ρητορικως.... Επισης απο την αλλη, μπορει να ακουστω ρομαντικος αλλά στις ομαδες που υποστηριζω θελω οι παικτες να μενουν για οσα περισσοτερα χρονια γινεται, για να δεθω με αυτους(οπως γινονταν παλιοτερα), ωστε να εχει ανωτερα επιπεδα η υποστηριξη στην ομαδα. Για αυτο δεν το μπορω πλεον το μπασκετ και τοσο. Ωσπου να συνηθισεις εναν παικτη, να δεθεις μαζι του, να τον νιωσεις δικο σου, φευγει και ερχεται ενας αλλος! Ε δεν ειναι δουλεια αυτο. Τραγωδια ειναι. 2
thanos77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Σοβαρά πιστεύεις ότι ο Μαρινάκης θα μπει φυλακή; οχι δεν το πιστευω αλλα καποια στιγμη πρεπει να σταματησει επιτελους η ατιμωρια ,τοσες συνομιλιες εχουνε καταγραφτει αποδειξεις υπαρχουν τα βλεπουμε ,τα ζουμε δεν ξερω τι αλλο περιμενουν οι αρμοδιοι να τον στειλουν εκει που πρεπει . http://www.avgi.gr/article/3284006/eisaggeliki-ereuna-gia-ti-diafthora-sto-podosfairo μπορουμε τουλαχιστον να ελπιζουμε
Danbo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Ναι και οτι υπαρχει πεναλτι ,που εγω δεν ειδα κανενα ,τι σημαινει ? Δικαιολογειται τωρα ο Μιτσελ να παρουσιαζει τετοια εικονα ομαδας ? Mετα θα τον ενοχλει τον χοντρο που δεν παταει κοσμος στο γηπεδο .Να πατησει ρε χοντρε να δει αυτο το πραγμα ? Επειτα δεν καταλαβα ,περυσι τι μπαλα ειδαμε που δηθεν ρολαραμε ? Ολη η χρονια αν δεν το εχετε καταλαβει ηταν μια κατηφορα στο Βελγιο που επειδη ειχαμε εναν παιχταρα και εβγαλε 3 γκολ το εκανε θριαμβο και γυρισε ολη η ιστορια του ομιλου αναποδα .Εκει που ηθελα να δω τον Μιτσελ στην Αγγλια 3 μπαλες πηγε και μου εφαγε και αλλες 3 απο τον βαζελο .. Αυτο το πεναλτι.Και μην γινομαστε σαν τους απεναντι.Χιλιες φορες που δεν το εδωσε.Να βαλουν μυαλο καποιοι.Δεν πας πουθενα με αυτη την ομαδα.
konstantinos77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Εχετε στρωμενη ομαδα και αλλαζετε 17 "βασικους" παικτες ή καπου εκει?? Ποιος ο λογος?????????????? Καποιος που να συμφερει τον Ολυμπιακο ή την τσεπη του Μαρινακη? Αναρωτιεμαι ρητορικως.... Γιατι σου φαινεται περιεργο μια στρωμενη ομαδα να πουλησει ολους σχεδον τους παιχτες της για λεφτα ? Πολλες ομαδες το κανουν αυτο στην Ευρωπη φτιαχνοντας παιχτες απο τις ακαδημιες πχ Αγιαξ του 95 .Απλα ο χοντρος το κανει με δανεικους γιατι ο Ολυμπιακος δεν εχει ουτε ειχε και ουτε θα αποκτησει ποτε ακαδημιες .Μην βλεπετε τωρα που εχει πεταξει μια πινακιδα που γραφει πανω "Ακαδημια" και μεσα στο γηπεδο τρεχουν μερικα παιδακια μπαμπαδων που σχετιζονται με την ΠΑΕ ...Πιο πιθανο ειναι να κατακτησει το c.l ο Ολυμπιακος παρα να φτιαξει πραγματικες ακαδημιες . Χωρίς τίτλο3.jpg Χωρίς τίτλο4.jpg Αυτο το πεναλτι.Και μην γινομαστε σαν τους απεναντι.Χιλιες φορες που δεν το εδωσε.Να βαλουν μυαλο καποιοι.Δεν πας πουθενα με αυτη την ομαδα. Εγω οπως λεω σε βαζελους που κλαιγονται για δηθεν πεναλτι το ιδιο θα πω και εδω ,αστο δεν υπαρχει τιποτα μην το ψαχνεις ..
Danbo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Γιατι σου φαινεται περιεργο μια στρωμενη ομαδα να πουλησει ολους σχεδον τους παιχτες της για λεφτα ? Πολλες ομαδες το κανουν αυτο στην Ευρωπη φτιαχνοντας παιχτες απο τις ακαδημιες πχ Αγιαξ του 95 .Απλα ο χοντρος το κανει με δανεικους γιατι ο Ολυμπιακος δεν εχει ουτε ειχε και ουτε θα αποκτησει ποτε ακαδημιες .Μην βλεπετε τωρα που εχει πεταξει μια πινακιδα που γραφει πανω "Ακαδημια" και μεσα στο γηπεδο τρεχουν μερικα παιδακια μπαμπαδων που σχετιζονται με την ΠΑΕ ...Πιο πιθανο ειναι να κατακτησει το c.l ο Ολυμπιακος παρα να φτιαξει πραγματικες ακαδημιες . Εγω οπως λεω σε βαζελους που κλαιγονται για δηθεν πεναλτι το ιδιο θα πω και εδω ,αστο δεν υπαρχει τιποτα μην το ψαχνεις .. Οπως ειπα,καλως δεν το εδωσε..Και ας μην γινομαστε σαν τους απεναντι.. Το ειπα πιο πανω.Δικαιο το x που παιξαμε ΤΡΑΓΙΚΑ..
thanos77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Oχι γιατι να ψαξει στο google αφου ετσι και αλλιως οτι και να διαβασει δεν θα το πιστεψει ...Αλλωστε με τι θα εχει να ασχολειται ολο τον χρονο ? Ξερεις τι ειναι να ταιζεις ανθρωπους με προσδοκια ? Μεγαλο πραγμα .. οι ανθρωποι με μεγαλες προσδοκιες ειναι οι μαρινακης καραπαπαδες και σια ? το ακουσα και αυτο , μονο που αυτοι οι ανθρωποι με προσδοκιες οπως λες σε καποια αλλη χωρα θα ειχαν εκδιωχθει απο τους ιδιους τους φιλαθλους της ομαδας ...εδω τον κανουμε θεο
adi32 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Μην ακουω για πεναλτυ ξυλο κλπ Αυτα ειναι για τους αλλους Ο Ελαμπντελαουί δειχνει καλα στοιχεια και ο Εντιγκα ηταν καλος Ο Μοζουακου νομιζω ειναι ιδιος με τον Χολεμπας αμυντικα και πολυ χειροτερος επιθετικα Ο Γκαζαριαν ειναι καλυτερος νομιζω Ας ελπισουμε με Μητρο Αφελαι να βελτιωθει η κατασταση μπροστα Η ομαδα με τοσους πολλους νεους παικτες θελει κανα τριμηνο να δειξει κατι καλο
konstantinos77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 οι ανθρωποι με μεγαλες προσδοκιες ειναι οι μαρινακης καραπαπαδες και σια ? το ακουσα και αυτο , μονο που αυτοι οι ανθρωποι με προσδοκιες οπως λες σε καποια αλλη χωρα θα ειχαν εκδιωχθει απο τους ιδιους τους φιλαθλους της ομαδας ...εδω τον κανουμε θεο Οχι δεν καταλαβες φιλε αλλα αστο δεν πειραζει ,μην σου χαλασω την καρδια ...
PostHelper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Γιατι σου φαινεται περιεργο μια στρωμενη ομαδα να πουλησει ολους σχεδον τους παιχτες της για λεφτα ? Πολλες ομαδες το κανουν αυτο στην Ευρωπη φτιαχνοντας παιχτες απο τις ακαδημιες πχ Αγιαξ του 95 Μου φαινεται περιεργο γιατι ειναι τραγικο. Στην προκειμενη περιπτωση δεν βρισκω ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΛΟΓΟ που να υπαρχει για να εγινε για την βελτιωση του Ολυμπιακου. Χαλας ολη την ομαδα και φτιαχνεις νεα απο την αρχη και αυτο γιατι? Αντε να εφερνες 100% πολυ καλυτερους παικτες απο αυτους που εδιωξες ναι, αλλά εδω ουτε κατα διανοια δεν εγινε αυτο οποτε το μεγαλο ΓΙΑΤΙ παραμενει. Φυσικα εγω πιστευω οτι ειναι κατι σαν το Τζοκερ και το Λοττο οπου ενας πολυεκατομμυριουχος εφοπλιστης που ξερω εχει κερδισει τα τελευταια 15 χρονια 3 φορες το Λοττο/Τζοκερ. Φοβερη συμπτωση ή..... Ο Αγιαξ που λες ειναι τελειως αλλη περιπτωση. Αυτος εχει φτιαξει τις ακαδημιες για αυτον ακριβως τον λογο. Για να τους μοσχοπουλησει. Αυτο που γινεται σε εσας με τα τρελα ποσά που ακουγονται να πουλατε και το τρελο πανηγυρι αγοραπωλησιων καθε χρονο ειναι ακρως υποπτα.... Εμενα βεβαια δεν με πολυνοιαζει διοτι δικος σας προεδρος ειναι και αυτος κερδιζει απο τον Ολυμπιακο και αντι να τον ενισχυει 100 τον ενισχυει 30 και εσεις επαναπαυεστε και ικανοποιειστε με αυτο αφου αυτο αρκει να παιρνετε το πρωταθλημα πανευκολα(μαζι με την διαιτητικη ευνοια φυσικα που εξασφαλιζει το πανευκολα) και να πηγαινετε που και που και στους 16 του Τσαμπιονς Λιγκ....
margaritagr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2014 Κωσταντινε αν ειδες τη φαση που του κανει κεφαλοκλειδωμα και τον γκρεμιζει, και λες δεν υπαρχει τιποτα, δεν εχω να πω κατι αλλο.... Περυσι τη πρωτη αγωνιστικη επεσε κραξιμο και μιλαγανε για επισφαλη θεση μιτσελ. Και μετα μεχρι τα χριστουγεννα οι περισσοτεροι ευχαριστηθηκαν μπαλα. Δυστυχως και κακως η ομαδα ειναι και παλι καινουρια, οποτε προφανως και χρειαζεται χρονος για να δεσει και να αρχισει να ρολαρει. Ξαναλεω...ειναι παρα πολυ νωρις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις