Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα, το λάθος που έκανε μια ζωήο Κόκκαλης ήταν να έχει τον τελικό λόγο στα πάντα.... Αυτός αποφάσιζε ποιός θα φύγει, ποιός θα μείνει...... Δεν πας μπροστά έτσι...... Όποτε του @@λωνε μεταγραφές αεροδρομίου με τελειωμένους 35άρηδες ( εκτος απο Ζιοβάνι - Ζάχοβιτς)...... Με εξαίρεση το Βαλβέρδε αυτός είχε και τον τελευταίο λόγο για ότι έλεγαν και οι προπονητές....... Ο Μαρινάκης δέχομαι πως τα τελευταία 2 χρόνια έχει χοντροκονομίσει απο τις μεταγραφες που έχει κάνε, αλλά έχει φτιάξει μια <Α.Ε> με συγκεκριμένα άτομα να κάνουν συγκεκριμένη δουλειά...... Παρα να είναι ένας σύλογος one man show..... και για μένα μου αρέσει πιο πολύ το μοντέλο Μαρινάκη παρά αυτό του Κόκκαλη....

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ο Μαρινάκης δέχομαι πως τα τελευταία 2 χρόνια έχει χοντροκονομίσει απο τις μεταγραφες που έχει κάνε, αλλά έχει φτιάξει μια <Α.Ε> με συγκεκριμένα άτομα να κάνουν συγκεκριμένη δουλειά.

αυτα τα ατομα ειναι που εχουν καταστρεψει αυτο που αγαπαμε καθε κυριακη .

οκ ναι συμφωνω ο κοκκαλης ειχε μανια με τους προπονητες  ειχε αλλαξει και 3 σε μια χρονια..το μεγαλυτερο λαθος του ειναι που ακουγε τον κοσμο και λειτουργουσε περισσοτερες φορες παρορμιτικα ..αλλα μην ξεχνας  πως τοτε ο κοσμος δεν ειχε καμια απιτηση απο την ομαδα στην ευρωπη  επαιζε στο οακα  με 75 000 κοσμο και τα εισητηρια ειχαν εξαντληθει απο την προηγουμενη βδομαδα  ητε επαιζες με  μαντσεστερ ητε με κροασια  παντα ηταν γεματο ...τωρα βλεπεις  πρωτη αγωνιστικη και μαζεψε με το ζορι 7000 κοσμο με το ζορι .

εχει φερει παιχταραδες δεν μπορεις να πεις τελειωμενους  τους  ζετερμπεργκ καρεμπε ζε ελιας μπελουτσι τουρε και ποσους ακομα  αλλους ..εχει φερει και σαπακια λογικο ειναι  αλλα τουλαχιστον εφερνε παιχτες .

και ως προς τα χρεη δεν ξερω αν ο κοκκαλης αφησε πισω του μια ομαδα χρεωμενη ,απο το περιβαλλον του μαρινακη ετσι ισχυριζονται . το τμημα βολει ομως υπο την υγεσια του οπαδου βαγγελη μαρινακη  αποδειδηγμενα ειχε χρεοκοπησει και ακομα και τωρα  πληρωνει αμαρτιες του τωρινου προεδρου της παε

Δημοσ.

Φίλε μου μην ξεχνάς πως επι Κόκκαλη υπήρχαν άλλα δεδομένα στο Ελλάντα προ κρίσης..... Τώρα πιστεύω πως ένα μεγάλο ποσοστό  δεν πάει γήπεδο γιατί πολύ απλά δεν έχει λεφτα..... Όσο για τις μεταγραφές που ανέφερες ο Κόκκαλης έφερε τον Καρεμπέ (στα τελευταία του) και  σου βάζω τους Σέσαρ-Ντιόγκο σαν προσωπικές του μεταγραφές..... Οι υπόλοιποι παίκτες που ανέφερες ήταν μεταγραφές Λούβαρη...... Που απο το 2007 που σταμάτησε ουσιαστικά πάτωσε το τμήμα σκαουτινγκ...... Πάντως πιστεύω πως σε μια Ελλάδα προ κρίσης το Καραισκάκη θα ήταν γεμάτο σε κάθε αγώνα...... Τέλος να σου πω πως εμπιστεύομαι πιο πολύ τους Καρεμπέ -Ισα όταν είναι να φέρουν κάποιον παίκτη παρά τον Κόκκαλη.....

Δημοσ.

σεβαστη ειναι η αποψη σου δεν λεω  οτι ολα λειτουργουσαν τελεια αλλα τουλαχιστον δεν εχουμε αυτο το χαλι των 3 τελευταιων ετων..αυτο με τους δανεικους  καταρχην ειναι γελοιο ,αν θες να φτιαξεις σοβαρη ομαδα που εχει σκοπο να κανει μια καλη πορεια  ,αγοραζεις και κανεναν  ,οχι ολο δανεικους και ελευθερους ομαδα ενος ετους  δεν χτιζεται . οταν βλεπουμε τετοια ποσα προκλητικα  για σαμαρη και μανωλα οφειλει να τα αξιοποιησει και σωστα . εγω προσωπικα δεν βλεπω κατι τετοιο .. πουλας μητρογλου 15 μυρια και απο το καλοκαιρι τον ζητας δανεικο ,αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα . 

καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια  , αν δεν ειναι κοροιδια  τοτε ειναι εγκλημα εις βαρος της ομαδας . απλα η συγκρηση με τον κοκκαλη για μενα ειναι πως ο ενας  εκανε ναι μεν λαθη ,αλλα οχι εσκεμενα  γιατι πολλες φορες αν οχι παντα ακουγε και σεβονταν την γνωμη του κοσμου ,και ο αλλος εχει κανει πολλα λαθη χωρις να ακουει τον κοσμο  με μονο οφελος  την κονομα 

Δημοσ.

εγω ερωτηση εκανα αν υπαρχει καποιο εγγραφο οτι αφησε την ομαδα χρεωμενη ...δικαιωμα σου ειναι να πιστευεις  βρετζους και φαταουλες  εγω εχω διαφορετικη αποψη οταν σε αυτα τα 3χρονια  η ιστορια μας εχει δειξει αλλα ..

αν εσυ εχεις καποιο στοιχειο οτι ο κοκκαλης αφησε την ομαδα χρεωμενη μπορεις να το πεις  η εστω καποιο λινκ που να δειχνει τον ισολογισμο της ομαδας  απο την παραιτηση του κοκκαλη

Φιλε,οι ισολογισμοι της ομαδας ειναι εκει.Μπορεις να τους δεις και να δεις το ελλειμα που υπηρχε.Αυτο το ελλειμα ειναι χρεη απο τον Κοκκαλη, ή εστω της ΠΑΕ που υπηρχαν οταν εφυγε ο Κοκκαλης

Δημοσ.

θα παω δλδ στα γραφεια της παε θα μου ανοιξει ο βαγγελας εγω  θα του τσιμπησω το μαγουλο και θα του πω  γεια σου τροφαντουλικο αγορακι δειξε μου τους ισολογισμους της ομαδας πριν αναλαβεις ?

οχι φιλε μου αυτοι που ισχυριζονται οτι η ομαδα χρωστουσε  68 εκατομυρια  να  αποδειξουν τα λεγομενα τους  αλλιως  ειναι αερολογιες για να φανει ο μαρινακης σαν σωτηρας

Δημοσ.

Δεν ειχε καμια αναγκη να φανει σωτηρας και δεν ειχε κ καμια αναγκη να παρει τον Ολυμπιακο

Μια χαρα λεφτα βγαζει κι απο τα παπορια του

Η ομαδα ειναι σε μακραν καλυτερη κατασταση σε συγκριση με την εποχη Κοκκαλη

Σε ολα τα επιπεδα , τωρα απο εκει κ περα ο καθενας προτιμαει ετσι η αλλιως την ομαδα

• Like 1
Δημοσ.

θα παω δλδ στα γραφεια της παε θα μου ανοιξει ο βαγγελας εγω  θα του τσιμπησω το μαγουλο και θα του πω  γεια σου τροφαντουλικο αγορακι δειξε μου τους ισολογισμους της ομαδας πριν αναλαβεις ?

οχι φιλε μου αυτοι που ισχυριζονται οτι η ομαδα χρωστουσε  68 εκατομυρια  να  τα δειξουν απο μονοι τους  αλλιως  ειναι αερολογιες για να φανει ο μαρινακης σαν σωτηρας

Οχι φιλε.Το μαγουλακι να το τσιμπησεις στο Google.gr και εκει θα βρεις αυτα που ζητας.Ο καθε ισολογισμος ανακοινωνεται επισημα απο καθε ΠΑΕ

Δημοσ.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι 14 ΠΑΕ κατέγραψαν συνολικές ζημίες προ φόρων 44.78 εκατομμυρίων ευρώ και συσσωρευμένες ζημίες 264.7 εκατομμυρίων ευρώ. Τα έσοδά τους εμφάνισαν μείωση κατά 4.52% σε σχέση με το 2010-2011 και ανήλθαν στα 164.86 εκατ. ευρώ, ενώ τα συνολικά έξοδα διαμορφώθηκαν σε 199.2 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 19%. Οι εταιρείες σημείωσαν αρνητικό λειτουργικό αποτέλεσμα 34.33 εκατ. ευρώ το 2011-2012, μειωμένο κατά 53.13% σε σχέση με το 2010-2011 (σε αυτό συνέβαλε κατά κύριο λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία κατάφερε τις λειτουργικές ζημίες του 2010-2011, ύψους 37.18 εκατ. ευρώ, να τις μετατρέψει σε λειτουργικό κέρδος 5.77 εκατ. ευρώ το 2011-2012).

δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο το αρθρο απο την ζουγκλα που ειδα  .αλλα 30 εκατομυρια ευρω  απο 68 εχει τεραστια διαφορα . και παλι εχω της αμφιβολιες μου  οταν δεν υπαρχει καποιο επισημο εγγραφο

Δημοσ.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι 14 ΠΑΕ κατέγραψαν συνολικές ζημίες προ φόρων 44.78 εκατομμυρίων ευρώ και συσσωρευμένες ζημίες 264.7 εκατομμυρίων ευρώ. Τα έσοδά τους εμφάνισαν μείωση κατά 4.52% σε σχέση με το 2010-2011 και ανήλθαν στα 164.86 εκατ. ευρώ, ενώ τα συνολικά έξοδα διαμορφώθηκαν σε 199.2 εκατ. ευρώ, μειωμένα κατά 19%. Οι εταιρείες σημείωσαν αρνητικό λειτουργικό αποτέλεσμα 34.33 εκατ. ευρώ το 2011-2012, μειωμένο κατά 53.13% σε σχέση με το 2010-2011 (σε αυτό συνέβαλε κατά κύριο λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία κατάφερε τις λειτουργικές ζημίες του 2010-2011, ύψους 37.18 εκατ. ευρώ, να τις μετατρέψει σε λειτουργικό κέρδος 5.77 εκατ. ευρώ το 2011-2012).

δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο το αρθρο απο την ζουγκλα που ειδα  .αλλα 30 εκατομυρια ευρω  απο 68 εχει τεραστια διαφορα . και παλι εχω της αμφιβολιες μου  οταν δεν υπαρχει καποιο επισημο εγγραφο

Φιλε,πριν καποιο διαστημα ειχα πετυχει τον ισολογισμο του 2010-2011 αλλα δεν τον βρισκω τωρα.Τοτε ειχε υποχρεωσεις ο Ολυμπιακος υψους 65εκ ευρω.. Απο αυτα,οταν πηρε την ομαδα ο Μαρινακης,διευθετησε αμεσα τα 40εκ ευρω,και τα υπολοιπα σε καποιο διαστημα ανα χρονο.Μεχρι και περυσι πληρωνε καποια συγκεκριμενη δοση για την εξοφληση αυτου του ποσου..

Αν βρω τον ισολογισμο ξανα θα τον ποσταρω.Και ειναι ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ισολογισμος αυτος.. Δεν ξερω τι αλλο πιο επισημο εγγραφο θελεις...

Δημοσ.

οκ δεν διαφωνω στα λεγομενα σας  απλα κραταω πισινη ,ακομα και αν ειναι ετσι δεν μπορω να δεχτω  καποιον που διελυσε το τμημα βολει να  παρουσιαζεται ως εξυγιαντης

Δημοσ.

οκ δεν διαφωνω στα λεγομενα σας  απλα κραταω πισινη ,ακομα και αν ειναι ετσι δεν μπορω να δεχτω  καποιον που διελυσε το τμημα βολει να  παρουσιαζεται ως εξυγιαντης

Κανεις δεν παρουσιαζεται σαν εξυγιαντης..Απλα ανελαβε την ομαδα,ξεχρεωσε τα χρεη που ειχε προ εκεινου και αυτο ηταν ολο..

Δημοσ.

δεν εχω το χρονο τωρα  να το μελετησω  , οταν βρω χρονο  θα το κοιταξω   αλλα και παλι ειναι πολλα περισσοτερα  αυτα που εχει παντελονιασει .. και αν δεν φανει τωρα  θα φανει οταν παει στην στενη 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...