Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ο ζονας ελεύθερος...

Ισχυει 

Δεν ξερω γιατι θα δωσουμε 3 μυρια για τον Μητρογλου για να ερθει δανεικος ενω ο Ζονας με 1,5 ερχεται

Γιατι τον θελει ο Μιτσελ απο τι λεει με χιλια. Αλλα για μενα ειναι τραγικη επιλογή. Εχεις παρει τοοοοοσα εκ, ψαχνεις επιθετικό απο περυσι τον Δεκεμβρη και μου φερνεις 30 Αυγούστου ΔΑΝΕΙΚΟ τον Μητρογλου? Και μαλιστα ΑΥΤΟΝ τον Μητρογλου που καν δεν ξερουμε τι προετοιμασία εχει κανει και την κατάσταση του? Βαγγελα, μια χρονιά πηγες να φτιαξεις κατι καλο και το ΓΑΜΗΣΕΣ!!!
Δημοσ.

παει και ο χολεμπας ...

Θα λείψει ο συγκεκριμένος. Και ας μ@λακιζόταν σε πολλα ματς, δεν ήθελα να φύγει.

Τεσπα.

• Like 2
Δημοσ.

Ολες οι πωλήσεις έχουν λογο που γίνονται. Οταν ο αλλος σου δινει 10 κ 15 για να σου πάρει ενα παιχτη κ ο παίκτης το θέλει κ αυτος θα ήσουν βλαξ αν δε τον εδινες.<br>

Το θεμα ειναι πως τους αντικαθιστάς. <br>

Αν έρθει ο Μητρογλου εγω ειμαι ευχαριστημενος επιθετικά. Και με Ντιοπ στο κέντρο καλα είναι. Αν η Λεβάντε ζηταει ομως 10 μυρια οπως ειπε ο μιτσελ χθες επειδη μυριστηκε χρημα δε θα αγοραστεί. <br>

Ελπίζω για ινσουα να ισχυει. Κατα τα αλλα ο Παπαδόπουλος ακούγεται οτι εχει ανέβει πολυ κ η ταχύτητα του εχει επιστρεψει στα παλιά. Σε τέτοια περίπτωση δε θα δούμε κενά στην άμυνα.

Δηλαδη αν ερθουν 24 προτασεις για εναν εναν παικτη του Ολυμπιακου θα τους πουλήσει όλους ετσι? Βρε πλακα κανουμε? Πουλησες 1-2-3 παικτες.. Φτανει.. Ελεος πια.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να φτιαξεις ομαδα ετσι καθε χρονο αλλάζοντας 15 παικτες, ποσο μαλλον αν απο τους 15 οι 12 ειναι μεταγραφές Αναστασιαδη ( με τη βοήθεια της Παναγιας να βγουν δλδ) ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Οσο για τον Μητρογλου, εισαι ευχαριστημενος απο τι αποψη? Που ψαχνει παικτη 10 μηνες τωρα και σου φερνει τον Μητρογλου ΔΑΝΕΙΚΟ μη ξεροντας σε τι κατάσταση είναι? Που χανεις παικτες πρωτης γραμμης για 500χιλ-1εκ ευρω λες κ θα πτωχευσουμε? Που παλι θα την βγαλουμε με δανεικό και του χρονου κλασικα θα ψάχνουμε παλι σεντερ φορ (που θα κλεισει κλασικα 30 Αυγούστου)?

Υ.Γ Ε ρε και να πεσει και φέτος καμια φαπα απο τον Παο ή να αρχισουν οι 4αρες στην Ευρώπη. Θα μας πληρωνει για να παμε στο γήπεδο ο χοντρός

Δημοσ.

O Χολεβας ΔΕΝ θελει να παιξει πλεον στον Ολυμπιακο , για αυτο κ φευγει δανεικος

Τα εχουν σπασει με τον Μιτσελ κ δεν τον θελει πλεον , εξ ου κ οι μπηχτες του Μιτσελ για πειθαρχια . 

και ο μανωλας που ηθελε να κατσει ειδαμε που κατελληξε ....και στην τελικη ο χολεμπας ειναι μονο ενα παραδειγμα απο τα πολλα ,καθε χρονο η κατασταση γινεται και χειροτερη . ναι οκ  ο χοντρος πλεον εχει βρει το κουμπι και πουλαει 3 φορες πανω απο την πραγματικη τους αξια  ,αυτο δεν σημαινει  οτι πρεπει και να τα ξεπουλησει ολα..γνωστη τακτικη μαρινακη που παντα στο τελος των μεταγραφων αφηνει την ομαδα γυμνη ..

και σου λεει μετα ο ολυμπιακος κινειται στα  προτυπα της πορτο . εχει ξεφυγει απο την ελληνικη μιζερια και μπλα μπλα ...ολα αυτα  τα ακουω βερεσε  ο ολυμπιακος  καθε χρονο μικραινει  και χειροτερα  τοσο σε οργανωτικο επιπεδο ,οσο και σε διοικητικο .αν καποτε φυγει ο μαρινακης  και ελπιζω συντομα  , θα τον θυμομαστε  σαν εναν ακομα  σαλιαρελη και  κοσκωτα  , ποτε ομως σαν κοκκαλη .

βλεπω τον μαρινακη συντομα να μετακομιζει για το κελι 33

Δημοσ.

O Mανωλας ειπε οχι σε περισσοτερα λεφτα , για να παιξει στη Ρομα . 

Το ξεραμε απο τον Γεναρη οτι αν ο Μανωλας εκανε καλο μουντιαλ , θα εφευγε . Οπως και εγινε

Και περυσι τα ιδια λεγαμε 

Που παμε με Σαμαρη/Μανιατη στην Ευρωπη , που παμε με Σιοβα/Μανωλα στην αμυνα κτλ

Ο ολυμπιακος ισως εχει το καλυτερο ροστερ των τελευταιων ετων , εχει σοβαρο προπονητη  κ ειναι ξεφυγει απο τα ελληνικα επιπεδα

Δεν ξερω τι αλλο θελετε 

Δημοσ.

Το θέμα το διαχειρίζεται ο Ολυμπιακός. Όπως έχω πει, στο τέλος θα γίνει ό,τι θέλει ο Θεός και ο Ολυμπιακός. Εγώ είμαι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, αλλά δεν παύω να θέλω να κάνω και ένα μεγάλο βήμα στο εξωτερικό. Αν θέλει ο πρόεδρος της ομάδας να αποχωρήσω και να πάω σε μία καλύτερη ομάδα, θα γίνει ό,τι θέλει ο Θεός. Θα δούμε».

ειπε οχι ο μανωλας σε περισοοτερα λεφτα της γιουβεντους για να παιξει στην ρομα?  να μου ελεγες οτι ο μαρινακης ειπε οχι γιατι δεν εδινε η γιουβεντους αυτα που ζητουσε να το δεχτω. 

δεν καιγομαι για τον μανωλα σου λεω  οτι ο μαρινακης  πουλαει οτι κινειται , δεν βλεπω  καμια λογικη σε  μαζεμενες πωλησεις παιχτων , ειπαμε ειναι πολλα τα λεφτα  και ακομα και ο ολυμπιακος δεν εχει την πολυτελεια να πει οχι , αλλα κατσε ρε φιλε οχι  να μου πουλας μιση βασικη εντεκαδα  τελη αυγουστου και να μην εχει συμπληρωθει ακομα το ροστερ . αυτο ειναι εγκλημα 

3 χρονια καθε χρονο ακουμε οτι εχουμε  το καλυτερο ροστερ των τελευταιων ετων, ειναι αστειο και μονο να μπω στην διαδικασια να συγκρινω παιχταραδες  που εφερνε  ο κοκκαλης με τους δανεικους του μαρινακη .

εχουμε ξεφυγει απο τα ελληνικα επιπεδα???? και μεχρι που εχουμε παει στην ευρωπη επι μαρινακη να καταλαβω  αφου μεγαλωσαμε σαν κλαμπ ?

• Like 1
Δημοσ.

Ενα βημα απο τους 8 πηγες , που ακριβως θελεις να φτασεις ?

Παρεις τελικο CL η Europa ? Δεν γινεται , δυστυχως . Τουλαχιστον οχι ακομα

Τι ηθελες να πει ο Μανωλας?Οτι δεν θελει να φυγει ?

Προφανως κ ηθελε , το ηξερε απο τον Γεναρη που τον ζητησε η Ναπολη οτι θα εχει προσφορες το καλοκαιρι

Ο Κοκκαλης σου αφησε ενα σωρο χρεη , προσωπικα προτιμω την ομαδα χωρις χρεη κ με το τωρινο ροστερ

Καλος ο Ριβαλντο κ οι υπολοιποι 35χρονοι , αλλα μπροστα δεν θα πηγαινες ποτε ετσι

Δημοσ.

ενα  βημα πριν τους 8 εννοεις στους 16 οπως  εχουμε παει και αλλες 3 φορες γιατι στους  8 πηγαμε  μονο επι εποχη κοκκαλη  και για να το θεσω  οπως εσυ ενα βημα πριν τον ημιτελικο πηγαμε 

με τετοιο μπατζετ   αλλη ομαδα θα χε φτασει και τελικο ,αν οχι cl europa σιγουρα, το να πας στους 16  απλα σου χρυσωνει το χαπι ο κοκαλης . 

προσωπικα δεν εχω δει κανενα  εγγραφο που να δειχνει ο τι ο κοκκαλης αφησε την ομαδα χρεωκοπημενη οπως  διατυμπανιζουν τα κοπροσκυλα του μαρινακη.. ολα αυτα ειναι παραμυθια  της χαλιμας  για να φαινεται ο μαρινακης  ηρωας στα ματια του κοσμου .

και μην ξεχνας την μεγαλυτερη  ξεφτιλα στην ιστορια  του ολυμπιακου ... 0-3 απο εναν διαλειμενο βαζελο  στο σπιτι μας .. αυτο δεν θα ειχε συμβει ποτε επι κοκκαλη και αν συνεβαινε  ολοι απο τον γυμναστη μεχρι και  τον αντιπροεδρο θα ειχαν παει σπιτια τους

Δημοσ.

Ναι πηγες 2 φορες 

Και μετα 15 χρονια παλευες να περασεις τους ομιλους 

Με ποιο μπατζετ θα ειχες παει τελικο? 

Ο κοκκαλης δεν εβαζε φραγκο τσακιστο κ ειχε παρει ενα σωρο δανεια , τα οποια κ ξοφλησε ο χοντρος σιγα σιγα απο οταν πηρε την Παε . 68 μυρια χρωσταγε . Τα εχει πει ο Βρεντζος παλαιοτερα

Dunno , αν δουλευεις στην εφορια πανε ζητα του τα εγγραφα

Δημοσ.

καλως η κακως  το ταβανι του κοκκαλη ηταν το ελληνικο πρωταθλημα  που ηταν ανταγωνιστικο  οχι οπως  το χει κανει  ο φαταουλ τωρα.. βεβαια  μετα  που καλομαθαμε σαν φιλαθλοι ειδαμε  οτι πλεον δεν μας χωρουσε η ελλαδα  , και ξαφνικα ο κοκκαλης δεν εβαζε φραγκα ..

πως γινεται να μην βαζει φραγκο και στο τελος να καταληγει να αφηνει την ομαδα με χρεη δεν το καταλαβαινω ,εκτος αν εννοεις οτι εκλεψε τον ολυμπιακο   να γελασει και το παρδαλο κατσικι .

το να λες  οτι ο κοκκαλης δεν εβαλε φραγκο  πραγματικα ελπιζω να μην το πιστευεις  , θα πεσει φωτια να μας καψει 

αφου το ειπε ο βρεντζος  ετσι θα ναι , τον πιστευω  .. επισης το χε δηλωσει και ο καραπαπας  οποτε δικιο εχουν , ειδικα  απο τετοια  κρυσταλλινα  ατομα

επι κοκκαλη το καραισκακη ειχε  μεσο ορο 25 000 και τωρα βλεπεις τα χαλια  ,ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο  πλεον  ντερμπι αιωνιων ακομα και αδιαφορο να  μην υπαρχει sold out μονο ο μαρινακης το καταφερε και φετος  θα δεις και τα καλυτερα

Δημοσ.

καλως η κακως  το ταβανι του κοκκαλη ηταν το ελληνικο πρωταθλημα  που ηταν ανταγωνιστικο  οχι οπως  το χει κανει  ο φαταουλ τωρα.. βεβαια  μετα  που καλομαθαμε σαν φιλαθλοι ειδαμε  οτι πλεον δεν μας χωρουσε η ελλαδα  , και ξαφνικα ο κοκκαλης δεν εβαζε φραγκα ..

πως γινεται να μην βαζει φραγκο και στο τελος να καταληγει να αφηνει την ομαδα με χρεη δεν το καταλαβαινω ,εκτος αν εννοεις οτι εκλεψε τον ολυμπιακο   να γελασει και το παρδαλο κατσικι .

το να λες  οτι ο κοκκαλης δεν εβαλε φραγκο  πραγματικα ελπιζω να μην το πιστευεις  , θα πεσει φωτια να μας καψει 

αφου το ειπε ο βρεντζος  ετσι θα ναι , τον πιστευω  .. επισης το χε δηλωσει και ο καραπαπας  οποτε δικιο εχουν , ειδικα  απο τετοια  κρυσταλλινα  ατομα

επι κοκκαλη το καραισκακη ειχε  μεσο ορο 25 000 και τωρα βλεπεις τα χαλια  ,ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο  πλεον  ντερμπι αιωνιων ακομα και αδιαφορο να  μην υπαρχει sold out μονο ο μαρινακης το καταφερε και φετος  θα δεις και τα καλυτερα

Εσυ πως ξερεις τοτε ρε φιλε οτι δεν αφησε χρεη ο Κοκκαλης? Να μην ακουσουμε δηλαδη το τι λεει ο Ολυμπιακος και ο ισολογισμος,και να ακουσουμε εσενα π.χ?

Δημοσ.

εγω ερωτηση εκανα αν υπαρχει καποιο εγγραφο οτι αφησε την ομαδα χρεωμενη ...δικαιωμα σου ειναι να πιστευεις  βρετζους και φαταουλες  εγω εχω διαφορετικη αποψη οταν σε αυτα τα 3χρονια  η ιστορια μας εχει δειξει αλλα ..

αν εσυ εχεις καποιο στοιχειο οτι ο κοκκαλης αφησε την ομαδα χρεωμενη μπορεις να το πεις  η εστω καποιο λινκ που να δειχνει τον ισολογισμο της ομαδας  απο την παραιτηση του κοκκαλη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...