Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oχι προς θεου δεν χρειαζομαστε χαφ..Εχουμε τον βιονικο Ndiga..To μαυρο διαμαντι..Τι μαλακιες λες ρε Τσοχο

Οχι οχι,να μην παρει...Να πεσουν οι 4αρες να δουμε τι θα βγει να πει στο αρθρο του μετα..

Μας βλεπω με κανα παικτακι της σειρας για αντιΣαμαρη και εχει περασει γραμμη ο χοντρος...

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ποιο Σιόβα ρε?

http://www.onsports.gr/tags/%CE%A3%CE%B9%CF%8C%CE%B2%CE%B1%CF%82%20%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%82

Εμένα το πρόβλημα μου ειναι η άμυνα μας.

Μαζουακου , Αβρααμ , Σιοβας , Αμπινταλ , Μποτια κτλ δε φτάνουν να καλύψουν το κενο του Μανωλα.

Και ο Μαζουακου στην άμυνα δε με πείθει ..

Επιθετικά καλος ειναι αλλα πισω λίγο θέλει δουλεια ...

Με λιγα λόγια αν δεν εχεις καλή άμυνα στην Ευρώπη δε σε χαρίζουν ..

Οτι εχει κανει ο Ολυμπιακος στην Ευρώπη ΠΑΝΤΑ στην άμυνα στηριζόταν ..

Θυμηθείτε Αβρααμ - Μέλμπεργκ και Μανωλα - Σιοβα ...

Τωρα δεν έχουμε τέτοιους αμυντικούς ..

Ελπίζω να πάρουμε ενα καλο στοπερ όνομα και ας παίζει αριςτερα ο Αμπινταλ για να βγει η αριστερή πλευρά αμυντικά με αξιοπρέπεια ..

Δημοσ.

παει και ο χολεμπας ...εχει ξεπουλησει την μιση βασικη εντεκαδα ο χοντρος  ..αν πουλησει και τον σαββα  θα πρεπει ολοι οι υγιεις  φιλαθλοι και οχι μονο του ολυμπιακου να ξεσηκωθουμε ..

Δημοσ.

Kαθε χρονο πικρα απο τοτε που ηρθε ο Μαρινακης στις μεταγραφες..Ναι μεν εχει κανει καποια καλα και η ομαδα εχει δειξει αλλη εικονα στο Ch.L,αλλα αυτο που γινεται καθε χρονο με τις μεταγραφες,ειναι απλα απαραδεκτο..

Μακαρι να βγει ο Μποτια και ο Σιοβας να μην βγαλει τραυματισμους,αλλιως θα εχουμε θεμα

Δημοσ.

Δεν συνηθίζω να παραπονιέμαι. Ούτε και να ζητάω πράγματα. Και στο κάτω - κάτω είμαι μόνο προπονητής. Δεν είμαι τίποτα παραπάνω. Προπονώ την ομάδα που έχω. Και προσπαθώ πάντα να την βελτιώνω. Δεν έχω να κάνω με τις αφίξεις ή με τις πωλήσεις παικτών».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=129821011

Μαλλον εννοει οτι ο προεδρος κανει οτι θελει και ξεπουλαει καθε χρονο οτι καλο εχουμε και φερνει αλλους για να τους ξεπουλησει

Ειπαμε να πουλησεις Βαγγελα αλλα οχι κι ετσι

Πουλα εναν το χρονο, οχι ολους

Εδιωξες ολους του Ελληνες και θα παιζουμε με 11 νεους ξενους

Θα φερει και το Μητρο δανεικο να χρυσωσει το χαπι

Φετος βλεπω κλασικα το πρωταιθλημα να παιρνουμε αλλα CL με δυσκολια να παλευουμε την τριτη θεση

Δημοσ.

παει και ο χολεμπας ...εχει ξεπουλησει την μιση βασικη εντεκαδα ο χοντρος  ..αν πουλησει και τον σαββα  θα πρεπει ολοι οι υγιεις  φιλαθλοι και οχι μονο του ολυμπιακου να ξεσηκωθουμε ..

O Χολεβας ΔΕΝ θελει να παιξει πλεον στον Ολυμπιακο , για αυτο κ φευγει δανεικος

Τα εχουν σπασει με τον Μιτσελ κ δεν τον θελει πλεον , εξ ου κ οι μπηχτες του Μιτσελ για πειθαρχια . 

• Like 1
Δημοσ.

Ολες οι πωλήσεις έχουν λογο που γίνονται. Οταν ο αλλος σου δινει 10 κ 15 για να σου πάρει ενα παιχτη κ ο παίκτης το θέλει κ αυτος θα ήσουν βλαξ αν δε τον εδινες.

Το θεμα ειναι πως τους αντικαθιστάς.

Αν έρθει ο Μητρογλου εγω ειμαι ευχαριστημενος επιθετικά. Και με Ντιοπ στο κέντρο καλα είναι. Αν η Λεβάντε ζηταει ομως 10 μυρια οπως ειπε ο μιτσελ χθες επειδη μυριστηκε χρημα δε θα αγοραστεί.

Ελπίζω για ινσουα να ισχυει. Κατα τα αλλα ο Παπαδόπουλος ακούγεται οτι εχει ανέβει πολυ κ η ταχύτητα του εχει επιστρεψει στα παλιά. Σε τέτοια περίπτωση δε θα δούμε κενά στην άμυνα.

Δημοσ.

Εμεινε κανεις απο την περσυνι ομαδα τελικα ?

Για ενδεκαδα δε το συζηταω ... 

Ενας δυο θα  ειναι οι ιδιοι απο περυσι ..

Δημοσ.

Ο ζονας ελεύθερος...

Ισχυει 

Δεν ξερω γιατι θα δωσουμε 3 μυρια για τον Μητρογλου για να ερθει δανεικος ενω ο Ζονας με 1,5 ερχεται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...