Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Be our guests :-) Θα είμαι αυτός με το παοκσήδικο κασκολ αναμεσα στους γαλαζιους!

Σοβαρα τωρα: η mff ειναι στο +7 στο πρωταθλημα αλλα εχει αλλες 9 αγωνιστικες γολγοθα!!! Με ενα Χ με σας και 5 ηττες θα ειναι κομπλε.. Ανετα περνατε!

Sent from my iPhone using Insomnia

Όχι μόνο εσύ στο Malmo όλοι οι πόντιοι θα είναι με τα γαλάζια κασκόλ. :devil:

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Δεν τα βάφω μαύρα, απλα ότι δεν είναι στα μέτρα μας Ατλέτικο-Γιουβε. That's all.

Περσι αποκλειστηκε απο την galatasaray στο cl και δεν περασε ποτε τους ομιλους. Θεωρητικα πηγατε καλυτερα απο την juve περσι. Ή εστω αν υποθεσω οτι περασατε με τυχη, το ιδιο με την juventus.

Οι ιταλικες ομαδες παιζονται απο τις ελληνικες, παραδοσιακα. Καλα τα πηγατε με την milan εστω και σε φιλικο. Παλευεται η φαση.

Οσο για την κληρωση, μετρια. Υπηρχαν και καλυτερα και χειροτερα.

Δημοσ.

Αν δεν περάσει ο Ολυμπιακός αυτόν τον όμιλο τουλάχιστον τρίτος, καλύτερα να το κλείσει ο χοντρός το μαγαζί.

"Τουλάχιστον" 1ος, γιατί 3ος;

Δημοσ.

Νομίζω πως τα  ίδια λέγαμε και πέρσι...... Παρόμοιος όμιλος με τον περσινό.....Καλή φάσση να πάρουμε Χ στην πρεμιέρα με Ατλέτικο....Και όλα τα λεφτά το 2ο ματς με τη Μάλμε.....

Δημοσ.

<p>Νομίζω πως τα  ίδια λέγαμε και πέρσι...... Παρόμοιος όμιλος με τον περσινό.....Καλή φάσση να πάρουμε Χ στην πρεμιέρα με Ατλέτικο....Και όλα τα λεφτά το 2ο ματς με τη Μάλμε.....</p>

Ποιο είναι το πρόγραμμα?

Δημοσ.

πολυ δυσκολος ομιλος αλλα  το προγραμμα με κανει να ελπιζω ..εντυπωση μου κανει οτι ο μαρινακης απεφυγε να απαντησει στην ερωτηση για την ενισχηση ακομα 2 παιχτων...αμυνα τρυπια  επιθεση ανυπαρκτη , ο θεος να βαλει το χερι του .και φυσικα καποιος εισαγγελεας επιτελους

http://www.avgi.gr/article/3745193/ston-eisaggelea-b-marinakis-kai-g-sarris

Δημοσ.

Ο Μπόνγκ να μας χαιρετίσει πολύ ευχαρίστως. Αν είναι όμως να μείνουμε με τον Μπόνγκ ως δεύτερο αρ μπακ, κλάφτα χαράλαμπε

Δημοσ.

πολυ δυσκολος ομιλος αλλα  το προγραμμα με κανει να ελπιζω ..εντυπωση μου κανει οτι ο μαρινακης απεφυγε να απαντησει στην ερωτηση για την ενισχηση ακομα 2 παιχτων...αμυνα τρυπια  επιθεση ανυπαρκτη , ο θεος να βαλει το χερι του .και φυσικα καποιος εισαγγελεας επιτελους

http://www.avgi.gr/article/3745193/ston-eisaggelea-b-marinakis-kai-g-sarris

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται για τρελή γαργάρα απο τα ΜΜΕ, μια που τρανταχτοί και οι βασικότεροι παράγοντες του ποδοσφαίρου προανακρίνονται και το θέμα δεν παίζει καν.

Αν όμως το δούμε καλύτερα,υπάρχει ακόμα η δικαιολογία οτι είναι "προανάκριση" (δεν ξέρω ακριβείς νομικούς όρους) και δεν έχουν απαγγελθεί νέες κατηγορίες. Οπότε μπορούν και να μην το παίξουν, που να μπλέκουν τώρα με το νομικό επιτελείο του Fataul :)

Δημοσ.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται για τρελή γαργάρα απο τα ΜΜΕ, μια που τρανταχτοί και οι βασικότεροι παράγοντες του ποδοσφαίρου προανακρίνονται και το θέμα δεν παίζει καν.

Αν όμως το δούμε καλύτερα,υπάρχει ακόμα η δικαιολογία οτι είναι "προανάκριση" (δεν ξέρω ακριβείς νομικούς όρους) και δεν έχουν απαγγελθεί νέες κατηγορίες. Οπότε μπορούν και να μην το παίξουν, που να μπλέκουν τώρα με το νομικό επιτελείο του Fataul :)

ποια προανακριση και κουραφεξαλα , ολα ειναι ελενγχομενα  απο φαταουλ αφου στης συνομιλιες  εμπλεκονται και δημοσιογραφοι  ,απο ερυθρολευκα  site.  σιγουρα θα υπαρχουν και αλλοι απο τα ''αντικειμενικα'' μμε που τους εχουνε βουλωσει το στομα... μην ξεχνας και τον τροπο που απολυθηκε  σε μια νυχτα  ο β.π του Gazzetta .(ασχευα αν ειναι βαζελος και ποτε δεν τον συμπαθησα..)

την πρωτη κωλοτουμπα  απο την ''κοντουλα λεμονια'' την ειδαμε  , να περιμενεις και αλλες .

ειναι θεμα κυβερνησης  και μονο , θελει πραγματικα να καθαρισει το ποδοσφαιρο η της συμφερει κατι τετοιο για να αποπροσανατολισει τον κοσμο απο τα πραγματικα του προβληματα και να σκοτωνονται στα γηπεδα ? μια τετοια κατασταση ειναι κομμενη και ραμμενη στα μετρα τους , ποιο ασφαλεις νιωθουν και οι ιδιοι  ,σου λενε καλυτερα να σκοτωθουνε μεταξυ τους  παρα να τους εχουμε απεναντι μας .

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω πως τα  ίδια λέγαμε και πέρσι...... Παρόμοιος όμιλος με τον περσινό.....Καλή φάσση να πάρουμε Χ στην πρεμιέρα με Ατλέτικο....Και όλα τα λεφτά το 2ο ματς με τη Μάλμε.....

μακάρι να γίνει έτσι όπως τα λες . αν γίνει έτσι τότε πάμε στους 16 λογικά αφού η ομάδα θα έχει και ψυχολογία

Δημοσ.

Ηταν τεράστιο ταλέντο (προοπτική Ντανι Αλβες στα αριστερά τέτοιο στυλ μπακ) αλλά δεν προκειται να φτάσει εκεί. Με εξαίρεση τις εκτελέσεις στημένων επιθετικά είναι μια κλάση πάνω από τον Χολέμπας στις καλές του μέρες. Αμυντικά μια από τα ίδια ίσως και λίγο χειρότερα επίσης από τον καλό Χολέμπας. Αλλά έχει και αυτός μέρες που όποιος παίζει στην πλευρά του κάνει πάρτυ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...