~mxls~ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τι εννοεις με το πρωτο σου ποστ? Ότι ο παίχτης (Πουλίδο) πρέπει να πιάνει καλο ποσο στην αγορα, και πάνε για κλοπη. Αλλιως δεν βλέπω λόγο να ασχοληθεις τόσους μήνες με άκυρη περίπτωση.
Cossutius. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Xαμός που ο Ρανιέρη πήρε τον Δαμαντάκο και όχι τους Καρέληδες κτλ...χαμός που δεν πήρε ούτε έναν παίχτη του ΠΑΟ. Κάποτε κάποιοι έλεγαν οτι η Εθνικη παίρνει παίχτες του ΠΑΟ για να τους κουράζει και να παίρνει ο Ολυμπιακός πρωταθλήματα. Τώρα γκρινιάζουν που δεν παίρνει κανέναν. Στημένος ο Ρανιέρη 1
Cossutius. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Σίγουρα. Αλλωστε ειναι γνωστο πως ο Ρανιέρι παίρνει χαρτάκια με 11άδες και παίχτες. (τα πιστευουν και τα λένε κάποιοι...διάβαζα κάτι άλλα φόρουμ και έφριξα )
lifeowner771 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Tι να κλασει ο Διαμαντακος μπροστα στον Καρελη που δεν βαζει γκολ ακομα και αν καιγεται ο κοσμος...Τραβα βρες λογικη..Το ιδιο ισχυει και για αυτους που λενε πως δεν εχουμε ελληνες..Αμα ειχαμε μια ενδεκαδα απο ελληνες,θα μας λεγανε πως ο επενδυτης μας δεν βαζει το χερι στη τσεπη γιατι οι ελληνες ειναι φτηνοι..Αμα δεν εχουμε,δεν υποστηριζουμε το ελληνικο στοιχειο και δεν ειμαστε ελληνικη ομαδα..
Danbo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Ρε παιδια,κλαψα κλαψα κλαψα..Αυτο τους εχει μεινει πλεον,και αυτο αναβαθμιζουν και υποστηριζουν..Απλα τα πραγματα..
Atallos1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Το οτι δεν δινει 500 χιλιαρικα η 1 μυριο παραπανω για να παρει τον Ντιοπ ειναι αστειο Αλλα τελευταια στιγμη παλι που ψαχνουμε , αυτα γινονται In other news , κληρωση σημερα Το Μπενφικα , Βασιλεια , Ολυμπιακος , Μαλμε ειναι δυσκολο να γινει ε?
Danbo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 <p>Το οτι δεν δινει 500 χιλιαρικα η 1 μυριο παραπανω για να παρει τον Ντιοπ ειναι αστειο</p> <p>Αλλα τελευταια στιγμη παλι που ψαχνουμε , αυτα γινονται</p> <p> </p> <p>In other news , κληρωση σημερα</p> <p> </p> <p>Το Μπενφικα , Βασιλεια , Ολυμπιακος , Μαλμε ειναι δυσκολο να γινει ε?</p> Γενικα ειναι αστείος φετος.. Αυτο σε πείραξε εσένα? Παλι κατι παικτακια της Νις κοιτάει αλα Μασαντο.. Μυαλο δν εβαλε.. Το αλλο επικό το ακουσες? Υπάρχει σκεψη λεει και για αλλο στοπερ και ο Σιοβας να χρησιμοποιηθει στα χαφ. Βρε θα πεσει κλαμα φετος και το κλαμα του Αλαφούζου θα φαίνεται για παρτι.. Κατσε μην εχει καμια Μπαγερν-Ρεαλ φέτος και δεν κατέβουμε καν στο γήπεδο. .
~mxls~ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 ... Υπάρχει σκεψη λεει και για αλλο στοπερ και ο Σιοβας να χρησιμοποιηθει στα χαφ... Πάνω σ'αυτο και μονο, είμαι 100% σύμφωνος. Εκεί θα έπρεπε να παίζει ο Σιόβας. Γνώμη μου πάντα.
Danbo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 ... Υπάρχει σκεψη λεει και για αλλο στοπερ και ο Σιοβας να χρησιμοποιηθει στα χαφ... Πάνω σ'αυτο και μονο, είμαι 100% σύμφωνος. Εκεί θα έπρεπε να παίζει ο Σιόβας. Γνώμη μου πάντα. Βρε να παιξει, μαζι σου.. Βαλτον και δουλεψε τον τοτε για αυτη τη θεση.. Μην τον χρησιμοποιεις σαν στοπερ 1.5 χρονο τωρα και ξαφνικα 28 Αυγούστου επειδη δεν δινεις 500 χιλ παραπανω να παρεις ενα γ.....νο χαφ μου λες θα τον γυρισεις στα χαφ.. Έχεις πάρει σε 1 χρόνο 60εκ ευρώ ΜΟΝΟ απο πωλήσεις. Χρήματα που τα δίνεις σε ολη την SL και λειτουργούν ολες οι ομαδες αυτόνομα για 20 χρόνια και μου λες θα καλυψεις το κενό του Σαμαρη με τον Σιοβα? Οχι ρε χοντρε, δωσε 4-5 εκ και παρε εναν κωλογαμ....νο παικτη εκει.. Απο Στολτιδη έχουμε να δούμε ενα σοβαρό παίκτη εκει. Πηραμε τον Ορμπαιθ, τον χαρήκαμε εναν χρόνο και έχουμε κανει την μιση 11αδα αμ χαφ για 500χιλ διαφορά. Ελεος!!!
Cossutius. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 O Σιόβας έχει παίξει αυτή τη θέση αλλά ειναι πολύ αργός. Αντίθετα ως κεντρικός αμυντικός έχει το πλεονέκτημα πως είναι ιδιαίτερα τεχνίτης παίχτης, ξέρει μπάλα και μπορεί να παίξει με τη μπάλα στα πόδια. Εμάς μας ενδιαφέρει να έχουμε γρήγορα χαφ όπως ο Μανιάτης και ο Εντιγκά και όχι έναν καλό μεν αλλά αργό.
Atallos1 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δεν γινεται να κατεβεις με Σιοβα αμυντικο χαφ στην Ευρωπη , θα γελασει ο καθε πικραμενος
Cossutius. Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Και στον Πανιώνιο έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια. Ομως προέρχεται απο τραυματισμό και γενικά ειναι πολύ βαρύς παίχτης. Σαν κεντρικος αμυντικός αν δεν ειχε τραυματιστει θα ειχε πουληθει και αυτος με πάνω απο 6-7 εκατομμύρια.
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2014 Τον πιστεύω πολύ τον Σιόβα.... Και μόνο το γεγονός ότι ένας στόπερ μπορεί και παίζει σαν αμυντικό χαφ δείχνει παίκτη που ξέρει μπάλα..... Αρκεί φέτος να είναι καλά στην υγεία του και η αξία του θα εκτοξευτεί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις