Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Toυλαχιστον δεν ερχεται να κανει προπονησεις οπως ο Boateng που στο τελος πηγε fulham...Ας φροντησουν να παρουν κανα παικτη της προκοπης ετοιμο,γιατι εχει κουρασει πολυ η ολη υποθεση με τον μεξικανο...

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

διαμαντακο βασικο θελουμε

Βρε ας παρει εκει εναν επιθετικο κλασης και ας αφησει τα πειραματα..Ηδη εχουμε αμυνα χωνι πλεον (ελπιζω οτι θα φτιαξει).Ας βαζουμε τουλαχιστον 2 γκολ αν τρωμε 1 πισω..

Δημοσ.

Εγω γουσταρω που οποιος φευγει απ την ομαδα εχει να λεει τα καλυτερα. Και ο προεδρος εχει πολυ σωστη συμπεριφορα, αντρικεια και φαινεται πως ακουει τους παιχτες του.

Υγεια στην ολυμπιακη οικογενεια.

Δημοσ.

Τον παίχτη δεν τον ήξερα πριν ασχοληθει ο ΟΣΦΠ, αλλα έχω την αίσθηση (κυρίως λόγω των μεταγραφών που έχουμε δει) πως πάνε για γερη κλοπη. Χλωμο να έχουν ασχοληθει τόσους μήνες για άχρηστη περίπτωση.

Εγω γουσταρω που οποιος φευγει απ την ομαδα εχει να λεει τα καλυτερα...

Και εγω αν έκλεινα συμβόλαιο 1.500.000 € τη χρονια, μπαμπα θα τον φώναζα ;p

Δημοσ.

Φημες λένε οτι Ρωσικη ομάδα ειχε κάνει προταση 20 καθαρά και 2,5 στον Μανωλά.

Αλλά ο Βαγγέλας δε τον έδωσε και σεβάστηκε την επιθυμία του Κωστάκι να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα.

Δημοσ.

Ελπίζω μέχρι την Παρασκευή να έχει κλείσει το ρόστερ.... Μακάρι να γίνει κάτι με Τουλαλάν σαν αντι-Σάμαρης αλλά δεν το βλέπω..... Παικτούρα απο τις λίγες.... Πάντως πιστεύω πως η ομάδα θα αρχίσει να δένει και να αποκτά αυτοματισμούς στα τέλη Δεκεμβρη..... Πολύ τις φοβάμαι τις 2 πρώτες αγωνιστικές στο Ch. L.....

Δημοσ.

Τον παίχτη δεν τον ήξερα πριν ασχοληθει ο ΟΣΦΠ, αλλα έχω την αίσθηση (κυρίως λόγω των μεταγραφών που έχουμε δει) πως πάνε για γερη κλοπη. Χλωμο να έχουν ασχοληθει τόσους μήνες για άχρηστη περίπτωση.

Εγω γουσταρω που οποιος φευγει απ την ομαδα εχει να λεει τα καλυτερα...

Και εγω αν έκλεινα συμβόλαιο 1.500.000 € τη χρονια, μπαμπα θα τον φώναζα ;p

Τι εννοεις με το πρωτο σου ποστ?
Δημοσ.

O Ρανιέρι κάλεσε τον Διαμαντάκο στην Εθνική!!!

Μέχρι του χρόνου θα έχει πωληθεί με κανα 10ρικο. Κάνω προβλεψη.

Δημοσ.

<p>O Ρανιέρι κάλεσε τον Διαμαντάκο στην Εθνική!!!</p>

<p>Μέχρι του χρόνου θα έχει πωληθεί με κανα 10ρικο. Κάνω προβλεψη.</p>

Εγώ κανω προβλεψη το κλαμα που θα πέσει απο τους απέναντι για τον νέο κλικαδωρο Ρανιερι και τους παικτες του Ολυμπιακού :P

Δημοσ.

To μόνο επίφοβο για τον Διαμαντάκο είναι να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα ή καεί απο τα παιχνίδια.... Δεν θέλω να το δω να καταντήσει νέος Νίνης..... Μεγάλη προσοχή σε αυτόν τον παίκτη γιατί μπορεί να είναι εξελίξημος, αλλά υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα <Διαμαντάκων> που τώρα παίζουν σε μικρομεσαίες ομάδες Β' και Γ' εθνικής....

Δημοσ.

Δεν εχουν σχεση οι 2 περιπτωσεις 

Ο Διαμαντακος ειναι 21 , ειναι στις ακαδημιες απο το 2009 κ εχει παει σε Αρη κ Εργοτελη

Δεν μπηκε σε ενα παιχνιδι να κανει το μπαμ

Αν δεν αποκτηθει επιθετικος , φετος ειναι η χρονια του κ πρεπει να παιξει

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...