lifeowner771 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Toυλαχιστον δεν ερχεται να κανει προπονησεις οπως ο Boateng που στο τελος πηγε fulham...Ας φροντησουν να παρουν κανα παικτη της προκοπης ετοιμο,γιατι εχει κουρασει πολυ η ολη υποθεση με τον μεξικανο...
Danbo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 διαμαντακο βασικο θελουμε Βρε ας παρει εκει εναν επιθετικο κλασης και ας αφησει τα πειραματα..Ηδη εχουμε αμυνα χωνι πλεον (ελπιζω οτι θα φτιαξει).Ας βαζουμε τουλαχιστον 2 γκολ αν τρωμε 1 πισω..
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Συνεχίζεται ακόμα το θέμα με τον Πουλίδο...... Πάνε σχεδόν 3 μήνες...... Λέτε να έρθει ως ελεύθερος και να κοπεί στις ιατρικές εξετάσεις....
margaritagr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Εγω γουσταρω που οποιος φευγει απ την ομαδα εχει να λεει τα καλυτερα. Και ο προεδρος εχει πολυ σωστη συμπεριφορα, αντρικεια και φαινεται πως ακουει τους παιχτες του. Υγεια στην ολυμπιακη οικογενεια.
~mxls~ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τον παίχτη δεν τον ήξερα πριν ασχοληθει ο ΟΣΦΠ, αλλα έχω την αίσθηση (κυρίως λόγω των μεταγραφών που έχουμε δει) πως πάνε για γερη κλοπη. Χλωμο να έχουν ασχοληθει τόσους μήνες για άχρηστη περίπτωση. Εγω γουσταρω που οποιος φευγει απ την ομαδα εχει να λεει τα καλυτερα... Και εγω αν έκλεινα συμβόλαιο 1.500.000 € τη χρονια, μπαμπα θα τον φώναζα ;p
Cossutius. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Φημες λένε οτι Ρωσικη ομάδα ειχε κάνει προταση 20 καθαρά και 2,5 στον Μανωλά. Αλλά ο Βαγγέλας δε τον έδωσε και σεβάστηκε την επιθυμία του Κωστάκι να παίξει σε καλύτερο πρωτάθλημα.
~mxls~ Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ελληνίδα μάνα κύριοι: http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/o_kwstas_den_tha_ksexasei_pote_ton_olympiako.2992898.html 1
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Ελπίζω μέχρι την Παρασκευή να έχει κλείσει το ρόστερ.... Μακάρι να γίνει κάτι με Τουλαλάν σαν αντι-Σάμαρης αλλά δεν το βλέπω..... Παικτούρα απο τις λίγες.... Πάντως πιστεύω πως η ομάδα θα αρχίσει να δένει και να αποκτά αυτοματισμούς στα τέλη Δεκεμβρη..... Πολύ τις φοβάμαι τις 2 πρώτες αγωνιστικές στο Ch. L.....
Danbo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Τον παίχτη δεν τον ήξερα πριν ασχοληθει ο ΟΣΦΠ, αλλα έχω την αίσθηση (κυρίως λόγω των μεταγραφών που έχουμε δει) πως πάνε για γερη κλοπη. Χλωμο να έχουν ασχοληθει τόσους μήνες για άχρηστη περίπτωση. Εγω γουσταρω που οποιος φευγει απ την ομαδα εχει να λεει τα καλυτερα... Και εγω αν έκλεινα συμβόλαιο 1.500.000 € τη χρονια, μπαμπα θα τον φώναζα ;p Τι εννοεις με το πρωτο σου ποστ?
Cossutius. Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 O Ρανιέρι κάλεσε τον Διαμαντάκο στην Εθνική!!! Μέχρι του χρόνου θα έχει πωληθεί με κανα 10ρικο. Κάνω προβλεψη.
Danbo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 <p>O Ρανιέρι κάλεσε τον Διαμαντάκο στην Εθνική!!!</p> <p>Μέχρι του χρόνου θα έχει πωληθεί με κανα 10ρικο. Κάνω προβλεψη.</p> Εγώ κανω προβλεψη το κλαμα που θα πέσει απο τους απέναντι για τον νέο κλικαδωρο Ρανιερι και τους παικτες του Ολυμπιακού
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 To μόνο επίφοβο για τον Διαμαντάκο είναι να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα ή καεί απο τα παιχνίδια.... Δεν θέλω να το δω να καταντήσει νέος Νίνης..... Μεγάλη προσοχή σε αυτόν τον παίκτη γιατί μπορεί να είναι εξελίξημος, αλλά υπάρχουν δεκάδες παραδείγματα <Διαμαντάκων> που τώρα παίζουν σε μικρομεσαίες ομάδες Β' και Γ' εθνικής....
Atallos1 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Δεν εχουν σχεση οι 2 περιπτωσεις Ο Διαμαντακος ειναι 21 , ειναι στις ακαδημιες απο το 2009 κ εχει παει σε Αρη κ Εργοτελη Δεν μπηκε σε ενα παιχνιδι να κανει το μπαμ Αν δεν αποκτηθει επιθετικος , φετος ειναι η χρονια του κ πρεπει να παιξει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις