Danbo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Το να βγαιναμε 3οι στον ομιλο,θα ηταν κρυφη ευλογια...Πιθανοτητες διακρησης,ειναι πολυ περισσοτερες στο europa Σαν στοχο ΠΡΕΠΕΙ να εχεις την προκριση στους 16 του CL..Αν στην πορεια δεν σου βγει,τοτε οκ..Σε καμια περιπτωση ομως να πας με στοχο το EL... Υ.Γ Τοτε με τον Βαλβερδε ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρια να πας ακομα και στα ημιτελικα του EL.. Υ.Γ Παιδια,αν ο Αφελαι ειναι υγιης,πολυ λυπαμαι αλλα θα ξεχασουμε τον Γκαλετι..
lifeowner771 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Σαν στοχο ΠΡΕΠΕΙ να εχεις την προκριση στους 16 του CL..Αν στην πορεια δεν σου βγει,τοτε οκ..Σε καμια περιπτωση ομως να πας με στοχο το EL... Υ.Γ Τοτε με τον Βαλβερδε ηταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρια να πας ακομα και στα ημιτελικα του EL.. Υ.Γ Παιδια,αν ο Αφελαι ειναι υγιης,πολυ λυπαμαι αλλα θα ξεχασουμε τον Γκαλετι.. Eννοειται πως δεν θα πρεπει να εχουμε στοχο την τριτη θεση,γιατι μπορει και να βγουμε 4οι.Παντα πρεπει να στοχευουμε για το καλυτερο..Αλλα το να βγεις 3ος,κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερο απο το να προκριθεις στους 16,που ειναι και το ταβανι σου..Αντε και στους 8..Μην ξεχναμε πως επι βαλβερδε,αποκλειστηκαμε απο τις βλακειες του Μεγιερι,συν το πολυ μικρο ροστερ..Φετος εχουμε πολυ πληρεστερο ροστερ.
Danbo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Eννοειται πως δεν θα πρεπει να εχουμε στοχο την τριτη θεση,γιατι μπορει και να βγουμε 4οι.Παντα πρεπει να στοχευουμε για το καλυτερο..Αλλα το να βγεις 3ος,κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλυτερο απο το να προκριθεις στους 16,που ειναι και το ταβανι σου..Αντε και στους 8..Μην ξεχναμε πως επι βαλβερδε,αποκλειστηκαμε απο τις βλακειες του Μεγιερι,συν το πολυ μικρο ροστερ..Φετος εχουμε πολυ πληρεστερο ροστερ. Απο οικονομικης πλευρας δεν αξιζει το EL ομως παρα μονο απο θεμα διακρισης.. Παρε και την πρωτη κακωση ο Αφελαι σημερα..Μαλιστα!
lifeowner771 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Στα πρωτα παιχνιδια,παντα θα εχουμε τετοια θεματα..Δυστυχως..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δεν ειδα το ματς, αλλα βλεποντας τα στατιστικα, παρατηρησα οτι ο ΟΣΦΠ ειχε μολις εναν Ελληνα στην 11δα. Κι αλλον εναν που μπηκε αλλαγη αργοτερα. 2/13 δηλαδη. Wtf
Danbo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Έπιασε αλλο κλάμα τωρα. Για τους Ελληνες.. Θα αρχίσουν τώρα τα νια νια νια, εγω εχω Έλληνες εσυ οχι. Νια νια νια.. 1
man of steel Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Το Σκαι γκολ ανακοίνωσε ότι έρχεται ο Σαντόμ για τον Ολυμπιακό.Ήδη έκανα την κωλοτούμπα μου όσον αφορά τον Βαγγέλα.Αν φέρει και αυτόν θα κλάψουν μανούλες.Κοστολογείτε περίπου πάνω από 5 εκ ευρώ.Τρέλανε μας όλους χοντρέ!
Atallos1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Ελπιζω χθες να ειδαμε οτι δεν υπαρχει παικτης Αβρααμ ε?
Danbo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Το Σκαι γκολ ανακοίνωσε ότι έρχεται ο Σαντόμ για τον Ολυμπιακό.Ήδη έκανα την κωλοτούμπα μου όσον αφορά τον Βαγγέλα.Αν φέρει και αυτόν θα κλάψουν μανούλες.Κοστολογείτε περίπου πάνω από 5 εκ ευρώ.Τρέλανε μας όλους χοντρέ! Που να δεις ποσες μανουλες θα κλαψουν στο CL με αυτη την αμυνα... Ελπιζω χθες να ειδαμε οτι δεν υπαρχει παικτης Αβρααμ ε? Φιλε ο Αβρααμ ειναι πολυ ανεβασμενος απο περυσι.. Το οτι εφαγε μια τριπλα απο τον πιτσιρικα στο 3-0 δεν μου λεει τιποτα.Ειδαμε ακομα οτι βαριωταν να τρεξει.. Και ο Αμπινταλ πουθενα δεν ηταν,να τον δωσουμε? Υ.Γ Φυσικα και δεν μου αρεσε η αμυνα μας και πιστευω οτι θα εχουμε προβλημα αν δεν βρεθει "χημεια" στην αμυνα μας.Το μονο που με παρηγορει καπως ειναι οτι ακομα δεν εχει δεσει καλα η αμυνα αφου ειναι αλλαγμενη κατα 4/4 Πιστευω ομως,οτι η αμυνα μας θα παει καλυτερα οταν ερθει το 6/8αρι που θελουμε στο κεντρο.Και πιστευω οτι ο Μιτσελ γι'αυτο θελει παικτη εκει πιο πολυ 6αρι φετος..Γιατι αν θυμαστε περυσι οταν ψαχναμε καθαρο 6αρι,ο Μιτσελ ειχε πει οτι δεν προτιμα τα 6αρια στο τροπο παιχνιδιου του 1
Atallos1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Απλα δεν ειναι ο ιδιος Αβρααμ μετα τον τραυματισμο του και λογικο βεβαια Αλλα εκτος απο αυτο , εμενα μου φαινεται οτι δεν εχει κ την ιδια ορεξη Ειδικα στη φαση του γκολ , παει τοσο βαριεστημενα πανω στον Σκουρτη
Danbo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Απλα δεν ειναι ο ιδιος Αβρααμ μετα τον τραυματισμο του και λογικο βεβαια Αλλα εκτος απο αυτο , εμενα μου φαινεται οτι δεν εχει κ την ιδια ορεξη Ειδικα στη φαση του γκολ , παει τοσο βαριεστημενα πανω στον Σκουρτη Απολυτα λογικο ειναι.Μην ξεχναμε οτι ειναι και 29 στα 30 πλεον,δυσκολα να επανελθει 100% και σε αυτη την ηλικια απο τον τραυματισμο του και μαλιστα οταν του εχει παρει την θεση ο Μανωλας με τον Σιοβα.. Το ιδιο ισχυει και για την ορεξη του..Βαριεστημενα δεν παει πανω στον Σκουρτη,παει με λαθος τροπο για την εμπειρια του ο Αβρααμ.Βαριεστημενα παει μετα,αφου τον εχει περασει,παει σχεδον περπατωντας στην επιστροφη του..
lifeowner771 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δεν ειδα το ματς, αλλα βλεποντας τα στατιστικα, παρατηρησα οτι ο ΟΣΦΠ ειχε μολις εναν Ελληνα στην 11δα. Κι αλλον εναν που μπηκε αλλαγη αργοτερα. 2/13 δηλαδη. Wtf Σιοβας,Χολεμπας τραυματιες και ο Μανιατης τιμωρημενος
Cossutius. Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Εντάξει μη ξεχνάμε ότι ειναι νωρις ακομα. Σε κανα 2 μηνο θα ειναι ετοιμη η ομαδα.
Danbo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Σιοβας,Χολεμπας τραυματιες και ο Μανιατης τιμωρημενος Πρεπει να βαλουμε τον Σιοπη,τον Λυρα,και τον Γκουτσιο απο την U21 μην δυσαρεστησουμε τα παιδια με το πρασινο DNA.. Εντάξει μη ξεχνάμε ότι ειναι νωρις ακομα. Σε κανα 2 μηνο θα ειναι ετοιμη η ομαδα. Αν η ομαδα ειναι ετοιμη σε κανενα 2μηνο,αντιο CL..
lifeowner771 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Πρεπει να βαλουμε τον Σιοπη,τον Λυρα,και τον Γκουτσιο απο την U21 μην δυσαρεστησουμε τα παιδια με το πρασινο DNA.. Αν η ομαδα ειναι ετοιμη σε κανενα 2μηνο,αντιο CL.. Aν τους βαλουμε,θα μας πουν πως ο μεγαλοεπενδυτης δεν παιρνει ξενους παικτες γιατι τα τσεπωνει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις