alexis333 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ο Ντιοπ δεν ειναι 6αρι?Ακριβώς αυτο θα ελεγα κι εγω.Αυτος θα ηταν άνετα ο αντικαταστάτης του Εντιγκα αλλα οχι του Σαμαρη. Τωρα τι να πω θα δείξει οταν τον δουμε .. Πάντως ειμαι σιγουρος πως και στα 5εκ-6εκ να έμενε η Μπενφικα θα τον έδινε ο Ολυμπιακός ... Δυο πραγματα συμβαίνουν λοιπόν .. Ή η Μπενφικα εχει δει κατι και πιστεύει πως θα αξίζει 30εκ σε λίγο καιρό ή δε τη παλεύουν καθολου ... Εχω μπερδευτεί λίγο πάντως ... 1
Danbo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ρε Βαγγελα φερε τον Αλφαρο και πουλα τον του χρονου 10εκ και αποτελειωσε τους... Και ο Μιτσελ τον Σαμαρη στα τελευταια παιχνιδια ως κοφτη τον χρησιμοποιουσε,σαν 6αρι δηλαδη και πηγαινε και πολυ καλα μαλιστα.. Για την ιδια δουλεια θελει και τον Ντιοπ.Και μην ξεχναμε,οτι η διοικηση ρωτησε τον προπονητη αν θελει παικτη και ο Μιτσελ ζητησε αυτον.Οποτε γνωριζει τον ρολο που θα του δωσει.Μην ξεχνατε,οτι με την παρουσια του Σαμαρη θα εδινε ανασες στον Ντινγκα βαζοντας τον ως 6αρι.. Αυτη τη δουλεια θα αναλαβει και ο Ντιοπ αλλα μπορει να χρησιμοποιηθει και ως box to box που λεμε
alexis333 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Να παρει πόδι ο Εντιγκα δε παίζει δλδ τωρα με την έλευση του Ντιοπ ;
lifeowner771 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Να παρει πόδι ο Εντιγκα δε παίζει δλδ τωρα με την έλευση του Ντιοπ ; Δυσκολα γιατι εγινε επεκταση δανεισμου για ενα χρονο
Danbo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Να παρει πόδι ο Εντιγκα δε παίζει δλδ τωρα με την έλευση του Ντιοπ ; Οχι γιατί παλι θα εισαι με -εναν παίκτη.. Οσο για τον Σαμαρη, δν νομίζω να τον εδινε με 6εκ.. Οπως και δν δινει και τον Μανωλα με λιγότερα και μπορει και να μεινει. Και καλα κανει. Οπως ειπα και χθες, αν θελεις να εχεις ενα σωστο προφίλ και πρεστιζ στις μεταγραφές, θα πρέπει να μαθεις να λες και οχι ακομα και αν αυτο σημαίνει οτι χαλάει μια πρόταση για πωληση
Anorymous Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Οχι γιατί παλι θα εισαι με -εναν παίκτη.. Οσο για τον Σαμαρη, δν νομίζω να τον εδινε με 6εκ.. Οπως και δν δινει και τον Μανωλα με λιγότερα και μπορει και να μεινει. Και καλα κανει. Οπως ειπα και χθες, αν θελεις να εχεις ενα σωστο προφίλ και πρεστιζ στις μεταγραφές, θα πρέπει να μαθεις να λες και οχι ακομα και αν αυτο σημαίνει οτι χαλάει μια πρόταση για πωληση Το θέμα είναι ότι αν τελικά δεν φύγει θα αργήσει να είναι σε φορμα ο μανωλάς γιατί έκανε σκατά προετοιμασία αφού περίμενε την μεταγραφή του Ακριβώς αυτο θα ελεγα κι εγω. Αυτος θα ηταν άνετα ο αντικαταστάτης του Εντιγκα αλλα οχι του Σαμαρη. Τωρα τι να πω θα δείξει οταν τον δουμε .. Για την θέση 8 έχουμε τον κασαμι και από πίσω μπουχαλακης, ο ντιόπ πάει για 6 στην θέση του εντιγκα γιατί μονο έχει έχουμε πρόβλημα. Αν θα έρθει και ο jonas θα είμαστε υπερκομπλε
Cossutius. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Απ ότι καταλαβαίνω με τη μεταγραφή Ντιοπ, την ενδυνάμωση των εξτρέμ, τα 3 (!!!!) και εν δυνάμει 4 (!!!) επιθετικά χαφ που έχουμε (Φουστέρ, Τσόρι, Σαβιόλα που παίζει πίσω απ τον κυνηγό πλέον και Κασάμι) και τους 2 επιθετικούς + τη μεταγραφή, ο Μιτσελ κοιτάζει μέσους που ειναι κατά βάση καλοί κόφτες και δυνατά πνευμόνια και λιγότερο "τεχνίτες". Ουσιαστικά δε τον ενδιαφέρει η επίθεση να ξεκινάει από τους μέσους όπως γινόταν με Μανιάτη και Σάμαρη, αλλά από τα άκρα. Αυτό εν μέρη βοηθάει σε πολλά. Θα έχουμε δυνατό κέντρο αλλά τα άκρα θα μπάζουν. Αν υποθέσουμε οτι οι βασικοί θα ειναι ο Αφελάι και ο Ντουρμάζ, διαβάζω οτι δεν ειναι παίχτες που πολυμαρκάρουν. Ο Χολέμπας ξέρουμε επίσης οτι ειναι πιο δυνατός επιθετικά παρά αμυντικά. Οπότε στα Ευρωπαικά παιχνίδια κόβω τον Αμπινταλ να παίρνει τη θέση του Χολέμπας στο αριστερό αμυντικό άκρο. Ο Σαλίνο απ τα δεξιά έχει αποδείξει οτι ειναι ηγετικός.
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Για να δούμε τι πρόσωπο θα παρουσαίσει η ομάδα.....Πάντως δεν νομίζω πως το παιχνίδι θα παίζετε απο τα άκρα.... Καί ο Αφελάι και ο Ντοσεβί ( για τον Ντουρμάζ δεν έχω άποψη έιναι εξτρέμ που συγκλίνουν προς το κέντρο..... Και βασική μέριμνα του Μίτσελ ήταν τα μπακ να κάνουν το overlap... Πράγμα που γίνετε και απο τους 4( Χολέμπας Μαζουακού, Σαλίνο, Ομαρ).....
~mxls~ Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Πρώτη φορα ελληνικος σύλλογος κλείνει τέτοιες συμφωνίες στα πάρε-δώσε. Μεταγραφες που όταν τις έβλεπα σε ευρωπαϊκους συλλόγους αναρωτιόμουν γιατί εδω όχι. Καθόλου τυχαίο φυσικα πως όλαν πήραν τον δρόμο τους απ'τη στιγμη που έδιωξαν Κοβάσεβιτς και ανέλαβαν Καρεμπε-Ισα. Λίγη τύχη να έχει ο Αφελάι φέτος με τους τραυματισμους, απλα θα δούμε έναν εκ των κορυφαίων που φόρεσαν ποτε την φανέλα.
Jenkins Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Θα φάμε κανέναν Σαμαρά για σέντερ φορ στη μάπα και θα μας βγει ξινό το φρούτο. Fataul, φέρε Αντεγειαμπορ Ο Ντιοπ δεν ειναι 6αρι? Όχι, ο Ντιοπ παίζει εξίσου καλά και ως 6αρι και ως 8αρι. Πολύ καλό αυτό, γιατί ο Εντινγκά είναι με τις μέρες του. Κάποιες φορές βλέπεις έναν Τουρέ και κάποιες άλλες έναν Ουρτάδο. Θα προσπαθησω να κρατηθω... Αδυνατο Βραδιές Champions League χθες με την Πανάθα. Επόμενος αντίπαλος η Mordor με έδρα την Middle Earth. 3
Cossutius. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ο Σαμαράς έκλεισε σε Αγγλική...Γουεστ Χαμ νομιζω??
nasos o psaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Ο Σαμαράς έκλεισε σε Αγγλική...Γουεστ Χαμ νομιζω?? μπρομ 1
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Λογικά μένει άλλη μια μεταγραφή στην επίθεση και έκλεισε το ρόστερ..... με την προηπόθεση να μην γίνει καμία άλλη αποχώρηση..... Για να δούμε..... γιατί τις τελευταίες μέρες γίνετε χαμός.... Όπως πάντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις