Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν εγω τα ελεγα Danbo , μου ελεγες αλλα ομως πριν 3-4 μερες

Σου ελεγα για τα οικονομικα στοιχεια της ΠΑΕ οπως επισης οτι κατσε να κλεισει το ροστερ πρωτα και μετα θα κραξουμε ολοι μαζι..Ε απο τι φαινεται αυτη η ωρα ηρθε...Οπως και το κραξιμο επισης..

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Σου ελεγα για τα οικονομικα στοιχεια της ΠΑΕ οπως επισης οτι κατσε να κλεισει το ροστερ πρωτα και μετα θα κραξουμε ολοι μαζι..Ε απο τι φαινεται αυτη η ωρα ηρθε...Οπως και το κραξιμο επισης..

Eγω ειμαι πιο ηρεμος απο'τι στην αρχη της χρονιας..Εκτος αμα μου χωσανε τιποτα ηρεμιστικα στο φαι και δεν το πηρα πρεφα :P

Δημοσ.

Οποιος σκασει 15εκ για το Μανωλα με γεια του με χαρα του να τον χαρει... 

Αλλιως στο Θρυλο για μια καλυτερη σεζον κι ας κλαινε αυτοι που δε τα δωσανε .. 

Καλα κανει ο προεδρος ..

Αν μιλαγαμε για τον ιδιο παιχτη και να επαιζε στη Σπορτινγκ Λισαβωνας πχ θα εσκαγαν 25εκ ανετα ..

Αντε γεια γατακια , ριχτε τα χαρτια αλλιως δε παιρνετε τον παιχταρα ... 

:P

Δημοσ.

Mε 4-5 επιτυχημενες πωλησεις,σιγουρα θα τα σκαγανε..Εχουμε δρομο ακομα απο το να μας εμπιστευονται οι μεγαλοι..

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος σκασει 15εκ για το Μανωλα με γεια του με χαρα του να τον χαρει... 

Αλλιως στο Θρυλο για μια καλυτερη σεζον κι ας κλαινε αυτοι που δε τα δωσανε .. 

Καλα κανει ο προεδρος ..

Αν μιλαγαμε για τον ιδιο παιχτη και να επαιζε στη Σπορτινγκ Λισαβωνας πχ θα εσκαγαν 25εκ ανετα ..

Αντε γεια γατακια , ριχτε τα χαρτια αλλιως δε παιρνετε τον παιχταρα ... 

:P

Μακαρι να εμενε..Γιατι τον Μποτια τον βλεπω για νεο Μετζανι ή Τορες.. Πονταρετε :P

Δημοσ.

Γράφεται ένα ποσο 8-9εκ. Με αυτά τα λεφτά μάλλον θα τον δώσουν.... Προσωπικά θα ήθελα να μείνει άλλον ένα χρόνο αλλά αν είναι και επιθυμία του παίκτη να φύγει καλύτερα να τον δώσουν...... Αν ένας παίκτης είναι φευγάτος και δεν τον δώσεις, είναι βέβαιο ότι δεν θα κάνει καλή χρονιά.....

Δημοσ.

Mωρέ με τέτοια λεφτά όλοι φεύγουν. Υπεραξίες ειναι. Δεν κοστιζει τοσο ο Σάμαρης.

Αλλά αν οι άλλοι τον θέλουν τοσο πολύ και τα σκάσουν τι να κάνουμε? Αρκει να αντικατασταθει.

Δημοσ.

Κάτσε πρώτα να κλείσει η μεταγραφή και μετά το συζητάμε.... Πάντως ρε παιδί μου μια ζωή τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών  πάντα γίνετε χαμός.......Όλοι κάπου κλείνουν..... Ίδωμεν

Δημοσ.

Να αντικατασταθει? Ναι με τον Μπουχαλακη.. 25 Αυγούστου και θα ψάχνουμε παικτες 11δατους.. Και θα κριθούν πολλα αν ζητήσει καμιά ομάδα 3-4εκ ευρώ για τον αντικαταστατη του Σαμαρη, θα παμε παλι σε κανεναν δανεικο ή κανένα λαχείο και εχει ο Θεος..

Και κατι που ήθελα να πω απο χθες.. Πρέπει να μάθουμε και σαν σύλλογος να λεμε και οχι σε οποιαδήποτε προσφορά για παίκτη 11δατο. Ειτε 5 ειτε 20εκ η προσφορά. Και ετσι δειχνεις και στον παίκτη οτι τον θες και δν ξενερωνει.. Τι σημαίνει οτι ειναι φευγατος ο παικτης.. Συμβόλαιο εχει.. Αν είναι ετσι και ερθει μια προσφορά για τον Ρομπερτο 3εκ θα τον δωσουμε επειδή ο παικτης μπορει να ειναι φευγατος? Πλακα κάνουμε τώρα?

Δημοσ.

Ωχ...ανατράπηκαν λεει τα δεδομένα με Ντουμάζ και έρχεται!!!Ντοιγκ..

Αν εν τέλη υπογράψει και πάρουμε ακομα έναν επιθετικό, οκ θα έχουμε καλή επιθετική γραμμή. Στη Τουρκία τον είχαν σε υπόληψη πάντως...

Δημοσ.

Ακουγεται οτι συμφωνησαν με Σάμαρη...πάει και αυτος. Τα λεφτά δε ξέρουμε. Επισης ο Ντουμαζ ειναι σιγουρος και έχει ζητήσει και άλλον επιθετικο ο Μιτσελ...τελευταια στιγμη μια ζωη ολα...

Δημοσ.

Δεν έκλεισε η μεταγραφή Σάμαρη ακόμα..... Απλά γράφεται ότι η Μπενφίκα ανέβασε την προσφορά πάνω από τα 10εκ. Με τόσα λεφτά ενοήτε πως θα φύγει ο Σάμαρης..... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...