Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλτσχαιμερ. Για τον Σερματινι εγω ελεγα, παροτι ηταν μικρος, πως δεν τον δινεις. Εδω τον δωσαν για τον Βουγιουκα, τι να λεμε τωρα.

Κλασσικος βαζελος, αχταρμας στον εγκεφαλο.

υ.γ. περιμενω κανα ποστ μου προ αμνημονευτων που δεν πηγε καλα ο σερμαντινι και να τον εκραζα, και αρα "μα εσυ δεν ελεγες οτι ειναι γιδι?"

Απτη μια εχω αχταρμα στον εγκεφαλο και αλτσχαιμερ απτην αλλη αποδεχεσαι οτι εχεις πει για τον Σερμαντινι οσα ειπα, με το ΥΓ σου.

Τι πιο εντυπωσιακο απο το να συμπυκνωνεις την κωλοτουμπα σου μεσα σε 3 γραμμες.

Αυριο αν παρετε τον Βουγιουκα, θα μας λες τα ιδια.

ΥΓ. Ποτε ελεγες για τον Σερμαντινι οτι παροτι ειναι μικρος δεν τον δινεις?

εδω? ------------->

Ο Ερτσεγκ εχει ανεβασει μονος του ενα επιπεδο τον Πανιωνιο...Αλλα θελει να φαει ακομα ψωμια μεχρι να παιξει σε μας βασικος..αν και βλεποντας οτι ο βαζελος κραταει τον Σερπαντινα, ε δεν ειμαι και τοσο σιγουρος γ αυτο!

εδω?

Μεχρι και στο ΟΑΚΑ χωρις Κλειζα, ο Βουισιτς σου εβαλε 15 ποντους!!! Και οταν στο Κυπελλο σου πηρα 17 επιθετικα?? Ειναι δυνατον να σας ξεφευγουν τετοια πραγματα??? Οταν στο 4-5 εχεις Πεκο, Φωτση, Μπατιστ (με τους 2 τελευταιους να κανουν τραγικη χρονια ως τωρα) και οι αμεσως επομενοι να ειναι ο Σερπαντινας και ο Κωστακης??? Αν ειναι δυνατον! Με οποια ομαδα επαιζες φετος, στην ρακετα σου στοχευαν! Ολοι!

ή εδω που μας ελεγες οτι ο Μαυροκεφαλιδης ειναι καλυτερος?

Ναι, ο Σερμαντινι αρκετα βελτιωμενος απο περυσι (που δεν ιδρωσε ολη τη χρονια), τοσο βελτιωμενος που το καλοκαιρι ειχε 2,κατι ποντους με την Εθνικη του. Τη χρονια του Μαυροκ με τον ΠΑΟΚ τη θυμασαι καθολου? Περυσι τον ειδες καθολου? Για 3η λυση μια χαρα ειναι.

η εδω?

Επισης ο Σερμαντινι που εκανε μεγαλα ματς και που θα βρει χρονο συμμετοχης σε σενα φετος υποτιθεται, εχει 5 ποντους μ.ο. στην Εθνικη Γεωργιας. Μαλλον διαψευδεσαι απο τα γεγονοτα.

ή μηπως εδω που μας λες ποσο λαθος θα ειναι να τον διωξει ο Ζοτς:

Τωρα οτι ο Σερπατινας ειναι πολυ καλυτερος απ τον Μαυροκεφαλιδη, παρ'ολο που δεν εχει παιξει καμια(!) χρονια ολοκληρωμενο μπασκετ, ενω ο αλλος εχει αφησει διαπιστευτηρια σε Παοκ-ΟΣΦΠ-Εθνικη, ε ειναι για γελια η αποψη αυτη. Και 1000φορες καλυτερος να γινει, δε σημαινει οτι φετος θα μπορεσει να αποτελεσει τον παικτη που χρειαζεστε κατω απ τη ρακετα.

Πραγματικα, για καθε μερα που αποκτατε εναν πρωην παικτη του ΠΑΟ, πρεπει να ψηνεις αρνια και γουρουνοπουλα σπιτι σου και να μας καλεις για να γιορτασεις,  την Αγια Κωλοτουμπα.

ΥΓ. Τα αναλογα ποστ που εχεις κανει γιαυτον τον παικτη τα προηγουμενα χρονια ειναι 10πλασια, ποσταρα ενδεικτικα 3-4 για να δουμε ποσο αχταρμα εχει ο βαζελος στον εγκεφαλο του και ποσο ο γαυρος... :devil:

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Αχταρμας λεμε! Κλασσικη βαζελικη τακτικη, ψαξε δες ποστ μου οταν τον εδωσες, οταν επαιζε Καντου, οταν τον πηρε η μακαμπι κ οταν τον πηραμε εμεις αφου εχεις τοσο χρονο ελευθερο..

Το γεγονος παραμενει και σας τσουζει οτι ο Ζοτσσαρος ελκανε μεγιστη μ... για 2-3 επιλογη ειναι πολυ καλος.

Δημοσ.

Τον αχταρμα, τις εμπαθειες και τα κομπλεξ ασε να τα κρινει κανας αλλος.

Για παραδειγμα, περα απο τις κωλοτουμπες σου (μην συνεχισω να σε ζοριζω και πολυ με αυτο το θεμα ε...), εχει πολλη πλακα που επιμενεις να κραζεις Ζοτς (!) οταν ας πουμε και ο Μπλατ τον αφησε αυτον τον παιχταρα πριν λιγους μηνες να φυγει, για να κρατησει τον Νταρκο τον Πλανινιτς. Αλλα οοοοοχι! Ο Ζοτς ειναι ο βλακας κατα τον γαυρο με περικεφαλαια.

Επισης εγω σου εγραψα στο προηγουμενο ποστ να μην κρινεις παιχτες-προπονητες κλπ κλπ λες και εισαι φυλλαδα, αλλα επιμενεις οτι ο Σερμαντινι ξαφνικα βγηκε παιχτουρα επειδη επαιξε καλα σε 2 παιχνιδια. Οποτε για μπασκετ θα μιλησουμε οταν ξεκινησεις απτα βασικα. Ειδες απτην τηλεοραση εναν παιχτη 2 φορες και εβγαλες ανοητους αχρηστους και αμπαλους αυτους που δουλευουν καθημερινα μαζι του εδω και χρονια (τις τελευταιες 3 σεζον εχει αλλαξει 4 ομαδες)...Αναρωτησου ποσα facepalm τραβα η εμπαθεια που βγαζεις για τον Ζοτς. Εμπαθεια που την κατανοω φυσικα, αν μη τι αλλο.

ΥΓ. Δεν μπαινω καν στη διαδικασια να σου εξηγησω τα πιο βασικα οτι πχ στην τραμπα Σερμαντινι <-->Βουγιουκα ο Ζοτς κερδισε 1 θεση ξενου, φερνοντας Ελληνα, χωρις να χανει τιποτα στη θεση 5 (τον ειδαμε με την Καντου, την Ολυμπια και την Μακαμπι  τον Γεωργιανο, ειδαμε και το ΒΟυγιουκα αυτα τα 2 χρονια με τον ΠΑΟ).

ΥΓ2. Δε σου λεω οτι ο Σερμαντινι ειναι αμπαλος, αχρηστος or something, αλλα δεν θα δεχτω την Ιωαννου-λογικη οτι καποιος ειναι ξαδερφος του Τζορνταν αν παιξει καλα και ξαδερφος του Μπακατσια αν δεν παιξει. Οι παικτες και η προσφορα τους κρινονται σε βαθος χρονου, εσυ εκρινες τον Σερμαντινι (και τους πρωην συνεργατες του) απο ενα παιχνιδι. Τα ειπα στο εκτο point του μακροσκελους μου ποστ προηγουμενως. Aν υπηρχε στοιχειωδης μπασκετικη ωριμοτητα, η συζητηση αυτη θα επρεπε να γινει κατα τον Μαιο, αλλα ειμαστε καταδικασμενοι καθε φορα που ο Παπανικολαου βαζει πολλα τριποντα, ο Περπερογλου κανει ωραια post-up και ο Σερμαντινι παιζει 3 πικ εν ρολ και κατεβαζει ριμπαουντ, να κανουμε την ιδια συζητηση: Γιατι ο ενας δεν παιζει ΝΒΑ, γιατι ο αλλος ειναι ο νεος Μποντιρογκα και πως ειναι δυνατον ο τριτος να ετρωγε παγκο για να παιζει ο Πεκοβιτς. Δυστυχως.

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπεις την ανυπαρξία του Πρίντεζη φέτος. Πολύ βαριά και άτοπη έκφραση, δεδομένου του ότι έχει σχεδόν πανομοιότυπα ποσοστά με πέρσυ. Σε καμία περίπτωση ανυπαρξία λοιπόν. Το μόνο που μπορείς να του καταλογίσεις είναι το 55% στα δίποντα (απόρροια κάποιων εύκολων χαμένων λεϊαπ φέτος), σε σχέση με το περσυνό του 60%. Ίσως και ότι τρώει περισσότερους πόντους απ' τα ματσάπ του σε σχέση με πέρσυ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ.

Είναι σαν να λές οτι ο Κόμπι φέτος είναι ανύπαρκτος, που σουτάρει 29π. με τα καλύτερα ποσοστά της καριέρας του, επειδή οι Λεϊκερς είναι στον πάτο. Δεν πάει έτσι. Δεν μπορείς να χρεώνεις ανυπαρξία σε έναν παίκτη που συνεχίζει το ίδιο σταθερά απο την περασμένη σεζόν, απο την στιγμή που υπάρχει γενικότερα πρόβλημα στην ομάδα.

Ανύπαρκτους στον φετινό ΟΣΦΠ μόνο τους Μαυροειδή-Γκετσεβίτσιους μπορείς να χαρακτηρίσεις. Ασφαλέστατα. Και δεν θα έχει κανείς να σου πεί τίποτα.

Δεν με καταλαβαίνεις. Όπως τα έχω με την "ηγεσία" του Σπανούλη, έτσι τα έχω και με την "ανυπαρξία" του Πρίντεζη. Κι όπως είναι σχετικό το πρώτο, έτσι (έχω πολλές φορές πει) ότι ο Πρίντεζης ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ Πρίντεζης είναι "ανύπαρκτος". Και για επίσης πολλοστή φορά, δεν είναι αριθμητικό το θέμα, αλλά "ποιοτικό" : Πέρσι, ήταν παναταχού παρονοπληρών, όπου κι αν κοίταζες μέσα ήτανε. Και ειδικά σε δύσκολες φάσεις. Τί ρημπάουντ θες, τί τρίποντα, τί πάσες, τί κίνηση χωρίς τη μπάλα κτλκτλκτλ. ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ρε παιδί μου, πώς το λένε. Όταν αφηνίαζε, το ένιωθες ότι το νιώθανε κι οι συμπαίκτες του και ότι το ματς το έχουνε. Ήταν ο στάνταρ από μηχανής θεός σε φάσεις που όταν τελειώνανε, ένιωθες σιγουριά. Ένα αμυντικό ρημπάουντ, ένα κόψιμο, ένα σκρην, μια πάσα για αιφνιδιασμό. Στην επίθεση έβαζε τρίποντα που κόβανε φτερά στον αντίπαλο, όχι "απλά έβαζε τρίποντα", έχανε σουτ και καπάκι όρμαγε για το επιθετικό και το έπαιρνε και πόρωνε και τους υπόλοιπους. Δημιουργούσε φάσεις γκολ-φάουλ συχνά, έτρεχε σαν πούστης, κάρφωνε, έπαιρνε περισσότερες προσπάθειες...Κι ολ' αυτά δεν βγαίνουνε μέσα από αριθμούς ρε Τηλέμαχε.

Παρ' ολ' αυτά, τελευταία έχει βελτιωθεί σε σχέση με την αρχή της σαιζόν, κι αυτό σε βοηθάει εσένα να...μπερδεύεσαι με αντιπαράθεση αριθμών. Κι όχι, άχρηστος δεν είναι. Αλλά όταν πέρσι ήταν κομβικής σημασίας η συνεισφορά του (όπως κομβικής ήταν και του Ντόρσι) ώστε ο ΟΣΦΠ να είναι επιπέδου φάιναλ-φορ, κι αυτό λείπει φέτος, τότε τα πράγματα δεν πάνε καλά. Πού τον θυμάσαι φέτος να έκανε "μεγάλο ματς", κι ας έχασε η ομάδα του; Για 'μένα, χωρίς Χάινς ο ΟΣΦΠ δεν είναι τίποτα, και χωρίς (περσινό) Πρίντεζη είναι έξω από φάιναλ-φορ. Τον Σπανούλη θεωρούν βαρόμετρο - για 'μένα είναι ο Πρίντεζης. Γι' αυτό και το παράδειγμα με τον Κόμπι, το θεωρώ λάθος : δεν χρεώνω στον Πρίντεζη το γενικό ζόρι της ομάδας (κι άλλοι είναι που έχουν προβλήματα), έτσι απλά : ο Πρίντεζης ήταν πολύ βασικό γρανάζι της ομάδας πέρσι. Ε όταν αυτό φέτος μοιάζει να έχει χάσει δοντάκια, ο όλος μηχανισμός ρετάρει.

Και υπ' όψιν, όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι τον "κατηγορώ" : έχουν αλλάξει πράγματα από πέρσι, και πρωτ' απ' όλα ο προπονητής. Σίγουρα κι ο ίδιος (το 'πα πιο πάνω άλλωστε) δεν βγάζει την ίδια ενέργεια, το ίδιο πάθος (και για την ακρίβεια, θα περίμενε κανείς να βγάζει και κατιτίς παραπάνω από πέρσι, έτσι δεν πάει; ) κτλ. Αυτό που με νοιάζει εμένα όμως, είναι το "αποτέλεσμα", που σε σύγκριση με πέρσι, είναι "λίγο". Φέτος είναι ένας "συνηθισμένος παίκτης". Και είναι πολύ βασικός λόγος που το πληρώνει η ομάδα μέχρι στιγμής : Δεν υπάρχει ο περσινός Πρίντεζης (ο οποίος ήταν "ήρωας"), είναι κάτι άλλο φέτος, και είναι ένας σημαντικός λόγος (από αυτόν ξεκινάω) που δεν είμαι αισιόδοξος καν για την είσοδο του ΟΣΦΠ στα πλεηόφ της Ευρωλίγκας. Ενώ πέρσι ήμουν (με την καμμία δεν θα μπορούσα να φανταστώ τί θα γινόταν στον τελικό -ο οποίος ήταν το απόλυτα αναπάντεχο σκαμπανέβασμα, με βασικό ήρωα τον Παπ- αλλά πριν ακόμα πάει, μου ενέπνεε αισιοδοξία ότι θα έπαιρνε το κύπελο ότι θα πάει καλά). Συνήθως κρατάω επιφυλάξεις, όταν υπάρχει χρόνος (και ΥΠΑΡΧΕΙ χρόνος ακόμα). Ε μ' αυτά που βλέπω φέτος, από την αρχή, ΔΕΝ νιώθω αισιόδοξος. 

Δημοσ.

Κερδισαμε και τον βαζελο (ξανα) στο βολλευ. Εχει καταντησει βαρετο

Δωστε μας και το πρωταθλημα στο ποδοσφαιρο απο τωρα

Το γυρίσαμε; 2-1 δεν ήταν; Μόνο ποδόσφαιρο δεν τον νικήσαμε το οποίο είναι το χειρότερο του άθλημα φέτος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...