Danbo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ρε παιδια,μονο εμενα μου αρεσει πολυ ο Ντε Μπλασις του Αστερα? Θα μπορουσε ανετα να βοηθησει στα πλαγια στα εξτρεμ τον Ολυμπιακο φετος.Ειδικα για ανασες στον Αφελαι ή στον Ντοσεβι..Ειναι και σε καλη ηλικια και η τιμη του ειναι μικρη..
Cossutius. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Koίτα να δεις που θα επιβεβαιωθώ αν πουληθουν και ο Μανωλάς και ο Σάμαρης με τα λεφτά που ακουγονται. Να βγουν τα γατάκια εδω που έλεγαν οτι δε προκειται να πάρει ο Βαγγέλας παραπάνω απο 5 μυρια και για τους 2. Γατάκιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
lifeowner771 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Να παρουμε και 15 απο τον Σαμαρη συν τα 11 του Μανωλα καπως ετσι θα ειναι ο Βαγγελας 3
lifeowner771 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Yπεραξια για τον Σαμαρη κατα την γνωμη μου..Πρεπει να ειναι μαλακες οι πορτογαλοι να τα σκασουν τοσο χοντρα...Αλλα θα μου πεις εδω πηραν τον Fejsa...... 1
Cossutius. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Κοίτα. Ειναι 1.90, μικρός ηλικιακά (για μέσος), έχει δηλαδη προοπτικές εξέλιξης, ειναι γρήγορος, και μπορει να εξελιχθεί σε τέλειο box to box που λένε και οι Άγγλοι, δηλαδή παίχτη που μπορεί να μοιράζει και να κόβει έχοντας ηγετική τοποθέτηση στην ομάδα. Έχει κάνει πολύ καλές χρονιές σε μικρομεσαία ομάδα και μία παραπάνω του μετρίου στον Ολυμπιακό. Εγω αν ημουν η Μπενφικα θα περίμενα να τον δω για ένα χρόνο ακομα πως θα εξελιχθεί και τότε θα του τα έσκαγα χοντρά. Αν αυτοί θέλουν να επενδύσουν???Πολλά φαίνονται. Δεν ειναι Μανωλάς που ειναι 22 και έχει αποδειξει οτι μπορει να σταθεί παντου. Αυτός δεν ειναι τόσο έτοιμος.
lifeowner771 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Nαι και εγω αυτο σκεφτομουν..Ποσο μαλλον οταν παικτης σαν τον Henderson πχ κοστιζε 18..Δυσκολα θα τα σκασουν με την μια..Εξαλου μια χρονια εχει με τον Ολυμπιακο.. Παντως η αληθεια να λεγεται..Τα ποσα που παιρνει ο Ολυμπιακος πια για παικτες,ειναι πολυ καλα..Εχει ανεβει επιπεδο
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν νομίζω να δώσουν τον Σάμαρη φέτος...... Ο λόγος νομίζω πως σκέφτονται ότι με ακόμη μια καλή χρονία σε Ελλάδα - Ευρώπη του χρόνου θα τον πουλήσουν σχεδόν Χ2.....
Cossutius. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Όντως. Εξαιρετική διαχείριση. Και μάλιστα παίχτες που τους ανεβάζει επιπεδο ο Ολυμπιακός. Δηλαδή θα χρωστάνε τη καριέρα τους στον Βαλβέρδε, Μιτσελ και τον Βαγγέλα. Γενικά μπορει το Ελλ. πρωτάθλημα να ειναι φτωχό, τα ευρωπαικά μάτια όμως στρέφονται προς τα εδω. Αν έβγαζαν οι Ιταλοι 22χρονο παίχτη με ανάλογα στοιχεία του Μανωλά, 20 θα τον έδιναν, όχι 10 Eδω βλέπεις τρελά ποσά για κάτι απίθανους Βραζιλιάνους τύπου Bebe, που αγοράστηκε με 9 εκατομμύρια στα 20 του και δεν έκανε απολυτως τιποτα (τωρα νομιζω τον πηρε η Μπενφικα αλλά δε ξέρω ποσα έσκασε στη United)
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Πιστεύω πως ο λόγος που είπαν 15 εκ. είναι για να διώξουν την Μπενφίκα και την κάθε Μπενφίκα...... Με μια καλή ανάλογα χρονιά και φέτος όμως το συγκεκριμμένο θα είναι ρεαλιστικότατο.....
lifeowner771 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εκτος αμα ερθει η Παρι και τα σκασει γιατι δεν της κανει το παλτο ο Matuidi
Danbo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εγω βλέπω οτι ειτε πουληθεί με 5 ειτε με 15 ο Σαμαρης, παλι με παικτη 1εκ ή ελεύθερο θα αντικατασταθει.. Μην πω κ με κανέναν. Για μενα θα ειναι έγκλημα να πουληθει φετος, ειδικα τελη Αυγούστου..
lifeowner771 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Porto ειμαστε φιλε μου..Τι θες τωρα; :P :P
Danbo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Τουλάχιστον μπορει να τον πουλήσει και τον Γεναρη.. Να εχουν βγει οι όμιλοι, και με βαση του που θα ημαστε τοτε κτλ να κρινει αν τον πουλήσει τοτε ή όχι. Και σε αυτη την περίπτωση μπορει και να δωσει ομαδα παραπάνω χρήματα στην περίπτωση που καίγεται για παίκτη.. <p>Porto ειμαστε φιλε μου..Τι θες τωρα; :P :P</p> Η Πόρτο πουλάει 1-2 παικτες καθε χρονο. Δεν πουλάει ολη την ομαδα
lifeowner771 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Σουτ..μην τα λες παραεξω...Αχαριστε... :P BTW..Εβαλε γκολ ο Σοριανο μολις τωρα...Μας χαλαγε πολυ ο συγκεκριμενος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις