Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Και περσυ το ιδιο θεμα δεν ειχαμε;Μεχρι τον Δεκεμβριο,μονο ο Saviola και ο Μητρογλου σκοραραν.

εΜεχρι Δεκεμβρη ειχες βαλει 52 γκολ και τα 24,στα ειχαν βαλει οι αλλοι εκτος απο τον Μητρογλου και τον Σαβιολα (Ποσο δυσκολο ειναι να βρεθει φορμαρισμενος παικτης σαν τον Μητρογλου αυτου του 3μηνου).Και απο αυτα,τα 14 τα ειχες παρει μονο απο Καμπελ Βαις.Δηλαδη τα εξτρεμ σου..

Δημοσ.

Το να ζητησω καποια λεφτα απο την πωληση του Μανωλα,να πανε σε εναν ακομα παικτη,ειναι τρελο ετσι; :-(

Πιθανοτερο να παρει παικτη στον Αλαφουζο με αυτα τα λεφτα..

Δημοσ.

Ωραια συνεντευξη του Μιτσελ που δειχνει οτι εχει πολυ ορεξη για δουλεια και που ειναι πολυ σοβαρος προπονητης και ανθρωπος..Και ριχνει και μια μπηχτη για τον Μανωλα..

http://www.gazzetta.gr/football/article/642822/mitsel-o-mpenites-logika-i-teleytaia-mas-metagrafi

Ωραια τα λεγομενα του Μιτσελ.Προσωπικα,του βγαζω το καπελο

Ε κατσε ντε,με προλαβες.. :P

Δημοσ.

Ξερει τι να πει,ποτε να το πει και πω να το πει..Μου αρεσε η μπηχτη για τον Μανωλα και το σκεπτικο του για τους παικτες "ονοματα"

Δημοσ.

Χμ...ανέλαβε ολη την ευθύνη ομως. Σα να σου λέει οτι ολοι είναι επιλογές μου, εγω δε θελω βεντετες άρα ο Βαγγελας δε φταίει που δε τα σκάει. .

Και τελος οι μεταγραφες...

• Like 1
Δημοσ.

Χμ...ανέλαβε ολη την ευθύνη ομως. Σα να σου λέει οτι ολοι είναι επιλογές μου, εγω δε θελω βεντετες άρα ο Βαγγελας δε φταίει που δε τα σκάει. .

Και τελος οι μεταγραφες...

Μαλλον το αντιθετο συμβαινει.. Αλλιως γιατι να πει οτι δεν εχω ζητησει ποτε τιποτα απο τον Προεδρο τοσο καιρο? Αρα...μπορει να αναλαμβανει την ευθυνη,αλλα το μαρουλι οντως δεν εσταξε..

Δημοσ.

Τελος,αμα τελειωσει θετικα η υποθεση πουλιδο..Μακαρι εφοσον ερθει να μην εχει θεματα απο αποψη φυσικης καταστασης..Αμα δεν ερθει ο Πουλιδο,λογικα θα ερθει αλλος

Aμα ξεχρεωσει ο Μαρινακης,πιστευω θα βαζει λιγο βαθυτερα το χερι στην τσεπη..Απο την στιγμη που το εδαφος ειναι προσφορο για γρηγορο ξεχρεωμα,ειναι λογικο να θελει να τελειωσει οσο πιο γρηγορα γινεται

Δημοσ.

Τελος,αμα τελειωσει θετικα η υποθεση πουλιδο..Μακαρι εφοσον ερθει να μην εχει θεματα απο αποψη φυσικης καταστασης..Αμα δεν ερθει ο Πουλιδο,λογικα θα ερθει αλλος

Aμα ξεχρεωσει ο Μαρινακης,πιστευω θα βαζει λιγο βαθυτερα το χερι στην τσεπη..Απο την στιγμη που το εδαφος ειναι προσφορο για γρηγορο ξεχρεωμα,ειναι λογικο να θελει να τελειωσει οσο πιο γρηγορα γινεται

Ο Ολυμπιακος ειναι ξεχρεωμενος την χρονια που περασε!

Δημοσ.

Απο αυτα που εδωσε ο Μαρινακης;

Μαζι με το ανοιγμα της ΠΑΕ που υπηρχε ηδη,εδωσε 100εκ ευρω.. και χοντρικα μεχρι και τα περυσινα εσοδα/εξοδα μονο απο πωλησεις/αγορες εχει μπει μεσα γυρω στα 5εκ ευρω.. Δηλαδη με λιγα λογια εχει δωσει χοντρικα 105εκ ευρω..Αν βαλεις και τα εσοδα του CL + τα αλλα εσοδα,αν δεν ειναι κερδοφορα η εταιρια,ειναι εστω λιγα εκ μεσα ακομα..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...