Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Πάντως ποτέ δε ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί ένας τέτοιος παίχτης μπορεί να τρίβουμε και τα μάτια μας για αυτό υπομονή,βέβαια μπορεί να βγει και κόμπρα του Εκουαδορ. :P

Σαν τον γυπα της Ουρουγουαης δεν εχει :P

• Like 1
Δημοσ.

Το βιογραφικό ολων αυτών το εχετε τσεκαρει?

Οι λατινοαμερικανοι ειναι να προσαρμοστουν και παράλληλα να μην επιρεαστουν από "κακες' παρεες.

Πολλοι εχουν αποτυχει στην Ευρωπη.

Δημοσ.

Απερριψε ηδη λεει προταση απο την Γκλαντμπαχ των 4,5

Αρα πληρωνουμε 5 εκατομμυρια + για εναν random Παραγουανο που μια χρονια εβαλε 17 γκολ

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι αυτός ο βασικός σας φορ δεν πας πουθενά στο CL με έναν άγνωστο,άπειρο 22χρονο παραγουανό θες πιο έτοιμο και έμπειρο επιθετικό.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση να παρει και αλλον εκτος του Πουλιδο αν για τον συγκεκριμενο δινει ταλιρο

Ασε που ειμαστε κ 16 Αυγουστου πλεον

Δημοσ.

Τους φετινους γιατι δεν τους αναφερεις (Μαζουακου ,Ελαμπντελαουι ,Αρμενιο ,κτλ) ..Τους αφησες για του χρονου ?

Ειδες πουθενα αυτες να ηταν επιλογες Μιτσελ? Γιατι εγω,ακουσα οτι οι επιλογες του Μιτσελ ηταν ο Αμπραμπατ,ο Ντιοπ για το κεντρο και ο Ρεγιες..Και κανεις δεν ηρθε..

Ο Μικρος δεν λεω οτι δεν μπορει να ειναι καλος,μπορει να βγει και παικταρας.. Ομως δεν παυει να ειναι ενας αγνωστος 22χρονος που το μονο βιογραφικο που εχει ειναι 22 γκολ στην Παραγουαη.Χωρις παραστασεις σοβαρες,ποσο μαλλον αν περασει τον Ατλαντικο.. Και ολα αυτα για ενα παιδακι 22 ετων που θα πρεπει να τραβηξει ολο το βαρος της επιθεσης του Ολυμπιακου και ειδικα του CL..Να τον επαιρνε ως αντιΠουλιδο,με χιλια..Αλλα το να εχεις τους 2 βασικους σου φορ υπο εξεταση και ρισκο,+ το ρισκο του Αφελαι και ολα αυτα εν ελεω CL δεν νομιζεις οτι ειναι πολυ?

Δεν υπαρχει περιπτωση να παρει και αλλον εκτος του Πουλιδο αν για τον συγκεκριμενο δινει ταλιρο

Ασε που ειμαστε κ 16 Αυγουστου πλεον

Κοιτα να δεις που θα παρακαλαμε να χαλασει του Πουλιδο μπας και παρει κανεναν σοβαρο επιθετικο στην επομενη βδομαδα των μεταγραφων..Και αντε κανα 10ημερο ακομα για κανα ελευθερο επιθετικο μπας και..

Δημοσ.

Ειδες πουθενα αυτες να ηταν επιλογες Μιτσελ? Γιατι εγω,ακουσα οτι οι επιλογες του Μιτσελ ηταν ο Αμπραμπατ,ο Ντιοπ για το κεντρο και ο Ρεγιες..Και κανεις δεν ηρθε..

Aπο την στιγμη που ερχονται παιχτες στην ομαδα που ειναι προπονητης ο Μιτσελ εγω θεωρω οτι ειναι επιλογες του ,ολα τα αλλα ειναι να εχουμε να λεμε ...Ποιανου επιλογες ειναι δηλαδη ,δικες μου ? Επισης δεν καταλαβες το πνευμα του post ,εγω δεν διαφωνω οτι ειναι αγνωστος και οτι εχει ρισκο η επιλογη του Mπενιτες ,ισα ισα με βρισκει αντιθετο για πολλους λογους .Εγω απλα ρωτησα γιατι δεν αναφερεις και αυτους που ηδη εχουμε παρει δεδομενου για μενα τουλαχιστον οτι ειναι εξισου επιλογες υψηλου ρισκου για να μην πω τιποτα πιο βαρυ τωρα και δεν θελω ,προτιμω να γινω κακος οταν πρεπει .

Επισης δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο καποιοι στον Ολυμπιακο μεγαλοπιανονται σαν τους νεοπλουτους ξαφνικα χωρις να υπαρχει λογος .Βλεπω εχει παρει ενα ματσο παιχτες που για μενα δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησουν την ομαδα ,πιο πολυ για παγκο τους εχω .Εγω νομιζω παλι με Μανιατη ,Σαμαρη (Εντιγκα) θα παιζουμε στο κεντρο ,με τον Τσορι μπροστα ,επιθεση θα βαζει εναν παιχτη σε επιπεδο χειροτερο του Μητρογλου και απο εκει και μετα εχεις τον Αφελαι ο οποιος αν βρεθει σε καλη κατασταση θα κανει παπαδες ,και τον Αμπινταλ ο οποιος παλι ειναι μια σταθερη αξια .Δεν λεω οτι δεν μπορει πχ ο Κασαμι να βγαλει ποιοτητα αλλα να διαβαζω τωρα αυτες τις χοντρομαλακιες οτι ανεβαζει επιπεδο και αλλα τετοια τραγικα νομιζω απεχει πολυ απο την πραγματικοτητα.

Εγω στο τελευταιο φιλικο αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι παλι με τον Μανιατη θα κανουμε παιχνιδι ,οχι οτι το παιδι δεν μοχθει αλλα λογω της νευραλγικης θεσης που παιζει αναγκαστικα ολες οι μπαλες περνανε απο τα ποδια του με αποτελεσμα καπου να σου κοβει το δημιουργικο παιχνιδι ειδικα οταν ο Τσορι μενει απο δυναμεις .Απορω δηλαδη πως δεν το εχουν ακομα παρει χαμπαρι αυτο το πραγμα γιατι ηδη απο περυσι βγαζει ματια .Βεβαια πονταρει και στον Αφελαι για δημιουργια ,θα δουμε ...

Ο μονος λογος που μπορει καποιος να πει οτι καλως παιρνει παιχτες νεους στυλ Μπενιτες ειναι το παθημα που μας εγινε μαθημα θελω να πιστευω με τον Σαβιολα που κανανε αμαν και πως να ερθει και χειροτερο  παλτο για τα λεφτα που παιρνει δεν θα μπορουσε να βγει .Γιατι οταν λεμε καποιον παλτο πρεπει να αναλογιζομαστε και το συμβολαιο του ,παλτο συνηθως ειναι ενας παιχτης που ερχεται με περγαμηνες και καταληγει να μην προσφερει τιποτα .

Δημοσ.

Ναι,συμφωνω απολυτα.Γιαυτο ηθελα να παρει ενα σεντερ φορ ΕΤΟΙΜΟ,να τα σκασει που λεμε και να τον φερει..Να ξερεις οτι τα γκολ θα στα καρφωσει.. Πριν τον τραυματισμο του Μητρογλου ηξερες οτι στην επιθεση στα @@ σου..Θα σου κανει μια φαση και θα σου βαλει 2ποντο γκολ..

Εγω ειμαι της αποψης,οτι καλως ψαχνει και βρισκει παικτακια τυπου Μαζουακου που αυριο μεθαυριο απο τους 5-6 θα πουλησει τον εναν με 8+εκ ευρω και ετσι πρεπει να λειτουργει μια ομαδα.. Ομως ειμαι εντελως καθετος,οτι απο τις 6 μεταγραφες που χρειαζοταν η ομαδα,οι 5,5 να ειναι μεταγραφες ρισκου και ανερχομενων παικτων.. Παρε 4-5 ανερχομενους αλλα παρε και 2 ΕΤΟΙΜΟΥΣ παικταραδες να ξερεις οτι βρεξει χιονιζει αυτοι θα παιξουν.Οχι απο τους 7 οι 6 να μην εχουν ουτε καν ενα ευρωπαικο ματσ στο βιογραφικο τους..Αυτο λεω..

Υ.Γ Οσο για τις επιλογες Μιτσελ,εγω "επιλογη" παικτη ενος προπονητη δεν ειναι η προταση του Καρεμπε ας πουμε "ταδε" και να πει ο Μιτσελ οκ,ναι τον θελω.Επιλογη ειναι οταν σου λεει ο Μιτσελ θελω τον "Α,Β,Γ" παικτη. Τωρα αν πας για τον "Α" και δεν τα βρεις με τον παικτη και σου κανει αντιπροταση ο Ισα ή ο Καρεμπε με τον "Α1" παικτη και ο Μιτσελ πει οκ,ναι τον θελω,για μενα αυτη δεν λεγεται επιλογη Μιτσελ,λεγεται απλα οτι ο Μιτσελ δινει το οκ σαν εναλλακτικη.Οπως για παραδειγμα στον ΠΑΟ,που η επιλογη του Αναστασιου ηταν ο Αμπειντ,αλλα αφου δεν εκατσε ειπε το οκ για τον Αλφαρο.Δεν μπορουμε να πουμε οτι ο Αλφαρο ηταν επιλογη του Αναστασιου ομως.Αυτο εννοουσα με το παραπανω που ειπα περι επιλογων. Ο Μιτσελ απο περυσι εχει κανει προταση για 6 συγκεκριμενους παικτες (Ρεγιες,Ζονας,Ντιοπ,Πεδρο Λεον,Ντεγκο και ο Μπενιτες) και ηρθε ο ενας μονο..

Δημοσ.

Αντι να πας φετος να χτυπησεις παλι πρόκριση στους 8, πας κ φέρνεις 3 παικτες ρισκα που αν δν βγουν αντιο CL

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αντι να πας φετος να χτυπησεις παλι πρόκριση στους 8, πας κ φέρνεις 3 παικτες ρισκα που αν δν βγουν αντιο CL

Κάτσε πρώτα να γίνει η κλήρωση, μη χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο, αντί για πρόκριση.

Δημοσ.

Κάτσε πρώτα να γίνει η κλήρωση, μη χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο, αντί για πρόκριση.

Εγω φέτος θα ήθελα να παμε EL και να χτυπήσεις εκει μια καλη πορεία οπου ειναι σχετικά πιο βατα απο το CLΑποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Παιδια,αν ο σεντερ φορ δεν βαζει την μπαλα στα δυχτια,θα εχουμε προβλημα στο σκοραρισμα φετος.Τα χαφ μας (με μια επιφυλαξη τον Αφελαι) δεν προκειται να δουν γκολ ουτε με το κυαλι..

Παρεπιπτοντως,καλος φανηκε ο Αφελαι,δραστηριος και αν ειναι υγιης θα δουμε θαυματα απο αυτον..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...