Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου,οταν λεμε οτι κανουμε παιχνιδι απο πισω,ειναι οτι να παιρνει την πρωτη μπαλια και να την μεταφερει σε αρκετες περιπτωσει που η ομαδα ειναι "ψηλα" στα χαφ και στα εξτρεμ.Και να μπορει να προωθει την μπαλα καποιες φορες παιζοντας το ρολο του αμ χαφ.

Ε,αυτα ειναι απο τα βασικα χαρ/τικα που πρεπει να εχουν τα συγχρονα στοπερ στο σημερινο ποδοσφαιρο.Μπορεις να βαλεις βιντεακια του Πουγιολ και αλλων κορυφαιων στοπερ,να δεις και να καταλαβεις τι σημαινει το στοπερ να "ανεβαζει" την μπαλα και να την "βγαζει" απο την αμυνα..

Υ.Γ Επειδη τυχαινει να παιζω σε ερασιτεχνικη μεσαια ομαδα του Πειραια και ως στοπερ μαλιστα που δεν λες οτι εχω και την καλυτερη τεχνικη ως στοπερ,σε διαβεβαιωνω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο ακομα και αυτο που λες εσυ,το να παιρνεις την μπαλα απο την αμυνα και να την μοιραζεις δεξια και αριστερα..Ποσο μαλλον αν η αντιπαλη ομαδα ειναι "ψηλα" ποσο μαλλον σε επαγγελματικο και τετοιο επιπεδο..Μπορει να στο επιβεβαιωσει και ο Man of steel που απο οτι ξερω εχει παιξει πολλα χρονια Δ' Εθνικη..

Υ.Γ Οσο το οτι δεν στριβει,ειναι αρκετα λογικο λογω του υψους του κυριως..Και ειπαμε,αν μπορουσε να στριψει,να ειναι γρηγορος,να ειναι και 2μ,να εχει και τεχνικη,τοτε φιλε πολυ απλα θα επαιζε σε ομαδα απο την 4η θεση και πανω ειτε στην Αγγλια,Ιταλια,Ισπανια,Γερμανια.Παντως οχι στον Ολυμπιακο. Βλεπεις οτι και ο Μανωλας λογω ταχυτητας και δυναμης ειναι ετοιμος για την εξοδο με 9+εκ ευρω.. Και δεν τον λες ουτε τον καλυτερο αμυντικο με την μπαλα στα ποδια,ουτε τεχνιτη..

Μιας και δεν αναφερθηκε..

http://www.gazzetta.gr/football/article/641486/diakriseis-gia-mpoyhalaki-kai-diamantako-sto-icc

2 πολυ καλες διακρισεις για τους νεαρους παικτες του Ολυμπιακου..

Ελπιζω ο Διαμαντακος να ειναι ο νεος Μητργολου..

όταν πια γέρασα ποδοσφαιρικά και τα κουράγια δεν έφταναν και γύρισα στο χωριό μου για να παίξω Β' τοπικό με έβαλαν στο πρωτάθλημα που ακόμα και σε αυτήν την ηλικία για μένα ήταν παιχνιδάκι σαν δεκάρι την πρώτη χρονιά και έκανα πλάκα με 15 γκολ και ούτε θυμάμαι πόσα πάρε βάλε.Αφού πέρασε ακόμα ένας χρόνος από την ποδοσφαιρική μου καμπούρα πια με γύρισαν ως στόπερ για τον λόγο που αναφέρει ο Danbo πρώτα για την σιγουριά στην άμυνα και δεύτερον για να βγαίνει η μπάλα σωστά μπροστά στα χαφ η στα πλάγια στα μπακ!όσο για τις καλές μου ποδοσφαιρικά μέρες στην Δ! έπαιζα δεξί μπακ χαφ αλλά ούτε και είχα πρόβλημα να παίξω και με ανάποδο πόδι από αριστερά.Το ίδιο και όταν έκανα μαν του μαν δεν με ενδιέφερε ποτέ σε πια πλευρά του γηπέδου αγωνιζόμουν.Γιατί στα τοπικά πρωταθλήματα δεν υπάρχει καμία ποιότητα τρομερή παιδί που έχει παίξει μέχρι Β τοπικό αν έχει μάθει να στέκεται στην δεξιά πλευρά του γηπέδου ως στόπερ εκεί μένει δεν κουνιέται καθόλου και αν άλλαζαν οι επιθετικοί αλλάζαμε και εμείς μαρκάρισμα!Τεσπά ούτε στην ημιεπαγγελματική κατηγορία δεν νοείται στόπερ που να μην ξέρει μπάλα.Και όταν λέω να ξέρει εννοώ ανάλογα με την κατηγορία που παίζει.Επίσης βλέπω σχόλια για άμπαλους παίκτες στην πρώτη εθνική και γελώ.Άμπαλους ως προς ποιον;Σε σχέση με τον Κριστιάνο και τον Μέσσι μπορεί αλλά όλοι οι επαγγελματίες ξέρουν μπάλα αλλιώς δεν θα ήταν επαγγελματίες μόνο αυτοί αλλά θα το κατάφερνε και οποιοσδήποτε!Θυμάμαι στο Αλκαζάρ σε ματς κυπέλλου Ο.Σ.Φ.Π-Α.Ε.Λ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου είχε ο Κωστούλας την μπάλα και την έπαιζε μεταξύ φτέρνας και κουντουπιέ δηλ. περνούσε την μπάλα με το τακουνάκι πάνω από το κεφάλι του και έκανε κοντρόλ με το κουντουπιέ συνεχόμενα και εγώ με έναν άλλον φίλο γαυρο μπαλαδόρο καλό και συγχωριανό μου που είμαστε μαζί στο γήπεδο μείναμε με ανοιχτό το στόμα σαν χαλβάδες.Λέγαμε κάνει αυτά τα πράγματα με την μπάλα ο Κωστούλας;Ο Κωστούλας;Δηλαδή ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα λέγαμε τι διάολο κάνει με την μπάλα την  στέλνει με σουτ στο περίπτερο και αυτήν γυρνάει και του φέρνει και τσιγάρα;

• Like 1
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Επιτελους,ξανα γηπεδο.Μακαρι να συνδιαστει και μεταγραφη.Εχω γερο προαισθημα..Ελπιζω να μην ειναι ο Μητρογλου ομως

Θα παει κανεις πιο πριν στο Red Store που θα ειναι ο Afellai;Γνωριζουμε αμα θα κατσει και για φωτογραφιες,αυτογραφα κτλπα;

Δημοσ.

Απο που προκυπτει οτι θα ανακοινωθει μεταγραφη ?

Aπο αυτα που βγαινουν παρα εξω.Δεν το εχει δεσει κανεις κομπο

Δημοσ.

Παιδια,λετε να μεινει ο Μανωλας?

www.gazzetta.gr/football/article/641740/o-manolas-den-piezei-gia-metagrafi

Μου κανει εντυπωση που λενε οτι "θα προτιμουσε να μεινει αλλη μια σεζον στον Ολυμπιακο". Απο το οικογενειακο του περιβαλλον ολα αυτα..

Μπορει να ειναι και κινηση τακτικης παντως.. Εγω πολυ θα τον ηθελα και φετος στην ομαδα και ας φυγει τον Γεναρη ή του χρονου..

Ο Ρουγκαλας υπεγραψε στην Ατλεντικο παντως.Το next gen νεων που ειχε γινει και τα πηγε πολυ καλα ο μικρος,τον βοηθησε πολυ. Να γιατι μεγαλωνει ο Ολυμπιακος Ευρωπαικα μεσα απο τετοια τουρνουα.Ειδικα το brand name του..

Δημοσ.

Ο Μανωλας με μια ακομα καλη χρονια θα ανεβασει ακομα περισσοτερο την αξια του.Ε και στο κατω κατω,δεν πειραζει να λες οχι που και που.

Δημοσ.

Ο Μανωλας με μια ακομα καλη χρονια θα ανεβασει ακομα περισσοτερο την αξια του.Ε και στο κατω κατω,δεν πειραζει να λες οχι που και που.

Το θεμα εινα ομως οτι με τον Μανωλα θα εχεις 6 στοπερ για 2 θεσεις.. Μανωλας,Αβρααμ,Μποτια,Αμπινταλ,Αυλωνιτης,Σιοβας

Δημοσ.

Ο Αυλωνιτης θα δωθει δανεικος.Αρα μενεις με Μανωλα Αβρααμ Μποτια Σιοβα και Αμπινταλ.Θα μπορουσε να γυρισει το συστημα σε 3-5-2 η να μεταφερει τον Abidal αριστερο back για να μεινουν 4 στα center back και απο εκει και περα να κανει διαχειρηση.Δεν ειναι καθολου ασχημο ομως να εχεις μια καλη πληθωρα στα back για ολα τα παιχνιδια 

Δημοσ.

Βοng δεν τον μετραω καν.Ηοlebas ειναι με το εναμιση ποδι εξω ολο αυτο το καιρο.

Δεν μπορεις να λογιζεις ως μπακ σου τον Αμπινταλ και τον Μαζουακου μονο,με τον πρωτο να τον λογιζεις και ως στοπερ.Γιατι μετα μενεις στην ουσια με εναν αριστερο μπακ..

Αν ο Μανωλας μεινει,θα πρεπει να φυγουν 2 στοπερ.Δεν γινεται να εχεις 5 στοπερ ολη τη χρονια και ουτε να αφηνεις εκτος αποστολης τον Μποτια που τον πηρες μεταγραφη και μαλλον του εχουν πει οτι θα εισαι βασικος,ουτε τον Αμπινταλ,ουτε τον Αβρααμ..

Εγω πιστευω οτι θα πουληθει και οτι ηταν κινηση τακτικης αυτη,αλλα αντιθετα,θα τον ηθελα για αλλη μια χρονια τουλαχιστον,γιατι φετος υπαρχει και το ρισκο στο πως θα δεσει η αμυνα γιατι μαλλον θα ειναι κατα 100% αλλαγμενη με περυσι..

Δημοσ.

Actually τραυματιας ειναι εδω κ 1 μηνα

Γιατι δεν μετραμε τον Bong ? Περυσι τον πηραμε

Δεν ειναι οτι δεν τον μετραμε εμεις..Ο Μιτσελ δεν τον μετραει..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...