Chris_85 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Tωρα ξαφνικα και οι ψηλοι της Μακαμπι γινανε ανυπαρκτοι μπροστα στον "αχρηστο¨ Σερμαντινι μετα απο τον "αχρηστο" Σπανουλη χαχαχαχα... Θεουληδες οι βαζελοι παντου ...Α και μην ξεχασουμε εμεις παιζουμε μονο με αχρηστες ομαδες στον ομιλο μας ... Νομιζω ο συγκεκριμενος ειναι απλα αντι-Ολυμπιακος.
washcloud Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Γινεσαι γραφικος οταν εισαι τοσο εμπαθης. Φάουλ Νο 1 : Γενικά δεν έχω εμπάθειες. ΑΝ με κάποιους σ' αυτόν τον κόσμο έχω, είναι πχ με χρηματοκράτες και πολιτικά καθάρματα (και γενικώς καθάρματα). Όχι πάντως με αθλητές. Επίσης μου την ψιλοδίνει όταν, καλή ώρα, κάποιοι αμέσως-αμέσως βαφτίζουν κατά την δική τους κρίση (κι επιθυμία), πράγματα που δεν καταλαβαίνουν για 'μένα. Εξ' ου και γίνομαι σαρκαστικός, επειδή μου την ψιλοδίνει που το βιολί-βιολάκι. Αλλά ούτε καν με φόρουμερς γίνομαι εμπαθής...Λες να μην ξέρω το πώς νιώθω; Νο2 φάουλ, να με χαρακτηρίζεις γραφικό επειδή δεν σου αρέσει "η αντίθεσή μου", αντί ν' ασχοληθείς με κάποια γεγονότα. Όπως του ότι ο Σπάμμερ του 1ου ημιχρόνου που του κάνανε άμυνα με βεντάλια, έβαλε την πλειονότητα των (εύκολων από άποψη επιλογών μάλιστα) πόντων του. Κι όταν οι λοιποί ξαναμανακλατάρανε (όπως στα τελευταία παιχνίδια), έρχισε και πάλι αυτός το φλερτ με την ανυπαρξία. Για πες μου, σε ποιό σημείο, εκεί που το καράβι έπαιρνε νερά, και άδειαζε κουβάδες μόνο ο Γεωργιανός, χώθηκε ο Σπανούλαρος προτάσσοντας την ηγετικότητά του, και έπεισε κόσμο και συμπαίκτες ότι "δε γαμιέται ρε παιδιά...εγώ είμαι εδώ. Να, κοιτάξτε πώς το κάνω, για να το κάνετε κι εσείς"....; Μπορείς να συνεχίσεις να με χαρακτηρίζεις γραφικό ή όπως αλλιώς θες. Εγώ πάντως, πλέον θα λέω ότι από την μεριά ορισμένων σας, υπάρχει αρρώστια. Νόσος δηλαδή. Άσχημο πράμμα. 3/6 δίποντα και 4/9 τρίποντα είχε ο Σπανούλης, άλλες 4 ασίστ και σύνολο 20 ranking. Δεν μπορώ να καταλάβω που την είδες την κατάχρηση Γουός. Και ο Πρίντεζης ήταν καθοριστικός απόψε, και μάλιστα μέχρι τώρα στο Top-16 είναι καλύτερος απ' ότι πέρσυ. Τι εννοείς απέναντι στους ανύπαρκτους ψηλούς της Μακάμπι τα πήγε καλά ο Σερμαντίνι; Ο Σόν Τζεϊμς είναι αμυντικός ογκόλιθος και μέσα στο Top 5 του Index φέτος σε όλη τη σεζόν με πολύ καλά ποσοστά ΚΑΙ επιθετικά (11.5 PPG με 69% στα δίποντα και 83% στις βολές). Αν αυτός ο παίκτης είναι ανύπαρκτος, τότε τι να πούν και οι πραγματικά ανύπαρκτοι, αν είναι δυνατόν. Τηλέμαχε, εσύ τουλάχιστον είσαι από τους πιο νορμάλ, κι ας μην συμφωνούμε συχνόπυκνα. Έχουμε όμως ξαναπεί, να μην εμμένεις τόσο στους "αριθμούς". Τίποτα περισσότερο δεν είμαι σε φάση να πω, παρά, φορ γιου όνλι, ότι ο Σπαμ, με τον τρόπο που κάνει το παιχνίδι του ΟΣΦΠ, ασχέτως αν θα φέρει "καλούς αριθμούς" στην προσωπική του στατιστική ή όχι, ενίοτε τον ρημάζει. Για παράδειγμα, ΠΟΣΕΣ φορές έχω δει τον Χάινς σαν πιστό σκυλάκι (που είναι, και με την απόλυτα καλή έννοια, όντας γαμώ τους ψύχραιμους επαγγελματίες) να σκοτώνει καλές ευκαιρίες να δημιουργήσει ο ίδιος παιχνίδι, γιατί -κατ' οδηγία- ψάχνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βρει τον Σπάμμερ, για να κάνει ο τελευταίος μια απενεννοημένη μαλακία, που θα μπορούσε μάλιστα να την αρνηθεί. Αλλά όχι, έτσι ξεροκέφαλα, θα την κάνει... Περί Πρίντεζη, μια από τα ίδια : όταν κόντευε να τελειώσει το παιχνίδι, τί ακριβώς έκανε, όταν η ομάδα σερνόταν; Ποιά καθοριστικά καλάθια έβαλε; Ποιά ρημπάουντ καθάρισε; Από αυτά που πέρσι δεν άφηνε να πέσουν κάτω; Και κόντρα στην πεθαμένη Μακάμπι; ...άντε πάλι με ίντεξ και μίντεξ και της Παναγιάς τα φρύδια....Βρε παληκάρι μου, τί με νοιάζει εμένα η γενική του στατιστική; Τους είδες πώς παίζανε απόψε οι ψηλοί τους; Αν εσύ θεωρείς ότι ο -"τίμιος" κατά τ' άλλα, και σαφώς τιμιότερος πολλών άλλων- Γεωργιανός θα πάρει παιχνίδι πχ με την Μπάρτσα εντός ή με την Σιέννα, ή κι εγώ δεν ξέρω που θα φτάσει τον ΟΣΦΠ, εγώ έχω σοβαρές αμφιβολίες. Όταν τουλάχιστον το μέχρι τώρα μέτρο σύγκρισής του είναι οι πεθαμένοι της Μακάμπι. Tωρα ξαφνικα και οι ψηλοι της Μακαμπι γινανε ανυπαρκτοι μπροστα στον "αχρηστο¨ Σερμαντινι μετα απο τον "αχρηστο" Σπανουλη χαχαχαχα... Θεουληδες οι βαζελοι παντου ...Α και μην ξεχασουμε εμεις παιζουμε μονο με αχρηστες ομαδες στον ομιλο μας ... ...καλά μ' εσένα έχω απογοητευτεί εδώ και καιρό, καθώς και εγχείρηση να σου κάνω να στο βάλω στο κεφάλι ότι "δεν είμαι βάζελος", δεν πρόκειται να πετύχει. Και με τον Κρις ακόμα, που γενικά έχουμε απόψεις μέρας με νύχτα, αξίζει να χάνω τα δάχτυλά μου πάνω στο πληκτρολόγιο. Με 'σένα, ούτε μπάιτ δεν αξίζει. Κρίμα τις 3 σειρές μου δηλαδή. Θα προσπαθήσω να μην επαναλάβω. Παιδιά αυτά τα τραβηγμένα του Σπανούλη ήταν όταν του πετάγανε τη μπάλα στο 1-2 δευτ. τι να κάνει....Αυτό που μπορούμε να πούμε για τον Σπαν είναι ότι θα πρέπει να σταματήσει να "δείχνει" και να σταματήσει να παίζει άμυνα με τα ματια ...κάτσε ρε...παιδί. Έλεος που τον καϋμένο τον Σπανούλη δεν τον παίζουνε κι όλας, και η μπάλα πάντα του έρχεται τελευταία και καταϊδρωμένη...Κι όσο κι αν δεν τα λες "καλά", τουλάχιστον μιλάς πιο "σωστά" από τους υπόλοιπους. Γι' αυτό κι εγώ θα το κουβεντιάσω και θα σου πω ότι για 'μένα δεν είναι το θέμα να παίζει άμυνα ο Σπανούλης. Ποτέ άλλωστε δεν έχει χάσει παιχνίδι ο ΟΣΦΠ με υπαιτιότητα του εξ' αιτιάς παίκτη που τον χρεώθηκε και τον ξεφτίλισε, κι αυτός δεν προσπάθησε. Ένας νορμάλ αμυντικός είναι άλλωστε, ούτε κρύο-ούτε ζέστη. Κι αν θες, καλά κάνει κι όλας. Δεν είναι ο ρόλος του αυτός, ούτε καν το ταλέντο του (βεβαίως όμως, δεν θα ήταν άσχημα να μην μαλακίζεται, όταν σε κάποιες -ελάχιστες, είναι η αλήθεια, όπως με τον Μπράουν περασμένη βδομάδα στην τελευταία φάση- περιπτώσεις ΘΑ ΟΦΕΙΛΕ να βγάζει "ηγετικές άμυνες"). Γίνεται όμως να κόψει τις κύριές του ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ στην επίθεση, σε κρίσιμες ώρες; Κι από σουτ, κι από δημιουργίες, κι από οργάνωση της ομάδας..."ΤΟΥ"; Φέτος λέω από την αρχή, ότι τουλάχιστον τις έχει κάπως περιορίσει. Εσχάτως σα να έχουν αρχίσει και πάλι να περισσεύουν όμως. Και τη στιγμή που η ομάδα είναι σε τεντωμένο σκοινί, καλά θα έκανε σαν πολυ...θρύλητος "ηγέτης", όσο ψοφάν τα λοιπά έρμα, να φροντίσει να τις περιορίσει ακόμη περισσότερο. Γιατί αυτός; Διότι στους "ηγέτες" πέφτει τέτοιος κλήρος. Αλλιώς, ΟΣΦΠ σε πλεηόφ, δεν βλέπω, μιας και δεν βλέπω μέχρι στιγμής τους περσινούς "ήρωες" να βγάζουν και φέτος κάστανα από φωτιές. ...Και να δοξάζετε το ότι σας έκατσε ο Χάινς, εσείς οι "οπαδοί" του ΟΣΦΠ. Αν ήταν άλλος στη θέση του, τώρα μην πω τί αποτελέσματα θα είχε η ομάδα. Νομιζω ο συγκεκριμενος ειναι απλα αντι-Ολυμπιακος. ...τώρα το είδα αυτό ρε Χρηστάρα...Και είναι το 4ο σου φάουλ (...κανόνισε :ρ). Το 'χω ξαναγράψει, και θα 'πρεπε ούτως ή άλλως να το καταλαβαίνεις : δεν είμαι ΟΠΑΔΟΣ. Και για την ακρίβεια, μια τάδε "συμπάθεια", πιο πολύ προς τον Ολυμπιακό (πάντα για μπάσκετ μιλάμε - και δεν ασχολούμαι καθόλου με τα λοιπά εδώ και αιώνες). Τον συγκεκριμένο από πέρσι. Διότι αυτό που έβγαζε η ομάδα, μου άρεζε. Κι είχα λατρέψει τους "χρυσούς" μικρούς του το '08, το '09, και το '10. Και γουστάρω απίστευτα τον παίκτη (αλλά και άνθρωπο) Κάιλ Χάινς. Κυρίως αυτοί (και κάτυι άλλα ψιλά) είναι οι λόγοι της "συμπάθειας". Το να έχω όμως μια συμπάθεια, δε σημαίνει ούτε ότι θα την χαρίσω σε μια ομάδα που αυτή τη στιγμή μαλακίζεται, ούτε και ότι θα την έχω αιωνίως. Και δεν μ' ενδιαφέρουν τόσο τ' αποτελέσματα, όσο το να παίζει "καλά",,,κι ας μην είναι αρκετό (κάποτε γούσταρα το πώς αναρριχόταν το Μαρούσι πχ μέχρι την Α1. Το χάρηκα το πώς παίζανε, ακόμα κι όταν τον πίνανε απ' τα μεγαθήρια της Α1). Τέλειωσε μια συγκεκριμένη φουρνιά, μια περίοδος, αυτό ήταν. Πάπαλα. Δεν είναι λοιπόν ότι είιμαι "αντι-Ολυμπιακός". Είναι το ότι ΔΕΝ είμαι ούτε Ολυμπιακός, ούτε Παναθηναϊκός, ούτε τίποτα. Κι αυτό ΔΕΝ μπορεί να το καταλάβει κάποιος που (εν προκειμένω) ΕΙΝΑΙ "Ολυμπιακός"...
Chris_85 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Kαλα δεν ειναι και βρισια ρε το αντι-Ολυμπιακος. Παντως εχεις εμμονη με το σπανουλη. Τοσα ποστ σου εχω γραψει, απαντηση δεν εχω παρει, δεν εχω πολλη ορεξη να το συνεχισω ειλικρινα. Εν κατακλειδι απο 2009 και με εξαιρεση την πρωτη του χρονια σε μας που δεν ειχε ρολο, ειναι το πιο ηγετικο 2αρι της Ευρωλιγκας. Βασει αριθμων, επιδοσεων, επιτευγματων, ατομικων και ομαδικων. Με 2 ομαδες μαλιστα. Και δυστυχως (για καποιους) οτι γραφει η Ιστορια, δεν ξεγραφει. Φρεσκο-φρεσκο: http://www.gazzetta.gr/euroleague-olympiakos/article/364966-o-xains-gia-ton-igeti-spanoyli-vid Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2013 από Chris_85
konstantinos77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 ...καλά μ' εσένα έχω απογοητευτεί εδώ και καιρό, καθώς και εγχείρηση να σου κάνω να στο βάλω στο κεφάλι ότι "δεν είμαι βάζελος", δεν πρόκειται να πετύχει. Και με τον Κρις ακόμα, που γενικά έχουμε απόψεις μέρας με νύχτα, αξίζει να χάνω τα δάχτυλά μου πάνω στο πληκτρολόγιο. Με 'σένα, ούτε μπάιτ δεν αξίζει. Κρίμα τις 3 σειρές μου δηλαδή. Θα προσπαθήσω να μην επαναλάβω. Θα σου πω πανω-κατω οτι εχω πει και σε αλλους φιλους μου εδω που δεν ειναι προφανως Ολυμπιακοι ,οτι στο thread αυτο εγω δεν γραφω για προσωπικη αντιπαραθεση .Μπορει πχ σε καποιο αλλο thread να μιλησουμε για το οτιδηποτε περα απο τα οπαδικα αλλα εδω οταν εγω κρινω θα γραφω την αποψη μου ,που προφανως δεν θα ειναι αντικειμενικη .Τωρα εσυ που εισαι αντιολυμπιακος και σε ενοχλουνε ,ισως σε εκνευριζουν οι αντιθετες αποψεις ,που γραφονται αν θες και σε ενα πλαισιο πλακας, μπορεις να κανεις ιgnore και το αν εχεις απογοητευτει ή οτι αλλο ξερεις που το γραφω φανταζομαι . Θα προσεξες επισης απο τα posts οτι οταν πχ χασαμε απο την Σιενα εγραφα στο καπακι του αγωνα και ουτε ειχα κανενα προβλημα με την οποια καζουρα και ειναι δικαιωμα του καθενα να γραφει οτι θελει απο παραγκες ,διαιτησιες ,στημενα ,αδικιες μεχρι οτι αλλο μπορεις να φανταστεις .Ποτε εγω δεν ειχα προβλημα ισα ισα το αντιθετο ... Εσυ τωρα που τσιτωνεις οταν γραφω οτι γραφω ειναι γιατι εισαι φανατικος αντιολυμπιακος και τσιμπας κιολας που σε ειπε ο αλλος ετσι , για αυτο κανε ingore για να μην χαλιεσαι ... Επισης αν σε ειπα βαζελο ενω δεν εισαι σου ζηταω συγνωμη δεν θα το ξανακανω .Κρατα παντως αυτο το εγχειριδιο που σου εγραψα για να μην μπουμε στο μελλον σε ανουσιες προσωπικες αντιπαραθεσεις .
washcloud Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Κρις, στο είπα πολλές φορές κατά καιρούς : την "εμμονη" με τον Σπαμ, δεν είμαι εγώ που την έχω, αλλά εσύ, και όποιος "οπαδός" που "δεν ακούει κουβέντα για την ομάδα - ή τον παήκτη που προτιμά". Και είναι η εμμονή του τύπου "κλείνουμε τα μάτια/κάνουμε το κορόιδο". Δεν τον βγάζω άχρηστο, αλλά όταν δεν γίνεται να εξάρεις την "ηγετικότητά του", όταν κάνει χοντρά σφάλματα (που ΔΕΝ "έχει δικαίωμα να κάνει, ή τουλάχιστον να βελτιώνεται"), τί να κάνω, προκαλούμαι να τονίσω την άλλη όψη του νομίσματος. Όπως ακριβώς δεν σε βλέπω που λέγαμε να εκφράζεις κάποιο σκεπτικισμό για το άμεσο μέλλον της ομάδας, με βάση τα όσα βλέπουμε φέτος. ήταν πχ για 'σένα εμφάνιση η χθεσινή; Το να μην είμαι οπαδός, δε σημαίνει ότι "απαιτώ" από κάποιον οπαδό να αποστασιοποιείται παρομοίως από τη χαρά μιας νίκης, ακόμη κι αν αυτή έχει έρθει όπως ήρθε χθες (μια νίκη που εμένα δεν μου λέει τίποτα, όπως ήρθε). Να χαρείς, δε λέω. Κι εσύ κι ο κάθε οπαδός. Αλλά με χαλάει όταν στην κριτική αντιδράτε λες και θέλει ο άλλος να σας "κλέψει τη νίκη"... Όσο για το τί μου έχεις πει παλιότερα, με εξαίρεση το μεγάλο ποστ σου τις προάλλες που ακόμα δεν έχω το κουράγιο (είπαμε, δεν φταις εσύ, εσύ καλά έκανες και το έγραψες, το σέβομαι, ακόμα κι ΑΝ λέει αρλούμπες, το ότι έκατσες και το έγραψες, και "οφείλω" να το διαβάσω προσεκτικά και να σχολιάσω ό,τι προκύψει να σχολιάσω : υπέρ του ή/και κατά του. ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως δεν είμαι σε κατάλληλη φάση για να το κάνω. Πες το δικιολογία εσύ αν θες - για 'μένα πάντως είναι εξήγηση. ΑΝ μπορέσω κάποια στιγμή, θα το τιμήσω) να το τσεκάρω σωστά, δε θυμάμαι να μου έχεις πει κάτι ουσιαστικότερο από το "ο Τζόρτζεβιτς στηρίζει Σπανούλη". Αν δεν μπορείς να ασχολείσαι με 'μένα στο συγκεκριμένο, θεωρώντας με whatever, τί να γίνει, μην ασχολείσαι. _ _ _ _ Κωνσταντίνε, ενημερωτικά, δεν είναι του χαρακτήρα μου τα "reports". Κι εκτός αυτού, δεν βλέπω καν τον λόγο να κάνω. Το ίδιο ισχύει για το "ignoring" : αν είναι να μη γουστάρω να διαβάσω κάτι, απλά δε θα το κάνω. Το θεωρώ πολύ παιδιακίσιο να "αποκλείω" τον άλλον μέσω scripts (...και γενικά, δε μου αρέσει το "φίμωμα" του άλλου, με οποιαδήποτε μορφή, ακόμη κι ΑΝ λέει κοτσάνες). Επίσης δε χρειάζεται δα συγγνώμη για το "βάζελος", έλεος : δεν είναι ότι είναι "προσβλητικό" ή "ενοχλητικό",,,απλά μου τη σπάει που έχω δηλώσει και παλιότερα (σε 'σένα) τί ρόλο βαράω, κι εσύ "μια από τα ίδια"...Τώρα, αν κάποια πράγματα τα παίρνεις πιο πολύ στο χαβαλέ κι εγώ τους δίνω "περισσότερη αξία", απ' όσο ίσως πρέπει οκ, πάσο. Ελπίζω πάντως τώρα να κατάλαβες ότι το να με λες εσύ ή ο οποιοσδήποτε "αντι-Ολυμπιακό", δεν μου χαλάει τη μέρα, ή καμμιά μόστρα - απλά απογοητεύομαι που ο καθ' ένας καταλαβαίνει ό,τι του καπνίσει... Τέλος, δεν με χαλάνε καθόλου οι αντίθετες απόψεις. Ίσα-ίσα. Αρκεί να μου ανοίγουν τα μάτια όμως, και ν' ανοίγουν και αυτές τα δικά τους όταν έχω κι εγώ να πω κάτι με ουσία. Αυτά.
konstantinos77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 _ _ _ _ Κωνσταντίνε, ενημερωτικά, δεν είναι του χαρακτήρα μου τα "reports". Κι εκτός αυτού, δεν βλέπω καν τον λόγο να κάνω. Το ίδιο ισχύει για το "ignoring" : αν είναι να μη γουστάρω να διαβάσω κάτι, απλά δε θα το κάνω. Το θεωρώ πολύ παιδιακίσιο να "αποκλείω" τον άλλον μέσω scripts (...και γενικά, δε μου αρέσει το "φίμωμα" του άλλου, με οποιαδήποτε μορφή, ακόμη κι ΑΝ λέει κοτσάνες). Επίσης δε χρειάζεται δα συγγνώμη για το "βάζελος", έλεος : δεν είναι ότι είναι "προσβλητικό" ή "ενοχλητικό",,,απλά μου τη σπάει που έχω δηλώσει και παλιότερα (σε 'σένα) τί ρόλο βαράω, κι εσύ "μια από τα ίδια"...Τώρα, αν κάποια πράγματα τα παίρνεις πιο πολύ στο χαβαλέ κι εγώ τους δίνω "περισσότερη αξία", απ' όσο ίσως πρέπει οκ, πάσο. Ελπίζω πάντως τώρα να κατάλαβες ότι το να με λες εσύ ή ο οποιοσδήποτε "αντι-Ολυμπιακό", δεν μου χαλάει τη μέρα, ή καμμιά μόστρα - απλά απογοητεύομαι που ο καθ' ένας καταλαβαίνει ό,τι του καπνίσει... Τέλος, δεν με χαλάνε καθόλου οι αντίθετες απόψεις. Ίσα-ίσα. Αρκεί να μου ανοίγουν τα μάτια όμως, και ν' ανοίγουν και αυτές τα δικά τους όταν έχω κι εγώ να πω κάτι με ουσία. Αυτά. Οκ ωραια η απαντηση σου .Ειλικρινα ομως δεν θυμαμαι ποτε μου ειχες πει για σενα τι ρολο βαρας οπως λες αλλα τελος παντων δεν παιζει ρολο στην κουβεντα μας γιατι οπως θα ειδες στο post που εκανα σημερα τα ξημερωματα μετα τον αγωνα μιλησα για το μπασκετ και τον αγωνα ,ασχετα που αναφερομουν σε εσενα αυτο δεν εχει να λεει κατι .Εγραψες μια αποψη σεβαστη και εγω απαντησα .Δεν μπηκα στο τρυπακι να γραψω για σενα πχ οτι δεν σου ξαναμιλαω και αλλα τετοια οπως εσυ που δημιουργουν προσωπικες τριβες .Αυριο μεθαυριο για παραδειγμα νικαει η ομαδα σου ,θα βγεις εδω θα πεις την γνωμη σου θα κανεις και την ακραια πλακα σου ,θα πεις και την ακραια (ισως για μενα) αποψη σου σεβαστο ,εγω παλι εδω θα ειμαι να μιλησουμε για μπαλα δεν προκειται να σου κρυφτω ή να σου κακιωσω .Δεν θα μπω δηλαδη στο τρυπακι να σε ειρωνευτω ή να σου κοψω την καλημερα επειδη ας πουμε σε θεωρω "προβληματικο¨" ή "αρρωστο" με την ομαδα σου ,αυτοι οι χαρακτηρισμοι δεν υπαρχουν για μενα . Απλα οταν απαντας και κανεις παραθεση σε κατι που γραφει καποιος σου προτεινω ,αν θες το κρατας αν θες το πετας,να απαντας πανω στο ιδιο πλαισιο και οχι να λες πραγματα που αδικουν τον εαυτο σου .Παρεα ειμαστε εδω μην το ξεχνας αυτο ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Καταρχην συγχαρητηρια για τη νικη, και γενικως για το ομορφο παιχνιδι που ειδαμε χθες, επιτελους. Δευτερον, μην δινετε παραπανω αξια αποσο χρειαζεται σε μια νικη που πηρατε με την ψυχη στο στομα ενω βαση εξελιξης παιχνιδιου επρεπε να το εχετε κλεισει με15 ποντους διαφορα υπερ σας, αλλα ΞΑΝΑπαρουσιασατε αυτοκτονικες τασεις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ απο αυτες που δειξατε με τη Σιενα. Εγω θα ημουν αρκετα θορυβημενος (και) απο τη χθεσινη εμφανιση. Ασχετα που αυτη τη φορα "εκατσε η μπιλια" (που λεει και ο μπουχεσας-boy) σε εσας. Τριτον, μιλαμε για την Μακαμπι μια ομαδα που παρουσιαζεται αστεια εφετος στην Ευρωλιγκα (και αν καποιος εχει αλλη γνωμη να μας το πει να το συζητησουμε. Τωρα αν ο Σπανουλης αμυντικα κυνηγουσε πεταλουδες για ακομη μια φορα και ο Αντιτς αποδιδει σαν τυπικος σκοπιανος μπασκετμπολιστας δε σημαινει οτι και η Μακαμπι ειναι κανενα μεγαθηριο επειδη δυσκολεψε εσας). Ναι οκ καλη η χαρα καλα και τα πανηγυρια αλλα καποιοι εχετε ΤΟΣΗ αναγκη να ηρωποιησετε ορισμενους παιχτες και κανει κρα οταν το κανετε μετα απο μια νικη με διαφορα 1 ποντου και με την ψυχη στο στομα (για ματς που ηταν για 15+)... Τεταρτον, το αποτελεσμα κατ'εμε κριθηκε στο 5ο φαουλ του Τζειμς (ο οποιος παροτι ελυνε και εδενε στη ρακετα σας χθες, εκανε χαζα φαουλ. Φυσικα το 5ο φαουλ του αραπη ειναι και ευθυνη Μπλατ) και την εισοδο του Πλανινιτς που πηρε αστοχες βολες για το σπιτι...Θυμηθειτε κατι παντως: ΑΥΤΟΣ ο Πλανινιτς ειναι που ετρωγε το ψωμι του υπερπαιχτη του Σερμαντινι στην Μακαμπι, βαση κρισεως ενος αμπαλου, του Μπλατ. Just for info. Πεμπτον, κωλοτουμπες με το Σπανουλη πριν 2 χρονια, κωλοτουμπες με τον Περπερογλου το καλοκαιρι, κωλοτουμπες και με τον Σερμαντινι τωρα, ορισμενοι εκτιθεστε συνεχως. Chris85, εσυ δεν τον ελεγες Σερπαντινα/ξυλαγγουρο/αμπαλο/αστειο παικτη κλπ οταν επαιζε στον ΠΑΟ και πως ειναι δυνατον να εμπιστευομαστε σε τετοιο παικτη το μελλον της θεσης 5? Τωρα ερχεσαι να μας πεις για τον Ομπραντοβιτς που εκανε λαθος? Δωσε κωλοτουμπες στο λαο. Εκτον: Ο Παπανικολαου "αδικουταν που αγωνιζεται στην Ευρωπη και οχι στο ΝΒΑ". Ο Περπερογλου που δινει ρεστα. Ο Παουελ αξιος αντικαταστατης του Ντορσι, φοβερη τεχνικη, απαραμιλο σουτ για 5ρι κλπ. Και τωρα ο Σερμαντινι, επαιξε σε 1-2 αγωνες ΚΑΛΑ εως πολυ καλα και ξαφνικα καποιοι ανακαλυψαν το λαθος του Ομπραντοβιτς, του Μπλατ, των βαζελων κλπ και απολαμβανουν τον Ολαζουον στο ροστερ τους. Οταν, ορισμενοι, αποκτησετε τη στοιχειωδη ικανοτητα να μη σκεφτεστε με τον τροπο που σας εχουν μαθει οι φυλλαδες, αλλα να κρινετε παιχτες/προπονητες κλπ σε βαθος χρονου, σε πολλα παιχνιδια και κυριως σε κρισιμα, τοτε θα ξαναμιλησουμε για μπασκετ. Εβδομον και τελειωνω. Πολυ σημαντικη η χθεσινη σας νικη, πολυ περισσοτερο απ'οσο φανταζεστε και για διαφορετικο λογο απο αυτον που φανταζεστε: Ο Ολυμπιακος ειναι ομαδα που θα αποδωσει οταν πιασει μομεντουμ. Διανυσατε περιοδο με κακη ψυχολογια για πολλους παικτες. Νικες σαν τη χθεσινη, με τον τροπο που ηρθε, στο γηπεδο που ηρθε, ειναι ικανες να δωσουν αυτο το χαμενο μομεντουμ που ψαχνετε εδω και 1-2 μηνες. Δεν θα εκπλαγω αν απο δω και περα σας δω να φορμαριζεστε και να πετατε. ΓΙΑΥΤΟ η χθεσινη νικη ειναι πολυ πολυ σημαντικη και οχι για τους 2 βαθμους.
TO_PAIDI Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνώ Μίντι λίγο πολύ μ'αυτά που λες, αλλά για Σερμα τουλάχιστον ας δεχθούμε ότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από το καλοκαίρι του 2010 που έφυγε από παο....Λοιπόν έβλεπα Τσσκα, βλέπω τώρα Ρεαλ και ΠΑΟ και with no offence στους φίλους του ο Ολυμπιακός που έχουμε δει φέτος ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι στο Λονδίνο και να διεκδικήσει εκ νέου τον τίτλο
konstantinos77 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Καταρχην συγχαρητηρια για τη νικη, και γενικως για το ομορφο παιχνιδι που ειδαμε χθες, επιτελους. Δευτερον, μην δινετε παραπανω αξια αποσο χρειαζεται σε μια νικη που πηρατε με την ψυχη στο στομα ενω βαση εξελιξης παιχνιδιου επρεπε να το εχετε κλεισει με15 ποντους διαφορα υπερ σας, αλλα ΞΑΝΑπαρουσιασατε αυτοκτονικες τασεις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ απο αυτες που δειξατε με τη Σιενα. Εγω θα ημουν αρκετα θορυβημενος (και) απο τη χθεσινη εμφανιση. Ασχετα που αυτη τη φορα "εκατσε η μπιλια" (που λεει και ο μπουχεσας-boy) σε εσας. Τριτον, μιλαμε για την Μακαμπι μια ομαδα που παρουσιαζεται αστεια εφετος στην Ευρωλιγκα (και αν καποιος εχει αλλη γνωμη να μας το πει να το συζητησουμε. Τωρα αν ο Σπανουλης αμυντικα κυνηγουσε πεταλουδες για ακομη μια φορα και ο Αντιτς αποδιδει σαν τυπικος σκοπιανος μπασκετμπολιστας δε σημαινει οτι και η Μακαμπι ειναι κανενα μεγαθηριο επειδη δυσκολεψε εσας). Ναι οκ καλη η χαρα καλα και τα πανηγυρια αλλα καποιοι εχετε ΤΟΣΗ αναγκη να ηρωποιησετε ορισμενους παιχτες και κανει κρα οταν το κανετε μετα απο μια νικη με διαφορα 1 ποντου και με την ψυχη στο στομα (για ματς που ηταν για 15+)... Τεταρτον, το αποτελεσμα κατ'εμε κριθηκε στο 5ο φαουλ του Τζειμς (ο οποιος παροτι ελυνε και εδενε στη ρακετα σας χθες, εκανε χαζα φαουλ. Φυσικα το 5ο φαουλ του αραπη ειναι και ευθυνη Μπλατ) και την εισοδο του Πλανινιτς που πηρε αστοχες βολες για το σπιτι...Θυμηθειτε κατι παντως: ΑΥΤΟΣ ο Πλανινιτς ειναι που ετρωγε το ψωμι του υπερπαιχτη του Σερμαντινι στην Μακαμπι, βαση κρισεως ενος αμπαλου, του Μπλατ. Just for info. Πεμπτον, κωλοτουμπες με το Σπανουλη πριν 2 χρονια, κωλοτουμπες με τον Περπερογλου το καλοκαιρι, κωλοτουμπες και με τον Σερμαντινι τωρα, ορισμενοι εκτιθεστε συνεχως. Chris85, εσυ δεν τον ελεγες Σερπαντινα/ξυλαγγουρο/αμπαλο/αστειο παικτη κλπ οταν επαιζε στον ΠΑΟ και πως ειναι δυνατον να εμπιστευομαστε σε τετοιο παικτη το μελλον της θεσης 5? Τωρα ερχεσαι να μας πεις για τον Ομπραντοβιτς που εκανε λαθος? Δωσε κωλοτουμπες στο λαο. Εκτον: Ο Παπανικολαου "αδικουταν που αγωνιζεται στην Ευρωπη και οχι στο ΝΒΑ". Ο Περπερογλου που δινει ρεστα. Ο Παουελ αξιος αντικαταστατης του Ντορσι, φοβερη τεχνικη, απαραμιλο σουτ για 5ρι κλπ. Και τωρα ο Σερμαντινι, επαιξε σε 1-2 αγωνες ΚΑΛΑ εως πολυ καλα και ξαφνικα καποιοι ανακαλυψαν το λαθος του Ομπραντοβιτς, του Μπλατ, των βαζελων κλπ και απολαμβανουν τον Ολαζουον στο ροστερ τους. Οταν, ορισμενοι, αποκτησετε τη στοιχειωδη ικανοτητα να μη σκεφτεστε με τον τροπο που σας εχουν μαθει οι φυλλαδες, αλλα να κρινετε παιχτες/προπονητες κλπ σε βαθος χρονου, σε πολλα παιχνιδια και κυριως σε κρισιμα, τοτε θα ξαναμιλησουμε για μπασκετ. Εβδομον και τελειωνω. Πολυ σημαντικη η χθεσινη σας νικη, πολυ περισσοτερο απ'οσο φανταζεστε και για διαφορετικο λογο απο αυτον που φανταζεστε: Ο Ολυμπιακος ειναι ομαδα που θα αποδωσει οταν πιασει μομεντουμ. Διανυσατε περιοδο με κακη ψυχολογια για πολλους παικτες. Νικες σαν τη χθεσινη, με τον τροπο που ηρθε, στο γηπεδο που ηρθε, ειναι ικανες να δωσουν αυτο το χαμενο μομεντουμ που ψαχνετε εδω και 1-2 μηνες. Δεν θα εκπλαγω αν απο δω και περα σας δω να φορμαριζεστε και να πετατε. ΓΙΑΥΤΟ η χθεσινη νικη ειναι πολυ πολυ σημαντικη και οχι για τους 2 βαθμους. Εγω φυσικα διαφωνω με αυτο που λες για την Μακαμπι οτι παρουσιαζεται αστεια .Πως το εχεις βγαλει τωρα αυτο το συμπερασμα ειναι αξιο αποριας.Ειδικα μεσα στην Νοkia arena η Μακαμπι ειναι παραδοσιακη δυναμη που δυσκολα θα περασουν αντιπαλοι .Προσεξε δεν σου λεω οτι ειναι υπερομαδα και ο Ολυμπιακος χθες δεν επαιξε καλο μπασκετ αλλα βλεπω παλι οτι ενω πας λες κατι σωστο στην αρχη το χαλας μετα χαριν υπερβολης ...Πες μου εσυ να το συζητησουμε ποιες ομαδες βλεπεις δυνατες αυτη την στιγμη ή τουλαχιστον πιο δυνατες απο την Μακαμπι και ποσο ? Την Σιενα ?Την Καχα? Στο μπασκετ παντα επαιζε και θα παιζει ρολο η παραδοσιακη δυναμη και η φανελα και η Μακαμπι επειδη κουβαλαει τετοια ιστορια θα ειναι παντα δυσκολος αντιπαλος .Δεν σου λεω επαναλαμβανω οτι ειναι το φοβητρο αλλα σιγουρα δεν ειναι και ετσι οπως την παρουσιαζεις .
Chris_85 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Συμφωνώ Μίντι λίγο πολύ μ'αυτά που λες, αλλά για Σερμα τουλάχιστον ας δεχθούμε ότι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από το καλοκαίρι του 2010 που έφυγε από παο....Λοιπόν έβλεπα Τσσκα, βλέπω τώρα Ρεαλ και ΠΑΟ και with no offence στους φίλους του ο Ολυμπιακός που έχουμε δει φέτος ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι στο Λονδίνο και να διεκδικήσει εκ νέου τον τίτλο αλτσχαιμερ. Για τον Σερματινι εγω ελεγα, παροτι ηταν μικρος, πως δεν τον δινεις. Εδω τον δωσαν για τον Βουγιουκα, τι να λεμε τωρα. Κλασσικος βαζελος, αχταρμας στον εγκεφαλο. υ.γ. περιμενω κανα ποστ μου προ αμνημονευτων που δεν πηγε καλα ο σερμαντινι και να τον εκραζα, και αρα "μα εσυ δεν ελεγες οτι ειναι γιδι?"
washcloud Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δεν μπηκα στο τρυπακι να γραψω για σενα πχ οτι δεν σου ξαναμιλαω και αλλα τετοια οπως εσυ που δημιουργουν προσωπικες τριβες . Απλα οταν απαντας και κανεις παραθεση σε κατι που γραφει καποιος σου προτεινω ,αν θες το κρατας αν θες το πετας,να απαντας πανω στο ιδιο πλαισιο και οχι να λες πραγματα που αδικουν τον εαυτο σου .Παρεα ειμαστε εδω μην το ξεχνας αυτο ... Γενικά δεν συνηθίζω να "αποφεύγω" κόσμο. Θα πρέπει ο άλλος να μου έχει δώσει εντύπωση ότι δεν παίζει με την καμμία συνεννόηση μαζί του για να φτάσω σε αυτό το σημείο. Είτε πρόκειται για κάτι "μεγάλο", ή "μικρό". Και δεν το κάνω για λόγους "απαξίωσης" ούτε και τότε, απλά όπως είπα δεν βλέπω σημείο επαφής. Αν είμαι "υπερβολικός" σε αυτό, ενώ εσύ το βλέπεις πιο "μεγαλόθυμα", πάσο -και ίσως και κάνεις καλύτερα από εμένα- αλλά έτσι είμαι... Επί του προκείμενου, κάτι "μικρό" με εσένα που έχει συμβεί παλιότερα, ήταν ακριβώς το να ερμηνεύεις από την εντελώς ανάποδη, κάτι απλό και ξεκάθαρο, όπως το ό,τι γράφω (άρα και πιστεύω/νιώθω), δεν έχει καθόλου να κάνει με τον "ομαδικό προσανατολισμό μου", διότι όπως είχα δηλώσει, τέτοιος δεν υφίσταται για 'μένα. Για κάτι λοιπόν τόσο μικρό, αν δεν συνεννοούμαστε, πού πάμε; Οπότε κι έγραψα το "προκλητικό" "δεν ασχολούμαι με 'σένα ξανά". Ούτε γιατί έχω κάποια εμπάθεια απέναντί σου αναφορικά με αυτά που γράφεις - ούτε γιατί για κάποιο "μυστήριο" λόγο "Δεν σε πάω". Αν φάνηκε πολύ "έντονο", κι εγώ "υπερόπτης (και βλαμμένος ξερωγώ)", ή κακοδιάθετος/κακοπροαίρετος κλπ, καμμία σχέση με τις προθέσεις μου. Όσο για το 2ο μέρος του quote, δεν κατάλαβα ακριβώς σε τί αναφέρεσαι (αν και μάλλον στο "άρρωστοι" που είπα...; ). Κρατάω όμως ότι μου λες να "προσέχω" κάποια πράγματα, δεν τον γράφω τον άλλον όταν κάνει τον κόπο και μου απευθύνει λόγο. Με μια ένσταση όμως : το ότι είμαστε "παρέα" εδώ (δεν διαφωνώ, αλλιώς τι διάλο να μπαίνω), δε σημαίνει ότι δεν θα ανέβει και η "ένταση"...Δηλαδή "προς χάριν της παρέας", δεν θα λεώ και διαφορετικά από αυτά που πιστεύω, ή κατ' ανάγκη θα το "βουλώνω"...Καταλαβαίνω βέβαια ότι αυτό που εννοείς, μάλλον είναι "ε παρέα είμαστε, μην αλληλοβριζόμαστε και πάει περίπατο", αλλά δεν θεωρώ ότι προσβάλλω κάποιον, όταν (στα πλαίσια ακριβώς της "παρέας", τον προσφωνώ και "μαλάκα", τον λέω "άρρωστο" -με την έννοια του κολλημένου που δεν πρόκειται να ξεκολλήσει- ή του πετάω κάτι σαρκαστικό). Κυρίως όταν αυτό ΔΕΝ το κάνω ούτε όλη την ώρα, ούτε με "ασ'ήμαντη αφορμή"....Παράδειγμα, τον Μίντι τον πάω αρκετά για όσα γράφει - και ξαφνικά τον βλέπω μια στο τόσο να γράφει κάτι που με κάνει ν' αναρωτιέμαι αν είναι διχασμένη προσωπικότητα...Ε, επειδή συμφωνώ σε πολλά άλλα, δεν γίνεται να μην του πω "τί είπες τώρα ρε άρρωστε;"...Κτλ. Τεσπα, ηνάφ με τα προσωπικά μας. Αν σε αδίκησα και φάνηκα "σκατόψυχος" ξερωγώ, σόρι, δεν ήταν πρόθεσή μου. Και με τις τελευταίες σου αναλύσεις, παρά που για 'σένα είχα φερθεί φάουλ, έκανες τον κόπο και μου εξηγήθηκες, επανεκτιμώ και βαφτίζω το όλο σκηνικό "παρεξήγηση" και τέλος... (...αρκεί να μην με ξαναπείς "γαύρο", "βάζελο" ή οτιδήποτε σχετικό - όχι για τίποτ' άλλο, απλά επειδή δεν ισχύει :ρ . Ένας απλός φίλαθλος είμαι.) * τα "λάικ" μου στον Μίντι γαι το τελευταίο του ποστ - με εξαίρεση τα περί "κωλοτουμπών" που δεν με αφορούν. Και τη διαφωνία μου για το ότι "ο ΟΣΦΠ ενδέχται και να πετάει από 'δω και πέρα". Διότι δεν πιστεύω ότι ο τρόπος που νίκησε χθες, δικαιολογεί "ψυχική ανάταση". Για 'μένα (άσχετα με το τί ίσως έχουν ήδη δηλώσει τυπικά), πρέπει να είναι ακόμα πιο προβληματισμένοι και "τσιτωμένοι" στην ομάδα. Όπως και δεν πιστεύω ότι "απο εδώ και περα θα δούμε και καλύτερα". Πέρσι κάτι μου έλεγε ότι θα πάει αρκετά ψηλά ο ΟΣΦΠ. Φέτος, δεν το πιστεύω, με βάση αυτά που βλέπω. Θα το ήθελα (να ξαναβρούν καλύτερο εαυτό), και να αποδώσουν ανάλογα. Αλλά δεν το πιστεύω, απλά.
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Washcloud ειμαστε οκ man don't worry . Στα του μπασκετ τωρα εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε ουτε χθες ο Ολυμπιακος και το προβλημα μου οπως εχω πει και παλιοτερα ειναι οτι βλεπω να εχουμε προβλημα στο 1-2 μεγαλο προβλημα ομως .Ο Σλουκας οταν μπαινει απο περυσι εχει δειξει οτι υπο πιεση κανει ευκολα το λαθος ,ο Μαντζαρης ειναι ντεφορμε και ο Λο ειναι ή του υψους ή του βαθους .Σιγουρα ομως κανεις απο αυτους περα απο τον Σπανουλη δεν δημιουργει φασεις, πιο πολυ σε καλοi ρολιστες μου κανουν τους οποιους φυσικα ο Ιβκοβιτς τους εκμεταλλευτηκε στο επακρο .Ο Μπαρτζωκας ομως δεν βλεπω να κανει το ιδιο παρολο που επαναλαμβανω τα συστηματα βγαινουν αλλα τι να το κανεις οταν στο κρισιμο σημειο του ελευθερου σουτ ή του ευκολου lay up το χανεις το καλαθι ή σπας τα στεφανια. Δεν λεω οτι ειναι κακοι παιχτες ισα ισα ειναι πολυ καλοι απλα τωρα πια σε περιμενουν στην γωνια και δεν προκειται πλεον κανεις να υποτιμησει τον Ολυμπιακο μετα τα περσινα κατορθωματα .Εκτος απο αυτο βλεπω οτι εχουν ενισχυθει σημαντικα οι ομαδες ενω εμεις μεχρι και σημερα αν δεν ειχαμε παρει τον Σερμαντινι θα ειχαμε στην θεση 5 την μαυρη τρυπα σαν αυτες στο διαστημα . Για μενα να βρει τροπο ο Μπαρτζωκας να χωρεσει τουλαχιστον στην ιδια 5αδα για καποια λεπτα και Περπερογλου και Παπανικολαου γιατι ετσι οπως το κανει να πεταει μεσα τον Περπερογλου ξαφνικα δεν εχει νοημα μιας και οπως και στον Παναθηναικο γνωριζαμε ειναι μεν ποιοτικος παιχτης με σουτ απο μακρυα και διεισδυση αλλα ειναι δε και παιχτης ρυθμου .Θελει λεπτα αρκετα ο Περπερογλου για να βγαλει στο παρκε το ταλεντο του και οχι 5 λεπτα σποραδικα ....
washcloud Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 ...επίσης φέτος λείπει αυτό το περίφημο "χημεία" το περσινό, και οι "ήρωες" που προέκυπταν σε διάφορα παιχνίδια (Παπ, Μαντζ, Γκέτσε, Πέρο, Λο). Τεράστιο το κενό του "2ου" ξένου, και μάλιστα ψηλού. Ο δε Μπαρτζώκας φαίνεται να έχει εμμονές με το να μην κάνει συχνές/έγκαιρες/σωστές αλλαγές (χθες για παράδειγμα, τί άλλο έπρεπε να κάνει ο Άντιτς για να τον βγάλει έξω σε κάποια φάση; Χαρακίρι; ). Σε αυτά αν προσθέσει κανείς την φετεινή ανυπαρξία (ό,τι κι αν λένε τα νούμερα του Τηλέμαχου, δεν αποτυπώνουν ούτε την ενέργεια, ούτε τον τόπο που κινείται, ούτε το τάιμινγκ) του Πρίντεζη, χαιρετίσματα... Το μόνο "συν" και "υπέρ" και "εφόδιό" του, είναι ότι ως περσινός πρωταθλητής και με ίδιο πυρήνα ομάδας (άρα "δουλεμένο"), ΙΣΩΣ ξαναβρει κάποιες ισορροπίες...Η δε προσθήκη του Γεωργιανού, αναπάντεχα σωτήρια (...γιατί αν περίμενε τα πικεντρόλια του Μαυροειδή.......). Τεσπα, για 'μένα, όσο οι υπόλοιποι είναι στην κατάσταση που είναι (ιδιαίτερα αμυντικά), κι όσο το επιθετικό πλάνο είναι "η μπάλα αργά ή γρήγορα να πάει στον Σπανούλη" και μόνο αυτό, χέσε μέσα Πολυχρόνη. Για την ακρίβεια δε θα μου φαινόταν καθόλου απίστευτο κάποια στιγμή στο (πολύ απώτερο) μέλλον να βγει κάποιος/κάποιοι και να μιλήσει για την εμφανή -για 'μένα...- δυναστευτική "ηγεσία" του. Κα'νας Πρίντεζης για παράδειγμα. Το τί λένε τώρα, βερεσέ το ακούω...
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Προσωπικα για μενα ο παραγοντας "κραταω την περσινη ομαδα με τον ιδιο πυρηνα " ειναι δικοπο μαχαιρι .Το σκεπτικο μου ειναι οτι απο την μια σιγουρα εχει η ομαδα ομοιογενεια ,σταθεροτητα ξερει ο ενας τον αλλο και παει λεγοντας ,απο την αλλη ομως δεν παιζεις μονος σου ,ενισχυθηκαν και οι υπολοιποι .Εγω πιστευω οτι το καλοκαιρι οι Αγγελοπουλοι το τραβηξαν λιγο απο τα αυτια,θα μπορουσαν δηλαδη αντι του Γκετσεβιτσιους να παρουν καποιον αλλο .Εχει δηλαδη τον Λιθουανο για ενα ρημαδι σουτ ,οταν τον βαζει και το χανει και αυτο αμαρκαριστος ε βρασε ρυζι πια τι να τον κανω .Επειτα για μενα θα μπορουσε στην θεση του Λο να βρει παλι ενα καλυτερο να ενισχυθει στο 1-2 .Για τον Ντορσει δεν μπορω να πω γιατι εφυγε μεσουσης της περιοδου οποτε εκει δινω καποιο ελαφρυντικο . Επισης αυτο που σωστα λες για τον Μαυροειδη ,εδωσε μαχη (ημαρτον) με τον παο για να τον παρει να τον κανει τι ? Μπαινει μεσα χανει το lay up ακουει το βρισιδι και αυτο ειναι ολο .Θελω να πω γινανε τσαμπα κινησεις το καλοκαιρι ενω θα μπορουσε με 2 καλες μεταγραφες οχι ακριβες συν τον Περπερογλου που πηρε να ηταν τωρα πραγματικα super στο εμχυχο υλικο .Για προπονητη αν θες μπορουμε να συζηταμε ολο το χρονο ειναι μεγαλη η κουβεντα ..
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2013 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω που βλέπεις την ανυπαρξία του Πρίντεζη φέτος. Πολύ βαριά και άτοπη έκφραση, δεδομένου του ότι έχει σχεδόν πανομοιότυπα ποσοστά με πέρσυ. Σε καμία περίπτωση ανυπαρξία λοιπόν. Το μόνο που μπορείς να του καταλογίσεις είναι το 55% στα δίποντα (απόρροια κάποιων εύκολων χαμένων λεϊαπ φέτος), σε σχέση με το περσυνό του 60%. Ίσως και ότι τρώει περισσότερους πόντους απ' τα ματσάπ του σε σχέση με πέρσυ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ. Είναι σαν να λές οτι ο Κόμπι φέτος είναι ανύπαρκτος, που σουτάρει 29π. με τα καλύτερα ποσοστά της καριέρας του, επειδή οι Λεϊκερς είναι στον πάτο. Δεν πάει έτσι. Δεν μπορείς να χρεώνεις ανυπαρξία σε έναν παίκτη που συνεχίζει το ίδιο σταθερά απο την περασμένη σεζόν, απο την στιγμή που υπάρχει γενικότερα πρόβλημα στην ομάδα. Ανύπαρκτους στον φετινό ΟΣΦΠ μόνο τους Μαυροειδή-Γκετσεβίτσιους μπορείς να χαρακτηρίσεις. Ασφαλέστατα. Και δεν θα έχει κανείς να σου πεί τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις