Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε Ατταλε,πραγματικα λες αμπαλο τον Σιοβα σαν αμυντικο? Αν θυμασαι απο τον τραυματισμο του και μετα,η αμυνα του Ολυμπιακου χαθηκε.Και αυτο διοτι ο Σιοβας,μπορει να μην ειναι ο πιο γρηγορος αμυντικος,αλλα εχει ενα πρωτερημα.Ειναι καλος στο ψηλο παιχνιδι λογω του υψους του αλλα πανω απο ολα ειναι ΤΕΧΝΙΤΗΣ αμυντικος..Ειναι πολυ καλος με την μπαλα στα ποδια κατι που δεν ηταν ο Μανωλας και ο Αβρααμ.Για τον λογο αυτο ειχαμε προβλημα στην αναπτυξη του παιχνιδιου.. Περα απο αυτο,δεν ειναι ο παικτης που θα τον πουλησεις 10-12εκ,η αμυντικαρα κτλ,αλλα ειναι ενας σοβαρος αμυντικος που ειναι πολυ καλος στο χαμηλο παιχνιδι..Και πριν τον τραυματισμο του ηταν ο καλυτερος παικτης απο την 4αδα της αμυνας μας.

Φυσικα και χρειαζεται διπλα του εναν γρηγορο αμυντικο,αλλα μην λεμε "δεν υπαρχει παικτης Σιοβας"

Τα ιδια λεγαμε και για τον Μαρκανο και τσουπ,πηγε στην Πορτο οταν 2 χρονια,σαν παλτο ηρθε,και σαν παλτο εφυγε

Μακρινες μπαλιες κανει απο την αμυνα....

Σορυ που θα στο πω,αλλα μαλλον εχεις μπερδεψει τον Σιοβα με καποιον αλλον αμυντικο.Δεν εξηγειται αλλιως..

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Τι να κανω ρε αδερφε

Δεν τον μπορω τον Σιοβα , τοσο απλα

Τα στοπερ δεν υπαρχουν στην ομαδα για να σου κανουν παιχνιδι , ουτε ποτε το εκανε ο Σιοβας αυτο . Παντα γιομες μπροστα εκανε

Απλα δεν ειχες αμυντικο χαφ που μπορει να περασει την μπαλα μπροστα . Το οτι ειναι καλος με την μπαλα στα ποδια δεν ξερω απο το συμπεραινεις

Εμενα ο Μαρκανο μου αρεσε , οχι σαν στοπερ αλλα σαν αριστερο μπακ

Απο τον Χολεβα τον καρκινο χιλιες φορες

Δημοσ.

<p>Τι να κανω ρε αδερφε</p>

<p>Δεν τον μπορω τον Σιοβα , τοσο απλα</p>

<p> </p>

<p>Τα στοπερ δεν υπαρχουν στην ομαδα για να σου κανουν παιχνιδι , ουτε ποτε το εκανε ο Σιοβας αυτο . Παντα γιομες μπροστα εκανε</p>

<p>Απλα δεν ειχες αμυντικο χαφ που μπορει να περασει την μπαλα μπροστα . Το οτι ειναι καλος με την μπαλα στα ποδια δεν ξερω απο το συμπεραινεις</p>

<p> </p>

<p>Εμενα ο Μαρκανο μου αρεσε , οχι σαν στοπερ αλλα σαν αριστερο μπακ</p>

<p>Απο τον Χολεβα τον καρκινο χιλιες φορες</p>

Φιλικά, μάλλον δεν γνωρίζεις πολλά για το πως "πρέπει" να είναι τα σύγχρονα στόπερ... Ο Σιοβας έχει άψογη τεχνική για αμυντικός με πολύ καλή πάσα, ανίκητος στον αέρα, σκοράρει και έχει καλές τοποθετησεις... Είναι άργος βέβαια αλλά όχι κ δεν στρίβει... Με μανωλα ή Αβραάμ δίπλα του θα είναι ότι πρέπει.

Επίσης ο χολεμπας μια χαρά είναι και δεν πρέπει να φύγει..

Δημοσ.

Τι να κανω ρε αδερφε

Δεν τον μπορω τον Σιοβα , τοσο απλα

Τα στοπερ δεν υπαρχουν στην ομαδα για να σου κανουν παιχνιδι , ουτε ποτε το εκανε ο Σιοβας αυτο . Παντα γιομες μπροστα εκανε

Απλα δεν ειχες αμυντικο χαφ που μπορει να περασει την μπαλα μπροστα . Το οτι ειναι καλος με την μπαλα στα ποδια δεν ξερω απο το συμπεραινεις

Εμενα ο Μαρκανο μου αρεσε , οχι σαν στοπερ αλλα σαν αριστερο μπακ

Απο τον Χολεβα τον καρκινο χιλιες φορες

Το οτι δεν μπορεις τον Σιοβα εσυ,δεν σημαινει οτι ειναι παλτο και αμπαλος.

Δευτερον,ηταν το μοναδικο στοπερ που ειχαμε που εκανε παιχνιδι απο πισω..Παιρνουσε την μπαλα απο την αμυνα μπροστα..Το ολο γιωμες που εκανε δεν ξερω που το ειδες,αλλα ακομα και να το ειδες ηταν για τον λογο που λες,οτι δεν ειχαμε καποιο χαφ να παρει την μπαλα στο κεντρο..

Και οταν λεω οτι κανει παιχνιδι,δεν ειπα οτι θα κανει την δουλεια του κεντρικου χαφ.Εννοω οτι ηταν καλος με την μπαλα στα ποδια και "εβγαζε" την μπαλα σωστα απο την αμυνα,κατι που δεν εκανε ουτε ο Αβρααμ ποτε (Μην ξεχνας οτι τη δουλεια αυτη την εκανε ο Μελμπερκ που ηταν πιο τεχνιτης και ο Αβρααμ μιας και ηταν στα καλα του εκανε τη δουλεια που κανει ο Μανωλας τωρα λογω της ταχυτητας του) ουτε την εκανε ο Μανωλας,στα 3-4 "μπασιματα-κοντρολ" που εκαναν αυτοι οι 2,στο 5ο ειτε πατουσαν την μπαλα ειτε τους εφευγε το κοντρολ.

Οτι ειναι καλος με την μπαλα στα ποδια,το συμπεραινω απο το οτι ειχε χρησιμοποιηθει και στη θεση του αμ. χαφ και μαλιστα τα πηγε παρα πολυ καλα μαλιστα.Ο λογος? Επειδη ειναι τεχνιτης αμυντικος και καλος με τη μπαλα στα ποδια..

Δεν ειναι τυχαιο που μετα τον τραυματισμο του Σιοβα η αμυνα μας ειχε καταρρευσει..

Εγω προτιμω στην ομαδα να εχω ενα τεχνικο στοπερ και εναν γρηγορο (Οπως το διδυμο Μανωλας-Σιοβας ή το Μελμπερκ-Αβρααμ) παρα να εχω 2 αμυντικους που να εχουν την ταχυτητα του Μπολτ αλλα στην τεχνικη να ειναι στο "2".

Τωρα,αμυντικος ο οποιος να εχει και ταχυτητα 9/10 και τεχνικη 8/10 τοτε απλα δεν θα ερχοταν ουτε για διακοπες στην Ελλαδα.

Και τα συγχρονα στοπερ σημερα πρεπει να ειναι γρηγορα και να εχουν καλη ταχνιτη καταρτιση.Που κατι τετοιοι κοστιζουν 15εκ το λιγοτερο και παιζουν στα κορυφαια πρωταθληματα και ομαδες της Ευρωπης.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλικά, μάλλον δεν γνωρίζεις πολλά για το πως "πρέπει" να είναι τα σύγχρονα στόπερ... Ο Σιοβας έχει άψογη τεχνική για αμυντικός με πολύ καλή πάσα, ανίκητος στον αέρα, σκοράρει και έχει καλές τοποθετησεις... Είναι άργος βέβαια αλλά όχι κ δεν στρίβει... Με μανωλα ή Αβραάμ δίπλα του θα είναι ότι πρέπει.

Επίσης ο χολεμπας μια χαρά είναι και δεν πρέπει να φύγει..

Για μενα ειναι απλα ενας μετριος αμυντικος αποψη μου παντα

Για την αψογη τεχνικη του το ειπα κ παραπανω οτι διαφωνω αλλα κλαιν . Στο ψηλο παιχνιδι φυσικα κ ειναι καλος , αλοιμονο αν δεν ηταν 2 μετρα ανθρωπας . Αβρααμ δεν νομιζω οτι μπορει να παιξει πλεον , τουλαχιστον οχι σε σοβαρα παιχνιδια

Ο Χολεμπας δεν κανει για αριστερο μπακ στο CL , κανει παρτι καθε δεξι εξτρεμ που βγαινει στην πλατη του

Τρυπα αμυντικα , καλος αθλητης οχι για πολλα πραγματα

Το οτι δεν μπορεις τον Σιοβα εσυ,δεν σημαινει οτι ειναι παλτο και αμπαλος.

Δευτερον,ηταν το μοναδικο στοπερ που ειχαμε που εκανε παιχνιδι απο πισω..Παιρνουσε την μπαλα απο την αμυνα μπροστα..Το ολο γιωμες που εκανε δεν ξερω που το ειδες,αλλα ακομα και να το ειδες ηταν για τον λογο που λες,οτι δεν ειχαμε καποιο χαφ να παρει την μπαλα στο κεντρο..

Και οταν λεω οτι κανει παιχνιδι,δεν ειπα οτι θα κανει την δουλεια του κεντρικου χαφ.Εννοω οτι ηταν καλος με την μπαλα στα ποδια και "εβγαζε" την μπαλα σωστα απο την αμυνα,κατι που δεν εκανε ουτε ο Αβρααμ ποτε (Μην ξεχνας οτι τη δουλεια αυτη την εκανε ο Μελμπερκ που ηταν πιο τεχνιτης και ο Αβρααμ μιας και ηταν στα καλα του εκανε τη δουλεια που κανει ο Μανωλας τωρα λογω της ταχυτητας του) ουτε την εκανε ο Μανωλας,στα 3-4 "μπασιματα-κοντρολ" που εκαναν αυτοι οι 2,στο 5ο ειτε πατουσαν την μπαλα ειτε τους εφευγε το κοντρολ.

Οτι ειναι καλος με την μπαλα στα ποδια,το συμπεραινω απο το οτι ειχε χρησιμοποιηθει και στη θεση του αμ. χαφ και μαλιστα τα πηγε παρα πολυ καλα μαλιστα.Ο λογος? Επειδη ειναι τεχνιτης αμυντικος και καλος με τη μπαλα στα ποδια..

Δεν ειναι τυχαιο που μετα τον τραυματισμο του Σιοβα η αμυνα μας ειχε καταρρευσει..

Εγω προτιμω στην ομαδα να εχω ενα τεχνικο στοπερ και εναν γρηγορο (Οπως το διδυμο Μανωλας-Σιοβας ή το Μελμπερκ-Αβρααμ) παρα να εχω 2 αμυντικους που να εχουν την ταχυτητα του Μπολτ αλλα στην τεχνικη να ειναι στο "2".

Τωρα,αμυντικος ο οποιος να εχει και ταχυτητα 9/10 και τεχνικη 8/10 τοτε απλα δεν θα ερχοταν ουτε για διακοπες στην Ελλαδα.

Και τα συγχρονα στοπερ σημερα πρεπει να ειναι γρηγορα και να εχουν καλη ταχνιτη καταρτιση.Που κατι τετοιοι κοστιζουν 15εκ το λιγοτερο και παιζουν στα κορυφαια πρωταθληματα και ομαδες της Ευρωπης.

Δεν ειπα οτι ειναι αμπαλος . Ειπα οτι δεν στριβει , το οποιο ειναι το κυριο μειονεκτημα του

Παιχνιδι απο πισω πως ακριβως κανει ? Με το να δινει την μπαλια δεξια/αριστερα στα 15/20 μετρα ? Αυτο το κανω κ εγω 

Εννοειται οτι θελει γρηγορο στοπερ διπλα του , δεν μπορεις να παιξεις με 2 αργους

Το θεμα ειναι με ποιους θα παιζει πισω κ τι ρολο βαραει ο Μποτια . Εκτος αν παιξει με 3 στοπερ που εχουν λυσσαξει να το λενε καθε φορα που παιζει φιλικο

Δημοσ.

Για μενα ειναι απλα ενας μετριος αμυντικος αποψη μου παντα

Για την αψογη τεχνικη του το ειπα κ παραπανω οτι διαφωνω αλλα κλαιν . Στο ψηλο παιχνιδι φυσικα κ ειναι καλος , αλοιμονο αν δεν ηταν 2 μετρα ανθρωπας . Αβρααμ δεν νομιζω οτι μπορει να παιξει πλεον , τουλαχιστον οχι σε σοβαρα παιχνιδια

Ο Χολεμπας δεν κανει για αριστερο μπακ στο CL , κανει παρτι καθε δεξι εξτρεμ που βγαινει στην πλατη του

Τρυπα αμυντικα , καλος αθλητης οχι για πολλα πραγματα

Δεν ειπα οτι ειναι αμπαλος . Ειπα οτι δεν στριβει , το οποιο ειναι το κυριο μειονεκτημα του

Παιχνιδι απο πισω πως ακριβως κανει ? Με το να δινει την μπαλια δεξια/αριστερα στα 15/20 μετρα ? Αυτο το κανω κ εγω 

Εννοειται οτι θελει γρηγορο στοπερ διπλα του , δεν μπορεις να παιξεις με 2 αργους

Το θεμα ειναι με ποιους θα παιζει πισω κ τι ρολο βαραει ο Μποτια . Εκτος αν παιξει με 3 στοπερ που εχουν λυσσαξει να το λενε καθε φορα που παιζει φιλικο

Φιλε μου,οταν λεμε οτι κανουμε παιχνιδι απο πισω,ειναι οτι να παιρνει την πρωτη μπαλια και να την μεταφερει σε αρκετες περιπτωσει που η ομαδα ειναι "ψηλα" στα χαφ και στα εξτρεμ.Και να μπορει να προωθει την μπαλα καποιες φορες παιζοντας το ρολο του αμ χαφ.

Ε,αυτα ειναι απο τα βασικα χαρ/τικα που πρεπει να εχουν τα συγχρονα στοπερ στο σημερινο ποδοσφαιρο.Μπορεις να βαλεις βιντεακια του Πουγιολ και αλλων κορυφαιων στοπερ,να δεις και να καταλαβεις τι σημαινει το στοπερ να "ανεβαζει" την μπαλα και να την "βγαζει" απο την αμυνα..

Υ.Γ Επειδη τυχαινει να παιζω σε ερασιτεχνικη μεσαια ομαδα του Πειραια και ως στοπερ μαλιστα που δεν λες οτι εχω και την καλυτερη τεχνικη ως στοπερ,σε διαβεβαιωνω οτι δεν ειναι καθολου ευκολο ακομα και αυτο που λες εσυ,το να παιρνεις την μπαλα απο την αμυνα και να την μοιραζεις δεξια και αριστερα..Ποσο μαλλον αν η αντιπαλη ομαδα ειναι "ψηλα" ποσο μαλλον σε επαγγελματικο και τετοιο επιπεδο..Μπορει να στο επιβεβαιωσει και ο Man of steel που απο οτι ξερω εχει παιξει πολλα χρονια Δ' Εθνικη..

Υ.Γ Οσο το οτι δεν στριβει,ειναι αρκετα λογικο λογω του υψους του κυριως..Και ειπαμε,αν μπορουσε να στριψει,να ειναι γρηγορος,να ειναι και 2μ,να εχει και τεχνικη,τοτε φιλε πολυ απλα θα επαιζε σε ομαδα απο την 4η θεση και πανω ειτε στην Αγγλια,Ιταλια,Ισπανια,Γερμανια.Παντως οχι στον Ολυμπιακο. Βλεπεις οτι και ο Μανωλας λογω ταχυτητας και δυναμης ειναι ετοιμος για την εξοδο με 9+εκ ευρω.. Και δεν τον λες ουτε τον καλυτερο αμυντικο με την μπαλα στα ποδια,ουτε τεχνιτη..

Μιας και δεν αναφερθηκε..

http://www.gazzetta.gr/football/article/641486/diakriseis-gia-mpoyhalaki-kai-diamantako-sto-icc

2 πολυ καλες διακρισεις για τους νεαρους παικτες του Ολυμπιακου..

Ελπιζω ο Διαμαντακος να ειναι ο νεος Μητργολου..

• Like 1
Δημοσ.

πιστευω πως σημερα θα ανακοινωθει μητρογκολ καθως και ενας ακομα.δεν ξερω ποιος θα ειναι.πιθανως το μπαμ στην επιθεση.

Δημοσ.

Ο Χολέμπας είναι καλός παίχτης αλλα οχι για αριστερό μπακ. Δεν κόβει καλά και τον κάνουν γιο γιο. Αν περάσει στο κέντρο θα είναι καλός. Ψάχνει την θέση του...

Στην Εθνική ευκαιρίες μπροστά και πάρτυ οι αντίπαλοι πίσω. Τουλάχιστον εγώ αυτό είδα.

Δημοσ.

Μα ο Χολεμπας σε ολη τη καριερα του μονο στον οσφπ επαιξε μπακ.Και καλα τα πηγε με βαση τα αμυντικα του προσοντα.

Φαντασου να γυρνουσες π.χ μπακ το Λετο.

Δημοσ.

Δανεικός ο Ρουγκάλας στην Β ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης...... Εύχομαι να πάρει πολλές εμπειρίες γιατί η τρίτη κατηγορία της Ισπανίας εύκολα μπορεί να συγκριθεί με την SUPERLEAGUE......

Δημοσ.

Ο Χολεμπας ειναι καλος παικτης αλλα για τα χαφ.Εκει μπορει να αποδωσει καλυτερα επειδη ειναι πολυ γρηγορος και με εμφαση στη δυεισδυση και εχει πολυ καλα στημενα και σεντρες.. Εγω θα τον ηθελα φετος στην ομαδα.Αλλα αν ερθει μια προταση γυρω στα 3-4εκ ευρω πρεπει να φυγει,πρωτιστως απο θεμα ηλικιας..

Ο Ρουγκαλας ναι παει Ατλεντικο και μαλιστα με οψιον αγορας 600χιλ για το καλοκαιρι..Ελπιζω να μπει και ενα ποσοστο μεταπωλησης..

Ακομα,λενε πως εγινε επισημη προταση στον Ζονας..Καλος παικτης ειναι αλλα δεν μ αρεσει η ηλικια του..Κατι μου λεει οτι αυτος ισως ειναι ο αντιπουλιδο και οχι ο φορ που λενε πρωτης γραμμης

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως ο Ζόνας θα αποκτηθεί..... Ούτε ο Μήτρογλου..... Κλασσικά περινένω να σκάσει το όνομα που δεν έχει γραφτεί έως σήμερα...... Μακάρι να το ανακοινώσουν στο γήμεδο..... Άλλωστε μέσα θα είμαι ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...