Atallos1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Yep Αrsenal μαλλον http://arsenallatest.com/news/1726-olympiakos-kostas-manolas.html
tzizzz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Άκυρος (ή έστω πρόωρος) αποδείχθηκε ο… συναγερμός που προκλήθηκε σχετικά με τη μη συμμετοχή του Κώστα Μανωλά στο αυριανό (13/8) φιλικό του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπιλμπάο στο «Γ. Καραϊσκάκης».Αρχικά δημιουργήθηκε η εντύπωση πως ο διεθνής αμυντικός έμεινε εκτός όχι εξ αιτίας κάποιου προβλήματος, γεγονός που «φούντωσε» τα σενάρια περί προχωρημένων διαπραγματεύσεων των Πειραιωτών με κάποια ενδιαφερόμενη ομάδα, κάτι που τελικά δεν ισχύει.Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από τους «ερυθρόλευκους», ο Μανωλάς ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα να αποφασίσει ο Μίτσελ να τον προστατέψει και στη συνέχεια να τον αφήσει εκτός αποστολής, όπως άλλωστε και τους Χολέβα, Σιόβα και Φορτούνη.
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μικροενοχλήσεις ο Μανωλάς...... από ξένες προτάσεις.... Anyway, στο καλό να πάει το παλικάρι, βοήθησε και βοηθήθηκε για να κάνει άλμα στην καριέρα του..... Παράδειγμα για τους υπόλοιπους που έχουν υψηλές βλέψεις για την καριέρα τους.......
lifeowner771 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Για τον χολεμπας κρίμα.Για τον μανωλα,ήταν αναπόφευκτο 1
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Για τον Χολέβα αν δεν έρθει καλή πρόταση, δεν φεύγει...... Ο Μανωλάς όντως ήταν αναπόφευκτο..... Αλλά καλά κάνει και φεύγει από Ελλαδιστάν για καλύτρα μέρη..... Αν δεν έχει σοβαρούς τραυματισμούς φέτος, τα ίδια θα λεμε και για τον Σιόβα του χρόνου τέτοια εποχή.....
Atallos1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ουτε καν , δεν υπαρχει παιχτης Σιοβας Με το ζορι στριβει η νταλικα
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Πιστεύω πως αν δεν έχει προβλήματα με την υγεία του θα είναι Ν1 στην άμυνα φέτος.... Όντως δεν είναι γρήγορος, αλλά στο παιχνίδι του έχει ποδοσφαιρική ευφυία μεγάλου παίκτη.... Εδώ θα μαστε και θα το δεις.....
lifeowner771 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ο Σιοβας για καποιο λογο μου φαινεται γρηγορος οταν αρχιζει και τρεχει με την μπαλα.Σε καποια αλλα σημεια μου φαινεται αργος.
Atallos1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Πιστεύω πως αν δεν έχει προβλήματα με την υγεία του θα είναι Ν1 στην άμυνα φέτος.... Όντως δεν είναι γρήγορος, αλλά στο παιχνίδι του έχει ποδοσφαιρική ευφυία μεγάλου παίκτη.... Εδώ θα μαστε και θα το δεις..... Ποσα ακομα χρονια να το δω Ξερουμε τι παιχτης ειναι ο Σιοβας , εγω μεχρι τωρα δεν εχω δει καμια ευφυια στο παιχνιδι του Μακρινες μπαλιες κανει απο την αμυνα κ δεν στριβει ουτε με αιτηση . Θα τον φανε ο παγκος κ οι τραυματισμοι παλι ετσι κ αλλιως
lifeowner771 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ποσα ακομα χρονια να το δω Ξερουμε τι παιχτης ειναι ο Σιοβας , εγω μεχρι τωρα δεν εχω δει καμια ευφυια στο παιχνιδι του Μακρινες μπαλιες κανει απο την αμυνα κ δεν στριβει ουτε με αιτηση . Θα τον φανε ο παγκος κ οι τραυματισμοι παλι ετσι κ αλλιως Aπο περιεργεια...Τι ομαδα υποστηριζεις; 1
Atallos1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ολυμπιακο Νοτιας Σομαλιας , αυτον με τους πειρατες 1
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Ποσα ακομα χρονια να το δω Ξερουμε τι παιχτης ειναι ο Σιοβας , εγω μεχρι τωρα δεν εχω δει καμια ευφυια στο παιχνιδι του Μακρινες μπαλιες κανει απο την αμυνα κ δεν στριβει ουτε με αιτηση . Θα τον φανε ο παγκος κ οι τραυματισμοι παλι ετσι κ αλλιως Αν θυμάσαι πέρσι στην αρχή της περσινής χρονιάς ήταν απο τους κορυφαίους στην άμυνα....Ακόμα και στα Ευρωπάικά παιχνίδια ήταν απο τους κορυφαίους...... Ο χρόνος θα δείξει.....
Atallos1 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Mα ουτε παλι θα παιξει , τουλαχιστον ετσι λεει η λογικη Ο Μποτια δεν ξερω τι ρολο βαραει , αν ειναι γρηγορος αμυντικος . Μακαρι να ειναι γιατι αν παιξουμε με Σιοβα/Αμπινταλ στα στοπερ θα γελαει ο καθε πικραμενος
lifeowner771 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Αν θυμάσαι πέρσι στην αρχή της περσινής χρονιάς ήταν απο τους κορυφαίους στην άμυνα....Ακόμα και στα Ευρωπάικά παιχνίδια ήταν απο τους κορυφαίους...... Ο χρόνος θα δείξει..... Oυσιαστικα απο τοτε που τραυματιστηκε ο Σιοβας,η αμυνα γκρεμιστηκε
Jenkins Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Oυσιαστικα απο τοτε που τραυματιστηκε ο Σιοβας,η αμυνα γκρεμιστηκε True
Προτεινόμενες αναρτήσεις