Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

4 ε?Ε τα εδωσαν στον Τιτανα Χρηστο Μελισση.Επιασαν τοπο τουλαχιστον :P

Οχι ρε,στον Ροντριγκο Σοουζα τα εδωσαν.. 3,5εκ βασικα... Ποιος Μελισσης τωρα :P

Μολις βγηκε το ονομα του Σοριανο..Κακο αυτο αν υποθεσουμε οτι ο επιθετικος δεν θα εχει ακουστει..

Αν ερθει αυτος,μιλαμε κυριολεκτικα για killer

Δημοσ.

Aκουγεται οτι θα φυγει ο Χολεμπας μαλλον μεσα στην εβδομαδα... Εγω θα τον ηθελα, ειναι χρησιμος και δεν μου αρεσουν τα ποσα που ακουγονται 2-2,5 εκ.

Δημοσ.

Aκουγεται οτι θα φυγει ο Χολεμπας μαλλον μεσα στην εβδομαδα... Εγω θα τον ηθελα, ειναι χρησιμος και δεν μου αρεσουν τα ποσα που ακουγονται 2-2,5 εκ.

Παντως εγω ακουσα οτι αν φυγει,δεν θα το κανει με ποσο κατω απο 3,5εκ

Παιδια,αν χτυπησει τον Σοριανο ας πουμε,εχει δικαιωμα συμμετοχης στο CL ή οχι επειδη εχει παιξει προκριματικα με την Σαλτσμπουργκ?

Δημοσ.

Αν φυγει ο Χολεμπας,(λαθος κατα την γνωμη μου)το πιο πιθανο ειναι να δωσουμε τον Μανωλα στην Juventus και να μας δωσουν στα ανταλλαγματα και το αριστερο μπακ που εχουν γραψει πολλα site(μου ξεφευγει το ονομα αυτη τη στιγμη)

Δημοσ.

<p>Αν φυγει ο Χολεμπας,(λαθος κατα την γνωμη μου)το πιο πιθανο ειναι να δωσουμε τον Μανωλα στην Juventus και να μας δωσουν στα ανταλλαγματα και το αριστερο μπακ που εχουν γραψει πολλα site(μου ξεφευγει το ονομα αυτη τη στιγμη)</p>

Δεν νομίζω να είναι εφικτό αυτο. Παικτης της Γιουβέντους, δν νομίζω να παίρνει κατω απο 2.5-3εκ τον χρόνο. Δν νομιζω οτι θα μπει και άλλο συμβόλαιο ύψους 1,2-1,5εκ το χρονο. Μην ξεχνάμε ότι ειμαστε και σε αναμονή για το φορ (ισως και 2) που το βασικο μας σίγουρα θα εχει πανω απο 1.5εκ συμβόλαιο

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι εφικτό αυτο. Παικτης της Γιουβέντους, δν νομίζω να παίρνει κατω απο 2.5-3εκ τον χρόνο. Δν νομιζω οτι θα μπει και άλλο συμβόλαιο ύψους 1,2-1,5εκ το χρονο. Μην ξεχνάμε ότι ειμαστε και σε αναμονή για το φορ (ισως και 2) που το βασικο μας σίγουρα θα εχει πανω απο 1.5εκ συμβόλαιο

Το θυμηθηκα το ονομα.Για τον Ziegler αναφερομαι.Οποιος απο οτι ειδα,εχει σαν ετησιο μισθο 800.000

Δημοσ.

Nα ειρωνεύεσαι τον Αφελάι σε πρωτοσέλιδο όπου γράφει "Χαμός με Μάνταλο", αξία 1.30€

Επίσης κουβέντα να γίνεται:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 €, 45 €, 70 € & 100 €. 

Δημοσ.

Παιδιά παμε για Σοριανο λεει.. Πολυ καλη επιλογή αν γίνει, παρα πολυ καλη θα έλεγα. Θα έχει δικαίωμα συμμετοχής όμως? Επειδή έχει παίξει προκριματικά με την Σαλτσμπουρκ

Δημοσ.

Mακαρι..Με χαλασε που ακουστηκε γιατι ειναι πολυ πιθανο να μην γινει τιποτα τελικα..Αν και δεν πρεπει να το δεσουμε κομπο οτι ο παικτης που θα ερθει θα ειναι "εκπληξη".Το ιδιο ειχε γινει και με τον Botia.Ειχε ηδη ακουστει το ονομα του πριν τον παρουμε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...