Danbo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Παντως ειπαν οτι για τον επιθετικο θα δωσει μεχρι 5-6εκ ευρω
CROM271 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ε μπες να δεις ρε φιλε,σιγα μην κατσω να σου κανω copy-paste τα λεγομενα τους.Σε γενικη ομολογια περιμεναν την διοικηση του Παναθηναικου να ανοιξει τα χαρτια της,να τον αφησουν να κανει τον ελεγχο που ηθελε κτλ.Και μαλιστα εκραζαν την διοικηση σου τοτε που δεν το εκανε.. Τι να δω? Απο τις πρωτες μερες στο ψιλο γαζι τον ειχαν παρει. Φαντασου τι γινοταν στο site που σου λεω εγω και ειναι οπως ειπα η μεγαλυτερη ιντερνετικη κοινοτητα παναθηναικων οπαδων. Πόσες φορές το 'χεις πει αυτό,ξέρεις;;;Δεν βαρέθηκες ακόμα;; Η επαναληψη ειναι μητηρ πασης μαθησεως. Και επειδη καποιοι δεν τα παιρνουν ευκολα...
Danbo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Τι να δω? Απο τις πρωτες μερες στο ψιλο γαζι τον ειχαν παρει. Φαντασου τι γινοταν στο site που σου λεω εγω και ειναι οπως ειπα η μεγαλυτερη ιντερνετικη κοινοτητα παναθηναικων οπαδων. Η επαναληψη ειναι μητηρ πασης μαθησεως. Και επειδη καποιοι δεν τα παιρνουν ευκολα... Ωραια,αντε για υπνο τωρα και αδειασε μας την γωνια.. Και για τον Αμπουμπακαρ ακουγεται (απο τα ονοματα που δεν εχουν βγει προς τα εξω) της Λοριαν.. Και αυτος ειναι πολυ καλη περιπτωση Και μαλιστα λενε οτι θα ανακοινωθει την Τεταρτη στον φιλικο με την Μπιλιμπαο..
lifeowner771 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Kαι εγω εχω ενα προαισθημα για την τεταρτη..Το ακουσες καπου εσυ;
Danbo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Και επειδη καποιοι δεν τα παιρνουν ευκολα... ΣΤΑΝΤΑΡ οπως εσυ ενα πραγμα.. Kαι εγω εχω ενα προαισθημα για την τεταρτη..Το ακουσες καπου εσυ; Το διαβασα ουκ ολιγες φορες στο chat που ειπα στο Gazzetta..Οπως επισης ειπε ο δημοσιογραφος οτι για τον βασικο φορ δινει 5-6εκ και για τον δευτερο (αν δεν ειναι ο Πουλιδο) δινει 3-4εκ 1
lifeowner771 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ενας απο τους δυο που θα ερθουν(με την λογικη πως θα παμε για δυο φορ)Θα ειναι ονομα.Ο αλλος θα ειναι ανερχομενος(Βλεπε αμπουμπακαρ).Εχω προαισθημα πως θα παρουμε τον Campbell για καποιο λογο..
Danbo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ενας απο τους δυο που θα ερθουν(με την λογικη πως θα παμε για δυο φορ)Θα ειναι ονομα.Ο αλλος θα ειναι ανερχομενος(Βλεπε αμπουμπακαρ).Εχω προαισθημα πως θα παρουμε τον Campbell για καποιο λογο.. Καμπελ για επιθετικο?
lifeowner771 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ναι γιατι οχι;Και σε ενα φιλικο που ειχε παιξει με την Αρσεναλ,φορ ειχε παιξει αν δεν κανω λαθος
CROM271 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ωραια,αντε για υπνο τωρα και αδειασε μας την γωνια.. Δεν νυσταζω ακομα. Κοιτα οι αληθειες πονανε. Αν δεν μπορεις να τις αντεξεις κανε με αποκλεισμο. Να με παρακαλας να φυγω δεν ειναι και το καλυτερο. ΣΤΑΝΤΑΡ οπως εσυ ενα πραγμα.. Εσυ χρειαζεσαι αλλη μια επαναληψη. 4 προκρισεις σε 15 χρονια ο τζανετακος! Κατα τα αλλα καποια σχολια απο τις πρωτες μερες του Τσακα http://prasinanea.gr/football/Dioikitika/article1375937.ece Επισης και στο insomnia να ανατρεξεις (σε ενα τεχνολογικο φορουμ) θα δεις τι λεει η πλειονοτητα, Φαντασου τι γινοταν στο οπαδικο φορουμ...
Danbo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δεν νυσταζω ακομα. Κοιτα οι αληθειες πονανε. Αν δεν μπορεις να τις αντεξεις κανε με αποκλεισμο. Εσυ χρειαζεσαι αλλη μια επαναληψη. 4 προκρισεις σε 15 χρονια ο τζανετακος! Κατα τα αλλα καποια σχολια απο τις πρωτες μερες του Τσακα http://prasinanea.gr/football/Dioikitika/article1375937.ece Επισης και στο insomnia να ανατρεξεις (σε ενα τεχνολογικο φορουμ) θα δεις τι λεει η πλειονοτητα, Φαντασου τι γινοταν στο οπαδικο φορουμ... Ρε φιλε,αληθειες ειναι,το ειπαμε.Ημουν Τζανετακος,τωρα πλεον δεν ειμαι..Καταλαβε και εσυ αυτο.Καλο σου βραδυ.. Ναι γιατι οχι;Και σε ενα φιλικο που ειχε παιξει με την Αρσεναλ,φορ ειχε παιξει αν δεν κανω λαθος Οχι φιλε μου,αλλο να παιξει σε 1-2-3 παιχνιδια σεντερ φορ,ειτε απο αναγκη ειτε απο τακτικης πλευρας,και αλλο να τον παρεις για το Βασικο σου φορ..
lifeowner771 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Tι να σου πω..εγω προαισθημα εχω...Το πιο πιθανο ειναι ο παικτης που θα παρουμε,δεν θα εχει ακουστει το ονομα του.Οπως και του Αφελλαι
Danbo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Tι να σου πω..εγω προαισθημα εχω...Το πιο πιθανο ειναι ο παικτης που θα παρουμε,δεν θα εχει ακουστει το ονομα του.Οπως και του Αφελλαι Μα καθε χρονο το ιδιο γινεται..Γιατι μηπως ειχε ακουστει ο Βαις? ο Καμπελ? ο Σαβιολα? Και τοσοι ακομα.. Ελπιζω σε αυτα τα λεφτα που διαθετει να βρεθει σωστο φορ και οχι κανενας 32χρονος..
lifeowner771 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δεν νομιζω να δωθουν λεφτα πολλα για παικτες σε τετοια ηλικια,εκτος αμα ειναι ελευθεροι.Ο Σαβιολα,δεν θα ειχε ερθει ποτε αμα δεν ηταν ελευθερος.
Danbo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δεν νομιζω να δωθουν λεφτα πολλα για παικτες σε τετοια ηλικια,εκτος αμα ειναι ελευθεροι.Ο Σαβιολα,δεν θα ειχε ερθει ποτε αμα δεν ηταν ελευθερος. Μα συμφωνω.Απλα ελπιζω να βρουν καποιο καλο φορ σε αυτα τα χρηματα και σε καλη ηλικια..
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Και εγω συμφωνώ.... Όπως και με τον Αφελάι ο επιθετικός που θα πάρουμε θα είναι όνομα που δεν έχει γραφτεί.... Για μένα δεν θα ήθελα να πάρουμε ένα <όνομα> 32άρη επιθετικό τελειωμένο ποδοσφαιρικά που θα έρθι μόνο για να κολήσει τα τελευταία του ένσημα.... θα ήθελα κάποιον νεαρό επιθετικό που θα βλέπει τον Ολυμπιακό το <σκαλοπάτι> για να πάρει μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις