Demon13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Τι ασχολειστε ? Εχουν μεινει ακομα καποιοι συγγενεις του Αλ Αφουζ που προσπαθουν να πουν 1000 φορες τα ιδια ψεματα μηπως τα πιστεψουν και οι ιδιοι Θα μου πεις οτι αυτοι πιστευαν και στον Τσακα εδω θα κολησουν το 90% και βάλε τον είχαν πάρει στην πλάκα. Ντου στο ΟΑΚΑ, αυγά σε ξενοδοχεία, καζούρα στα περισσότερα sites. Ξέρεις ποιοι τον πίστεψαν; Οι γάβροι! Σας θυμάμαι και τι λέγατε τότε. Το παραδέχεται και ο ίδιος... «Το ξέρω, αλλά έχω τρελαθεί κι εγώ. Ο Αλ Σαούντ μου την έσπασε μ αυτά που έκανε! Αλλά πρέπει κάθε Παναθηναϊκός να με πιστέψει. Δεν γίνεται να με πιστεύουν οι Ολυμπιακοί και όχι οι Παναθηναϊκοί» Πηγή: Είπε ψέματα για να κερδίσει χρόνο, υποστηρίζει ο Βλάσης Τσάκας | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/29263#ixzz3A0TUjwPx Μην ασχολείσαι με τους γάβρους λοιπόν, που πιστέψαν τον Τσάκα 1
stamatinho Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Τελικα αυτος που ειναι διπλα του ποιος ειναι? Αγια Βαρβαρα?
adi32 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Αν το ειπε ο Τσακας αυτο τοτε ειναι εγγυηση Ισχυει Καπου ακουσα οτι ξαναρχεται με νεο πριγκηπα Τον Αλ Αφουζ 1
Danbo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 το 90% και βάλε τον είχαν πάρει στην πλάκα. Ντου στο ΟΑΚΑ, αυγά σε ξενοδοχεία, καζούρα στα περισσότερα sites. Ξέρεις ποιοι τον πίστεψαν; Οι γάβροι! Σας θυμάμαι και τι λέγατε τότε. Το παραδέχεται και ο ίδιος... «Το ξέρω, αλλά έχω τρελαθεί κι εγώ. Ο Αλ Σαούντ μου την έσπασε μ αυτά που έκανε! Αλλά πρέπει κάθε Παναθηναϊκός να με πιστέψει. Δεν γίνεται να με πιστεύουν οι Ολυμπιακοί και όχι οι Παναθηναϊκοί» Πηγή: Είπε ψέματα για να κερδίσει χρόνο, υποστηρίζει ο Βλάσης Τσάκας | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/29263#ixzz3A0TUjwPx Μην ασχολείσαι με τους γάβρους λοιπόν, που πιστέψαν τον Τσάκα Το ντου στο ΟΑΚΑ μετα απο 2-3 μηνες που ελεγε ερχομαι? Λογικο ειναι,εγω λεω για το πρωτο καιρο...Βεβαια εκει κανατε ντου στον Καραγκουνη και τους αλλους λογω της μπαλαρας που παιζατε..
adi32 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ποτε μωρε κανανε ντου αυτοι στους παικτες τους ? Και κατι απο τα παλαιοτερα για να μαθαινουν και οι νεοι https://athens.indymedia.org/post/102660/ Καπου καπου τα ψεματα δεν καταπινονται και ερχονται τα παρατραγουδα
Danbo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Ποτε μωρε κανανε ντου αυτοι στους παικτες τους ? Και κατι απο τα παλαιοτερα για να μαθαινουν και οι νεοι https://athens.indymedia.org/post/102660/ Καπου καπου τα ψεματα δεν καταπινονται και ερχονται τα παρατραγουδα Καλα δεν τα εμαθες? Ολυμπιακοι ηταν αυτοι ρε,προβοκατσια.. 1
Chris_85 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Aυτος ο λαφαγιετ ειναι καλυτερος του Λο? Αν ειναι να συνεχισουν ετσι σλουκας/ματζαρης, ας παρει τον Αθηναιου,
CROM271 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Το ντου στο ΟΑΚΑ μετα απο 2-3 μηνες που ελεγε ερχομαι? Λογικο ειναι,εγω λεω για το πρωτο καιρο... Απο την πρωτη μερα η πλειοψηφια των οπαδων και σχεδον σε απολυτο βαθμο οι οργανωμενοι δεν εφαγαν τον παπα. Τα εξωφυλλα της πρασινης, του derby, του Γκοντζου κλπ ουδεμια σχεση ειχαν με αυτο που σκεφτοταν ο παναθηναικος οπαδος. Η κατασταση σε χονδρικα πλαισια ειναι αυτην που σου περιεγραψα σε προηγουμενο post. Αν δεν βαριεσαι κανε τον κοπο και κανε εγγραφη να το διαπιστωσεις μονος σου.
Danbo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Απο την πρωτη μερα η πλειοψηφια των οπαδων και σχεδον σε απολυτο βαθμο οι οργανωμενοι δεν εφαγαν τον παπα. Τα εξωφυλλα της πρασινης, του derby, του Γκοντζου κλπ ουδεμια σχεση ειχαν με αυτο που σκεφτοταν ο παναθηναικος οπαδος. Η κατασταση σε χονδρικα πλαισια ειναι αυτην που σου περιεγραψα σε προηγουμενο post. Αν δεν βαριεσαι κανε τον κοπο και κανε εγγραφη να το διαπιστωσεις μονος σου. Επειδη το λεει το site το συγκεκριμενο σημαινει οτι ειναι η πλειοψηφια? Και εγω σου λεω αλλα 10 site που οι περισσοτεροι λενε το αντιθετο..
CROM271 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) Το site αυτο ειναι το μεγαλυτερο forum οπαδων του παναθηναικου που γραφουν ατομα που ασχολουνται ολη μερα με τον Παναθηναικο, μελη συνδεσμων κλπ. Με λιγα λογια ο οργανωμενος κοσμος του παναθηναικου και αυτος που ασχολουταν λιγο με τα δρωμενα ποτε δεν εφαγε τον παπα. Ο φιλαθλος του παναθηναικου που διαβαζε γκοτζιλα ή αυτος που πηρε μια εφημεριδα μια μερα και διαβασε για αραβες χωρις να γνωριζει και πολλα τι γινοταν εκεινη την περιοδο στον Παναθηναικο πολυ πιθανον να εφαγε τον παπα. Ο οπαδος του παναθηναικου, αυτος που ειναι κοντα στην ομαδα κλπ δεν εφαγε κανενα παπα εξαρχης. Ο ''φιλολογικα'' φιλαθλος που βλεπει κανενα ματσακι που και που διαβαζει καμια εφημεριδα, δεν ασχολειται με α δρωμενα και ειναι και λιγο περιορισμενης ευθυνης κλπ μπορει να παρασυρθηκε. Για πες 10 site-forum με γνωμες οπαδων φυσικα και οχι κραυγαλεους τιτλους στυλ πρασινης και derby να δουμε... ΥΓ. Βασικα οι μονοι ''Παναθηναικοι'' που ειδα να υποστηριζουν τους Τσακηδες κλπ ηταν οι φιλα προσκειμενοι στον Τζιγγερ, και αυτοι που πιστευαν τα τσιρακια του βαρδινογιαννη οπως γκοτζιλα κλπ. Οι υπολοιποι ειχαν δει απο την αρχη τι πηγαιναν να κανουν.. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2014 από CROM271
Danbo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 prasina nea,leofoos,gazzeta και αλλα τετοια site.. http://www.gazzetta.gr/stili/afierwmata/article/640958/apo-clasico-ston-peiraia-pics-vids Α ρε Κοκκαλη
CROM271 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Κραυγαλεους τιτλους σε site μου λες παλι. Τι ελεγε ο παναθηναικος οπαδος βρηκες τιποτα?
Danbo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Κραυγαλεους τιτλους σε site μου λες παλι. Τι ελεγε ο παναθηναικος οπαδος βρηκες τιποτα? Ε μπες να δεις ρε φιλε,σιγα μην κατσω να σου κανω copy-paste τα λεγομενα τους.Σε γενικη ομολογια περιμεναν την διοικηση του Παναθηναικου να ανοιξει τα χαρτια της,να τον αφησουν να κανει τον ελεγχο που ηθελε κτλ.Και μαλιστα εκραζαν την διοικηση σου τοτε που δεν το εκανε.. Ρε παιδια,διαβαζει κανεις το live chat του Gazzetta για το ρεπορταζ του Ολυμπιακου? Δεν εχει βγει ονομα για τον φορ,αλλα ακουγεται οτι θα ειναι Βραζιλιανος.. Το μυαλο μου παει σε Πατο και Λουις Φαμπιανο..Λετε?
sakisosf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Εννοειται θα κυνηγαω τον Παοκ και αυτος εμενα οπως ειναι φυσιολογικο σε ενα πρωταθλημα που η πρωτη θεση και τα χρηματα του chl κλεβονται καθε χρονο απο την ''μεγαλη'' ομαδα των 4 προκρισεων σε 15 χρονια... Πόσες φορές το 'χεις πει αυτό,ξέρεις;;;Δεν βαρέθηκες ακόμα;; Ε μπες να δεις ρε φιλε,σιγα μην κατσω να σου κανω copy-paste τα λεγομενα τους.Σε γενικη ομολογια περιμεναν την διοικηση του Παναθηναικου να ανοιξει τα χαρτια της,να τον αφησουν να κανει τον ελεγχο που ηθελε κτλ.Και μαλιστα εκραζαν την διοικηση σου τοτε που δεν το εκανε.. Ρε παιδια,διαβαζει κανεις το live chat του Gazzetta για το ρεπορταζ του Ολυμπιακου? Δεν εχει βγει ονομα για τον φορ,αλλα ακουγεται οτι θα ειναι Βραζιλιανος.. Το μυαλο μου παει σε Πατο και Λουις Φαμπιανο..Λετε? Μακάρι να 'ναι ο Πάτο...
Cossutius. Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Χεχε...για τον Αραβα? Εδω δεν ειχαμε διαβασει το κορυφαίο..."Γαβροι φοβαστε τον Αραβα γιαυτο κατηγορείται τον Τσακα".... Χαχαχα Οι περισσότεροι εδω μεσα ενα ειχαν πει. Αν φυγει ο Τζιγκερ θα ειναι η καταστροφή σας. Δε πεσαμε πολυ εξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις