Danbo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ε τα ειπα αυτα. Πιο κατω απο τον πατο δεν παει. Λογικο ειναι σε μια πορεια 15 χρονων να παει πανω απο τον πατο σε καποιες συγκυριες. Αυτο βεβαια δεν αναιρει την συνολικη εικονα του τζανετακου της ευρωπης. Οκ,αυτο χρονο με τον χρονο αλλαζει..Ακομα και αν παω τελικο θα εχουμε εσενα να μας λες για μια 15 που ημασταν στον πατο.. Σου ειπα,απο εδω και περα δεν ημουν η π@@να της Ευρωπης,πλεον εχει παρει αλλος την θεση αυτη... Οποιος δεν εχει καταλαβει οτι ο χοντρος παιρνει ολη την αφροκρεμα που βγαινει απο Ελλαδα και παντα 2-3 ποιοτικες μεταγραφες απο εξωτερικο τοτε κοιμαται ορθιος. Παιχτες στυλ Αμπεντ που παλευουμε να τον παρουμε δανεικο ο χοντρος θα τον ειχε κλεισει ηδη με 3 χρονια συμβολαιο. Δυστυχως εχει ανοιξει πολυ η ψαλιδα. Προσωπικα πιο πολυ πιστευω να χτυπησει το πρωταθλημα η αεκ στη πρωτη της χρονια στην α μετα απο τη πτωση της παρα ο Παναθηναικος με αυτη τη δοιηκηση. Ναι χειροκροτημα μετα τον αποκλεισμο,ναι δε κυνηγανε πλεον τους παιχτες να τους πλακωσουν, ναι δεν υπαρχει ο καρκινος ο τζιγκερ αλλα no money no honey. Αυτη τη στιγμη να μονα χρηματα που μπαινουν στα ταμεια μας ειναι απο τις μεταγραφες απο παιχτακια της ακαδημιας. Καπινο,Μαυριας αυριο μεθαυριο κανας Ρισβανης η κανα Μαρινακης. Δυστυχως δεν ειμαστε η ακαδημια της Μαντσεστερ του 92 που εγινε σε 3-4 χρονια η καλυτερη ομαδα της ευρωπης. Αυτα γινονται 1 φορα στα 100 χρονια. Ειδες γιατι προφανως και αλλα ατομα εχουμε την ιδια αποψη που σου αναφερα πριν? Οτι μαζι σου μπορει καποιος να συζητησει? Το θεμα του Παναθηναικου για μενα δεν ειναι η διοικηση του,αλλα το χρημα που δεν υπαρχει.. Η Διοικηση του ΠΑΟ για μενα,τουλαχιστον για την χρονια που περασε ειναι κατι παραπανω απο πετυχημενη,οχι 100% αλλα 150%. Οπως ειπα,υπαρχουν πλεον καποια ατομα (στα οποια τον Αλαφουζο δεν τον βαζω διοτι εφοπλιστης ειναι με οτι συνεπαγεται αυτο) στην ΠΑΕ που εχουν ορεξη για ΔΟΥΛΕΙΑ και οχι για να κλεψουν.Και αυτο φανηκε με την περυσινη χρονια.Τωρα το αν θα υπηρχαν 50εκ και στην περιπτωση αυτη θα εκλεβαν,δεν το ξερουμε. Ολα σημερα τα κινει το χρημα..Ναι μεν μπορεις να πετυχεις αρκετα και χωρις χρημα,οπως εκανε περυσι ο ΠΑΟ,αλλα αυτο δεν φτανει για να γινει διαχρονικο και να προχωρησεις στην ιδια βαση δυστηχως.. Για τον λογο αυτο πιστευω φετος οτι ο Παναθηναικος,δεν θα ειναι καλυτερος απο περυσι και οτι χρονια με την χρονια,μονο το ονομα Παναθηναικος θα φερει και γκρινια απο απαιτησεις που θα εχει ο κοσμος του. Και οσο αφορα για τα εσοδα του που γραφεις,αυτος ηταν ο λογος που σου ειπα και πριν οτι ισως τωρα θα υπαρχει μεγαλυτερη πιεση στον αγωνα με την Μιντιλαντ,λογω οτι ειναι η μονη και τελευταια ευκαιρια για καποια εξτρα εσοδα. Υ.Γ Καλα,αυτος ο Τρακης που ειναι και Παναθηναικαρας που χαθηκε? Εκτος απο την απαγορευση που εφαγε απο τα γηπεδα,μηπως του εγινε απαγορευση για ανοιγμα του τραπεζικου του λογαριασμου?
stamatinho Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ε τα ειπα αυτα. Πιο κατω απο τον πατο δεν παει. Λογικο ειναι σε μια πορεια 15 χρονων να παει πανω απο τον πατο σε καποιες περιπτωσεις. Αυτο βεβαια δεν αναιρει την συνολικη εικονα του τζανετακου της ευρωπης. Kαλο ειναι να παραδεχθουμε οτι εχουμε φαει καναπε τα τελευταια χρονια. Να δουμε το γαυρο στους 16 του τσου λου.στους 8 του γιουροπα αντε ξανα στους 16 του τσου λου. Εγω τουλαχιστον αυτο εχω νιωσει και εχω δει τα τελευταια χρονια. Σιγουρα καποτε εχαναν απο το αεροπλανο πριν καν κατεβουν απο κατι χωρια αλλα καλο ειναι να κοιταξουμε και λιγο τη καμπουρα μας. Τωρα το πως εγιναν ολα αυτα και το γιατι μονο οι κοιλιες του Μαρινακη του Κοκκαλη του Πατερα και η χωριστρα του Τζιγκερ τα γνωριζουν. Εγω το μονο που θελω ειναι να δω ξανα την ομαδα μου πρωτη δε με ενδιαφερει πλεον αν εχασε ο γαυρος απο τη Μολντε το 1999. 5
Danbo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Kαλο ειναι να παραδεχθουμε οτι εχουμε φαει καναπε τα τελευταια χρονια. Να δουμε το γαυρο στους 16 του τσου λου.στους 8 του γιουροπα αντε ξανα στους 16 του τσου λου. Εγω τουλαχιστον αυτο εχω νιωσει και εχω δει τα τελευταια χρονια. Σιγουρα καποτε εχαναν απο το αεροπλανο πριν καν κατεβουν απο κατι χωρια αλλα καλο ειναι να κοιταξουμε και λιγο τη καμπουρα μας. Τωρα το πως εγιναν ολα αυτα και το γιατι μονο οι κοιλιες του Μαρινακη του Κοκκαλη του Πατερα και η χωριστρα του Τζιγκερ τα γνωριζουν. Εγω το μονο που θελω ειναι να δω ξανα την ομαδα μου πρωτη δε με ενδιαφερει πλεον αν εχασε ο γαυρος απο τη Μολντε το 1999. Ρε φιλε,ψαχνεις τωρα τον CROM,τον CROM να συζητησεις μαζι του? Σοβαρα τωρα? Εδω ειπαμε ολοκληρη ΡΕΑΛ,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και ειχε 10 χρονια να περασει απο τους 16..Και τον καιει που καποτε ετρωγα 5 απο την Μολντε.Αυτος που ελεγε επιτυχια για την Ρεαλ,με τον Μουρινιο στον παγκο,με τοσα και τοσα αστερια στο ροστερ της επειδη πηγε στα ημιτελικα του CL,και θεωρει αποτυχια για μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομαδα τα τελευταια 5-6 χρονια,να χτυπαει σταθερα προκριση στους 16 του CL,ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ,να μαζευει 9 και 10 βαθμους και να μενει εξω 2 φορες (αν δεν κανω λαθος) στην ισοβαθμια και αλλες 2 να το εχει πετυχει,και την μια να εχει παει στους 16 του EL παλι χανοντας στο γκολ.
CROM271 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ε χρονο με τον χρονο εννοειται αλλαζει η πορεια των ομαδων. Η συνολικη εικονα δεν αλλαζει τοσο ευκολα. Σαν να μου λες πως ο ανυπαρκτος ΑΠΟΕΛ συγκαταλεγεται στα μεγαθηρια της ευρωπης επειδη ετυχε και περασε στους 8. Ανυπαρκτος ηταν και πριν την αναλαμπη, ανυπαρκτος και μετα. Ή σαν να μου λες πως ο Ολυμπιακος στο μπασκετ ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο τον Παναθηναικο γιατι κατεκτησε τα δυο πιο προσφατα. Σε μια πορεια χρονων θα κανεις και 1-2 αναλαμπες οσο ανυπαρκτος και να εισαι. Ποσο μαλλον σε 15 χρονια... Συνολικα ο ολυμπιακος ειναι ο Τζανετακος της ευρωπης και απο τις πιο αποτυχημενες ομαδες του chl. Τι πως εγιναν ολα αυτα βρε stamatinho? Οταν παιζεις σε ενα πρωταθλημα που ο Ολυμπιακος ειναι παντα πρωτος με το ετσι θελω και μονιμα ωφελουμενος απο τα χρηματα του chl επομενως, ειναι μαθηματικο σιγουρο πως αυτο θα γινει. Ολα αλυσιδα ειναι...
Danbo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ε χρονο με τον χρονο εννοειται αλλαζει η πορεια των ομαδων. Η συνολικη εικονα δεν αλλαζει τοσο ευκολα. Σαν να μου λες πως ο ανυπαρκτος ΑΠΟΕΛ συγκαταλεγεται στα μεγαθηρια της ευρωπης επειδη ετυχε και περασε στους 8. Ανυπαρκτος ηταν και πριν την αναλαμπη, ανυπαρκτος και μετα. Ή σαν να μου λες πως ο Ολυμπιακος στο μπασκετ ειναι μεγαλυτερη ομαδα απο τον Παναθηναικο γιατι κατεκτησε τα δυο πιο προσφατα. Σε μια πορεια χρονων θα κανεις και 1-2 αναλαμπες οσο ανυπαρκτος και να εισαι. Ποσο μαλλον σε 15 χρονια... Συνολικα ο ολυμπιακος ειναι ο Τζανετακος της ευρωπης και απο τις πιο αποτυχημενες ομαδες του chl. Τι πως εγιναν ολα αυτα βρε stamatinho? Οταν παιζεις σε ενα πρωταθλημα που ο Ολυμπιακος ειναι παντα πρωτος με το ετσι θελω και μονιμα ωφελουμενος απο τα χρηματα του chl επομενως, ειναι μαθηματικο σιγουρο πως αυτο θα γινει. Ολα αλυσιδα ειναι... Ο ΑΠΟΕΛ,απο τοτε που πηγε στους 8 μεχρι σημερα,τι αλλο εκανε? Ξαναπηγε στους ομιλους? Ποσους βαθμους μαζεψε στον ομιλο του απο τοτε? Εγω σου λεω οτι ο Ολυμπιακος καθε χρονο παει καλυτερα στην Ευρωπη,κανει βηματα προς τα εμπρος και μεγαλωνει.. Αλλο να γινει μια αναλαμπη,και αλλο να εχει σταθερη πορεια καπου συγκεκριμενα.. Αν η Ατλεντικο ας πουμε τα επομενα 5-6 χρονια δεν κανει τιποτα,σαφως θα πουμε οτι δεν προχωραει θετικα,αν ομως συνεχισει να περναει στους 16,στους 8 και να εχει συνεχομενη παρουσια εκει θα πουμε οτι μεγαλωνει και αλλο.. Ο Ολυμπιακος,επειδη προκειται και για Ελληνικη ομαδα,δεν εχουμε απαιτηση για να πουμε οτι προχωραμε καλα,να πηγαινουμε καθε χρονο στους 8 του CL. Για να πουμε οτι παμε καλα,θα ηθελα καθε χρονο να χτυπαμε προκριση στους 16 και γιατι οχι να σταθεροποιηθουμε εκει τα επομενα χρονια.Αυτο εν μερη,το εχουμε κανει ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ για 5 χρονια,μαζευοντας 9-10 βαθμους με 2 προκρισεις στους 16 και μια στους 16 του EL. Και αυτο οταν καποτε τρωγαμε 5αρες και τερματιζαμε τελευταιοι στον ομιλο και το τελευταιο παιχνιδι ηταν διαδικαστικου χαρακτηρα.. Οταν απο αυτο,τα τελευταια 5-6 χρονια μαζευω 9-10 βαθμους ΣΤΑΘΕΡΑ,και με καλη μπαλα και με προκρισεις στους 16 ή στους 32 και 16 του EL,τοτε ναι,λεμε οτι μεγαλωνουμε σαν συλλογος πλεον στην Ευρωπη.Φυσικα κανεις δεν ειπε οτι ειμαστε μεσα στα μεγαθηρια της Ευρωπης και δεν προκειται καμια Ελληνικη ομαδα να γινει ποτε τετοια.Εσυ τον ειπες αυτον τον χαρ/σμο,δεν αναφερθηκε πουθενα Υ.Γ Και επισης καταλαβε επιτελους,δεν ειπαμε ουτε οτι γιναμε μεγαλυτερη ομαδα απο τον Παναθηναικο λογω των 2 Ευρωλιγκων,ουτε επειδη περασαμε στους 16 του CL γιναμε ενα απο τα μεγαθηρια της Ευρωπης..Αυτο που λεμε ειναι οτι και στο μπασκετ (Ευρωπαικα) και στο ποδοσφαιρο ειδικοτερα,μεγαλωνουμε σαν συλλογος Ευρωπαικα και οτι τα "χαναμε απο το αεροπλανο" που ειπε ο Σταματης πριν,εχουν τελειωσει πλεον
CROM271 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Αυτο μου ελειπε να ακουσω και για μεγαθηρια... Επισης 9 και 10 βαθμους μαζευες καποιες χρονιες και την περιοδο που λες πως ησουν η που...α της ευρωπης. Το παραδειγμα με τον ΑΠΟΕΛ στο εφερα για να δεις το λαθος που κανεις οσον αφορα τους χρονικους περιορισμους. Οσον αφορα περυσι π.χ. δεν ησουν Τζανετακος. Ο χρονικος περιορισμος ομως δημιουργει λαθη του στυλ μεγαθηριο ο ΑΠΟΕΛ. Η πορεια χρονων δειχνει την αξια της ομαδας και η πορεια χρονων σε συγκαταλεγει στους Τζανετακους. Εδω ειπαμε ολοκληρη ΡΕΑΛ,ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και ειχε 10 χρονια να περασει απο τους 16.. Αυτος που ελεγε επιτυχια για την Ρεαλ,με τον Μουρινιο στον παγκο,με τοσα και τοσα αστερια στο ροστερ της επειδη πηγε στα ημιτελικα του CL, Αν και ειμαστε off-topic... 10 χρονια ειχε να περασει απο τους 16. Με τον Μου πηγε στους 4. Καμια επιτυχια ε? Εφυγα με κουρασες παλι...
Danbo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Αυτο μου ελειπε να ακουσω και για μεγαθηρια... Επισης 9 και 10 βαθμους μαζευες καποιες χρονιες και την περιοδο που λες πως ησουν η που...α της ευρωπης. Καταλαβαινεις την διαφορα το να μαζευεις 9-10 βαθμους μια στο τοσο απο το να τους μαζευεις και να εχεις και προκρισεις ΣΤΑΘΕΡΑ εδω και μια 6ετια?Αυτο δειχνει οτι μεγαλωνεις ρε φιλε,ΝΙΩΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Αν ο ΠΑΟΚ για παραδειγμα σταθεροποιηθει μονιμα απο περυσι και μετα στην δευτερη θεση του πρωταθληματος οταν παντα ηταν μεταξυ 4ης και 8ης θεσης δεν θα πουμε οτι μεγαλωνει σαν συλλογος? Το παραδειγμα με τον ΑΠΟΕΛ στο εφερα για να δεις το λαθος που κανεις οσον αφορα τους χρονικους περιορισμους. Οσον αφορα περυσι π.χ. δεν ησουν Τζανετακος. Ο χρονικος περιορισμος ομως δημιουργει λαθη του στυλ μεγαθηριο ο ΑΠΟΕΛ. Η πορεια χρονων δειχνει την αξια της ομαδας και η πορεια χρονων σε συγκαταλεγει στους Τζανετακους. Και σου λεω,πως αυτη την θετικη πορεια την ξεκινησα πριν 5 χρονια και συνεχιζω να την εχω με καθε χρονο καλυτερα αποτελεσματα και ΣΤΑΘΕΡΑ.Ολες οι ομαδες στο ξαναπα,δεν ξεκινησαν απο το 9 και εφτασαν στο 10 ετσι ξαφνικα. Αν και ειμαστε off-topic... 10 χρονια ειχε να περασει απο τους 16. Με τον Μου πηγε στους 4. Καμια επιτυχια ε? Εφυγα με κουρασες παλι... Ρε φιλε νιωσε τι λεμε επιτελους.Δεν ειπα οτι δεν ειναι επιτυχια.. Θελω να σου πω οτι ολοκληρη Ρεαλ Μαδριτης ειχε να περασει απο τους 16,δεκα ολοκληρα χρονια,και με τον Μου πηγε στα ημιτελικα και αυτο θεωρειται (και ειναι) επιτυχια.Ποσο μαλλον για τον Ολυμπιακο οταν τον γλενταγε ολη η Ευρωπη τελευταια χρονια εχει σταθεροποιηθει ΜΟΝΙΜΑ με καλες παρουσιες στο CL.Αυτο λεμε,οτι πλεον μεγαλωνει σαν ομαδα..Νιωσε επιτελους τι λεμε!! Οσο για το ΑΠΟΕΛ,αν δω οτι το ΑΠΟΕΛ,απο την προκριση του στους 8 του CL,τον βλεπω και ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ εχει μια σταθερη πορεια και βημα βημα παει προς το καλυτερο,ναι θα πω οτι μεγαλωνει σαν συλλογος στην Ευρωπη.Αν τον δω στα επομενα χρονια να μην μαζευει ουτε 5 βαθμους στο CL,τοτε θα πω οτι ηταν αναλαμπη μιας χρονιας..Οπως θα πω και για την Ατλεντικο,αν ξαφνικα απο εδω και περα τερματιζει παλι 3η-4η και δεν περναει καν στους 16 του CL,θα πω οτι η περυσινη χρονια ηταν μια αναλαμπη και τελος..
Jenkins Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Το 1+2 το έβαλε ο Μαρινάκης στο συμβόλαιο του Αφελάι, για να θυμίζει στους βάζελους πώς αποκλείστηκαν από το βέλγικο καφενείο;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Ο Παπανικολαου μαλλον παει Houston Rockets,1+1 χρονια με απολαβες 9,4 εκ. δολλαρια.Καλη επιτυχια στην παιχτουρα. Mετα απο μια πολυ μετρια χρονια, παει ΝΒΑ. Κανουν θαυματα οι μανατζερ. Ο Παπ θα χρειαστει να δουλεψει πολυ σκληροτερα απ'οσο εχει συνηθισει, εαν θελει να βρει ρολο εκει περα.
Demon13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δεν έχει σωματοδομή για NBA αυτός. Είναι αργός για εκεί, προσωπική άποψη. Mάλλον έχει πιάσει αρκετή ζέστη στο Houston αυτές τις μέρες Οσο για τον Αφελάι, ε τον ξέρουμε είναι παιχταράς. Ας είχαμε και εμείς την 25άρα του CL θαύματα θα κάναμε...
Danbo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δεν έχει σωματοδομή για NBA αυτός. Είναι αργός για εκεί, προσωπική άποψη. Mάλλον έχει πιάσει αρκετή ζέστη στο Houston αυτές τις μέρες <br><br>Οσο για τον Αφελάι, ε τον ξέρουμε είναι παιχταράς. Ας είχαμε και εμείς την 25άρα του CL θαύματα θα κάναμε... Πω τι λες ρε φιλε... Εκτός απο τα κρυα που χτυπησαν την Φουλαμ, εκτος απο τις ζεστες που χτυπησαν αυτους της Μπενφικα και πηραν τον Φεισα, εκτος απο την ζεστη που χτυπησε και την Γιουβέντους για τον Μανωλα τωρα οι ζεστες χτυπησαν και στο NBA? Πως ρε φιλε τι λες τωρα... Κωλογατακια ΚΑΙ του NBA που δεν ξέρετε τι σας γίνεται.. Τον Demon ακουστε ρε γατακια, τι να κ@@σουν οι σκαουτερ και το τεχνικό τιμ της Γιουβέντους της Μπενφικα, και του NBA.. Demon και ξερο ψωμί... Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App Δεν έχει σωματοδομή για NBA αυτός. Είναι αργός για εκεί, προσωπική άποψη. Mάλλον έχει πιάσει αρκετή ζέστη στο Houston αυτές τις μέρες <br><br>Οσο για τον Αφελάι, ε τον ξέρουμε είναι παιχταράς. Ας είχαμε και εμείς την 25άρα του CL θαύματα θα κάναμε... Οταν τα ειχατε τα 25 φερνατε Μελλιση και μετα κλαψα για τον Αντωνιου.. Οταν πηρατε και 120εκ, κάνατε αγώνα το ποιος θα κλεψει τα περισσότερα, και επειδη δν τα βρήκαν στις συμφωνίες της κλεψιας σηκωθηκαν και εφυγαν οι Αμπραμοβιτσ.. Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Demon13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Πάλι θες να με κάνεις να ανεβάσω τα αγγλικά δημοσιεύματα για τον Καραμήτρο; Εκει δικαιώθηκα. Ο Μανωλάς κάτι μπορεί να κάνει στην Ιταλία αλλα έχει ταβάνι, γιατί είναι άμπαλος. Στο Ισπανικό ή στο Αγγλικό θα τον παίρναν με τις κλοτσιές. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι η Juve και τι στοχεύει. Για την Μπενφίκα που διαφωνείς; Ούτε ναρκωτικά να παίρναν, διώξαν Ρομπέρτο και πήραν Φέισα. ΥΓ... ναι δώσαμε άλλο +1,2 και αντι για Μελμπερκ πήραμε Μελίσση. Εγώ δεν τα λέω πριν λίγες σελίδες, για γέλια ήμασταν, μου απαντάς με αυτά που λέω; Και όχι μόνο αυτή η μεταγραφή, δυστυχώς.
Danbo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Πάλι θες να με κάνεις να ανεβάσω τα αγγλικά δημοσιεύματα για τον Καραμήτρο; Εκει δικαιώθηκα. Ο Μανωλάς κάτι μπορεί να κάνει στην Ιταλία αλλα έχει ταβάνι, γιατί είναι άμπαλος. Στο Ισπανικό ή στο Αγγλικό θα τον παίρναν με τις κλοτσιές. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι η Juve και τι στοχεύει. Για την Μπενφίκα που διαφωνείς; Ούτε ναρκωτικά να παίρναν, διώξαν Ρομπέρτο και πήραν Φέισα. ΥΓ... ναι δώσαμε άλλο +1,2 και αντι για Μελμπερκ πήραμε Μελίσση. Εγώ δεν τα λέω πριν λίγες σελίδες, για γέλια ήμασταν, μου απαντάς με αυτά που λέω; Και όχι μόνο αυτή η μεταγραφή, δυστυχώς. Ο Μητρογλου δεν ειχε επανελθει 100% απο τον τραυματισμο του,οπως δεν εχει κανει ο Αβρααμ ας πουμε.. Λογω των εμφανισεων του Μητρογλου ομως που ηταν σε δαιμονιωδη φορμα εσκασαν τα λεφτα.Δεν τους βγηκε η μεταγραφη,τι να κανουμε,υπαρχουν και αυτα.Οχι οτι δεν ειναι καλος παικτης ο Μητρογλου ομως.. Οσο για τον Μανωλα,αμπαλο τον ανεβαζετε,αμπαλο τον κατεβαζετε..Μαλλον ειναι γατακια εκει στις ομαδες που τον θελουν και σκανε και 11εκ ευρω,για την αμπαλοσυνη του..Παικτης του Ολυμπιακου να ειναι φιλε,και τον μεσι να ειχαμε,αμπαλο θα τον λεγατε..Ειναι ενας καλος αμυντικος που εχει παρα μα παρα πολλα περηθωρια βελριωσης,και στην Ιταλια θα βελτιωθει κατα παρα μα παρα πολυ οπως ειχε κανει και ο Παπασταθοπουλος.. Οποτε μην σου φανει περιεργο (και βγαλεις καινουρια γατακια με ηλιαση φυσικα) αν σε 2-3 χρονια παρει μεταγραφη σε ακομα μεγαλυτερη ομαδα απο την Γιουβεντους.. Στην Μπενφικα ξερεις που διαφωνω? Οτι δεν εχουν μαντικες ικανοτητες να ξερουν οτι θα βγαλει ματια ο Ρομπερτο σε 2 χρονια μετα.Συγγνωμη που δεν εχουν εξοπλισμο εκει στην Πορτογαλλια για το μελλον ε.. Και σου λεω,γιατι καθεσαι στο insomnia ρε φιλε και δεν πας σε καμια Ευρωπαικη ομαδα να τους γιατρεψεις απο την ηλιαση που εχουν παθει..
tomato9 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 καποιος ειπε για 8, ποτε η μαφια πηγε στους 8 του el και δεν μαθευτηκε? η βελτιωση της ευρωπαικης πορειας εχει και το τιμημα της, ας ρωτησουν οι αγαθοι οπαδοι και τους γκαλετι και ολαιταν 2
Danbo Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 καποιος ειπε για 8, ποτε η μαφια πηγε στους 8 του el και δεν μαθευτηκε? η βελτιωση της ευρωπαικης πορειας εχει και το τιμημα της, ας ρωτησουν οι αγαθοι οπαδοι και τους γκαλετι και ολαιταν Αποκλειστηκαμε στο τσακ την μια φορα για τους 8 του EL και περυσι για τους 8 του CL.. Ναι φιλαρακι,οταν παει καλα ο Ολυμπιακος ειναι η ντοπα,οταν τα πηγαινε καλα ο Παναθηναικος ειναι επειδη ειχε/εχει την ομαδα FC Γαμαουϊ
Προτεινόμενες αναρτήσεις