Danbo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Συμφωνεί και ο Δαιμονισμένος με τη ζημιά! Τρολοlike ηταν.. 1
Cossutius. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Τρολοlike ηταν.. Eμεις το παίρνουμε ως σοβαρό όμως και θεωρούμε οτι έγινε και αυτός γάβρος
stamatinho Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Πες οτι δεν αντέχεις αυτή την ευτυχία του να είναι κανεις Ολυμπιακός. Eγω παντως που ημουν απο 0 εως 3 χρονων,δεν ενιωσα κατι τετοιο ποτε Μαλλον πετυχα τα πετρινα.. 1
tzizzz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 απο 0 εως 3 το μονο που θα ενιωθες θα ηταν η υγρασια στην πανα σου . ...
stamatinho Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 απο 0 εως 3 το μονο που θα ενιωθες θα ηταν η υγρασια στην πανα σου . ... Kατι ειχε παρει και τοτε το αυτι μου για μια 4αρα στο κυπελλο με φονια και Βλαχο αλλα δεν εδωσα σημασια...
tzizzz Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 α μπηκαμε στο χρονοντουλαπο ? και μενα ο παππους μου κατι ιστοριες μου ελεγε για κατι 6ρες το ΄35 προσοχη στην υγρασια ομως ...
Cossutius. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Kατι ειχε παρει και τοτε το αυτι μου για μια 4αρα στο κυπελλο με φονια και Βλαχο αλλα δεν εδωσα σημασια... Mην αγχωνεσαι. Εγώ τότε το μόνο που άκουγα ηταν για τη παράγκα του Καπετάνιου και τα πόσα κονομάει απ το παράνομο στοίχημα
stamatinho Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Mην αγχωνεσαι. Εγώ τότε το μόνο που άκουγα ηταν για τη παράγκα του Καπετάνιου και τα πόσα κονομάει απ το παράνομο στοίχημα Και τον αντικατεστησε μετα ο αγιος George Kοσκωτας?Σας ειχε και ετοιμο το Μητσο το Σαραβακο μαζι με Κλινσμαν
Danbo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Και τον αντικατεστησε μετα ο αγιος George Kοσκωτας?Σας ειχε και ετοιμο το Μητσο το Σαραβακο μαζι με Κλινσμαν Ε ναι,λογικο δεν ειναι ? Να παει στραφι η επιχειρηση?
CROM271 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Για να υπενθυμίζουν κάποιοι 4άρες αλλά και παράλληλα και να επιμένουν τόσο πολύ σε ζητήματα που δεν μπορουν να κατανοήσουν, μάλλον τους έχει πονέσει αρκετά αυτή η υπόθεση της υπερηφάνειας και τους έχει δημιουργήσει σοβαρό κόμπλεξ.. Ειδάλλως θα πέταγες την ατάκα σου, θα έλεγες "οκ παιδιά..δε καταλαβαίνω, ειστε λιγο μουρλοί αλλά καλή καρδιά" και θα τελειωνε το ζητημα. Πες καλυτερα οτι σε ενοχλεί. Πες οτι δεν αντέχεις αυτή την ευτυχία του να είναι κανεις Ολυμπιακός. Και παραδέξου οτι μπήκες για να τρολάρεις. Ζητηματα που δεν μπορουν να κατανοησουν...Πολυ δυσκολο να κατανοησεις πως αν τρως 4 διασυρεσαι και δεν εισαι περηφανος. Για σας μπορει να ειναι δυσκολο για την κοινη λογικη οχι. Οσο για αυτο ''Πες οτι δεν αντέχεις αυτή την ευτυχία του να είναι κανεις Ολυμπιακός.'' αν το εγραφες καπως ετσι ''Πες οτι δεν αντέχεις αυτή την αποχαυνωση του να είναι κανεις Ολυμπιακός.'' επεσες μεσα. Μετα την υπερηφανεια για τις τεσσαρες ερχεται και η υπερηφανεια που πρωταθληματα παιρνει οπως τα παιρνει μονο ο Ολυμπιακος (και το Αιγαλεω). Πρεπει να εχετε αλλο λεξικο οι γαβροι δεν εξηγειται... Ναι φιλε,ολα τα πρωταθληματα τα παιρνω για τους λογους που λες..Εχεις δικιο.Μην ξεχασεις να βγαλεις την καραμελα απο το στομα σου οταν πεσεις για υπνο μην λιωσει εντελως και μεινεις απο λογια... Μονοι σας τα λετε... Και για τους προεδρους περηφανοι ειστε. Ολοκληρους δημαρχους τους κανατε και αν μπορουσατε σιγουρα και πρωθυπουργους. Σας αποκαλει προβατα και αντι να γκρεμιστει το Καραισκακη ακουμε υμνους. Τουλαχιστον ειναι καλυτερο απο το να μου ριχνει η καθε Βεροια και ο καθε Πανιωνιος 3μπαλα και εγω να κανω φιεστα επειδη κερδισα τον Ολυμπιακο... Ok. Εσυ θα μου την λες για την Βεροια και εγω πως εισαι προβατο. Μεσα ειμαι. Αλλα νταξει εσεις μπορει να ξεχειλισατε και απο υπερηφανια μολις ακουσατε αυτον τον χαρακτηρισμο οποτε... Σου ξαναλεω,δεν εβγαλα κανενα δημαρχο Μαρινακη αλλα τον Μωραλη..Εγω στις συνομιλιες καποιον Μαρινακη που λεει οτι τον εβγαλα δημαρχο ακουω,οχι καποιον Μωραλη.Ειδες πουθενα εσυ καποιον δημαρχο να βγηκε και τον λενε Μαρινακη? Και που εισαι,μηπως προβατα αποκαλει καποιους απο εσας? Ειπα πως δεν εχω απαιτησεις αλλα εσυ βελαζεις ρε αδερφε... Ψηφισες και με τα ποδαρια ε? Το μονο που ζητησα ειναι να μου στειλει σε ηχητικο ντοκουμεντο το παρακατω αποσμασμα να το βαλω ringtone να το ακουω συνεχεια Καλυτερο ringtone απο το αντε γεια του Τσουκαλα δεν θα βρεις...Αυτο να βαλεις και ειπαμε...Μην ξεχασεις τις παστηλιες... Και το ειναι τρελος ο δημαρχος καλο ειναι... ΥΓ1 Ε η Παρι δεν χωραει καν στο βιβλιο που μπορω να γραψω για τον Βαγγελα. Πιανουν πολυ χωρο τα διδαγματα ηθους, τα παραρτηματα, οι διαιτησιες, τα στημενα, οι κασετες, τα δημαρχιλικια και τα προβατα. Που χωρος για Παρι... Που να δεις ποσο χωρο πιανουν τα τροπαια μου και οι 3αρο4αρες που σου εχω ριξει στο κεφαλι... Μεσα στη βρωμια που ειναι τα τροπαια δεν φαινονται δυστυχως... ΥΓ2 Ειμαι σιγουρος πως δεν το βλεπεις. Οχι πως θελει και πολυ μυαλο αλλα εδω δεν βλεπεις αλλα και αλλα... Δεν εχω τετοιες απαιτησεις... Οσο μυαλο θελει και "ματι" για να δεις οτι ο Μουρινιο ειναι το Ιερο τερας προπονητικης... Ε να πεταξουμε και ενα Μουρινιο στο ασχετο δεν γινοταν...
Cossutius. Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Και τον αντικατεστησε μετα ο αγιος George Kοσκωτας?Σας ειχε και ετοιμο το Μητσο το Σαραβακο μαζι με Κλινσμαν O Γιωργης όμως πλήρωσε...οι άλλοι ακόμα έξω ειναι. (και στον Μαραντόνα ειχε κάνει πρόταση ο αθεόφοβος)
Danbo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Ζητηματα που δεν μπορουν να κατανοησουν...Πολυ δυσκολο να κατανοησεις πως αν τρως 4 διασυρεσαι και δεν εισαι περηφανος. Για σας μπορει να ειναι δυσκολο για την κοινη λογικη οχι. Οσο για αυτο ''Πες οτι δεν αντέχεις αυτή την ευτυχία του να είναι κανεις Ολυμπιακός.'' αν το εγραφες καπως ετσι ''Πες οτι δεν αντέχεις αυτή την αποχαυνωση του να είναι κανεις Ολυμπιακός.'' επεσες μεσα. Μεινε εσυ οτι ολα ειναι μεσα στη βρωμια.Ενω τα δικα σου αστραφτουν ολα.. Και παραμενεις κολλημενος εκει για την 4αρα.. Ντε και καλα να μην νιωσουμε περηφανοι..Εκει κολλημα.. Ε ρε φαγουρα που την εχεις.. Οσο και να χτυπιεσαι,δεν προκειται να ακουσεις κατι διαφορετικο..Τρολαρε και χτυπησου οσο μα οσο θες.. Αλλα να στο πω και αλλιως? Για να ερθω και στην θεση του Βαζελου... Ας ειναι βρωμικα τα πρωταθληματα,μου φτανουν οι 3αρες και οι 4αρες που σε εχω κερασει σε πρωταθλημα και κυπελλο..
stamatinho Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Και καθαρα να ειναι ολα,τουλαχιστον βγαλτε τα του πειραια ρε παιδια. Ολα σε ενα σακι τα χετε πεταξει.Εσεις με προοδευτικη και εμεις με αεκ και τον τοτε απολλων.
Danbo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Και καθαρα να ειναι ολα,τουλαχιστον βγαλτε τα του πειραια ρε παιδια. Ολα σε ενα σακι τα χετε πεταξει.Εσεις με προοδευτικη και εμεις με αεκ και τον τοτε απολλων. Ε τι να κανουμε τωρα,να αλλαξουμε γεωγραφικα την ομαδα μας? Ρε τι ακουμεεεε!!!
CROM271 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Μεινε εσυ οτι ολα ειναι μεσα στη βρωμια.Ενω τα δικα σου αστραφτουν ολα.. Και παραμενεις κολλημενος εκει για την 4αρα.. Ντε και καλα να μην νιωσουμε περηφανοι..Εκει κολλημα.. Ε ρε φαγουρα που την εχεις.. Οσο και να χτυπιεσαι,δεν προκειται να ακουσεις κατι διαφορετικο..Τρολαρε και χτυπησου οσο μα οσο θες.. Αλλα να στο πω και αλλιως? Για να ερθω και στην θεση του Βαζελου... Ας ειναι βρωμικα τα πρωταθληματα,μου φτανουν οι 3αρες και οι 4αρες που σε εχω κερασει σε πρωταθλημα και κυπελλο.. Ειμαι αγιος μπροστα σε εσενα. Δεν με νοιαζει να ακουσω κατι διαφορετικο. Το διασκεδαζω οπως και με την αποδοχη του χαρακτηρισμου προβατο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις