Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ποιον αφανισμο μιλαμε οταν περυσι δεν ειχαμε ουτε ξενοδοχειο να πληρωσουμε και μας ειχαν ολοι για β 

και αντι αυτου βγηκαμε και Ευρωπη?

Μια μικρη ωθηση θελει αυτη τη στιγμη ο Παναθηναικος απο καποιον για να γινει ξανα ανταγωνιστικος σε ολα.

Εισαι πολυ λαθος που πιστευεις οτι μπορει να αφανιστει.

Απλώς τα μεγαλοποιούσαν. Ο Άρης, που δεν είχε όντως ξενοδοχείο να πληρώσει κατέβαινε στην Τρίπολη με πούλμαν. Και αφανίστηκε. Κανείς δεν σας είχε για β'εθνική, πιθανότατα κάποιοι να αμφισβητούσαν ότι θα μπείτε play-off αλλά ως εκεί. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το ότι ο παο υπερέβει εαυτόν πέρσυ και μακάρι να το κάνει και φέτος. Όσο για το αν είμαι λάθος, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.. Εκτός αν αναλάβει την αναγέννηση ο Σκόρδας, χαχαχα

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Mου αρεσει να μιλαω μονο για το αγωνιστικο,Αλλα σε τυπους που μπαινουν μια φορα το 5μηνο εδω να γραψουν τη π..α τους τι να πω.

Μια μικρη ωθηση θελει αυτη τη στιγμη ο Παναθηναικος απο καποιον για να γινει ξανα ανταγωνιστικος σε ολα.

Εισαι πολυ λαθος που πιστευεις οτι μπορει να αφανιστει.

Όσο για το 1ο γελάω ασταμάτητα, δεν το σχολιάζω.

πάνε δες πόσα χρωστάς και μετά έλα να μας πεις για την 'μικρή ώθηση' που χρειάζεστε.

Όσο για πέρυσι νιώστε ότι ακουμπήσατε το 150% τον δυνατοτήτων σας, δεν θα είναι έτσι κάθε χρόνο.

Δημοσ.

πάνε δες πόσα χρωστάς και μετά έλα να μας πεις για την 'μικρή ώθηση' που χρειάζεστε.

Όσο για πέρυσι νιώστε ότι ακουμπήσατε το 150% τον δυνατοτήτων σας, δεν θα είναι έτσι κάθε χρόνο.

Οχι το 150% το 300% δωσαμε για να νικησουμε τον Οφη τον Αστερα και τον Αρη.

Μαθε μπαλιτσα ρε φιλε και ασε μας.

Δημοσ.

Απλώς τα μεγαλοποιούσαν. Ο Άρης, που δεν είχε όντως ξενοδοχείο να πληρώσει κατέβαινε στην Τρίπολη με πούλμαν. Και αφανίστηκε. Κανείς δεν σας είχε για β'εθνική, πιθανότατα κάποιοι να αμφισβητούσαν ότι θα μπείτε play-off αλλά ως εκεί. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί το ότι ο παο υπερέβει εαυτόν πέρσυ και μακάρι να το κάνει και φέτος. Όσο για το αν είμαι λάθος, μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.. Εκτός αν αναλάβει την αναγέννηση ο Σκόρδας, χαχαχα

Δεν μεγαλοποιουσαν τιποτα φιλε,μην ξεχνας,οτι η περυσινη χρονια,ο ΠΑΟ σωθηκε για 7 βαθμους μονο.. Και αυτο λογω φανελας και λογω ονοματος..

Ενταξει,δεν νομιζω οτι αμφιβαλλει κανεις οτι περυσι ο Παναθηναικος εφτασε εστω λιγο πιο κατω απο το πικ του..Με βαση αυτους τους παικτες μιλαω παντα ετσι..

Δημοσ.

χχαχαχαχαχαχα δεν θα βάλατε μυαλό ποτέ.

Τέσπα, μακαρι να σας πάρει κανείς σοβαρός να ξαναγίνεται ομάδα, και να βλέπουμε δυνατό πρωτάθλημα.

Δημοσ.

Δεν μεγαλοποιουσαν τιποτα φιλε,μην ξεχνας,οτι η περυσινη χρονια,ο ΠΑΟ σωθηκε για 7 βαθμους μονο.. Και αυτο λογω φανελας και λογω ονοματος..

Ενταξει,δεν νομιζω οτι αμφιβαλλει κανεις οτι περυσι ο Παναθηναικος εφτασε εστω λιγο πιο κατω απο το πικ του..Με βαση αυτους τους παικτες μιλαω παντα ετσι..

Ηταν ξεκουραστοι και παιζανε καθε σκ στο 80 με 100%,αναμενομενο για μια ομαδα που δεν ειναι Ευρωπη.Ειχε τυχει να παρουμε παιχνιδια που η ομαδα δε βλεποταν.

Φυσικα και φετος θα ειναι πιο δυσκολα Πεμπτη?-Κυριακη αγωνα αλλα οχι οτι θα μας παρει και η κατρακυλα.

Προσωπικα δε το πιστευω και αν το εχουμε σκεφτει εμεις μια το τεχνικο τιμ θα το ξερει 101.

Αν αποφασιζα εγω παντως θα τους ελεγα χτυπηστε οτι μπορειτε στο πρωταθλημα και Ευρωπη χαλαρα.

Τι να το κανω να παμε στους 16 του γιοροπα π.χ και στο πρωταθλημα να βγω 7ος.

Δημοσ.

Ηταν ξεκουραστοι και παιζανε καθε σκ στο 80 με 100%,αναμενομενο για μια ομαδα που δεν ειναι Ευρωπη.Ειχε τυχει να παρουμε παιχνιδια που η ομαδα δε βλεποταν.

Φυσικα και φετος θα ειναι πιο δυσκολα Πεμπτη?-Κυριακη αγωνα αλλα οχι οτι θα μας παρει και η κατρακυλα.

Προσωπικα δε το πιστευω και αν το εχουμε σκεφτει εμεις μια το τεχνικο τιμ θα το ξερει 101.

Αν αποφασιζα εγω παντως θα τους ελεγα χτυπηστε οτι μπορειτε στο πρωταθλημα και Ευρωπη χαλαρα.

Τι να το κανω να παμε στους 16 του γιοροπα π.χ και στο πρωταθλημα να βγω 7ος.

Ακριβως,και δεν ειναι μονο απο θεμα κουρασης,ειναι και απο θεμα ψυχολογικης πιεσης που δεν υπηρχε.. Και ετσι ηξεραν οι ποδοσφαιριστες,οτι και αν γινει σε οποιοδηποτε παιχνιδι δεν θα τα ακουσουν.Και ηταν πολυ χαλαροι,χωρις αγχος και χωρις τιποτα..Οπως ειπες και εσυ προχθες,ενας απο τους βασικους λογους που αποκλιστηκες απο την Στανταρ,ηταν και η ψυχολογικη πιεση που ειχαν οι παικτες,αγχος κτλ..

Και επισης,οπως το βλεπω εγω,σημασια ο ΠΑΟ πρεπει να δωσει στο πρωταθλημα πανω απο ολα και το κυπελλο και οχι στην Ευρωπη.Εκει μπορει να εχει μια αξιοπρεπη παρουσια αλλα ο στοχος της Ευρωπης (για μενα τουλαχιστον) πρεπει να ειναι καθαρα οικονομικος..

Απλα ειναι και περιεργη η φαση φετος,διοτι με την πολυ καλη εικονα που εδειξε η ομαδα περυσι,ισως φετος να μην ειναι τοσο χαλαρα τα πραγματα οπως περυσι,και ειδικα αν στην Ευρωπη ερθει καμια βαρια ηττα.. Φετος,για μενα τουλαχιστον,πανω απο ολα θα παιξει παρα πολυ μεγαλο ρολο η διαχειρηση του ψυχολογικου κομματιου απο τον κοσμο απο την διοικηση και γενικοτερα η πιεση που θα δεχτουν ή οχι οι ποδοσφαιριστες..

Ξεκινησε απο τον Αυγουστο το χαπακωμα φετος...

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/640122/tha-trehoyn-na-kryftoyn

• Like 1
Δημοσ.

Ξερει κανεις ποτε βγαινουν εισιτηρια για το ματς με την Μπιλμπαο ? Δεν βρηκα κατι απο το λιγο ψαξιμο που εκανα

Δημοσ.

Δωσε κανα φραγκο στη παε και αστα αυτα.

Ηταν που θα εμπαινε στην ΠΑΕ,μετα δεν θα εμπαινε αλλα θα εδινε χρημα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρωτάθλημα να παίρνει η θρυλάρα (και το Αιγάλεω), να εκνευρίζονται τυποι σαν και σένα να κάνουμε κέφι και ας βγει και πρωθυπουργος ο Βαγγέλας. Κλαίν.

Περήφανοι για την ομάδα μας ειμαστε. Οχι για τους προέδρους.

Σε ξαναχαιρετάει ο Βαγγέλας. Σου στέλνει την αγάπη του.

Μετα την υπερηφανεια για τις τεσσαρες ερχεται και η υπερηφανεια που πρωταθληματα παιρνει οπως τα παιρνει μονο ο Ολυμπιακος (και το Αιγαλεω). Πρεπει να εχετε αλλο λεξικο οι γαβροι δεν εξηγειται...

Και για τους προεδρους περηφανοι ειστε. Ολοκληρους δημαρχους τους κανατε και αν μπορουσατε σιγουρα και πρωθυπουργους. Σας αποκαλει προβατα και αντι να γκρεμιστει το Καραισκακη ακουμε υμνους.

Αλλα νταξει εσεις μπορει να ξεχειλισατε και απο υπερηφανια μολις ακουσατε αυτον τον χαρακτηρισμο οποτε...

Μπραβο σου..Οποτε θα στον στειλει με μεταφορικη τον καναπε? Ειδες,δεν θελει καν να σε σηκωσει απο τον περυσινο καναπε σου.. Αλλαγη στο τσακ μπαμ..Μην ξεσυνηθισεις κιολας..

Υ.Γ Μονο για Παρι εχεις να πεις οσο αφορα τον Βαγγελα..Κατα τα αλλα,τουμπεκι και ξερο ψωμι.. Και ειπαμε ετσι,πιτσα μπυρα και... παστηλιες για τον πονο... Περαστικουλια απο τον Βαγγελα και ολο τον φιλαθλο κοσμο του Ολυμπιακου..

Υ.Γ2 Και που εισαι,δεν βλεπω κανεναν δημαρχο Μαρινακη,Μωραλη βλεπω...Και παλι περαστικα..

Το μονο που ζητησα ειναι να μου στειλει σε ηχητικο ντοκουμεντο το παρακατω αποσμασμα να το βαλω ringtone να το ακουω συνεχεια

Β.Μ: Αυτοί αγοράζουν με κλειστά μάτια... Πρόβατα...

Γ.Γ: ... Πρόβατα ε;...

Β.Μ: Ναι...

Γ.Γ: (Γελάει)

Β.Μ: Να δεις που θα μας βγάλουν και δημάρχους...

Β.Μ: (Γελάει)

Γ.Γ: (Γελάει)

ΥΓ1 Ε η Παρι δεν χωραει καν στο βιβλιο που μπορω να γραψω για τον Βαγγελα. Πιανουν πολυ χωρο τα διδαγματα ηθους, τα παραρτηματα, οι διαιτησιες, τα στημενα, οι κασετες, τα δημαρχιλικια και τα προβατα. Που χωρος για Παρι...

ΥΓ2 Ειμαι σιγουρος πως δεν το βλεπεις. Οχι πως θελει και πολυ μυαλο αλλα εδω δεν βλεπεις αλλα και αλλα... Δεν εχω τετοιες απαιτησεις...

Επεξ/σία από CROM271
Δημοσ.

Μετα την υπερηφανεια για τις τεσσαρες ερχεται και η υπερηφανεια που πρωταθληματα παιρνει οπως τα παιρνει μονο ο Ολυμπιακος (και το Αιγαλεω). Πρεπει να εχετε αλλο λεξικο οι γαβροι δεν εξηγειται...

Και για τους προεδρους περηφανοι ειστε. Ολοκληρους δημαρχους τους κανατε και αν μπορουσατε σιγουρα και πρωθυπουργους. Σας αποκαλει προβατα και αντι να γκρεμιστει το Καραισκακη ακουμε υμνους.

Αλλα νταξει εσεις μπορει να ξεχειλισατε και απο υπερηφανια μολις ακουσατε αυτον τον χαρακτηρισμο οποτε...

Για να υπενθυμίζουν κάποιοι 4άρες αλλά και παράλληλα και να επιμένουν τόσο πολύ σε ζητήματα που δεν μπορουν να κατανοήσουν, μάλλον τους έχει πονέσει αρκετά αυτή η υπόθεση της υπερηφάνειας και τους έχει δημιουργήσει σοβαρό κόμπλεξ..

Ειδάλλως θα πέταγες την ατάκα σου, θα έλεγες  "οκ παιδιά..δε καταλαβαίνω, ειστε λιγο μουρλοί αλλά καλή καρδιά" και θα τελειωνε το ζητημα.

Πες καλυτερα οτι σε ενοχλεί. Πες οτι δεν αντέχεις αυτή την ευτυχία του να είναι κανεις Ολυμπιακός.

Και παραδέξου οτι μπήκες για να τρολάρεις.

ante-geia-o.gif

• Like 1
Δημοσ.

Μετα την υπερηφανεια για τις τεσσαρες ερχεται και η υπερηφανεια που πρωταθληματα παιρνει οπως τα παιρνει μονο ο Ολυμπιακος (και το Αιγαλεω). Πρεπει να εχετε αλλο λεξικο οι γαβροι δεν εξηγειται... Ναι φιλε,ολα τα πρωταθληματα τα παιρνω για τους λογους που λες..Εχεις δικιο.Μην ξεχασεις να βγαλεις την καραμελα απο το στομα σου οταν πεσεις για υπνο μην λιωσει εντελως και μεινεις απο λογια...

Και για τους προεδρους περηφανοι ειστε. Ολοκληρους δημαρχους τους κανατε και αν μπορουσατε σιγουρα και πρωθυπουργους. Σας αποκαλει προβατα και αντι να γκρεμιστει το Καραισκακη ακουμε υμνουςΤουλαχιστον ειναι καλυτερο απο το να μου ριχνει η καθε Βεροια και ο καθε Πανιωνιος 3μπαλα και εγω να κανω φιεστα επειδη κερδισα τον Ολυμπιακο...

Αλλα νταξει εσεις μπορει να ξεχειλισατε και απο υπερηφανια μολις ακουσατε αυτον τον χαρακτηρισμο οποτε...  Σου ξαναλεω,δεν εβγαλα κανενα δημαρχο Μαρινακη αλλα τον Μωραλη..Εγω στις συνομιλιες καποιον Μαρινακη που λεει οτι τον εβγαλα δημαρχο ακουω,οχι καποιον Μωραλη.Ειδες πουθενα εσυ καποιον δημαρχο να βγηκε και τον λενε Μαρινακη? Και που εισαι,μηπως προβατα αποκαλει καποιους απο εσας?

Το μονο που ζητησα ειναι να μου στειλει σε ηχητικο ντοκουμεντο το παρακατω αποσμασμα να το βαλω ringtone να το ακουω συνεχεια Καλυτερο ringtone απο το αντε γεια του Τσουκαλα δεν θα βρεις...Αυτο να βαλεις και ειπαμε...Μην ξεχασεις τις παστηλιες...

ΥΓ1 Ε η Παρι δεν χωραει καν στο βιβλιο που μπορω να γραψω για τον Βαγγελα. Πιανουν πολυ χωρο τα διδαγματα ηθους, τα παραρτηματα, οι διαιτησιες, τα στημενα, οι κασετες, τα δημαρχιλικια και τα προβατα. Που χωρος για Παρι... Που να δεις ποσο χωρο πιανουν τα τροπαια μου και οι 3αρο4αρες που σου εχω ριξει στο κεφαλι...

ΥΓ2 Ειμαι σιγουρος πως δεν το βλεπεις. Οχι πως θελει και πολυ μυαλο αλλα εδω δεν βλεπεις αλλα και αλλα... Δεν εχω τετοιες απαιτησεις... Οσο μυαλο θελει και "ματι" για να δεις οτι ο Μουρινιο ειναι το Ιερο τερας προπονητικης...

Και που εισαι,κερδισε ο Αστερας σημερα,εσυ θα φερεις κανεναν βαθμο? Γουστο θα εχει να βλεπεις απο τον καναπε οχι μονο Ολυμπιακο αλλα και τον Αστερα...Εκει να δεις γελιο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...