stamatinho Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ας ειχαν μπει 2 γκολακια οπως αξιζαμε στο πρωτο ημιχρονο και θα σου πω εγω αν ηρθαν χαλαροι.. Δουλεμενες φασεις λεμε τωρα,3 γκολ ΚΑΡΜΠΟΝ απο ατομικο λαθος του παικτη μας..Μαλιστα.. Για αυτο λεγονται δουλεμενες,για να κανουν τον αμυντικο να κανει το λαθος πιο ευκολα. Τωρα οτι εκατσε στον ιδιο παιχτη 3 φορες δεν εχει να κανει. Μια αλλη μπορει να σας τα εβαζε με 3 καρμπον φασεις απο αντεπιθεση και να εκαναν γιο γιο τον Μανωλα π.χ Τι παει να πει οτι ειναι κωλοφαρδοι?Η οτι ο Μανωλας ειναι απειρος? Επισης οτι σαν υποτιμησαν και ηρθαν για περιπατο εκανε κρα απο το 5λεπτο. Φυσικα και μπορουσατε να τους τιμωρησετε με 2 και 3 γκολ απ το πρωτο ημιχρονο.Δε το κανατε ομως και οταν ειδαν οτι περναει η ωρα ξεκινησαν το τρεξιμο κ αυτοι.
CROM271 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ε οταν τρως 5 κατι τρεχει με την εικονα της ομαδας σου... Δεν τρωγονται ετσι τα 5... Δεν με κοφτει καθολου ισα ισα το διασκεδαζω... Αν εσεις νοιωθετε περηφανοι απο τεσσαρες εγω να σας ευχηθω εις ανωτερα. Να φατε 6 να ξεχειλισετε απο περηφανεια... Τι κριμα μονο που φαγατε μονο 3 απο τον Παναθηναικο περυσι και δεν ειχατε ακομα μια ευκαιρια να φυγετε με ψηλα το κεφαλι... Χαχχαχα
Danbo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Για αυτο λεγονται δουλεμενες,για να κανουν τον αμυντικο να κανει το λαθος πιο ευκολα. Τωρα οτι εκατσε στον ιδιο παιχτη 3 φορες δεν εχει να κανει. Μια αλλη μπορει να σας τα εβαζε με 3 καρμπον φασεις απο αντεπιθεση και να εκαναν γιο γιο τον Μανωλα π.χ Τι παει να πει οτι ειναι κωλοφαρδοι?Η οτι ο Μανωλας ειναι απειρος? Επισης οτι σαν υποτιμησαν και ηρθαν για περιπατο εκανε κρα απο το 5λεπτο. Φυσικα και μπορουσατε να τους τιμωρησετε με 2 και 3 γκολ απ το πρωτο ημιχρονο.Δε το κανατε ομως και οταν ειδαν οτι περναει η ωρα ξεκινησαν το τρεξιμο κ αυτοι. Φιλε,δουλεμενη φαση ειναι μια κομπινα,κατι τετοιο.. Δεν ειναι απλα 3 κορνερ τα οποια πηγαν ΣΤΟ ΙΔΙΟ σημειο και τα 3 και μπηκαν και τα 3 με τον ιδιο τροπο.. Οσο για το ετρεξαν,ηταν λογικο.Ειδικα απο την στιγμη που εγω τα εδωσα ολα στο πρωτο ημιχρονο (δεν εβαλα και αλλα 1-2 γκολ εκει οπου τα εδωσα ολα και τελειωσε το θεμα) και δεν ειχα δυναμεις ουτε να κλ@σω στο δευτερο.Και επισης,και 3-1 να ηταν στο πρωτο ημιχρονο,μπορει να τελειωσε 3-5 ξερω γω..Ακομα και τοτε θα ενιωθα περηφανος..Και ξαναλεω,οπως και να κατεβηκε η Παρι,υποτιμοντας με ή οχι,μου αρεσε η εικονα της ομαδας μου ειδικα για 50-60 λεπτα.. Ε οταν τρως 5 κατι τρεχει με την εικονα της ομαδας σου... Δεν τρωγονται ετσι τα 5... Δεν με κοφτει καθολου ισα ισα το διασκεδαζω... Αν εσεις νοιωθετε περηφανοι απο τεσσαρες εγω να σας ευχηθω εις ανωτερα. Να φατε 6 να ξεχειλισετε απο περηφανεια... Τι κριμα μονο που φαγατε μονο 3 απο τον Παναθηναικο περυσι και δεν ειχατε ακομα μια ευκαιρια να φυγετε με ψηλα το κεφαλι... Χαχχαχα Αν φαω 5 και τα 4 ειναι απο κορνερ ή πεναλτι ξερω γω,ή απο απευθειας φαουλ τοτε ναι,μπορει η συνολικη εικονα της ομαδας μου να ειναι καλη παρα το αποτελεσμα.. Οσο για τον Παναθηναικο,δεν ειχα καθολου καλη εικονα στο παιχνιδι σε καμια στιγμη του..Οπως τα ιδια ελεγα και περυσι που ο Ζεκα σημαδευε τα δοκαρια με κενο το τερμα.Και τοτε ελεγα οτι ημασταν για 3 γκολ στο ημιχρονο.Κανεις δεν μιλησε για περηφανια σε καποιο απο αυτα τα ματσ.. Μην ανησυχεις,εχουμε φαει και αλλες 4αρες και κανεις δεν μιλησε για περηφανια..Ακομα και με νικες δεν νιωσαμε υπερηφανοι..Μιλαω για το συγκεκριμενο παιχνιδι και ενιωσα περηφανος για την ΕΙΚΟΝΑ της ομαδας μου επειδη περιμενα κατι καλο να βγει,οπως και βγηκε.Εβλεπα θετικα στοιχεια σε αυτη.Για την ομαδα το ξαναλεω..
CROM271 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Αν φαω 5 και τα 4 ειναι απο κορνερ ή πεναλτι ξερω γω,ή απο απευθειας φαουλ τοτε ναι,μπορει η συνολικη εικονα της ομαδας μου να ειναι καλη παρα το αποτελεσμα.. Α επομενως και στα 5 περηφανος θα ησουν. Στα 6? Ολα απο κορνερ...
Danbo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Α επομενως και στα 5 περηφανος θα ησουν. Στα 6? Ολα απο κορνερ... και στα 20 αν ηταν ολα απο κορνερ και απο πεναλτι παλι περηφανος θα ημουν.Αντε για υπνο τωρα για να προλαβεις το πρωι την "ουρα" για τους καναπεδες που μοιραζει ο Βαγγελας..Ξεκιναει απο αυριο την διαθεση τους..
Danbo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Χαχαχα ok εισαι ωραιος... Απλα να ξερεις απο εδω και περα,οταν θα μας βαλουν γκολ απο κορνερ ή πεναλτι στο ΤΛ,δεν θα τα μετραμε εμεις οι Ολυμπιακοι..Για να το εχεις υποψιν σου αν χασουμε κανενα παιχνιδι με 2-5 και τα 4 ειναι απο κορνερ ή πεναλτι τοτε θα εχουμε κερδισει...Αντε,για υπνο τωρα ειπαμε..Χαιρετισματα στον Βαγγελα αυριο,πες οτι εισαι και ο δημιουργος του θεματος Μουρινιο στο insomnia..Θα σου δωσει εξτρα δωρο εκπτωτικα κουπονια για βαρελισιες μπυρες..
CROM271 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ε τα ειπαμε αυτα. Αν τα γκολ ειναι απο κορνερ και πεναλτυ ειμαστε περηφανοι ακομα και αν φαμε ντουζινα. Επισης αν παιξουμε πανω απο τεταρτο καλη μπαλα φευγουμε με ψηλα το κεφαλι, ας βαρεθουμε να μαζευουμε την μπαλα απο τα διχτυα απο εκει και περα... Πλακα πλακα πρεπει να κανουμε μια αναδρομη στο παρελθον. Μπορει να βρουμε και αλλες τετοιες στιγμες περηφανειας με τα κριτηρια που εβαλες.... Ρε ειμαστε σιγουροι πως με την Γιουβεντους δεν επαιξε καλα ο Ολυμπιακος κανενα δεκαλεπτο? Ρε κοιτα που η ευρωπαικη ντροπη μπορει να μετατραπει σε μερα δοξας και περηφανειας τοσο ευκολα!!! Χοχοχο
Danbo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Ε τα ειπαμε αυτα. Αν τα γκολ ειναι απο κορνερ και πεναλτυ ειμαστε περηφανοι ακομα και αν φαμε ντουζινα. Επισης αν παιξουμε πανω απο τεταρτο καλη μπαλα φευγουμε με ψηλα το κεφαλι, ας βαρεθουμε να μαζευουμε την μπαλα απο τα διχτυα απο εκει και περα... Πλακα πλακα πρεπει να κανουμε μια αναδρομη στο παρελθον. Μπορει να βρουμε και αλλες τετοιες στιγμες περηφανειας με τα κριτηρια που εβαλες.... Ρε ειμαστε σιγουροι πως με την Γιουβεντους δεν επαιξε καλα ο Ολυμπιακος κανενα δεκαλεπτο? Ρε κοιτα που η ευρωπαικη ντροπη μπορει να μετατραπει σε μερα δοξας και περηφανειας τοσο ευκολα!!! Χοχοχο Ακριβως,στο μυαλο μου εισαι.Αντε για υπνο τωρα και μην ξεχασεις τα χαιρετισματα στον Βαγγελακη...
Jenkins Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Το να έχεις αποκλειστεί από αυτή τη Σταντάρ Λιέγης και να κοροϊδεύεις τον Ολυμπιακό για τα 4 που έφαγε από ένα μεγαθήριο της Ευρώπης, αξία ανεκτίμητη.
CROM271 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Εεε δεν κοροιδευω την ομαδα του Ολυμπιακου αν δεν το εχεις καταλαβει. Τους Ολυμπιακους οπαδους κοροιδευω...
CROM271 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Οχι δεν κανει το ιδιο υπερηφανε διασυρμενε....
Danbo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 <p>Οχι δεν κανει το ιδιο υπερηφανε διασυρμενε....</p> Εδωσες χαιρετίσματα στον Βαγγελα? Πηρες διθέσιο ή τριθεσιο καναπεδακι? Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις