Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο πρωτο σκελος συμφωνω στο δευτερο δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου .Πως ειναι δυνατον να εισαι υπερηφανος απο εμφανιση οταν εχεις φαει 4 ή 5 ? Εκτος αν στην εμφανιση που λες δεν συμπεριλαμβανεται η αμυνα ..

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Aν μια εμφάνιση, στην οποία σε ένα ημιχρονο πατάς την αντιπαλη ομάδα (η οποία τυγχάνει και φαβορί για τον τελικό του Τσ.Λ.)  που τυχαία σου βάζει ένα γκολ και στο δευτερο μπαίνουν 3 γκολ από την απειρία και τα λάθη ενός μόνο παίχτη, έχεις παίξει επιθετικά, χωρίς κανένα φόβο, μόνο ελπίδες μπορει να μου δωσει.

Και εν τέλη αποδειχθηκε οτι ειχαμε δικιο να αισθανθούμε περήφανοι διότι φάνηκε η δουλειά του Μίτσελ με τις εμφανίσεις μετά. Μη ξεχνάμε οτι πέρσι στο πρωτο 6μηνο παίξαμε εκπληκτική μπάλα σε πολλές περιπτώσεις.

• Like 2
Δημοσ.

Απλά να τονίσω ότι δεν γίναμε ξαφνικά ομάδα εφάμιλλη της Παρί και επιπλέον να επαναλάβω ότι η ομάδα μια χαρά άμυνα είχε παίξει, απλά ο Σάμαρης εκείνη τη μέρα ήταν για αλλαγή και σουτ. Κόρνερ και γκολ η φάση.

• Like 1
Δημοσ.

Kαι γιουροπα θα παμε και θα εχουμε και παρα πολυ καλη παρουσια μαλιστα.

Εδω θα μαστε να τα λεμε.

Στο παναθηναικο το περσινο/φετινο το μονο που φοβαμαι ειναι η κακη ψυχολογια του τπτ αλλο.

Απο κανα 2 "μπαλαδοφατσες" εδω μεσα αν ανατρεξεις πιο πισω.

Σταματη,νομιζεις οτι εγινες Μπαρτσελονα του 2010 νομιζω ή οτι θα πας να παρεις και το EL επειδη εκανες πολυ καλο δευτερο γυρο περυσι...Χαλαρωσε λιγο..

Δημοσ.

Καλα δεν είναι κακο να θέτουν ψηλους στόχους, και σε δηλώσεις παιχτών θέλουν πρωτάθλημα φέτος, όσο δύσκολο ρεαλιστικα φαντάζει.

Το χθεσινο τους τσάκισε, αλλα ίσως τους βγει σε καλο το πάθημα στη συνέχεια της σεζον.

Δημοσ.

Καλα δεν είναι κακο να θέτουν ψηλους στόχους, και σε δηλώσεις παιχτών θέλουν πρωτάθλημα φέτος, όσο δύσκολο ρεαλιστικα φαντάζει.

Το χθεσινο τους τσάκισε, αλλα ίσως τους βγει σε καλο το πάθημα στη συνέχεια της σεζον.

Αλλο θετω στοχους,και αλλο λεμε "ΘΑ περασουμε σιγουρα και ΘΑ παμε και πολυ καλα".

Αυτα τα "θα" τους εφαγαν και με την Στανταρ και εσκασε η σφαλιαρα απο εκει που δεν το περιμεναν..

Και επισης λεμε,οτι η φετινη χρονια δεν θα ειναι με τιποτα καλυτερη απο την περυσινη.Ο βασικοτερος λογος για μενα ειναι επειδη περυσι ηταν μια "δοκιμαστικη" να το πω ετσι περιοδος-μεταβατικη περιοδος και δεν υπαρχει καθολου μα καθολου πιεση.

Δεν εγινε Μπαρτσελονα ο Παναθηναικος που καποιοι ονειρευονταν ομιλους CL κτλ κτλ και οτι μονο η ψυχολογια φταιει..Σιγα μην σηκωσουν και το EL αν η ψυχολογια τους ειναι στα υψη ολο τον χρονο...

Δημοσ.

Φυσικα δεν ειπα οτι εγινα μπατσελονα εσυ πηγες στο αλλο ακρο, ουτε ειπα οτι θα το σηκωσουμε.

Δε θα ειχα προβλημα να πω οτι κατι δε μου αρεσει στην ομαδα, εδω εκραζα οταν ειχαμε Λετο Σισε Ζιλμπερτο και Καραγκουνη πιο νεο.

Οταν δε παιζει μπαλα το λεω, εχω και τα ματια και τις γνωσεις να καταλαβω οτι ο φετινοπερσυνος παναθηναικος ξερει αρκετη εως πολυ μπαλα, το θεμα του ειναι καθαρα ψυχολογικο, αν λυθει κ αυτο θα τα λεμε εδω μεσα για το τι μπαλα θα παιζει.

Ναι δεν εχει τα μεγαλα ονοματα,τους ηγετες δε διαφωνω,αλλα παιζουν μπαλα, παιζουν καλο ποδοσφαιρο κατι που εχω να δω απο το 96 με Ροτσα και 99 με Κυραστα.

Αυτα ειναι που βλεπω εγω,τωρα τα πειραγματα και το οτι θα παρουμε γιουροπα κλπ εσεις τα λετε.

Επισης θελω στα μεταξυ μας να κατεβετε παλι με τη νοοτροπια περιπατου να δεις παλι πως τη πατατε.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αναστασίου έχει φτιάξει με τα υλικά που διαθέτει το καλύτερο δυνατό σύνολο.

Όσο καλός μάγειρας και αν είσαι όμως, αν σου δίνουν λουκάνικο και ψωμί και σου ζητάνε παπαρδέλες με ραγού λαχανικών και αρνάκι, σε Hot Dog θα καταλήξεις, φυσιολογικά.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αναστασίου έχει φτιάξει με τα υλικά που διαθέτει το καλύτερο δυνατό σύνολο...

+1

Δημοσ.

Φυσικα δεν ειπα οτι εγινα μπατσελονα εσυ πηγες στο αλλο ακρο, ουτε ειπα οτι θα το σηκωσουμε.

Δε θα ειχα προβλημα να πω οτι κατι δε μου αρεσει στην ομαδα, εδω εκραζα οταν ειχαμε Λετο Σισε Ζιλμπερτο και Καραγκουνη πιο νεο.

Οταν δε παιζει μπαλα το λεω, εχω και τα ματια και τις γνωσεις να καταλαβω οτι ο φετινοπερσυνος παναθηναικος ξερει αρκετη εως πολυ μπαλα, το θεμα του ειναι καθαρα ψυχολογικο, αν λυθει κ αυτο θα τα λεμε εδω μεσα για το τι μπαλα θα παιζει.

Ναι δεν εχει τα μεγαλα ονοματα,τους ηγετες δε διαφωνω,αλλα παιζουν μπαλα, παιζουν καλο ποδοσφαιρο κατι που εχω να δω απο το 96 με Ροτσα και 99 με Κυραστα.

Αυτα ειναι που βλεπω εγω,τωρα τα πειραγματα και το οτι θα παρουμε γιουροπα κλπ εσεις τα λετε.

Επισης θελω στα μεταξυ μας να κατεβετε παλι με τη νοοτροπια περιπατου να δεις παλι πως τη πατατε.

Οταν ξεκινας απο χαμηλα ειναι ευκολο να ανεβαζεις σιγα σιγα τον πηχη και να περνας απο πανω .Την περασμενη σεζον το εχω ξαναπει εκ του ασφαλους επαιζε ο παο .Τωρα αλλαζουν τα πραγματα γιατι εσεις θεσατε στοχο το πρωταθλημα ,οταν λεω εσεις εννοω καποιοι παιχτες σας ,και εγω απο εκει ξεκιναω να κρινω .Εφτιαξε ομαδα καλη ο Αναστασιου με νεαρους παιχτες ,εναν καλο επιθετικο μπροστα ,τρεξιματα εχει η ομαδα οποτε λοιπον εχει ερθει η ωρα να κριθει σε αλλο επιπεδο πλεον και οχι φυσικα απο τους -20,-30 βαθμους πισω απο την κορυφη να βγω δευτερος ..Μην το ριχνετε τωρα και εσεις στην παλαβη ,το ξερετε και το ξερουμε οτι το εχετε στην ακρη του μυαλου σας .Απλα να ξερεις οταν ανεβαζεις αποτομα τον πηχη περνας απο κατω αντι απο πανω ,αυτο παθατε και εσεις .Τα υπολοιπα εδω θα ειμαστε να τα δουμε ...

Δημοσ.

Τουλαχιστον βρεθηκε ενας (ο konstantinos77) που μπορει να διαχωρισει τις εννοιες.

Το να εισαι περηφανος για την ομαδα σου γενικα δεν σημαινει πως πρεπει να εισαι περηφανος και οταν τρως 4.

Αλλο ικανοποιημενος για την προσπαθεια κλπ, αλλο φευγω περηφανος και με ψηλα το κεφαλι μετα απο διασυρμο.

Αλλο η πορεια που κανατε και η προκριση (μετεπειτα), αλλο η περηφανεια μετα απο ενα παιχνιδι που εφυγες με τον σβερκο κοκκινο.

Αλλο το να μην φτασεις σε σημειο να βριζεις παιχτες και προπονητη, αλλο το να εισαι περηφανος οταν σε εχουν ξεκ...λιασει.

Εσεις βγηκατε μετα το παιχνιδι και λεγατε πως φυγατε περηφανοι και με ψηλα το κεφαλι. Για αυτο το παιχνιδι συγκεκριμενα αναφεροσασταν. Ουτε γενικα για την ομαδα, ουτε για την προκριση που ηρθε αργοτερα βεβαια που λετε τωρα προκειμενου να δικαιολογηθειτε.

Και ξαναλεω ειναι πρωταφανες φαινομενο στα ιστορια του ποδοσφαιρου μετα απο ντορτια να ειναι οπαδος περηφανος και να φευγει με ψηλα το κεφαλι. Και φυσικα αυτο δεν ειναι λογος για να παινευτεις. Ειναι λογος για να ανησυχησεις...

Δημοσ.

Οταν ξεκινας απο χαμηλα ειναι ευκολο να ανεβαζεις σιγα σιγα τον πηχη και να περνας απο πανω .Την περασμενη σεζον το εχω ξαναπει εκ του ασφαλους επαιζε ο παο .Τωρα αλλαζουν τα πραγματα γιατι εσεις θεσατε στοχο το πρωταθλημα ,οταν λεω εσεις εννοω καποιοι παιχτες σας ,και εγω απο εκει ξεκιναω να κρινω .Εφτιαξε ομαδα καλη ο Αναστασιου με νεαρους παιχτες ,εναν καλο επιθετικο μπροστα ,τρεξιματα εχει η ομαδα οποτε λοιπον εχει ερθει η ωρα να κριθει σε αλλο επιπεδο πλεον και οχι φυσικα απο τους -20,-30 βαθμους πισω απο την κορυφη να βγω δευτερος ..Μην το ριχνετε τωρα και εσεις στην παλαβη ,το ξερετε και το ξερουμε οτι το εχετε στην ακρη του μυαλου σας .Απλα να ξερεις οταν ανεβαζεις αποτομα τον πηχη περνας απο κατω αντι απο πανω ,αυτο παθατε και εσεις .Τα υπολοιπα εδω θα ειμαστε να τα δουμε ...

Εγω στεκομαι στο οτι ακομα εχουμε Αυγουστο και η ομαδα εχασε στης 5/8 χθες δηλαδη.Την ωρα που ακομα παιζονται φιλικα παιχνιδια.

Περυσι τρωγαμε τετοια εποχη για πλακα 4 και 5 γκολ απο κατι χωρια της Γαλλιας.

Δεν υπαρχει καποιος πηχης να ανεβασουν ολα γνωστα ειναι. 2η θεση για ευρωπη και μια αξιοπρεπης παρουσια στο γιουροπα.

Και για τα 2 ειναι ικανοι ολοι τους.Οταν βλεπω μια ομαδα να παιζει μπαλα δε τη φοβαμαι.

Εχω δει το Παναθηναικο να μη μπορει να αλλαξει μπαλα στο μισο μετρο και τον εχω δει να παιζει και σε επιπεδο top συλλογων,

αυτο που βλεπω αυτη τη στιγμη ειναι οτι αν αποκτησουν εμπιστοσυνη στα μαμημενα τα ποδια τους θα κανουν πολλες κηδειες και φετος.

Ο μονος λογος να τα χαλασουν δεν ειναι ουτε θεμα ικανοτητων ουτε θεμα προπονητη ουτε τιποτα εκτος απο το βαθος του ροστερ.

Δυστυχως ο μονος τομεας που εχει βαθος σε αυτη την ομαδα ειναι η επιθεση που εχεις τη πολυτελεια να εχεις στο παγκο 2 (για μενα) ανερχομενους παιχταραδες επιθετικους.

Απο κει και περα αν καποιος τραυματιστει η οτιδηποτε το χαος.Δεν ειχαμε Λαγο χθες εμπαζε ολο το κεντρο.Και μιλαμε για το Λαγο εναν παιχτη 22 χρονων που μεχρι περυσι δεν ηταν καν επαγγελματιας.

Δημοσ.

Eνταξει εγω σου λεω ασφαλη συμπερασματα ειδικα για καποιους νεαρους παιχτες πχ Καρελης,Λαγος θα βγαλεις φετος που θα εχουν μεσα στην εβδομαδα αγωνα στην Ευρωπη και οχι την προηγουμενη σεζον ,κρατα το αυτο που σου λεω .Ο τελευταιος παιχτης που με  μιση σεζον τον ειχαν βαφτισει παιχταρα και νεο Σαραβακο ηταν ο Νινης που σαν ποδοσφαιρικο ταλεντο ηταν 2 επιπεδα πιο πανω απο αυτους τους νεαρους που εχεις τωρα και ειδες που κατεληξε ...Ομαδα και παιχτες θα τους δεις σε μια ολοκληρωμενη σεζον που εχουν τεθει στοχοι υψηλοι απο την αρχη και οχι παω για 3-4ος και αν στο τελος νικησω κανενα ντερμπι βγω και δευτερος μοιραζω μεταλλια δεξια αριστερα ,νομιζω με καταλαβαινεις .

Δημοσ.

.. Ειναι λογος για να ανησυχησεις...

Ο κοσμος είδε ότι υπήρχε πλάνο για όσο άντεξαν οι δυνάμεις τους.

Παίχτες που οι περισσότεροι μετρούσαν μερικες βδομάδες μαζί παρουσίασαν κάτι με αρχη-μεση-τέλος.

Κανένας λόγος ανησυχίας, αντιθέτως φάνηκε ότι δυναμική & ποιότητα υπήρχε, οπότε είχε κάθε δικαίωμα να πιστεύει σε πρόκριση (οπερ και εγένετο).

Φυσικα είχε να αντιμετωπίσει και μια πιο ποιοτική ομάδα που ήταν εξ'αρχης το φαβορι.

Δημοσ.

Τουλαχιστον βρεθηκε ενας (ο konstantinos77) που μπορει να διαχωρισει τις εννοιες.

Το να εισαι περηφανος για την ομαδα σου γενικα δεν σημαινει πως πρεπει να εισαι περηφανος και οταν τρως 4.

Αλλο ικανοποιημενος για την προσπαθεια κλπ, αλλο φευγω περηφανος και με ψηλα το κεφαλι μετα απο διασυρμο.

Αλλο η πορεια που κανατε και η προκριση (μετεπειτα), αλλο η περηφανεια μετα απο ενα παιχνιδι που εφυγες με τον σβερκο κοκκινο.

Αλλο το να μην φτασεις σε σημειο να βριζεις παιχτες και προπονητη, αλλο το να εισαι περηφανος οταν σε εχουν ξεκ...λιασει.

Εσεις βγηκατε μετα το παιχνιδι και λεγατε πως φυγατε περηφανοι και με ψηλα το κεφαλι. Για αυτο το παιχνιδι συγκεκριμενα αναφεροσασταν. Ουτε γενικα για την ομαδα, ουτε για την προκριση που ηρθε αργοτερα βεβαια που λετε τωρα προκειμενου να δικαιολογηθειτε.

Και ξαναλεω ειναι πρωταφανες φαινομενο στα ιστορια του ποδοσφαιρου μετα απο ντορτια να ειναι οπαδος περηφανος και να φευγει με ψηλα το κεφαλι. Και φυσικα αυτο δεν ειναι λογος για να παινευτεις. Ειναι λογος για να ανησυχησεις...

Εσυ καταλαβε οτι ημασταν περιφανοι με τον τροπο που ηρθαν τα ντορτια και με τον τροπο που επαιξε η ομαδα..Κανενας δεν ειπε οτι ειναι περηφανος επειδη φαγαμε 4 γκολ ή για την ηττα.. Περηφανοι ημασταν επειδη παιξαμε οπως παιξαμε και με τον τροπο που ηρθε η συγκεκριμενη ηττα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...