Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ενσταση απορριφθηκε... Το χειροτερο κι ανεξηγητο, ηταν που οι διαιτητες δεν ειδαν το instant replay, εφοσον την ωρα του αγωνα ενημερωθηκαν για το προβλημα. Αν ηταν καμια Τουρκιση στη θεση μας..Αστεια οργανωση η ευρωλιγκα, εδω θα μου πεις δεν ειχαν κανει τιποτα τοτε που ο Μπατιστ ειχε πατησει τον αλλο στο κεφαλι, θα καναν τωρα..?

Ας μη καναμε τις μαλακες στο τελος να μη το χαναμε, βεβαια.

Παμε για τη νικη σημερα, χωρις Λο

• Like 2
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Από εκεί και πέρα, είπα εγώ ότι δεν χρειάζεται τύχη?

Δεν ξέρω αν το κάνεις γιατί απλά δεν ξέρεις ή για να τονίσεις την υποτιθέμενη κωλοφαρδία, παραμένεις λάθος.

Αυτά τα λίγα φίλε μου

Μάλιστα  :-)

Βασικά απαντουσα στη τρολιά αλλου αλλά μια που θίχτηκες, σημαίνει πως όντως δεν έριξες βλέφαρο στο λόγο που τα έγραψα αυτά.

Το ότι ο Παναθηναικός υπήρξε πολύ τυχερότερος σε σχέση με τον Ολυμπιακό είναι γνωστό και φυσικά αυτό τόνιζα στο συγκεκριμένο σημειο του ποστ μου και σε συγκεκριμένο χρήση (κακώς μπήκες στη μέση μια που είδες πως παίζει καφριλίκι ανάμεσα σε 2 χρήστες αλλά δε πειράζει).

Το οτι έπαιξε σε κάποιες φάσεις και μεγάλη μπάλα, επίσης ειναι γνωστό αλλά και ο Ολυμπιακός έπαιξε μεγάλη μπάλα με την ιστορία να τον στέλνει στο Ουέφα.

Η ουσία ειναι πως θεωρεις ομάδες σα τη Ντορμουντ μετριότητες επειδή έτυχε να έχουν περισσότερες ήττες και όχι άξιο τον Ολυμπιακό που κατάφερε να μαζέψει περισσότερους πόντους απ ότι ο ΠΑΟ αλλά δυστυχώς δε πέρασε διότι οι άλλοι είχαν ακόμα περισσότερες νίκες.

Όπως ο ίδιος παραδέχτηκες η τύχη είναι μέσα στο παιχνίδι.

Αν δε μπορείς να αντιληφθείς τα παραπάνω και επιμένεις στη δική σου ερμηνεία, ισχύουν ένα εκ των παρακάτω.

1. Είσαι επίμονος και δε θα μπορέσει κανείς να σου αλλάξει τη γνώμη.

2. Έχεις τη λογική της αμοιβάδας.

Θεωρώ ότι ισχύει το πρώτο.

Παρεμπιπτόντως ο Superpie μια χαρά επιχειρηματολογία είχε.

Δημοσ.

Αυτο κραταω εγω Μαργαριτα. Οταν στα τελευταια 30 δευτερολεπτα κανουμε 5 μαλακιες μαζεμενες τοτε συγγνωμη αλλα δε μας φταιει κανενα χρονομετρο. Παμε δυνατα στη Μακαμπι σημερα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει πλάκα που λες ότι τρόλαρες αλλά πάλι προσπαθείς να το υποστηρίξεις.

Αν θέλεις πάντως, μπορούμε ευχαρίστως να ψάξεις λίγο τα στοιχεία και να μου αποδείξεις το δίκιο που, τελικά, μάλλον πιστεύεις αληθινά πως έχεις.

Αλλά βέβαια, εσύ πιστεύεις κιόλας ότι ο παναθηναικός πέρασε τσ.λ με 7 βαθμούς...

Δημοσ.

Εδώ εσύ μου τη λες που είπα κωλόφαρδο τον ΠΑΟ τη στιγμή που δέχεσαι πως η τύχη παίζει ρόλο!!!

Τι κουβέντα να κάνουμε λοιπόν?

Δημοσ.

Οπότε ο τυχερός είναι κωλόφαρδος?

Ειλικρινά τώρα, να σε πάρω στα σοβαρά? Δεν τις καταλαβαίνεις τις διαφορές των δυο εννοιών?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ενσταση απορριφθηκε... Το χειροτερο κι ανεξηγητο, ηταν που οι διαιτητες δεν ειδαν το instant replay, εφοσον την ωρα του αγωνα ενημερωθηκαν για το προβλημα. Αν ηταν καμια Τουρκιση στη θεση μας..Αστεια οργανωση η ευρωλιγκα, εδω θα μου πεις δεν ειχαν κανει τιποτα τοτε που ο Μπατιστ ειχε πατησει τον αλλο στο κεφαλι, θα καναν τωρα..?

Παμε για τη νικη σημερα, χωρις Λο

Aστεια διοργανωση επειδη απεριψαν την ενσταση του Ενστασιακου ε? Ρε πως σας εχει μαθει να σκεφτεστε ο Σωκος και ο χοντρος...

Δεν σας ακουγα να τα λετε αυτα περυσι, μετα τον ημιτελικο φ4 ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ. Τοτε ηταν και γαμω τις διοργανωσεις, ειδικα μετα τον τελικο , αγγιζε το ΝΒΑ η Ευρωλιγκα σαν διοργανωση...

Επισης το σκεπτικο της αποφασης απορριψης, αν το διαβασες, ειναι οτι πιο λογικο ακουστηκε ολες αυτες τις μερες απο πολυ κοσμο (και που ορισμενοι ανεφεραν εδω μεσα κιολας) με κερασακι στην τουρτα αυτο:

Μια ένσταση θα ήταν άδικη διότι θα είχε έρθει μέσω έγγραφης καταγγελίας (και όχι εντός του αγωνιστικού χώρου) λόγω ενός προβλήματος που προκλήθηκε από τον εξοπλισμό του γηπέδου του Ολυμπιακού.

Κοιτατε να νικησετε μεσα στο Ισραηλ σημερα και τα χαρτια αφηστε τα για καμια ελληνικη διοργανωση.

edit: Το παραμυθι με τις τουρκικες κοφτε το ΑΝ θελετε (αν δεν θελετε np). Χορηγος ειναι οι τουρκικες αερογραμμες και οχι οι τουρκικες ομαδες. Αν ακομα κι ετσι δημιουργουνται στο κεφαλι σας θεωριες συνομωσιας για τις τουρκικες ομαδες, τοτε μπορειτε να καταλαβαιτε ποσο "ευνοημενες" ειναι απο τη διοργανωτρια αρχη απο το πως πανε στη διοργανωση  εδω και χρονια (η αν θες απο τοτε που οι turkish airlines γιναν χορηγος-απο τις τοσες, ακομα καμια δεν εχει πατησει f4..). Αν ουτε αυτο δε σε ικανοποιει τοτε πες μας ποιες διαιτησιες κλπ σου θυμιζουν οτι ευνοουνται οι τουρκικες κλπ.

Με την λογικη σας και ο Πλατινι βοηθαει την Μπαγερν με τα μπουνια λογω  Φορντ και τον Αγιαξ με τα τρις-μπουνια λογω Heineken. Ζντοιγνκ δηλαδη... Φυσικα βαζω 1000 στοιχηματα οτι αυτους τους απλοικους συνειρμους θα τους ειχαμε γλυτωσει, αν οι Turkish Airlines ηταν ολοιδια εταιρεια αλλα χωρις να εχουν το Turkish στο ονομα, να τις λεγανε πχ Αλιμπαμπα Airlines.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

Aστεια διοργανωση επειδη απεριψαν την ενσταση του Ενστασιακου ε? Ρε πως σας εχει μαθει να σκεφτεστε ο Σωκος και ο χοντρος...

Δεν σας ακουγα να τα λετε αυτα περυσι, μετα τον ημιτελικο φ4 ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ. Τοτε ηταν και γαμω τις διοργανωσεις, ειδικα μετα τον τελικο , αγγιζε το ΝΒΑ η Ευρωλιγκα σαν διοργανωση...

Κοιτατε να νικησετε μεσα στο Ισραηλ σημερα και τα χαρτια αφηστε τα για καμια ελληνικη διοργανωση.

Εχουμε ξανακανει ενσταση? Πραγματικα, δε θυμαμαι.

Δημοσ.

Οπότε ο τυχερός είναι κωλόφαρδος?

Ειλικρινά τώρα, να σε πάρω στα σοβαρά? Δεν τις καταλαβαίνεις τις διαφορές των δυο εννοιών?

Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό και τη κουβέντα μου με τον συγκεκριμένο χρήστη ο όρος τύχη μεταφράζεται σε κωλοφαρδία. Αν επιμένεις να συνεχίσεις να συζητάς το σημείο μιας κουβεντα που δεν απευθήνεται στον μέσο Παναθηναϊκό αλλά αποτελεί απάντηση σε τρολάρισμα, μπορείς να το κάνεις, αλλά μη περιμένεις να σε πάρω εγώ πλέον στα σοβαρά.

Παρεμπιπτόντως ο όρος κωλόφαρδος αποτελεί τον λαικό υπερθετικό βαθμό του όρου τυχερός- "κωλοφαρδία (η) {χωρ. π ληθ.}

(λαϊκ.) πολύ μεγάλη και απρόσμενη τύχη." Για τον ΠΑΟ οι όροι, τύχη, βουντού Ρότσα και κωλοφαρδία αποτελεί το ίδιο πράγμα και έχει μείνει στην οπαδική ιστορία ανεξάρτητα με τις δικές μου, πολύ καλύτερες απόψεις σε οτι αφορά την Ευρωπαϊκή πορεία του  ΠΑΟ.. Αν δε μπορείς να δεχτείς κάτι παγιωμένο, δικαίωμά σου.

Εχουμε ξανακανει ενσταση? Πραγματικα, δε θυμαμαι.

Τρολάρει άστον. Οπαδός του Φαπιακού!

Δημοσ.

Κάτσε γιατί έχω σκάσει στα γέλια και έχεις τη δυνατότητα να με αποτελειώσεις...

Παγιώμενη αντίληψη από ποιους? Τον τσουκαλά, τον καραπαπά και τον πίκουλα?

Δημοσ.

Τρολάρει άστον. Οπαδός του Φαπιακού!

Ποιος τρολαρει? Μαθατε μια λεξη και την βαζετε κασετα οταν δεν εχετε τι να πειτε, αλλα πρεπει απλως να μιλησετε?

Για το φαπιακος κλπ θα σου ελεγα "μπραβο Γιαννακη" αν πηγαινες γυμνασιο και μου το ελεγες, αλλα επειδη εισαι στην τεταρτη δεκαετια της ζωης σου, θα δειξω κατανοηση στις αποπειρες χιουμορ.

Δημοσ.

Μύδι άσε τις χαζομάρες τώρα και όταν αναφέρεσαι σε "ενστασιακους" να εισαι έτοιμος να διαβάζεις για σφαλαριακους, εξασφάλιαρους και ότι γουστάρεις. Καζούρα κάνεις?Καζούρα θα λάβεις. Κάτσε μην έρθουν και οι άλλοι τώρα. Είσαι σε τόσο χάλια σημείο και προσπαθείς να προκαλέσεις για να τα ακουσεις?

Slimdata. Όσο παγιωμένη ειναι η αποψη πως ο Ολυμπιακος έχει 15 σικέ πρωταθλήματα άλλο τόσο υπάρχει η αντιληψη της κωλοφαρδίας του ΠΑΟ στην Ευρώπη. Αν δε θέλεις να το δεχτείς, μαγκιά σου. Και εγω δε δέχομαι πως πηρα σικέ πρωτάθλημα. Τι να κάνουμε?

Δημοσ.

Η αντίληψη που έχω εγώ για τον γαύρο και αυτός για εμένα δεν σημαίνει πως είναι και η κοινή παραδοχή.

Πάντως μπορείς να αρχίσεις να ρωτάς τρίτους και να δεις το φως το αληθινό.

Προσωπικά μετά και από αυτή τη σύγκριση/παρομοίωση εγκαταλείπω, δεν έχει νόημα. Και γιατί ξεκίνησα στο κάτω-κάτω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...