Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλος τερματοφυλακας και σε καλη ηλικια. :P

abeid_goal_osfp.jpg

Μονο που δεν ειναι δικος σας!!!  :P

Που να δεις και αυτον

image11.jpg

Τα "βγαζει" παντου,και με Πανιωνιο,και με Ατρομητο,και με Ολυμπιακο... 

Υ.Γ Μην φοβαστε,δεν παιζει πλεον Ελλαδα!

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Μονο που δεν ειναι δικος σας!!!  :P

Που να δεις και αυτον

image11.jpg

Φουσκα μου μυριζει ο Μητρογλας για εξωτερικο.

Σαν τον Αναστοπουλο καποτε (τη θυμηθηκα) που τον ειχατε κανει θεο και δεν επιασε ουτε στην Αβελινο.

Ο Αμπεντ θα μεινει αρκει να περασουμε τη Στανταρ.

Δημοσ.

Ποια παραρτήματα ρε; Δεν τα μαθες; Πάει Juve! :)

10302736_271794716341271_193435605829624

:-D

Δημοσ.

Ποια παραρτήματα ρε; Δεν τα μαθες; Πάει Juve! :)

10302736_271794716341271_193435605829624

:-D

Με τοσα που σου εχει βαλει εσενα ο Μητρογλας,οντως,προσωπικο του παραρτημα σε εχει κανει οπου και αν εχει παιξει...

• Like 1
Δημοσ.

Μα γιαυτο βγαζουν τοση λυσα. Αμα σε γλενταει ο αλλος οπου σε βρισκει κ σου κατεβαζει τα σωβρακα με πιστολια...

Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να παραδεχτεις την αξια του αλλου? Ποιος γαβρος δε θα πει οτι ο μπερκ ειναι καλος παίχτης πχ κ οντως μας έσκισε τις προαλλες?

• Like 1
Δημοσ.

Μα γιαυτο βγαζουν τοση λυσα. Αμα σε γλενταει ο αλλος οπου σε βρισκει κ σου κατεβαζει τα σωβρακα με πιστολια...

Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να παραδεχτεις την αξια του αλλου? Ποιος γαβρος δε θα πει οτι ο μπερκ ειναι καλος παίχτης πχ κ οντως μας έσκισε τις προαλλες?

Κατσε,γιατι αν ερθει καμια προταση και φυγει ο Μπερκ,ή ζητησει αναπροσαρμογη συμβολαιου του χρονου κτλ και φυγει,παλτο θα καταντησει και αυτος...

Δημοσ.

Κατσε,γιατι αν ερθει καμια προταση και φυγει ο Μπερκ,ή ζητησει αναπροσαρμογη συμβολαιου του χρονου κτλ και φυγει,παλτο θα καταντησει και αυτος...

Ολα αυτα επειδη τι?Σε καποιους δεν αρεσει ο Μητρογλας?

Και εγω ειμαι τρελος με το Ζλαταν και μπροστα του κατι αγκουεριδες και κατι μπαλοτελιδες μου φαινονται γατακια.

Δηλαδη αν δεν γουσταρει καποιος τον "γυφτακο" σημαινει οτι δε του αρεσει επειδη μας εβαλε γκολ σε καποια μεταξυ μας.Τι λετε ρε?

Danbo Ο Σισε που την εκανε με ελαφρα ακομα πινουν νερο στ ονομα του.

υ.γ Προσωπικα τετοιες "κοψιες" σεντερ φορ μαρεσουν αμα με ρωτησουν αν μου αρεσει ο Μητρογλου δε θα το           αρνηθω.,Λεβαντοφσκι,Ζλαταν,Τζεκο κλπ 

Δημοσ.

Ολα αυτα επειδη τι?Σε καποιους δεν αρεσει ο Μητρογλας?

Και εγω ειμαι τρελος με το Ζλαταν και μπροστα του κατι αγκουεριδες και κατι μπαλοτελιδες μου φαινονται γατακια.

Δηλαδη αν δεν γουσταρει καποιος τον "γυφτακο" σημαινει οτι δε του αρεσει επειδη μας εβαλε γκολ σε καποια μεταξυ μας.Τι λετε ρε? Δεν ειναι απλα οτι δεν σου αρεσει,ειναι οτι τον απαξιωνεις...Ναι μεν μπορεις να πεις οτι ο Ζλαταν μου αρεσει και τον γουσταρω,αλλα δεν μπορεις να απαξιωσεις ουτε την αξια του Αγουερο ουτε του Μπαλοτελι κ.ο.κ. Αυτη ειναι η διαφορα

Danbo Ο Σισε που την εκανε με ελαφρα ακομα πινουν νερο στ ονομα του.

υ.γ Προσωπικα τετοιες "κοψιες" σεντερ φορ μαρεσουν αμα με ρωτησουν αν μου αρεσει ο Μητρογλου δε θα το           αρνηθω.,Λεβαντοφσκι,Ζλαταν,Τζεκο κλπ 

Ο Σισε εφυγε λογω οικονομικης αναγκης και οχι επειδη ζητησε αυξηση αποδοχων π.χ ή επειδη διαλλεξε να παει σε μια αλλη ομαδα που λεει ο λογος.Αλλο το ενα,αλλο το αλλο.. Παρε για παραδειγμα που ο Καπινο εφυγε και καποιοι αρχισαν να τον βγαζουν κακο τερ/κα.. Παρε για παραδειγμα τον Πρανιτσ,που ηταν στα προθυρα της εξοδου λογω χρηματων που ζητουσε αν δεν κανω λαθος,ετοιμοι ηταν καποιοι να τον βγαλουν παλτο απο παικταρα..

Γενικα υπαρχει μια ταση απο τους περισσοτερους να απαξιωνουν τους παικτες των απεναντι αναλογα τα κοζια.. Παρε παραδειγμα που καποιοι για να απαξιωσουν το σημερινο ροστερ,λενε οτι δεν εχουμε Μπελμπερκ=Μπενγκεμπαουερ,δεν εχουμε Μιραλλας=Κ.Ροναλντο,δεν εχουμε Ιμπαγασα=Ροναλντινιο,τους εχουν βγαλει ολους παλτα (τους σημερινους) λεγοντας οτι τοτε ειχαμε παικταραδες.Ελα ντε ομως,που αν γυρισεις στην τοτε περιοδο,αυτοι οι παικταραδες ηταν τα τοτε παλτα.Σημερα ηταν παικταραδες ομως...Καταλαβαινεις τον συλλογισμο μου..

Γενικα επικρατει μια αποψη,οτι οποιος παιρνω εγω ειναι παικταρας και Μεσι,και οποιος και αν παει στον απεναντι ειναι ο Μεσι χωρις ποδια και χερια ομως.. Το ιδιο συμβαινει και οταν ο "παικταρας" φυγει απο την ομαδα σου/μου... "Αντε ρε το παλτο,καλυτερα που εφυγε!"

Δημοσ.

Με το παιχνίδι να βρίσκεται στο 80' απομένουν δέκα λεπτά (+ τις καθυστερήσεις ) για να ξεκινήσει την μεταγραφική ενίσχυση ο χοντρομπαλάς. 

Πρώτος στόχος το check in στο εισιτήριο του Πουλίδο

Δημοσ.

Με το χρημα απ το Τσ. Λ. όλο δικό του δε θα ειμαι ευχαριστημένος με τιποτε λιγότερο απο επιθετικό και εξτρέμ απ το ψηλό ράφι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...