Danbo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Kαλος τερματοφυλακας και σε καλη ηλικια. Μονο που δεν ειναι δικος σας!!! Που να δεις και αυτον Τα "βγαζει" παντου,και με Πανιωνιο,και με Ατρομητο,και με Ολυμπιακο... Υ.Γ Μην φοβαστε,δεν παιζει πλεον Ελλαδα!
stamatinho Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Μονο που δεν ειναι δικος σας!!! Που να δεις και αυτον Τα "βγαζει" παντου,και με Πανιωνιο,και με Ατρομητο,και με Ολυμπιακο... Υ.Γ Μην φοβαστε,δεν παιζει πλεον Ελλαδα! Φουσκα μου μυριζει ο Μητρογλας για εξωτερικο. Σαν τον Αναστοπουλο καποτε (τη θυμηθηκα) που τον ειχατε κανει θεο και δεν επιασε ουτε στην Αβελινο. Ο Αμπεντ θα μεινει αρκει να περασουμε τη Στανταρ.
nasos o psaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 ο αναστοπουλος εφυγε για εξωτερικο μια εποχη που δεν ζηταγε κανεις ελληνες παιχτες
tzizzz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Στον Ολυμπιακό η Μπιανκόνι Ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Στον Θρύλο η διεθνής Ιταλίδα, Ρομπέρτα Μπιανκόνι. Ακόμη ένα "δώρο" στον Ερασιτέχνη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Demon13 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Τα "βγαζει" παντου,και με Πανιωνιο,και με Ατρομητο,και με Ολυμπιακο... Υ.Γ Μην φοβαστε,δεν παιζει πλεον Ελλαδα! Ποια παραρτήματα ρε; Δεν τα μαθες; Πάει Juve!
Danbo Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Ποια παραρτήματα ρε; Δεν τα μαθες; Πάει Juve! Με τοσα που σου εχει βαλει εσενα ο Μητρογλας,οντως,προσωπικο του παραρτημα σε εχει κανει οπου και αν εχει παιξει... 1
Cossutius. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μα γιαυτο βγαζουν τοση λυσα. Αμα σε γλενταει ο αλλος οπου σε βρισκει κ σου κατεβαζει τα σωβρακα με πιστολια... Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να παραδεχτεις την αξια του αλλου? Ποιος γαβρος δε θα πει οτι ο μπερκ ειναι καλος παίχτης πχ κ οντως μας έσκισε τις προαλλες? 1
Danbo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μα γιαυτο βγαζουν τοση λυσα. Αμα σε γλενταει ο αλλος οπου σε βρισκει κ σου κατεβαζει τα σωβρακα με πιστολια... Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να παραδεχτεις την αξια του αλλου? Ποιος γαβρος δε θα πει οτι ο μπερκ ειναι καλος παίχτης πχ κ οντως μας έσκισε τις προαλλες? Κατσε,γιατι αν ερθει καμια προταση και φυγει ο Μπερκ,ή ζητησει αναπροσαρμογη συμβολαιου του χρονου κτλ και φυγει,παλτο θα καταντησει και αυτος...
stamatinho Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μα γιαυτο βγαζουν τοση λυσα. Αμα σε γλενταει ο αλλος οπου σε βρισκει κ σου κατεβαζει τα σωβρακα με πιστολια... Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι να παραδεχτεις την αξια του αλλου? Ποιος γαβρος δε θα πει οτι ο μπερκ ειναι καλος παίχτης πχ κ οντως μας έσκισε τις προαλλες? Κατσε,γιατι αν ερθει καμια προταση και φυγει ο Μπερκ,ή ζητησει αναπροσαρμογη συμβολαιου του χρονου κτλ και φυγει,παλτο θα καταντησει και αυτος... Ολα αυτα επειδη τι?Σε καποιους δεν αρεσει ο Μητρογλας? Και εγω ειμαι τρελος με το Ζλαταν και μπροστα του κατι αγκουεριδες και κατι μπαλοτελιδες μου φαινονται γατακια. Δηλαδη αν δεν γουσταρει καποιος τον "γυφτακο" σημαινει οτι δε του αρεσει επειδη μας εβαλε γκολ σε καποια μεταξυ μας.Τι λετε ρε? Danbo Ο Σισε που την εκανε με ελαφρα ακομα πινουν νερο στ ονομα του. υ.γ Προσωπικα τετοιες "κοψιες" σεντερ φορ μαρεσουν αμα με ρωτησουν αν μου αρεσει ο Μητρογλου δε θα το αρνηθω.,Λεβαντοφσκι,Ζλαταν,Τζεκο κλπ
Koutsiaglykoulis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 .Γιατί έχω την εντύπωση πως οποίος καιαν αποκτηθεί θα είναι όνομα πού δεν έχει γραφτεί ούτε ακουστεί από τα ΜΜΕ..... 3
tzizzz Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 δε με νοιαζει καθολου ποιος θα ειναι το επομενο ονομα, αρκει να κανει δουλεια στο γηπεδο
Danbo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ολα αυτα επειδη τι?Σε καποιους δεν αρεσει ο Μητρογλας? Και εγω ειμαι τρελος με το Ζλαταν και μπροστα του κατι αγκουεριδες και κατι μπαλοτελιδες μου φαινονται γατακια. Δηλαδη αν δεν γουσταρει καποιος τον "γυφτακο" σημαινει οτι δε του αρεσει επειδη μας εβαλε γκολ σε καποια μεταξυ μας.Τι λετε ρε? Δεν ειναι απλα οτι δεν σου αρεσει,ειναι οτι τον απαξιωνεις...Ναι μεν μπορεις να πεις οτι ο Ζλαταν μου αρεσει και τον γουσταρω,αλλα δεν μπορεις να απαξιωσεις ουτε την αξια του Αγουερο ουτε του Μπαλοτελι κ.ο.κ. Αυτη ειναι η διαφορα Danbo Ο Σισε που την εκανε με ελαφρα ακομα πινουν νερο στ ονομα του. υ.γ Προσωπικα τετοιες "κοψιες" σεντερ φορ μαρεσουν αμα με ρωτησουν αν μου αρεσει ο Μητρογλου δε θα το αρνηθω.,Λεβαντοφσκι,Ζλαταν,Τζεκο κλπ Ο Σισε εφυγε λογω οικονομικης αναγκης και οχι επειδη ζητησε αυξηση αποδοχων π.χ ή επειδη διαλλεξε να παει σε μια αλλη ομαδα που λεει ο λογος.Αλλο το ενα,αλλο το αλλο.. Παρε για παραδειγμα που ο Καπινο εφυγε και καποιοι αρχισαν να τον βγαζουν κακο τερ/κα.. Παρε για παραδειγμα τον Πρανιτσ,που ηταν στα προθυρα της εξοδου λογω χρηματων που ζητουσε αν δεν κανω λαθος,ετοιμοι ηταν καποιοι να τον βγαλουν παλτο απο παικταρα.. Γενικα υπαρχει μια ταση απο τους περισσοτερους να απαξιωνουν τους παικτες των απεναντι αναλογα τα κοζια.. Παρε παραδειγμα που καποιοι για να απαξιωσουν το σημερινο ροστερ,λενε οτι δεν εχουμε Μπελμπερκ=Μπενγκεμπαουερ,δεν εχουμε Μιραλλας=Κ.Ροναλντο,δεν εχουμε Ιμπαγασα=Ροναλντινιο,τους εχουν βγαλει ολους παλτα (τους σημερινους) λεγοντας οτι τοτε ειχαμε παικταραδες.Ελα ντε ομως,που αν γυρισεις στην τοτε περιοδο,αυτοι οι παικταραδες ηταν τα τοτε παλτα.Σημερα ηταν παικταραδες ομως...Καταλαβαινεις τον συλλογισμο μου.. Γενικα επικρατει μια αποψη,οτι οποιος παιρνω εγω ειναι παικταρας και Μεσι,και οποιος και αν παει στον απεναντι ειναι ο Μεσι χωρις ποδια και χερια ομως.. Το ιδιο συμβαινει και οταν ο "παικταρας" φυγει απο την ομαδα σου/μου... "Αντε ρε το παλτο,καλυτερα που εφυγε!"
Dropsreef Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Με το παιχνίδι να βρίσκεται στο 80' απομένουν δέκα λεπτά (+ τις καθυστερήσεις ) για να ξεκινήσει την μεταγραφική ενίσχυση ο χοντρομπαλάς. Πρώτος στόχος το check in στο εισιτήριο του Πουλίδο
Cossutius. Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Με το χρημα απ το Τσ. Λ. όλο δικό του δε θα ειμαι ευχαριστημένος με τιποτε λιγότερο απο επιθετικό και εξτρέμ απ το ψηλό ράφι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις