Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο Μποτία

Τζεραρντ στο καναλι της ομαδας

Ένας χρόνος πέρασε από το φιλικό παιχνίδι προς τιμήν σου στο Anfield, το “Steven Gerrard Testimonial”. Ποιες είναι οι σκέψεις σου που βρίσκεις απέναντί σου ξανά τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στις ΗΠΑ;

«Πάντα θα έχω μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό! Αφενός γιατί πέρυσι, στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε στο Anfield ήταν μία πολύ επαγγελματική ομάδα και με τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο. Αφετέρου γιατί θυμάμαι το σημαντικό παιχνίδι που είχαμε παίξει το 2004. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμένα, ενώ συνεχίσαμε εκείνη τη χρονιά και καταφέραμε να κατακτήσουμε το UEFA Champions League. Πάντα αναζητώ να δω τι κάνει ο Ολυμπιακός, να το μάθω όταν σκοράρει και ποια είναι τα αποτελέσματα του. Είμαι fan του Ολυμπιακού και θα τον υποστηρίζω για πάντα. Είναι μία από τις ομάδες μου πια και κρατάει μία ξεχωριστή θέση».

• Like 3
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Έχει ξαναδηλώσει το σεβασμο του προς τον ΟΣΦΠ ο Τζέραρντ.

Τώρα αν έπεσαν μπινελίκια με τον κούνελο, νταξ, δεν λέει τίποτα.

Όπως είπε και ο Cos, τσάμπα δόθηκε τόση σημασία.

Ο Μποτία δεν είναι κακη επιλογή πιστεύω.

• Like 1
Δημοσ.

Απο Μποτία

Τζεραρντ στο καναλι της ομαδας

Ένας χρόνος πέρασε από το φιλικό παιχνίδι προς τιμήν σου στο Anfield, το “Steven Gerrard Testimonial”. Ποιες είναι οι σκέψεις σου που βρίσκεις απέναντί σου ξανά τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά στις ΗΠΑ;

«Πάντα θα έχω μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό! Αφενός γιατί πέρυσι, στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε στο Anfield ήταν μία πολύ επαγγελματική ομάδα και με τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο. Αφετέρου γιατί θυμάμαι το σημαντικό παιχνίδι που είχαμε παίξει το 2004. Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι για εμένα, ενώ συνεχίσαμε εκείνη τη χρονιά και καταφέραμε να κατακτήσουμε το UEFA Champions League. Πάντα αναζητώ να δω τι κάνει ο Ολυμπιακός, να το μάθω όταν σκοράρει και ποια είναι τα αποτελέσματα του. Είμαι fan του Ολυμπιακού και θα τον υποστηρίζω για πάντα. Είναι μία από τις ομάδες μου πια και κρατάει μία ξεχωριστή θέση».

• Like 3
Δημοσ.

Μακάρι φέτος να μην έφευγε ο Μανωλας... Ας έφευγε τον Γενάρη αλλα είναι σίγουρο ότι θα φύγει τωρα. Το επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του..

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ρε φέρτε τον Ροναλντίνιο να πέσουν τα τσιμέντα. Και ας μπαινει να περπατάει μονο. Τη μισή μπάλα να παίξει από αυτη που έπαιξε πέρσι στη Βραζιλία θα παραμιλάμε εδώ :P :P

Τι λες ρε coss... υπολογίζεις χωρίς τον ιβάν :P

Δημοσ.

Ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μάντζαρης συμφώνησαν να μείνουν μαζί ως το 2017. Καλό καλοκαίρι...

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ 

• Like 4
Δημοσ.

Κατακραυγή για το θέατρο του Σαβιόλα

Δύο «βουτιές» του Χαβιέρ Σαβιόλα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Λίβερπουλ, έφταναν για να προκαλέσουν την αντίδραση των φίλων της αγγλικής ομάδας.

Τα social media (κυρίως το twitter) πήραν φωτιά και εξάντλησαν την αυστηρότητά τους για τον Αργεντινό άσο του Ολυμπιακού.

Διάβασε περισσότερα στο: Κατακραυγή για το θέατρο του Σαβιόλα | gazzetta.gr 

Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Σας πήρανε χαμπάρι και στο εξωτερικό :)

Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος,Καστίγιο, Τζόλε, Βουντιόγο, Βάις και τώρα και Σαβιόλα. to be continued...

Δημοσ.

Κατακραυγή για το θέατρο του Σαβιόλα

Δύο «βουτιές» του Χαβιέρ Σαβιόλα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Λίβερπουλ, έφταναν για να προκαλέσουν την αντίδραση των φίλων της αγγλικής ομάδας.

Τα social media (κυρίως το twitter) πήραν φωτιά και εξάντλησαν την αυστηρότητά τους για τον Αργεντινό άσο του Ολυμπιακού.

Διάβασε περισσότερα στο: Κατακραυγή για το θέατρο του Σαβιόλα | gazzetta.gr 

Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Σας πήρανε χαμπάρι και στο εξωτερικό :)

Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος,Καστίγιο, Τζόλε, Βουντιόγο, Βάις και τώρα και Σαβιόλα. to be continued...

Εμφανιστηκες? Αντε απο εκει να ασχοληθεις με τους δανεικους σου αγορι μου...Α,και κανε ενα update την λιστα σου με Καραγκουνη και Σια...

Υ.Γ Τουλαχιστον σε φιλικα κανουμε θεατρο εμεις,δεν πεταμε μπουκαλια διακοπτοντας προσωρινα το ματσ....

• Like 2
Δημοσ.

Καλά μπάνια και σε εσένα Καραγκούνη

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μπάνια και σε εσένα Καραγκούνη

Εεεμμμ πως...

Μιλαμε για μια 11αδα βουτηχτων μας λετε για εναν Καραγκουνη τοσα χρονια.

Μιλαμε για ενα σωρο κασετες τηλεφωνα εγκληματα διαιτησιας και μας λετε για κατι λουλουδια.

Σας λεμε για ενα σωρο συννεχομενα κλεμμενα μας λετε για εναν καπετανιο πριν μισο αιωνα.

Ε ψιτ μη ξεχασετε να τα πειτε στα εγγονια σας αυτα και αυτα στα δικα τους για να εχουν τι να λενε σε τετοιες συζητησεις.

Δημοσ.

Εεεμμμ πως...

Μιλαμε για μια 11αδα βουτηχτων μας λετε για εναν Καραγκουνη τοσα χρονια.

Μιλαμε για ενα σωρο κασετες τηλεφωνα εγκληματα διαιτησιας και μας λετε για κατι λουλουδια.

Σας λεμε για ενα σωρο συννεχομενα κλεμμενα μας λετε για εναν καπετανιο πριν μισο αιωνα.

Ε ψιτ μη ξεχασετε να τα πειτε στα εγγονια σας αυτα και αυτα στα δικα τους για να εχουν τι να λενε σε τετοιες συζητησεις.

Ναι μονο ο Καραγκουνης ηταν,ολοι οι αλλοι ηταν υποδειγματα αθλητων που ειχατε και ποτε δεν βουτηξαν για τιποτα και κανεναν...

Ειπαμε,αλλοι βουτανε σε φιλικα,αλλοι πετανε μπουκαλια και διακοπτουν φιλικα..Οπου εχει ταλεντο ο καθενας...

Δημοσ.

Καλο καλοκαιρι και καλα μπανια στον Δημητρακη.

Μια χαρα μπανια θα κανει αφου πηρε εναν παιχτη 4 χρονια μικροτερο στην ιδια θεση και 2 φορες καλυτερο

και οχι εναν μετριο ρολιστα.

Ο μονος λογος που τον ηθελε σχεδον ολος ο λαος του παναθηναικου ηταν οτι ηταν πρασινος,τελικα εγινε κοκκινος απ οτι φαινετε.

Οποτε δεν υπαρχει κανενας λογος που να τον συνδεει με παναθηναικο μερια πλεον.

Δημοσ.

Μια χαρα μπανια θα κανει αφου πηρε εναν παιχτη 4 χρονια μικροτερο στην ιδια θεση και 2 φορες καλυτερο

και οχι εναν μετριο ρολιστα.

Ο μονος λογος που τον ηθελε σχεδον ολος ο λαος του παναθηναικου ηταν οτι ηταν πρασινος,τελικα εγινε κοκκινος απ οτι φαινετε.

Οποτε δεν υπαρχει κανενας λογος που να τον συνδεει με παναθηναικο μερια πλεον.

Ε καλά Σταμάτη όχι μονά ζυγά δικά σας.Βαγγέλη έλα σπίτι σου έγραφαν τα πρωτοσέλιδα και όλα τα σάιντ έκραζαν τα αυγά ότι τους παίρνει ο Π.Α.Ο τον παίκτη μέσα από τα χέρια.Όπως όταν εγώ παίρνω το τρίτο από τον Π.Α.Ο δεν μιλάω κοιτάξτε να το εφαρμόζεται και εσείς.In other news για τον Ρομπίνιο σε ότι κατάσταση και να είναι για την Ελλάδα θα είναι υπεραρκετός φίλοι σύνγαυροι αφήστε που εδώ έχουν αναστηθεί πολλοί "τελειωμένοι"παίκτες.Π.χΡιβάλντο. Αντίθετα νέοι με προοπτικές δεν έπιασαν π.χ Ζάχοβιτς Μπελούτσι Ντιόγκο κ.α.Αν έρθει τελικά θα είναι τεράστια προσθήκη και θα αρχίσουν έχω την αίσθηση τα tweets απ' τον Οκτώβρη.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...