Danbo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Παραγκα Αλαφουζου. 10 πρωταθληματα μαζεμενα θα σηκωσει επειδη πηγε ο Μαρινακης Εργοτελη. Καταρχην δεν ειπε κανεις οτι απαγορευεται να δωσεις δανεικους.Και οι Ρεαλ δινει και η Μπαρτσελονα και η Μπαγερν και ολες. Η καταχρηση (30 δανεικους) κανει κακο οχι η χρηση σαν μια φυσιολoγικη ομαδα. Και εννοειται πως δεν μιλησε κανεις για Αγιο Αλαφουζο.Αυτα μονοι σας τα λετε. Ποιος μιλησε για παραγκα? 6 δανεικους εχεις δωσει μεχρι τωρα και τους 4 σε μια ομαδα μονο..Μια χαρα ειναι για την πρωτη χρονια που μπορεις να δωσεις,κατσε να δουμε και την συνεχεια...12 ειχα δωσει εγω περυσι και 5 εσυ μεχρι στιγμης.. Αυτο που ειπαμε και λεμε ειναι οτι ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ την δυνατοτητα να αγοραζει παικτες που ΙΣΩΣ να τους χρησιμοποιουσε τα επομενα χρονια ή να παιρνει 5-6 παικτες καθε χρονο με την ελπιδα να του βγει ο ενας απο αυτους και να τους αφηνει δανεικους.Χρειαζοταν αμεσα ενισχυση και δεν ειχε περιθωρια για "σπαταλες".. Με την περυσινη χρονια που χρησιμοποιησε παικτες απο τις ακαδημιες του απο αναγκη λογω των προβληματων του,λογικο ηταν καποιοι απο αυτοι να μην υπολογιζονται ή να μην εδειξαν οτι επρεπε να σταθουν αξιοπρεπως στον Παναθηναικο και "περισσευουν". Και ετσι θα αρχισει να τους δινει δανεικους γτ δεν μπορει να τους επαναφερει παλι στο πρωταθλημα της 2ης ομαδας..Γι'αυτο και δεν δινατε δανεικους..Τωρα μολις αρχισατε.. Υ.Γ Δεν ειναι 30 οι δανεικοι,ειναι 12..Μην κανετε την τριχα τριχια!!!
stamatinho Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ποιος μιλησε για παραγκα? 6 δανεικους εχεις δωσει μεχρι τωρα και τους 4 σε μια ομαδα μονο..Μια χαρα ειναι για την πρωτη χρονια που μπορεις να δωσεις,κατσε να δουμε και την συνεχεια...12 ειχα δωσει εγω περυσι και 5 εσυ μεχρι στιγμης.. Αυτο που ειπαμε και λεμε ειναι οτι ο ΠΑΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ την δυνατοτητα να αγοραζει παικτες που ΙΣΩΣ να τους χρησιμοποιουσε τα επομενα χρονια ή να παιρνει 5-6 παικτες καθε χρονο με την ελπιδα να του βγει ο ενας απο αυτους και να τους αφηνει δανεικους.Χρειαζοταν αμεσα ενισχυση και δεν ειχε περιθωρια για "σπαταλες".. Με την περυσινη χρονια που χρησιμοποιησε παικτες απο τις ακαδημιες του απο αναγκη λογω των προβληματων του,λογικο ηταν καποιοι απο αυτοι να μην υπολογιζονται ή να μην εδειξαν οτι επρεπε να σταθουν αξιοπρεπως στον Παναθηναικο και "περισσευουν". Και ετσι θα αρχισει να τους δινει δανεικους γτ δεν μπορει να τους επαναφερει παλι στο πρωταθλημα της 2ης ομαδας..Γι'αυτο και δεν δινατε δανεικους..Τωρα μολις αρχισατε.. Υ.Γ Δεν ειναι 30 οι δανεικοι,ειναι 12..Μην κανετε την τριχα τριχια!!! Ρε φιλε λες και ξαναλες οτι δεν μπορει να δωσει.Οκ να συμφωνησω. Εσυ μπορεις να μου πεις ποσους δανεικους ειχε δωσει οταν μπορουσε?Ναι πριν τον Αλαφουζο εννοω επι μπενοβγενοπατερα. Δε θες επι μπενοβγενο πες μου επι καπετανιου. Να σου πω κατι,ποτε δεν ειχε αυτη τη νοοτροπια ο παναθηναικος.Αντε να δινε 1-2 δανεικους και στο τελος η τους γυρνουσε πισω(σπανιο) η τους πουλουσε εκει που επαιζαν. Τα παρε δωσε του αιωνα εχετε κανει με νιωνιους με λεβαδειακους με εργοτελιδες με πλατανιαδες με αρη με με με. Και ολο τυχαιος ολοι αυτοι παντα κοβουν βαθμους οταν παιζουν με το παναθηναικο.Τυχαιο ομως ας μη σκεφτομαι πονηρα. Οσον αφορα τους δανεικους σου γενικα και παντου ειναι 26,τουλαχιστον αυτο βλεπω ακομα wiki. Eκτος και αν το χακαραν παλι οπως προχθες που εβαλαν τον Xavi οτι ηρθε στο παναθηναικο.
Danbo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ρε φιλε λες και ξαναλες οτι δεν μπορει να δωσει.Οκ να συμφωνησω. Εσυ μπορεις να μου πεις ποσους δανεικους ειχε δωσει οταν μπορουσε?Ναι πριν τον Αλαφουζο εννοω επι μπενοβγενοπατερα. Δε θες επι μπενοβγενο πες μου επι καπετανιου. Να σου πω κατι,ποτε δεν ειχε αυτη τη νοοτροπια ο παναθηναικος.Αντε να δινε 1-2 δανεικους και στο τελος η τους γυρνουσε πισω(σπανιο) η τους πουλουσε εκει που επαιζαν. Τα παρε δωσε του αιωνα εχετε κανει με νιωνιους με λεβαδειακους με εργοτελιδες με πλατανιαδες με αρη με με με. Και ολο τυχαιος ολοι αυτοι παντα κοβουν βαθμους οταν παιζουν με το παναθηναικο.Τυχαιο ομως ας μη σκεφτομαι πονηρα. Οσον αφορα τους δανεικους σου γενικα και παντου ειναι 26 Ποιο ειναι το προβλημα σου να εχω 100 παικτες και να τους δινω δανεικους οχι τους 26,αλλα και τους 100? Το μεπμτο σε αυτο που ειναι? Να πω για τους 12 της Ελλαδας να σου πω οκ,αλλα το θεμα και γενικα το προβλημα σας να δεινω δανεικους και σε εξωτερικο κτλ που ειναι? Επισης,ο Παναθηναικος δεν ειχε γενικα την νοοτροπια παιρνω παικτες μπας και μου βγει καποιος και τον πουλησω.Δεν μπορουν ολες οι ομαδες να λειτουργουν με τον ιδιο τροπο..Και εκτος απο αυτο,πριν τον Μαρινακη,εδινε ο Κοκκαλης ποτε πανω απο 4-5 δανεικους στις ομαδες της Ελλαδας ανα χρονια? Εγω αυτο θυμαμαι να γινεται επι Μαρινακη τωρα λογω πολιτικης του.. Υ.Γ Και κατι ακομα περι το κοψιμο των βαθμων..Και σε εμας εχουν κοψει,αλλα το τροπαριο το ξερουμε χρονια τωρα,αν μας κοψουν θα ειναι επειδη τους δωσαμε το ποντακι,αν φανε καμια 5αρα θα ειναι επειδη ανοιξε τα ποδια το παραρτημα,αν μας κερδισουν θα ειναι επειδη τους καναμε υποχρεωση για να μας δωσουν τον εξελιξιμο τους παικτη κτλ..Αν βαλεις και την διαιτησια που μας σπρωχνει απεναντι στα παραρτηματα (ξερεις,αυτα που ανοιγουν τα ποδια μωρε) και ληγει το παιχνιδι και την αλλη μερα αντι να ξεκινησουμε με ενα 3-0 στο ημιχρονο (τι σοϊ παραρτημα ειναι εξαλλου),τοτε ειμαστε κομπλε.. 1
Demon13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Σαφως και ειναι ενολητικό να λέμε συνέχεια τα ιδια πράγματα. Ουσιαστικά ο ένας τρολάρει τον άλλο. Τα ιδια και τα ιδια. Θα πισεις κανέναν από αυτους που διαφωνούν??? Ποιος ο λόγος που γράφεις τα ιδια ? Αν όλοι συμφωνουσαν μαζί σου δε θα υπήρχε λόγος να γράψεις. Ουτε για μπάλα συζητάτε, ούτε για τακτικές, ούτε για παιχτες...τιποτε. Μονο για παράγκα, κλάψα και μπάσκετ τα της διαιτησίας. Και αναρωτιέμαι. Δεν βαρεθηκατε να αναλωνεστε συνέχεια στα ιδια και στα ιδια?? Συμπεριλαμβανομένου και εσένα μέσα. Ο Πατέρας και ο Πατέρας λες όλη την ώρα, και τα άλλα τα τρολοποστ περι επενδύσεων, πρέπει να τα έχω δει 15 και 40 φορές αντίστοιχα. Δεν βαρέθηκες να τρολάρεις αν συμφωνούσαν μαζί σου δεν θα χρειαζόταν να γράφεις. Μόνο που ο ίδιος αγόρασε έναν ΟΣΦΠ με χρέη και χωρίς CL. Με το καλημέρα είχε σκάσει για μια μεταγραφή (Ριερα) όσα δεν είδαμε μαζεμένα Παοκ + Παο όλη τη χρονιά. Φυσικά τα έχει βγάλει πίσω, απλά μην λέμε ότι είναι η διαφορά του CL. Δεν εμποδίζει τίποτα Ιβάν ή Αλαφουζ να κάνουν μεταγραφές εκατομμυρίων. Το θέμα είναι οι πράξεις. Τον Ριέρα τον ξαναπουλήσατε στην Τουρκία και πήρατε τα χρήματά σας πίσω. Πλήρωσε τα χρέη, έδωσε και ένα ποσο και στον Θείο, αλλά δες λίγο τι αγόρασε. Μια ομάδα 15/17 πρωταθλήτρια, με κόσμο πίσω, με προπονητικό και γήπεδο με μια τζαμπέ σύμβαση, με παίχτες με μεταπολιτική αξία, Τοροσίδης Μιραλάς Καραμήτρος, που τους πούλησε. Εκτός απ το χρέος, πήρε ΑΑΑ ομάδα με όλα ταχτοποιημένα. Και σιγά την επένδυση που έκανε. Το 1/3 της πολυμετοχικότητας. Ο Αλαφούζος πες μου λίγο τι παρέλαβε....κάτσε να σου πω εγώ. Ενα τεράστιο χρέος, όχι γήπεδο όχι προπονητικό, ομάδα με ελάχιστους τίτλους τα τελευταία 17 χρόνια, και κανένας παίχτης να μπορεί να πουληθεί σε καλά λεφτά. Πρέπει να είμααστε η μαναδική ομάδα που δεν είχε περιουσιακά στοιχεία μετά απο 30+ χρόνια γαβροικογένειας/ Να μην αναφέρω και τα παρασκήνια με τον Fataul που δυστυχώς και αυτά τα κληρονόμησε... Και σου άφησα το καλύτερο για το τέλος...Η κυριότητα της λεωφόρου αμφισβητείται και το failed project της γαβροικογένειας της διπλής ανάπλασης με της θεώρατες ρήτρες που πρέπει να πληρωθούν.
Cossutius. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Πανιωνιο ο Ιμπαγασα. Οχι που θ'αφηνε. Αλλα ξεχασα...Νικη Βολου!! Του κάνε πρόταση ο παο κ ειπε οχι??Τρώγεστε με τα ρουχα σας νομιζω. Σε οποια ομαδα να πήγαινε τα ιδια θα ελεγες...τι το παιδευουμαι? 1
Sred Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ρε φιλε λες και ξαναλες οτι δεν μπορει να δωσει.Οκ να συμφωνησω. Εσυ μπορεις να μου πεις ποσους δανεικους ειχε δωσει οταν μπορουσε?Ναι πριν τον Αλαφουζο εννοω επι μπενοβγενοπατερα. Δε θες επι μπενοβγενο πες μου επι καπετανιου. Να σου πω κατι,ποτε δεν ειχε αυτη τη νοοτροπια ο παναθηναικος.Αντε να δινε 1-2 δανεικους και στο τελος η τους γυρνουσε πισω(σπανιο) η τους πουλουσε εκει που επαιζαν. Τα παρε δωσε του αιωνα εχετε κανει με νιωνιους με λεβαδειακους με εργοτελιδες με πλατανιαδες με αρη με με με. Και ολο τυχαιος ολοι αυτοι παντα κοβουν βαθμους οταν παιζουν με το παναθηναικο.Τυχαιο ομως ας μη σκεφτομαι πονηρα. Οσον αφορα τους δανεικους σου γενικα και παντου ειναι 26,τουλαχιστον αυτο βλεπω ακομα wiki. Eκτος και αν το χακαραν παλι οπως προχθες που εβαλαν τον Xavi οτι ηρθε στο παναθηναικο. Στην ισπανια, η Ατλετικο Μαδριτης, εχει δωσει για φετος 28 δανεικους και 11 στην ευρωπη, σημαινει κατι αυτο? Επισης, αν θες, δειξε μας τους 26 δανεικους που λες για το wiki, γιατι οτι σχεση εχει η Τζεσι Τζειν με την αγαμια, αλλη τοση εχει και το wiki με θεματα ενημερωσης, στατιστικά, ιστορικα κτλ..
~mxls~ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 ... Τον Ριέρα τον ξαναπουλήσατε στην Τουρκία και πήρατε τα χρήματά σας πίσω. Πλήρωσε τα χρέη, έδωσε και ένα ποσο και στον Θείο, αλλά δες λίγο τι αγόρασε. Μια ομάδα 15/17 πρωταθλήτρια, με κόσμο πίσω, με προπονητικό και γήπεδο με μια τζαμπέ σύμβαση, με παίχτες με μεταπολιτική αξία, Τοροσίδης Μιραλάς Καραμήτρος, που τους πούλησε. Εκτός απ το χρέος, πήρε ΑΑΑ ομάδα με όλα ταχτοποιημένα. Και σιγά την επένδυση που έκανε. Το 1/3 της πολυμετοχικότητας. Ο Αλαφούζος πες μου λίγο τι παρέλαβε....κάτσε να σου πω εγώ. Ενα τεράστιο χρέος, όχι γήπεδο όχι προπονητικό, ομάδα με ελάχιστους τίτλους τα τελευταία 17 χρόνια, και κανένας παίχτης να μπορεί να πουληθεί σε καλά λεφτά. Πρέπει να είμααστε η μαναδική ομάδα που δεν είχε περιουσιακά στοιχεία μετά απο 30+ χρόνια γαβροικογένειας/ Να μην αναφέρω και τα παρασκήνια με τον Fataul που δυστυχώς και αυτά τα κληρονόμησε... Και σου άφησα το καλύτερο για το τέλος...Η κυριότητα της λεωφόρου αμφισβητείται και το failed project της γαβροικογένειας της διπλής ανάπλασης με της θεώρατες ρήτρες που πρέπει να πληρωθούν. Βρε όλα όσα είπες ισχύουν, μαγαζι γωνια αγόρασε ο Μαρινάκης, έχει βγάλει την επένδυση του δυο και τρεις φορες πίσω. Αλλα ο κάθε Ριέρα και ο κάθε Μιραλλας δεν θα έρθουν για την ψυχη της μανας τους, θα τα σκάσεις πρώτα. Μπορει να σου κάτσουν και να βγάλεις τα κέρατά σου, ή να τα κλάψεις (π.χ Μασάντο, Γιαταμπαρέ). Ούτε μπορει να κατηγορήσει κανεις τον Αλαφούζο για χρέη που δημιούργησαν προκάτοχοί του. Αυτο που έγραψα στις προηγούμενες σελίδες είναι οτι αν θες να κανεις την (οικονομικη) υπέρβαση δεν σε κρατά κανεις. Αλλα μιλάμε για επιχειρηματίες εδώ, πρώτα απ'ολα η τσέπη και τα συμφέροντά τους. Και ο Ιβαν ο τρομερος παρουσιάστηκε σαν τον τσάρο που θα'ρθει και θα τους πατησει όλους κάτω. Αλλα το βλέπουμε που κυμαίνεται το μπάτζετ του ΠΑΟΚ (όχι ότι είναι λίγα σε σχέση με ότι είχαμε συνηθίσει στον ΠΑΟΚ, αλλα κάτσε και σύγκρινε ποσά που διέθεσε ο ένας και ο άλλος). Έγραψα και το πιστεύω πως δικαιολογίες υπάρχουν ένα σωρο (το ταβανι περι 2ης θέσης είναι ενα απ'αυτα), το θέμα είναι οι πράξεις. Υ.Γ δεν ξέρω τι παίζεται ακριβως με Λεωφόρο. Πολυ μπερδεμα. 1
Sred Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Του κάνε πρόταση ο παο κ ειπε οχι??Τρώγεστε με τα ρουχα σας νομιζω. Σε οποια ομαδα να πήγαινε τα ιδια θα ελεγες...τι το παιδευουμαι? Σωστός. Πάντως για φέτος, και μέχρι στιγμής, ένα δανεικό έχουμε δώσει και αυτός είναι ο Ιωαννίδης στην Τσβόλε.
tzizzz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 το φιλικο με λιβερπουλ ειναι στις 1 τα ξημερωματα? εχουμε καποιο λινκ?
Atallos1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Ναι στις 1 ειναι , ακομα ειναι νωρις για links Μετα λογικα ολο κ κατι θα υπαρχει , το καλυπτει το skysports οποτε δεν παιζει να μην το δουμε 1
Danbo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Εχετε bet 365? Μπορειτε να το δειτε και απο εκει..
Atallos1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δεν χρειαζεται , υπαρχουν free HD links Θα ποσταρω οταν ειναι 1
Danbo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Τωρα ανοιξε η ψαλιδα Τζαβελλακο ε? Δεν λειτουργουσατε καλα αλλα μιλαγατε πολυ ε? Περυσι μετρουσες καθισματα ομως.... http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/tzavellas_o_olympiakos_exei_to_provadisma.2945155.html
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δεν χρειαζεται , υπαρχουν free HD links Θα ποσταρω οταν ειναι Μη μας ξεχασεις ..
Danbo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Τελικα το σηριαλ με τον Πουλιδο ελαβε τελος? Μας τα εκαναν τσουρεκια,για να δουμε αξιζε ή.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις