Cossutius. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μα δε σας το χω πει?Μάντζιος, Παπαδόπουλος Πάντελιτς. Μητρογλου θα πουληθεί εξωτερικό. Στανταρακι. Η ψαλίδα κλείνει.
LRoi Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ε, λογικό. Αν δεν μπορούν να ανέβουν οι άλλοι, θα κατέβουμε εμείς. Αστειότητες
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μα δε σας το χω πει?Μάντζιος, Παπαδόπουλος Πάντελιτς. Μητρογλου θα πουληθεί εξωτερικό. Στανταρακι. Η ψαλίδα κλείνει.Ναι ναι απτο φθινοπωρο μας το λες οτι η ψαλιδα φετος εκλεισε...προεβλεπες και ανταγωνιστικο πρωταθλημα εξαλλου! Σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο, η ψαλίδα έχει κλείσει αρκετά και το να μεμψιμοιρούν κάποιοι από τώρα οτι έχει χαθεί το πρωτάθλημα είναι τουλάχιστον κουτό. .
Cossutius. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ανταγωνιστικότατο ειναι. Στη θέση του υποβιβασμού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. 1
margaritagr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Πολυ σημαντικη μεταγραφη, καλη συνεχεια Τορο!!!! 3
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ανταγωνιστικότατο ειναι. Στη θέση του υποβιβασμού υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Kριμα και περιμενα στη θεση της αποπειρας χιουμορ, να δω εκεινες τις εμπεριστατωμενες τεχνικοποδοσφαιρικες αναλυσεις του καλοκαιριου για το ποσο εκλεισε η ψαλιδα φετος μεταξυ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και για το ποσο ανταγωνισμο θα εχουμε για τον τιτλο... Τουλαχιστον, καλα που συνηδοτποιεις εστω και τωρα αυτο που σου λεμε (Παναθηναικοι και Ολυμπιακοι) απτο καλοκαιρι και το αρνιοσουν πεισματικα επικαλουμενος τον "νεο Ιμπαγασα", Μασαδο κλπ τρομπακτικες μεταγραφες της προεδραρας: αποδυναμωμενος ΠΑΟ σημαινει οτι ο Μαρινακης θα σε αφησει με τα απολυτως απαραιτητα απο πλευρας κοστους για να εξασφαλιζεις κουπα, αρα αποδυναμωμενο ροστερ σε ευρωπαικο επιπεδο και ευρωπαικες βλεψεις βασισμενες στα αστρα. In other words η καταστροφη του ΠΑΟ, καλη ειναι για να χαιρεσαι και να με καζουριαζεις (βασικα, να απτη στιγμη που εχω ξενερωσει απο μονος μου, αλλα anyway) αλλα δυστυχως σημαινει καταστροφη του ελληνικου πρωταθληματος συνολικα και σημαινει σαφως οτι θα αποδυναμωθεις κι εσυ.
Cossutius. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δε φταιω εγω αν ο πρόεδρός σου, κατάφερε να σε καταστρέψει. Βάση της λογικής μου και της αποδυνάμωσης του Ολυμπιακού με τον Μιραλλάς, θα επρεπε να εμφανιστείς πολύ καλύτερος. Ο Αλ, έδωσε υποσχέσεις τις οποίες δε κράτησε. Σε ότι αφορά τη καζούρα, δε νομίζω πως σου έχω κάνει και καθόλου σεβόμενος περισσότερο τους υπόλοιπους. Ουτε χαιρομαι για τη κατάντια του ΠΑΟ. Με λυπεί περισσότερο, διότι όσο ήσουν δυνατός χαιρόμουν περισσότερο της νικες και τα πρωταθλήματα. Τώρα τι να χαρώ? Συντάσσομαι με την άποψη του Ανδριανόπουλου. "Πρωτάθλημα χωρις Παναθηναικό δε μπορει να υπάρξει". (και αποφάσισε να μη σας υποβιβάσει ) Επισης δε θυμάμαι να αναφέρθηκα ποτέ στον Μασάδο ώς νέος Ιμπαγάσα. Είπα πως στη Τουλουζ ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ παίχτης. Αλλωστε ειναι πολύ νωρίς για να φανει κάτι. Και ο Σισέ όταν πρωτοήλθε για 3 μήνες ήταν εκτός. Ειχε χάσει και 3 παιχνιδια Τσ.Λ. για δολοφονικό τάκλιν. So what? Τελος καμία από τις απόψεις μου δεν έχει αλλάξει. Εξακολουθω να πιστευω βάση του ισολογισμου και του χρεωστικου της ομάδας πως ο Μαρινάκης βλέποντας τη μη ύπαρξη ανταγωνισμου θα προσπαθήσει να φέρει στα ισα τα οικονομικά της ομάδας και να αναδείξει παίχτες. Όνομα στην Ευρώπη έχουμε κάνει, προκριθήκαμε με 9 βαθμους (εκει που άλλοι κάποτε κάνοντας τους Ευρωπαίους πέρναγαν με 7 στο Τσ.Λ.) στο Ουέφα, νικήσαμε ανώτερες ομάδες από εμάς και χωρις να έχουμε παίξει μπάλα, ειμαστε σχεδον πρωταθλητές. Ασε που διωξαμε προπονητή επειδη η ομάδα δε παρουσιάζει θέαμα.
konstantinos77 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ρε τι ειναι αυτο το πραγμα με τον βαζελο φετος ? Για καλο τον διωξανε τον Τζιγκερ?
Cossutius. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Παλτό έφυγε (Ντιόγκο), Μήτρογλου ανανέωσε με διπλασιασμό αποδοχών μάλιστα.
SlimData Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 προκριθήκαμε με 9 βαθμους (εκει που άλλοι κάποτε κάνοντας τους Ευρωπαίους πέρναγαν με 7 στο Τσ.Λ.) Βασικά είναι καλό κάποια στιγμή να καταλάβουν, όσοι δεν το έχουν καταλάβει, πως το να βγαίνεις 3ος με 9 βαθμούς σε όμιλο 4 ομάδων, σημαίνει πως στον όμιλο υπάρχει μια άχρηστη ομάδα. Αντίθετα το να βγαίνεις 1ος σε αντίστοιχο όμιλο με 8 βαθμούς μάλλον δείχνει πως ο όμιλος έχει 4 ισάξιες ομάδες. Είναι απίστευτα απλό και απορώ με όσους παριστάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν ώστε να προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν σαν επιχείρημα. 1
Rabican Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δεν συμφωνω απολυτα με αυτο που λες ΣλιμΝτατα. περσυ δε νομιζω οτι υπηρχε καποια αχρηστη ομαδα. απλα η ντορτμουντ εδωσε το παιχνιδι στεγνα. κι ετσι μειναμε απ εξω. καποιες φορες οντως υπαρχει μια ασχετη ομαδα, αλλα θυμαμαι πριν αρκετο καιρο σε καποιο μεγαλο αθλητικο site (gazzetta, sport24, contra) ειχα διαβασει μια στατιστικη αναλυση που ελεγε οτι η ομαδα με τους περισσοτερους αποκλεισμους με 8+ βαθμους ειναι ο ολυμπιακος. προσωπικα δεν το θεωρω ενδειξη ανικανοτητας, αλλα ατυχιας. ουτε η Ντεπορτιβο πριν απο καποια χρονια ηταν αχρηστη ομαδα. φετος να δεχτω οτι σε ενα μεγαλο βαθμο η ανικανοτητα μας επαιξε το ρολο της, αλλα και παλι, τα αποτελεσματα των υπολοιπων αγωνων του ομιλου δε βοηθησαν ιδιαιτερα. θελει και τυχη! 2
Cossutius. Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ούτε φέτος υπήρξε "αχρηστη" ομάδα. Δεν ηξερα πως οι πρωταθλητές Γαλλίας ειναι άχρηστοι... Αντίθετα το να βγαίνεις 1ος σε αντίστοιχο όμιλο με 8 βαθμούς μάλλον δείχνει πως ο όμιλος έχει 4 ισάξιες ομάδες. Η απλά και οι 4 ομάδες έχουν τα χάλια τους τα μαυρα και ο πιο τυχερός περνάει. Απουσιάζουν τα γνωστά 2 μεγαθηρια που υπάρχουν συνήθως στους ομίλους Ελληνικων ομάδων και μία ομάδα στα μέτρα μας. Η ουσία ειναι πως όταν μαζεύεις 9 και 10 βαθμους έχοντας 2 σαφώς ανώτερες ομάδες από εσένα στον όμιλο και μια στην ιδια δυναμικότητα με σένα αλλά από ανώτερο πρωτάθλημα, σημαίνει πως έχεις κάνει 3 νίκες τουλάχιστον. Αυτό η ομάδα σου δε τα έκανε, αλλά πέρασε. Θέμα τύχης καθαρά, θέμα ατυχίας στη δική μου ομάδα που έχει μαζέψει 3 (ή 2) φορες 10 βαθμούς και έχει μείνει εκτός. Όπως βλέπεις είναι ακόμα πιο απλό στην εξήγηση και επίσης απορώ για το επιχείρημά σου. Και μια συμβουλή. Όταν πας να δωσεις μια απάντηση που πιστεύεις οτι προσβάλει την ομάδα σου, δες νωρίτερα τι έχει γραφτεί και για πιο λόγο. Στον Μητρογλου λέει έχει μπει μεγάλη ρήτρα για περίπτωση μεταγραφής ενώ φαίνεται να τον γλυκοκοιτάζουν για το καλοκαίρι από Ισπανία μεριά. Τώρα το άκουσα. Έξυπνος ο Βαγγέλας. Το κόβω να τον μοσχοπουλάει τον κάγκουρα.
SlimData Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Θα στο πω πιο απλά για να το κατανοήσεις. Στην μια περίπτωση υπάρχουν 3 ισάξιες και μια κατώτερη. Και στις 3 ισάξιες μένεις τρίτος. Στην άλλη περίπτωση υπάρχουν 4 ισάξιες. Και από τις 4 βγήκα πρώτος. Τώρα αν θέλεις εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι στις δικές σας περιπτώσεις ήταν 3 μεγαθήρια και στις δικές μας 4 μετριότητες. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το 2005 που έμεινες έξω με 10 βαθμούς, 4η στον όμιλο ήταν η ντεπορτίβο με το φοβερό ρεκόρ, 0 γκολ ενεργητικό. Την ίδια χρονιά έμεινα κι εγώ έξω με 9, μάλλον δεν το θυμάσαι ε.. Το 2008 που πέρασα με 10 πρώτος, είχα 3 νίκες με ίντερ και βέρντερ στον όμιλο. Προφανώς το παράπονο σου είναι για το 2000. Τότε που με 9 βαθμούς βγήκες τρίτος με τέταρτη τη χέρενφειν. Εκείνη τη χρονιά εγώ βγήκα με 8 βαθμούς δεύτερος με τέταρτη τη γιουβέντους. Ελπίζω πλέον να καταλαβαίνεις την διαφορά. Αν απορείς ακόμα, μπορώ να στο εξηγήσω και παραπάνω. Τέλος, έχω διαβάσει τα προηγούμενα μηνύματα. Τι σχέση έχει αυτό? Καμία. Πέρα από το κριτήριο σου που βάση των παραπάνω ελπίζω να καταλαβαίνεις πως αποδεικνύεται λειψό, γράφεις και λάθος. 7 βαθμούς πρώτος? Ποιος είναι αυτός? Δεν ξέρω αν το κάνεις γιατί απλά δεν ξέρεις ή για να τονίσεις την υποτιθέμενη κωλοφαρδία, παραμένεις λάθος. Αυτά τα λίγα φίλε μου 1
Superpie Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Θα στο πω πιο απλά για να το κατανοήσεις. Στην μια περίπτωση υπάρχουν 3 ισάξιες και μια κατώτερη. Και στις 3 ισάξιες μένεις τρίτος. Στην άλλη περίπτωση υπάρχουν 4 ισάξιες. Και από τις 4 βγήκα πρώτος. Τώρα αν θέλεις εσύ μπορείς να πιστεύεις ότι στις δικές σας περιπτώσεις ήταν 3 μεγαθήρια και στις δικές μας 4 μετριότητες. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Το 2005 που έμεινες έξω με 10 βαθμούς, 4η στον όμιλο ήταν η ντεπορτίβο με το φοβερό ρεκόρ, 0 γκολ ενεργητικό. Την ίδια χρονιά έμεινα κι εγώ έξω με 9, μάλλον δεν το θυμάσαι ε.. Το 2008 που πέρασα με 10 πρώτος, είχα 3 νίκες με ίντερ και βέρντερ στον όμιλο. Προφανώς το παράπονο σου είναι για το 2000. Τότε που με 9 βαθμούς βγήκες τρίτος με τέταρτη τη χέρενφειν. Εκείνη τη χρονιά εγώ βγήκα με 8 βαθμούς δεύτερος με τέταρτη τη γιουβέντους. Ελπίζω πλέον να καταλαβαίνεις την διαφορά. Αν απορείς ακόμα, μπορώ να στο εξηγήσω και παραπάνω. Τέλος, έχω διαβάσει τα προηγούμενα μηνύματα. Τι σχέση έχει αυτό? Καμία. Πέρα από το κριτήριο σου που βάση των παραπάνω ελπίζω να καταλαβαίνεις πως αποδεικνύεται λειψό, γράφεις και λάθος. 7 βαθμούς πρώτος? Ποιος είναι αυτός? Δεν ξέρω αν το κάνεις γιατί απλά δεν ξέρεις ή για να τονίσεις την υποτιθέμενη κωλοφαρδία, παραμένεις λάθος. Αυτά τα λίγα φίλε μου Kατσε ρε φιλε..Δηλαδη θελεις να μου πεις οτι περυσι ΑΡΣΕΝΑΛ,ΜΑΡΣΕΙΓ,ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ τις λες μετριες ομαδες? Μετρια ομαδα που η Ντορτμουντ ηταν θεωρητικα η τεταρτη σε δυναμικοτητα ομαδα απο τον ομιλο μας ενω ειναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Γερμανιας? πλακα κανεις? Η μηπως φετος Μονπελιε,Αρσεναλ και Σαλκε ειναι ομαδουλες? Μην λεμε για μετριοτητες τωρα.Εδω οι 2 ομαδες που θεωρητικα ηταν απο το 4ο και τελευταιο γκρουπ δυναμικοτητας ηταν οι Πρωταθλητριες ομαδες σε δυο απο τα καλυτερα πρωταθληματα της Ευρωπης και κλασεις ανωτερα απο το δικο μας.Οσο αυτο που λες για τις μετριες ομαδες,θα μπορουσα ειτε εγω ειτε οποιαδηποτε ομαδα να κανω 2 νικες μεσα εξω με την Αρσεναλ ας πουμε οπως περυσι που σχεδον την πατησα στο Λονδινο και να χασω δυο παιχνιδια με την ντορτμουντ ας πουμε που θεωρητικα ηταν η πιο αδυναμη ομαδα.το αν παρεις 10 βαθμους ή 9 και μεινεις εξω κατε εμε δεν σημαινει πως ειναι μια χαλια ομαδα στον ομιλο σου,σημαινει οτι εκανες 3 νικες απλα απεναντι στις ομαδες του ομιλου σου.Τωρα ειτε αυτη η νικη ειναι με την Μπαρτσελονα ειτε με την Κωλοπετινιτσα λιγη σημασια εχει.Ειναι και θεμα τυχης θελω να σου πω και πως θα παρουσιαστει η καθε ομαδα σε καθε παιχνιδι της.Και προχθες η Μπαρτσελονα εχασε 3-2.. τι παει να πει,οτι ειναι χειροτερη ομαδα? Οπως και εχασε με την Σελτικ,τι παει να πει? οτι η Σελτικ ειναι καλυτερη ομαδα απο την Μπαρτσελονα? απλα της εκατσε το παιχνιδι.Οπως σε αντιθετη περιπτωση περυσι το παιχνιδι του Ολυμπιακου με την Μεταλιστ στο Καραισκακης που επρεπε στο πρωτο 15λεπτο το σκορ να ειναι 3,4-0 αλλα τελικα εχασε ο ολυμπιακος και αποκλειστηκε.Ετσι ειναι το ποδοσφαιρο παιδια,χρειαζεται και τυχη εκτος απο ενα καλο παιχνιδι,δεν υπαρχει δυσκολο ή ευκολο παιχνιδι,μονο θεωρητικα ειναι αυτο.στο ποδοσφαιρο ολα γινονται 2
SlimData Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Στον συγκεκριμένο όμιλο η ντόρτμουντ είχε 4 ήττες σε 6 αγώνες αν θυμάμαι καλά. 4 φορές ήταν άτυχη? Όλοι βλέπουμε ch.l και όλοι απορούσαν με την ομάδα που έβλεπαν στο γήπεδο. Απανωτά αμυντικά λάθη, δυσκοίλιοι επιθετικά, χαμένες σχεδόν όλες τις προσωπικές μοονομαχίες. Έκανε μόνο μια νίκη, μάντεψε με ποιον, με αυτόν που τερμάτισε τρίτος. Και αυτή ήταν η διαφορά σου με την δεύτερη μαρσέιγ, ένας βαθμός. Η ντόρτμουντ στέρησε 3 βαθμούς σε εσένα και δυο σε αυτούς. Ναι, σε αυτόν τον όμιλο, η μπορούσια ήταν της φάπας. Από εκεί και πέρα, είπα εγώ ότι δεν χρειάζεται τύχη? Ο παναθηναικός είχε χάσει 2-1 στο κίεβο με ένα αυτογκόλ από την πλάτη του κιάσσου. Με αυτό το αποτέλεσμα βγήκε τέταρτος όταν με νίκη έβγαινε πρώτος. Ήθελε τύχη και δεν την είχε. Τώρα το επιχείρημα με την μπάρτσα δεν το σχολιάζω καν, έχει την πολυπλοκότητα μονοκύτταρου οργανισμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις