Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε λες να αρχίσω τις κωλοτούμπες για τις μεταγραφές :P Πάντως ο coss είναι σωστός τα φιλικά δεν λένε τίποτα.Μακάρι να ήξεραν στα αλήθεις τι έπαιρναν ως μεταγραφές και να μην έκανε ο χοντρός για ακόμα μία φορά παντελόνιασμα.Είδωμεν....

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Το «αντίο» του Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό

Είναι, πλέον, και επίσημο… Μετά από τέσεσερα χρόνια συνεργασίας με τίτλους και χαρές ο Αριελ Ιμπαγάσα αποχωρεί από τον Ολυμπιακό λέγοντας «αντίο» με μία συγκινητική επιστολή.

Respect σε αυτον τον Τεραστιο παικτη και πανω απο ολα ανθρωπο... Τα πο@@τικα τα χρονια περναε ρε Κοντε..

Σε ευχαριστουμε για ολα!

Δημοσ.

Μεγάλος παίχτης ο Ιμπαγάσα, πρέπει να είναι ο καλύτερος πασέρ που έχει περάσει απ'την ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Δημοσ.

Πανιωνιο ο Ιμπαγασα. Οχι που θ'αφηνε.

Αλλα ξεχασα...Νικη Βολου!!

Θα απαγορευσουμε να πηγαινουν οι παικτες στις αλλες ομαδες εκτος απο ΠΑΟΚ,ΠΑΟ,ΑΕΚ και ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ!!!

Βρε ασχοληθειτε με τον Μπουρμπο και την ομαδα σας.Ελεος

Δημοσ.

Θα απαγορευσουμε να πηγαινουν οι παικτες στις αλλες ομαδες εκτος απο ΠΑΟΚ,ΠΑΟ,ΑΕΚ και ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ!!!

Βρε ασχοληθειτε με τον Μπουρμπο και την ομαδα σας.Ελεος

Πιστευω οταν γραφετε τετοιες απαντησεις πρεπει να γελατε και οι ιδιοι ετσι?

Αντε παλι με το Μπουρμπο.Λοξιγκα θα εχει ο ανθρωπος.

Ο Μπουρμπος ειναι καλος παιχτης για οσους ξερουν μπαλα.

Τωρα αν σας πειραζει το ονομα οκ... Αμπντελαουι ειναι η απαντηση μου.

Δημοσ.

Πιστευω οταν γραφετε τετοιες απαντησεις πρεπει να γελατε και οι ιδιοι ετσι?

Αντε παλι με το Μπουρμπο.Λοξιγκα θα εχει ο ανθρωπος.

Ο Μπουρμπος ειναι καλος παιχτης για οσους ξερουν μπαλα.

Τωρα αν σας πειραζει το ονομα οκ... Αμπντελαουι ειναι η απαντηση μου.

Τον Μπουρμπο τον αναφερω ως τη μεταγραφη που εγινε με καθυστερηση κτλ κτλ.. Φυσικα και ειναι καλος παικτης και πραγματικα τον πιστευω οτι θα βοηθησει παρα μα παρα πολυ τον Παναθηναικο..

Τα υπολοιπα ομως,το να ασχοληθειτε με την ομαδα σας ειναι ενα και το αυτο. Ελεος με την χολη καθε τρεις και λιγο.Το ενα σας βρωμαει,το αλλο σας ξυνιζει..Πραγματικα ελεος..

Δημοσ.

Τον Μπουρμπο τον αναφερω ως τη μεταγραφη που εγινε με καθυστερηση κτλ κτλ.. Φυσικα και ειναι καλος παικτης και πραγματικα τον πιστευω οτι θα βοηθησει παρα μα παρα πολυ τον Παναθηναικο..

Τα υπολοιπα ομως,το να ασχοληθειτε με την ομαδα σας ειναι ενα και το αυτο. Ελεος με την χολη καθε τρεις και λιγο.Το ενα σας βρωμαει,το αλλο σας ξυνιζει..Πραγματικα ελεος..

Δε μου βρωμαει εμενα κατι.Αλλα αυτο με το πανιωνιο εχει καταντησει αηδια.

Οι παλαιμαχοι του ολυμπιακου στο νιωνιο και οι εξελισιμοι πιτσιρικαδες στον οσφπ.Τοσα χρονια ομως.Οχι 1 και 2.

Κλασικα ομως μονο οι παναθηναικοι τα βλεπουν αυτα,για τους ολυμπιακους ειναι απλες συμπτωσεις.

Δημοσ.

Δε μου βρωμαει εμενα κατι.Αλλα αυτο με το πανιωνιο εχει καταντησει αηδια.

Οι παλαιμαχοι του ολυμπιακου στο νιωνιο και οι εξελισιμοι πιτσιρικαδες στον οσφπ.Τοσα χρονια ομως.Οχι 1 και 2.

Κλασικα ομως μονο οι παναθηναικοι τα βλεπουν αυτα,για τους ολυμπιακους ειναι απλες συμπτωσεις.

Σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα και αν πηγαινε εκτος απο αυτες που προανεφερα,παλι τα ιδια θα ελεγες..

Οσο για το αλλο που λες,καποτε τα εκανες και εσυ τα "πηγαινε-ελα" τωρα εγω..Ετσι πανε αυτα..Στο κατω κατω,πλερωνε και παρε..

Εχω παρει 7 παικτες, εχεις παρει 5 εσυ και 9 η ΑΕΚ.. Μιλαμε για τεραστιες διαφορες.....

Αλλα οταν δεν εχεις μαντηλι να κλαψεις,απορεις μετα γιατι δεν ερχονται σε σενα και θα πανε αλλου..Οταν ειχες μαντηλι παντως,μια χαρα μεταγραφουλες εκανες και εσυ απο τον...Νιωνιο...

• Like 1
Δημοσ.

c/p

Κι άλλο δανεικό παραχώρησε ο Παναθηναϊκός; Και πού; Εργοτέλη; Αυτούς δεν τους έβριζαν για «παραρτήματα»; Τώρα δηλαδή ενισχύουν τους συμμάχους του Ολυμπιακού; Ρε παιδιά, μήπως αυτό τελικά θα πει… Παναθηναϊκή Συμμαχία;

Δημοσ.

Τι? Ε οχι,αυτα δεν γινονται... Ψεμματα ειναι,αφου η Παναθα δεν τα κανει αυτα...

Οταν τα ελεγα εγω οτι απλα δεν ειχε την δυνατοτητα να το κανει και γιαυτο δεν το εκανε,ολοι μας ελεγαν για το Αγιοστεφανο dna της Παναθας... Τωρα που απο αναγκη επαιξαν παιδια απο τις ακαδημιες του ΠΑΟ (επειδη δεν εχει την δυνατοτητα να αγοραζει) και πηραν ευκαιριες και απλα καποιοι δεν θα ειχαν χρονο συμμετοχης (που δεν μπορει να τους πει τωρα,αντε παιξτε με την δευτερη ομαδα του ΠΑΟ) τσουυυπ,5 δανεικοι σε ενα μηνα...

Δημοσ.

Παραγκα Αλαφουζου.

10 πρωταθληματα μαζεμενα θα σηκωσει επειδη πηγε ο Μαρινακης Εργοτελη.

Καταρχην δεν ειπε κανεις οτι απαγορευεται να δωσεις δανεικους.Και οι Ρεαλ δινει και η Μπαρτσελονα και η Μπαγερν και ολες.

Η καταχρηση (30 δανεικους) κανει κακο οχι η χρηση σαν μια φυσιολoγικη ομαδα.

Και εννοειται πως δεν μιλησε κανεις για Αγιο Αλαφουζο.Αυτα μονοι σας τα λετε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...