Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα και να θέλεις σαν σύλλογος να κρατήσεις τον παίχτη, αν ο ίδιος έχει ευκαιρια για ανώτερο πρωτάθλημα με καλύτερες προοπτικες για την καριέρα του, ότι και να λέμε...

Ο Τάσος ο Πάντος θα μαθαίνει μπάλα στην Ακαδημία.

Ποτε δεν είναι αργα Τασούλη ;p

• Like 1
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Τελικο δε προκειτε να αφησει κανεις να χτυπησει ελληνικη ομαδα.Οποιος καταλαβε καταλαβε..

Απο κει και περα ειναι η φιλοσοφια της καθε ομαδας.

Αν θες να γινεις 2η πορτο και να μεινεις στασιμος η αν θες να μεγαλωσεις κ αλλο με τη προυποθεση να μη ξεπουλας οτι καλο βγαινει.

Διαλεγεις και παιρνεις.

Μα καταρχην,μιλαμε για προτασεις 10+εκ ευρω και το λες ξεπουλημα? Και αυτο για Ελληνικη ομαδα?

Και επισης,και να θελεις να κρατησεις τον καθε ποδοσφαιριστη ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ οταν θα του προσφερουν τον διπλασιο μισθο και της 10πλαισα προοπτικη που εχει ενα πρωταθλημα εκτος Ελλαδας..

Δημοσ.

Αυτοι που εγραφαν στις φυλλαδες για τον Μπογιαν, χθες και σημερα, θελω να δω τι θα γραφουν αυριο.

Ξεχασα, ανακοινωθηκε ο Μαζουακου.

Δημοσ.

Και το παντελόνιασμα της Φώκιας συνεχίζεται όπως συνεχίζει να μας πουλάει σανό!Ευτυχώς που δεν ανήκω στην κατηγορία αυτών που τον μασάνε.Κατά τα άλλα ο Πουλίδο πρέπει να είναι θύμα αεροπειρατίας γιατί όλο μέσα στα αεροπλάνα μπαίνει και όλο έρχεται αλλά ποτέ δεν φτάνει.Αν περιμένουμε από τον χοντρό να φέρει παίκτες πρώτης γραμμής σωθήκαμε.Ένα μόνο θα πω.Μακάρι για το καλό του θρύλου μας αλλά και για να μην μας τρελάνουν στην φάπα στο ch.l να αναγκαστώ να κωλοτουμπιάσω.Δεν νομίζω όμως μάθαμε τόσα χρόνια πια με την φώκια στο τιμόνι.....

Δημοσ.

Bye bye κι ο Ντουρμάζ. Κάτσε να δούμε τελικά αν θα φέρει και κανέναν.

Προβλέπεται φέτος διαρκείας να παίρνει μόνο η 7, τα τζαμπατζίδικα.

Δημοσ.

Ενω μεταξυ με τον Πουλιδο μας τα εχουν κανει τσουρεκια.. Βρε μπας και ερχεται τρεχοντας κανοντας και προετοιμασια παραλληλα μιας και δεν προλαβε το πρωτο σταδιο?

Μ'αρεσει που λεγαμε στην αρχη οτι θα ειναι η πρωτη φορα που θα κλεισουμε το ροστερ απο τοσο νωρις...Τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελη μου καθε χρονο.Θα παμε στην Αμερικη για το τουρνουα και δεν θα εχουμε σεντερ φορ.Θεση την οποια επρεπε να καλυψουμε ΠΡΩΤΗ απο ολες.Αλλα παλι Αυγουστο θα φτασουμε και ισως εχει ξεμεινει κανενας νεος Σαβιολα (ως προς το ονομα),και μετα Οκτωβρη για να εχει βρει τα πατηματα του και Αγιος ο Θεος.. Μια χρονια να ειμαστε πληρης πριν τον Αυγουστο και 1000% ετοιμοι στο πρωτο αγωνα του CL και τι στον κοσμο!

Δημοσ.

Δε νομίζω να μας εχουν τρελανει τα τελευταία χρόνια στη σφαλιάρα για να γινει τωρα.

Κατα τα αλλα εχουμε 1 μηνα πριν κραξουμε. Αναμονη.

Μη ξεχνατε οτι με τέτοιους πσιχτες δε γεμιζει το γηπεδο. Καποιους θα φερει...καποιους κράχτες. ..

Δημοσ.

Εγω βλέπω οτι οι παίχτες που προσεγγίζουμε μας εχουν ως τελευταια επιλογή τους και αν δεν "κάτσει"η μεταγραφή τοτε θα ασχοληθούν μαζί μας.

Δεν νοείται να σε κλάνει ο Φινμπόγκασον για να παίξει στη Σοσιεδάδ, έλεος δηλ..

Δημοσ.

6 παιχνιδια στο CL vs Primera Division με Σοσιεδαδ που ηρθε 7η

Ναι επρεπε να ερθει να παιζει με τον Πλατανια κ την Καλλονη

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά αν θέλεις να φέρεις παίχτη της προκοπής στην Ελλάδα πρέπει να πληρώσεις υπεραξία.

Δεν γίνεται να μου πουλάς Μήτρογλου με 15 και να μη δίνεις κάτι παραπάνω για τον Ντουρμάζ πχ

Δημοσ.

6 παιχνιδια στο CL vs Primera Division με Σοσιεδαδ που ηρθε 7η

Ναι επρεπε να ερθει να παιζει με τον Πλατανια κ την Καλλονη

Στην Ελλαδα θα εριχνε 4αρες στον Πλατάνια και στην Καλλονή, τωρα θα τις αρπαει απ ην Μπαρτσα την Ρεαλ την Ατλετικο και ισως απ τον Βαλβερδε.

Δημοσ.

Στην Ελλαδα θα εριχνε 4αρες στον Πλατάνια και στην Καλλονή, τωρα θα τις αρπαει απ ην Μπαρτσα την Ρεαλ την Ατλετικο και ισως απ τον Βαλβερδε.

Και που θα μοιραζε 5αρες τι εγινε? Μην το βλεπεις ετσι.Δες το σφαιρικα..Οτι ναι μεν εδω θα ερθει και θα παιζει σε 10 χωραφια-γηπεδα τουλαχιστον + 6 παιχνιδια του CL,ενω εκει οπως και να το κανεις ειναι Primera με οτι αυτο συνεπαγεται..

Δε νομίζω να μας εχουν τρελανει τα τελευταία χρόνια στη σφαλιάρα για να γινει τωρα.

Κατα τα αλλα εχουμε 1 μηνα πριν κραξουμε. Αναμονη.

Μη ξεχνατε οτι με τέτοιους πσιχτες δε γεμιζει το γηπεδο. Καποιους θα φερει...καποιους κράχτες. ..

Το θεμα ειναι ομως,να κανουμε και ενα βημα μπροστα και οχι καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια σαν repeat του νεου single του Παντελιδη.

Και κατι ακομα,χεστηκα εγω αν φερει 31 Αυγουστου καποιον κραχτη παικτη μονο και μονο για την παρτυ του λογω διαρκειας..Εγω θελω να ειχε φερει ΗΔΗ τουλαχιστον τον σεντερ φορ,ωστε να ηταν 100% στο πρωτο παιχνιδι του CL αλλα και να παμε στο τουρνουα με εναν φορ της προκοπης και οχι με τον Διαμαντακο..Που αν κανουν 2-3 εμφανισεις καλες να μας πουν οτι ειμαστε και πληρης που λεει ο λογος και αντι για καποιον πρωτης γραμμης να μας φερους 3ης..

Βασικά αν θέλεις να φέρεις παίχτη της προκοπής στην Ελλάδα πρέπει να πληρώσεις υπεραξία.

Δεν γίνεται να μου πουλάς Μήτρογλου με 15 και να μη δίνεις κάτι παραπάνω για τον Ντουρμάζ πχ

Βασικα δεν γινεται να παιρνεις 15m απο τον καθε Μητρογλου και να μην σκας μεσα σε ενα μηνα τουλαχιστον 7-8εκ για πλακα να φερεις εναν ΠΡΩΤΗΣ γραμμης επιθετικο ΕΤΟΙΜΟ να βοηθησει αμεσα..

Υ.Γ Κατσε μην μας φερει κανεναν δανεικο για την θεση του επιθετικου γιατι μεχρι στιγμης δεν εχει παρει κανεναν και ειναι υποπτο αυτο....

Δημοσ.

Και που θα μοιραζε 5αρες τι εγινε? Μην το βλεπεις ετσι.Δες το σφαιρικα..Οτι ναι μεν εδω θα ερθει και θα παιζει σε 10 χωραφια-γηπεδα τουλαχιστον + 6 παιχνιδια του CL,ενω εκει οπως και να το κανεις ειναι Primera με οτι αυτο συνεπαγεται..

Με αυτή την λογική, να μην περιμένουμε τότε μεταγραφές τυπου Ντουρμάζ η Μπόγιαν, γιατί είναι δεδομένο οτι υπάρχουν καλύτερα πρωταθλήματα. Οπότε Σέποβιτς, Μουζουάκου και τα μυαλά στο μπλέντερ..
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...