Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Danbo, δεν νομίζω πως δικαιολογείται το οτιδήποτε με όποιον και να παίζεις.

Την ΜU την ανέφερα ενδεικτικά. Αλλα θα πρεπει να σου θυμησω κυνήγι σε παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. Στο ζέσταμα, άγρια πέσιμο απο τους σεκιουριτάδες το 2010 μετα τοαιχνιδι των πλέι οφ, τα σκηνικά με τον βάζελο, και γενικά όταν στριμώχνεται η ΠΑΕ.

Φυσικα και αναγνωρίζω πως το Καραϊσκάκη εχει ξεφύγει σε όλα τα επίπεδα, όχι βέβαια τόσο όσο παρουσιάζεται αλλα τέλοςαντων προσφέρει κάτι καλύτερο. Αλλα αν εχεις μνήμη μην ορκίζεται πως δεν θα δούμε θαυμαστα έργα της ΠΑΕ οσφπ σαν δώρα φιλοξενίας. Εκτός αν πιστεύεις τόσο πολύ στην ευγενή άμιλλα του Μαρινάκη, οπότε πάω πάσο.

Οχι δεν ειπα κατι τετοιο.Και δεν επικροτω τετοιες καταστασεις απο οπου και αν προερχονται..Οταν ομως ο αλλος μου λεει οτι στην Τουμπα και στην καθε Τουμπα δεν εγινε τιποτα κτλ,sorry κιολας,αλλα θα παρει και την αντιστοιχη απαντηση προς τα λεγομενα του..

Και δεν ειπα οτι διακαιολογειται η καλη συμπεριφορα λογω επειδη απεναντι ηταν ο ΠΑΟΚ ή καποια αλλη ομαδα και οχι ο Παναθηναικος.Αυτο που ειπα ειναι οτι γενικα σαν ομαδα ο ΠΑΟΚ,οποτε εχει ερθει στο Φαληρο,η φιλοξενια του ηταν αριστη δινοντας μας και συγχαρητηρια για αυτη σε αντιθεση με την Τουμπα που βγαζουν κομπλεξ απεναντι μας..Και το "μας" δεν αναφερομαι μονο σαν ΟΣΦΠ αλλα γενικοτερα προς το κετεστημενο της Αθηνας κτλ..

Τωρα οσο για το κυνηγι παικτων του ΠΑΟΚ κτλ,γνωριζεις πολυ καλα περι Γκαρσια και αλλων οπως ο νεοτερος Τζαβελλας με τις ψευτομαγκες κτλ..Λογικο καποια μεριδα "καπνιστων" -και οχι αυτων με τα Καρελια- να ξεφυγουν αλλα στα ορια του Ελληνικου Ποδοσφαιρου αν καταλαβαινεις πως το εννοω.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ε μην μου το γυρνάς τώρα στον Γκαρσία και στους τσαμπουκάδες. Έγιναν καφριλες ΤΕΛΟΣ. εκεί πρεπει να σταματάει η κουβέντα ρε danbo.

Για να μην ανακυκλώσουμε τα ίδια χωρις λόγο, γουστάρω και ικανοποιεί τη λοξα μου να αρπάζω τέσσερα στο Καραϊσκάκη γιατι ο Κάμπελ έκανε χαζό τον Λίνο και να κράξω τον ιβαν που δεν πήρε αριστερό μπακ για να καλύψει τον τεράστιο αυτόν Βραζιλιάνο, αλλα με χαλάει να πηδ.... ένας διαιτητής τον 1ο ημιτελικό γιατι με άφησε με δέκα και δεν είδα ένα καλό ματς, οπως και επίσης να ετοιμαζομαι για πόλεμο σε ένα μεγάλο ντέρμπι που θα γίνει στο γηπεδο μου και να ασχολούμε μετα με την φιλοξενία που έπρεπε να υπήρχε και τελικά μόνο αυτό δεν ήταν.

Στην τελική ας μιλήσουμε για μπάλα, οποία και αν ειναι αυτή, και ας σε κάνω χαβαλέ που πήρες τον φορτουνη και παρουσιάζεται ως το μεγαλύτερο χάφ στην ελλαδα. :-)

Δημοσ.

Ε μην μου το γυρνάς τώρα στον Γκαρσία και στους τσαμπουκάδες. Έγιναν καφριλες ΤΕΛΟΣ. εκεί πρεπει να σταματάει η κουβέντα ρε danbo.

Για να μην ανακυκλώσουμε τα ίδια χωρις λόγο, γουστάρω και ικανοποιεί τη λοξα μου να αρπάζω τέσσερα στο Καραϊσκάκη γιατι ο Κάμπελ έκανε χαζό τον Λίνο και να κράξω τον ιβαν που δεν πήρε αριστερό μπακ για να καλύψει τον τεράστιο αυτόν Βραζιλιάνο, αλλα με χαλάει να πηδ.... ένας διαιτητής τον 1ο ημιτελικό γιατι με άφησε με δέκα και δεν είδα ένα καλό ματς, οπως και επίσης να ετοιμαζομαι για πόλεμο σε ένα μεγάλο ντέρμπι που θα γίνει στο γηπεδο μου και να ασχολούμε μετα με την φιλοξενία που έπρεπε να υπήρχε και τελικά μόνο αυτό δεν ήταν.

Στην τελική ας μιλήσουμε για μπάλα, οποία και αν ειναι αυτή, και ας σε κάνω χαβαλέ που πήρες τον φορτουνη και παρουσιάζεται ως το μεγαλύτερο χάφ στην ελλαδα. :-)

Βρε συμφωνουμε,δεν λεμε διαφορετικα πραγματα..Εγω σου απαντησα σχετικα με τις απαντησεις "εγω δεν κανω ποτε τιποτα,κυκλοφορω με το φωτοστεφανο σαν χριστουγεννιατικο δεντρο ενω εσυ εσυ εισαι ο διαβολος-χαμελεοντας απο Κοκκαλη σε Μαρινακη και τα συναφη".Ε αυτες θα εχουν και τις αναλογες απαντησεις.

Οπως βλεπεις για παραδειγμα απεναντι σου,ουτε τυπου εκκλησια παρουσιασα το Καραισκακης ουτε εβαλα στην πριζα το φωτοστεφανο..

Δημοσ.

αλλα με χαλάει να πηδ.... ένας διαιτητής τον 1ο ημιτελικό γιατι με άφησε με δέκα και δεν είδα ένα καλό ματς

Έπρεπε να σε αφήσει με 10 στην Τούμπα, με τη γροθιά του Ινσουαράλδε, αλλά δεν το έπραξε.

Επαναλαμβάνω, αυτά που γίνονται στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό, δεν γίνονται πουθενά αλλού στον πλανήτη και επειδή αναφέρεις τα πεσίματα των σεκιουριτάδων κλπ σε κρίσιμα ματς, τα 4 φέτος τα έφαγε ο ΠΑΟΚ σε ματς που ουσιαστικά έκρινε πρωτάθλημα, χωρίς να υπάρξει το παραμικρό σφάλμα, διαιτητικά και με μία κερκίδα ευρωπαϊκή.

Το ότι έχει κάνει καφρίλες ο Μαρινάκης δεν το αμφισβητεί κανείς. Από την άλλη όμως, επειδή έχει κάνει τόσες καφρίλες ο περήφανος λαός του μΠΑΟΚ τόσο σε Ευρώπη, όσο και σε Ελλάδα, κάθε παρόμοια συμπεριφορά θα έπρεπε να τιμωρείται με ακόμα σκληρότερο τρόπο.

Έχει σχέση η 7 του 1997 ας πούμε, με την 7 που βλέπουμε την τελευταία πενταετία? Καμία απολύτως.

Αντιθέτως η 4 της τελευταία πενταετίας είναι η ίδια και χειρότερη με του 97. Προστέθηκαν και κάποιοι γύφτοι και μερικοί μεθυσμέμοι ξεβράκωτοι στο κάδρο και έτοιμη η ζωγραφιά.

Ο εκάστοτε πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι όμηρος της 4, κάτι που δεν συνέβη ποτέ στον Ολυμπιακό.

Αν έκλανε ο Κόκκαλης θα χεζόταν όλη η 7 και τα διπλανά διαζώματα κάποτε, να αναφέρω ενδεικτικά

Δημοσ.

Καλά εντάξει, φαντάζομαι πας στην 4 συνέχεια και τα βλέπεις τι να πω ε. αυτές οι υπερβολές δεν γίνονται πουθενά αλλού στον πλανήτη μάλλον η σχέση σου με την τούμπα ειναι τηλεοπτική.

Τα είπα με τον danbo πιο πάνω. Κάτσε διάβασε λίγο...

Τα υπόλοιπα, οτιδήποτε χαλάει ένα ματς αποβολή ή μη με χαλάει. Αυτα...

Δημοσ.

Σούπερ "μεταγραφή" θα'ταν ο Ολαϊτάν αν μπορούσε να ξαναπαίξει στο ίδιο λεβελ με πριν.

Δύσκολο έως αδύνατον για φέτος ( ελπίζω όχι σε βάθος χρόνου ).

Βασικα τους εμποδιζει το γεγονος οτι ταβανι στο πρωταθλημα εχουν την 2η θεση μιας και η 1η που δινει τα φραγκα ειναι ρεζερβε.

Αλλη δουλεια απο το να πετανε λεφτα σε βαρελι χωρις πατο δεν εχουν νομιζεις?

Δεν είναι η πρώτη φορα που το βλέπω αυτο το επιχείρημα.

Αυτο είναι όμως ο ορισμος του "ψάχνω δικαιολογία".

Δημοσ.

Σούπερ "μεταγραφή" θα'ταν ο Ολαϊτάν αν μπορούσε να ξαναπαίξει στο ίδιο λεβελ με πριν.

Δύσκολο έως αδύνατον για φέτος ( ελπίζω όχι σε βάθος χρόνου ).

Δεν είναι η πρώτη φορα που το βλέπω αυτο το επιχείρημα.

Αυτο είναι όμως ο ορισμος του "ψάχνω δικαιολογία".

Στο κατω κατω ρε φιλε,αφου την μασανε που την μασανε την καραμελα με το ταβανι να ειναι η 2η θεση...Ας βαλουν λεφτα να περασουν στο cl με τα προκριματικα να παρουν και αυτοι τα φραγκα και να κοψουν και τα μισα απο εμας.. Πετυχαν περυσι την χειροτερη Σαλκε της 10ετιας και αντι να παρουν 1-2 παικτες να περασουν,μου εφεραν τον Τζιολη και τον Νινη και τον Σπυροπουλο.

Δημοσ.

Δεν ειπε κατσε να την καταστρεψω αλλα προφανως ηταν κουρασμενος απο τα στησιματα 10 και βαλε χρονων.

Επισης σκεψου και το εξης. Ποσα εσκασε ο βαγγελας για να μπει στον ''κατεστραμμενο'' Ολυμπιακο?

Ποσα θα εσκαγε αν ο Ολυμπιακος εβγαινε chl? Πολυ πιο πολλα. Θα τα εσκαγε αραγε τοτε?

Και βεβαια θα τα εσκαγε, θα εδινε αλλη μια 30αρια εκ παραπανω και θα αγοραζε τον ολυμπιακο, εξαλλου το προηγουμενο καλοκαιρι, που ο ολυμπιακος επαιζε τσαμπιονς λιγκ ειχε γινει η πρωτη κρουση του Μαρινακη για την αγορα αλλα δεν τα βρηκαν.

Δημοσ.

άντε να δούμε με φουρτούνη . πιστευέτε θα είναι βασικός ?

Δεν νομιζω βασικος απ'την στιγμη που υπαρχουν καλυτεροι.

Δημοσ.

Ο Μίτσελ εχει δείξει οτι δίνει χρόνο σε νέους παίχτες. Θέλω να πιστεύω θα γίνει τι ίδιο και με τον Φορτούνη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...