Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει σταματήσει να παίζεται ποδόσφαιρο εδώ και αρκετά χρόνια στην Ελλάδα. Άσε μας να "κλαφτούμε" άλλο λίγο. Την 25άρα του CL και για τις μεταγραφές που προκύπτουν απο αυτό θες να τις συζητήσεις όμως...οι άλλες ομάδες απλά να κάνουν ησυχία...

Θα ήταν πιο τίμιο να έλεγες οτι σε ενοχλεί το θέμα της συζήτησης, παρά ότι θες να μιλήσεις για τις επερχόμενες μεταγραφές και δεν σε αφήνουμε. Άλλωστε το ποδόσφαιρο ξεκινάει σε 1 μήνα, το λογικό θα ήταν τοτε να θες να μιλήσεις για την μπάλα που λες οτι βλέπεις...

Επ,το 2004 και το 2010 παιχτηκε ποδοσφαιρο..Να τα λες ολα...

Βρε για την Νικη Βολου εχεις να μας πεις τιποτα? Φυσικα οχι ε? Μαρεσει που εκανε και προταση για τους δανεικους ο Προεδρουλης σου

• Like 1
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Ρε ...αι λεμε...Λιγο για μπάλα το μπελά μου μέσα. Ολο κλαιγεστε για παραγκοφαταουλ εδω μέσα και ολο τσακωνεστε. Τσουρέκια ομως.

Μεταγραφική περίοδο έχουμε. Ημαρτον. Τσακωθειτε τον χειμώνα...οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :P

Πας καλά ρε? Ποιος κάνει μεταγραφές από τους άλλους? Για μπες δες στο νήμα του ΠΑΟΚ ποιος έγραψε το τελευταίο μνμ να γελάσουμε.

Αν δεν κάνεις μεταγραφές, μπαίνεις και φουσκώνεις τα αερόστατα του απέναντι. :P

Έχει σταματήσει να παίζεται ποδόσφαιρο εδώ και αρκετά χρόνια στην Ελλάδα. Άσε μας να "κλαφτούμε" άλλο λίγο. Την 25άρα του CL και για τις μεταγραφές που προκύπτουν απο αυτό θες να τις συζητήσεις όμως...οι άλλες ομάδες απλά να κάνουν ησυχία...

Θα ήταν πιο τίμιο να έλεγες οτι σε ενοχλεί το θέμα της συζήτησης, παρά ότι θες να μιλήσεις για τις επερχόμενες μεταγραφές και δεν σε αφήνουμε. Άλλωστε το ποδόσφαιρο ξεκινάει σε 1 μήνα, το λογικό θα ήταν τοτε να θες να μιλήσεις για την μπάλα που λες οτι βλέπεις...

Άρον τον Μπούρμπο σου και περιπάτει

Ε ρε και γίνει καμία στραβή και δεν πάρει αδειοδότηση η ζέλα φέτος, θα γελάσει και το παρδαλό κουνέλι

Δημοσ.
Θα ήταν πιο τίμιο να έλεγες οτι σε ενοχλεί το θέμα της συζήτησης,

Σαφως και ειναι ενολητικό να λέμε συνέχεια τα ιδια πράγματα.

Ουσιαστικά ο ένας τρολάρει τον άλλο. Τα ιδια και τα ιδια.

Θα πισεις κανέναν από αυτους που διαφωνούν??? Ποιος ο λόγος που γράφεις τα ιδια ? Αν όλοι συμφωνουσαν μαζί σου δε θα υπήρχε λόγος να γράψεις.

Ουτε για μπάλα συζητάτε, ούτε για τακτικές, ούτε για παιχτες...τιποτε. Μονο για παράγκα, κλάψα και μπάσκετ τα της διαιτησίας.

Και αναρωτιέμαι. Δεν βαρεθηκατε να αναλωνεστε συνέχεια στα ιδια και στα ιδια??

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ρε παιδια..Λεγαμε τις προαλλες γιατι εχουν μαζευτει πολλα στοπερ στην ομαδα..Καπου ειχε παρει το ματι μου,οτι ο Μιτσελ ισως σκεφτεται φετος να παιξει με συστημα με 3 στοπερ.Μηπως ευθυνεται εκει η πολυαριθμια?

Επισης γραφεται για Αμραμπατ...Λετε να χαιρεταει ο Κουνελος?

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ρε παιδια..Λεγαμε τις προαλλες γιατι εχουν μαζευτει πολλα στοπερ στην ομαδα..Καπου ειχε παρει το ματι μου,οτι ο Μιτσελ ισως σκεφτεται φετος να παιξει με συστημα με 3 στοπερ.Μηπως ευθυνεται εκει η πολυαριθμια?

Επισης γραφεται για Αμραμπατ...Λετε να χαιρεταει ο Κουνελος?

Θα δουμε πως θα παιξει ο Μιτσελ αφου ολοκληρωθει το ροστερ, παντως για Σαβιολα το πιστευω και εγω οτι μπορει να φυγει, ο πουλιδο παιζει ακριβως ιδια θεση…

Δημοσ.

Θα δουμε πως θα παιξει ο Μιτσελ αφου ολοκληρωθει το ροστερ, παντως για Σαβιολα το πιστευω και εγω οτι μπορει να φυγει, ο πουλιδο παιζει ακριβως ιδια θεση…

Φαντασου να πουλησει και τον Σαβιολα στα 32 του.. :P

Δημοσ.

..Την 25άρα του CL και για τις μεταγραφές που προκύπτουν απο αυτό θες να τις συζητήσεις όμως...

Μόνο που ο ίδιος αγόρασε έναν ΟΣΦΠ με χρέη και χωρίς CL.

Με το καλημέρα είχε σκάσει για μια μεταγραφή (Ριερα) όσα δεν είδαμε μαζεμένα Παοκ + Παο όλη τη χρονιά.

Φυσικά τα έχει βγάλει πίσω, απλά μην λέμε ότι είναι η διαφορά του CL.

Δεν εμποδίζει τίποτα Ιβάν ή Αλαφουζ να κάνουν μεταγραφές εκατομμυρίων. Το θέμα είναι οι πράξεις.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα τους εμποδιζει το γεγονος οτι ταβανι στο πρωταθλημα εχουν την 2η θεση μιας και η 1η που δινει τα φραγκα ειναι ρεζερβε.

Αλλη δουλεια απο το να πετανε λεφτα σε βαρελι χωρις πατο δεν εχουν νομιζεις?

Δημοσ.

Βασικα τους εμποδιζει το γεγονος οτι ταβανι στο πρωταθλημα εχουν την 2η θεση μιας και η 1η που δινει τα φραγκα ειναι ρεζερβε.

Αλλη δουλεια απο το να πετανε λεφτα σε βαρελι χωρις πατο δεν εχουν νομιζεις?

Ριξε λεφτα και κανε ομαδα.Οπως εκανες και το 2010.Τοτε γιατι δεν σε ταβανιασαμε στην 2η θεση παλι?

Δημοσ.

Γιατι τοτε ηθελε να φυγει ο Σωκρατες...

Ναι εχεις δικιο.Λεει,κατσε να καταστρεψω την ομαδα,να την αφησω με 50+εκ χρεη,εκτος CL και 5η στο πρωταθλημα.Για να προσελκυσω και πιο ευκολα αγοραστες βρε..

Ρε τι ακουμε!!!

Δημοσ.

Δεν ειπε κατσε να την καταστρεψω αλλα προφανως ηταν κουρασμενος απο τα στησιματα 10 και βαλε χρονων.

Επισης σκεψου και το εξης. Ποσα εσκασε ο βαγγελας για να μπει στον ''κατεστραμμενο'' Ολυμπιακο?

Ποσα θα εσκαγε αν ο Ολυμπιακος εβγαινε chl? Πολυ πιο πολλα. Θα τα εσκαγε αραγε τοτε?

Δημοσ.

Οταν εφαγες τα ντορτια,σε πειραξε κανεις και τα εφαγες λογω αυτου? Ας ερχομουν στην Τουμπα και ας μου εριχνες και εσυ 4 με την ιδια φιλοξενια που παιρνεις οταν ερχεσαι και εσυ στο Φαληρο και μου δινεις συγχαρητηρια καθε χρονο γιαυτη.. Και μην μου πεις,οτι η αφορμη δοθηκε λογω του πρωτου ημιτελικου,γιατι μαλλον θα ξεχνας και τον αγωνα πρωταθληματος που κερδισες με ψευτομαγκες ξυλο κτλ...

Οπως εχω δειξει,θα απανταω αναλογα σε αυτους που μιλουν με τον ιδιο τροπο..Δεν μιλαω στα ξεκαρφωτα με αυτον τον τροπο και ψαξε να βρεις ποστ μου που λεω οτι θα χαρω πολυ να τιμωρηθει ο Βαγγελας για τις μ@λακιες που κανει και τις τακτικες του και το κραξιμο των 500 δανεικων κτλ..Οταν ο αλλος μου λεει ομως,οτι στην Τουμπα δεν εγινε τπτ και ηταν εκκλησια και ας επαιζα μπαλα να εφευγα με το διπλο,θα χαρω να εχει 10 φορες "καλυτερη" φιλοξενια απο αυτη της Τουμπας στο Καραισκακη. Και το ποστ μου εχει καθαρα και μονο αυτον αποδεκτη..

.

Καταρχήν η φιλοξενία στο Καραϊσκάκη δεν οφείλεται ούτε στον επαγγελματισμό ουτε στο φίλαθλο πνεύμα του Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακος. Ο οσφπ ειναι σε εντελώς διαφορετική φάση απο τις υπόλοιπες ομάδες. Όταν πριν απο μιαβδομαδα είδες Την ομαδα σου να καρφώνει 2 στην πρωταθλήτρια Αγγλίας, όταν εχεις δει σε αυτό το γηπεδο να παίζουν όλοι οι μεγάλοι ευρωπαικοι σύλλογοι, όταν εχεις βαρεθεί να σηκώνεις το πρωταθλημα (οποίο και αν ειναι αυτό), όταν εχεις δει στην ομαδα σου να παίζει ριβαλντο, καρεμπε, Τουρέ, όταν εχεις τέτοιο γηπεδο για έδρα, ε... δε θα σε νοιάξει ένα ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ., ούτε κάν μια τεσσάρα απο το βάζελο, ασχετα και αν εκεί δεν ήσουν εντελώς ευρωπαίος.

Και όλα αυτα τα λέω γιατι όταν κρινοντουσαν τίτλοι και τα ματς ήταν οριακά, είδαμε αρκετά σκηνικά, σκηνικά που δεν ειναι δα και τόσο παλιά. Μην καθησουμε να τα θυμηθούμε...

Γενικά ειναι εύκολο η ΠΑΕ ολυμπιακος να πουλάει το εξευγενισμενο προσωπείο της όταν δεν παίζεται κάτι σοβαρό. Επιπλέον ο κόσμος του απολαμβάνει το καλύτερο διαθέσιμο εγχωριο ποδοσφαιρικό προϊόν και ξεφεύγει ετσι απο στερεότυπα του όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος.

Επαναλαμβάνω ομως: περιμένω αυτή την συμπεριφορά σε όλα τα επίπεδα όταν θα καίγεται η ομαδα του Μαρινάκη για βαθμούς, για τίτλο, για κάτι τέλος πάντων, ακομη και σε ένα ματς "εκδίκηση" του ημιτελικού.

Δημοσ.

Δεν ειπε κατσε να την καταστρεψω αλλα προφανως ηταν κουρασμενος απο τα στησιματα 10 και βαλε χρονων.

Επισης σκεψου και το εξης. Ποσα εσκασε ο βαγγελας για να μπει στον ''κατεστραμμενο'' Ολυμπιακο?

Ποσα θα εσκαγε αν ο Ολυμπιακος εβγαινε chl? Πολυ πιο πολλα. Θα τα εσκαγε αραγε τοτε?

Θα ειχε 25εκ + και θα εσκαγε περισσοτερα απο το να σκασει οσα εσκασε για να τον αναλαβει + τα χρεη του + τις μεταγραφες που επρεπε να κανει απο το 0?

Υ.Γ Δεν ξερω τι λες,αυτο που ξερω ειναι οτι εδωσες λεφτα,εκανες ομαδα και πηρες πρωταθλημα.Ολα τα αλλα ειναι ιστοριες της χαλιμας

Καταρχήν η φιλοξενία στο Καραϊσκάκη δεν οφείλεται ούτε στον επαγγελματισμό ουτε στο φίλαθλο πνεύμα του Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακος. Ο οσφπ ειναι σε εντελώς διαφορετική φάση απο τις υπόλοιπες ομάδες. Όταν πριν απο μιαβδομαδα είδες Την ομαδα σου να καρφώνει 2 στην πρωταθλήτρια Αγγλίας, όταν εχεις δει σε αυτό το γηπεδο να παίζουν όλοι οι μεγάλοι ευρωπαικοι σύλλογοι, όταν εχεις βαρεθεί να σηκώνεις το πρωταθλημα (οποίο και αν ειναι αυτό), όταν εχεις δει στην ομαδα σου να παίζει ριβαλντο, καρεμπε, Τουρέ, όταν εχεις τέτοιο γηπεδο για έδρα, ε... δε θα σε νοιάξει ένα ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ., ούτε κάν μια τεσσάρα απο το βάζελο, ασχετα και αν εκεί δεν ήσουν εντελώς ευρωπαίος.

Και όλα αυτα τα λέω γιατι όταν κρινοντουσαν τίτλοι και τα ματς ήταν οριακά, είδαμε αρκετά σκηνικά, σκηνικά που δεν ειναι δα και τόσο παλιά. Μην καθησουμε να τα θυμηθούμε...

Γενικά ειναι εύκολο η ΠΑΕ ολυμπιακος να πουλάει το εξευγενισμενο προσωπείο της όταν δεν παίζεται κάτι σοβαρό. Επιπλέον ο κόσμος του απολαμβάνει το καλύτερο διαθέσιμο εγχωριο ποδοσφαιρικό προϊόν και ξεφεύγει ετσι απο στερεότυπα του όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος.

Επαναλαμβάνω ομως: περιμένω αυτή την συμπεριφορά σε όλα τα επίπεδα όταν θα καίγεται η ομαδα του Μαρινάκη για βαθμούς, για τίτλο, για κάτι τέλος πάντων, ακομη και σε ένα ματς "εκδίκηση" του ημιτελικού.

Δεν ηταν λογω του αγωνα με την MU η εικονα της φιλοξενιας με τον ΠΑΟΚ αλλα απεναντι στον ΠΑΟΚ σαν ομαδα.. Στο Καραισκακη απεναντι στον ΠΑΟΚ ,κατι παρομοιο με αυτο που γινεται σχεδον καθε χρονο στην Τουμπα οταν ανεβαινουμε δεν εχει γινει..Να μου πεις απεναντι στον ΠΑΟ,λογω "αιωνιου αντιπαλου" και "μισος" μεταξυ των 2 ομαδων ειμαι μαζι σου 100%.Αλλα απεναντι στον ΠΑΟΚ,τουλαχιστον απο οσο θυμαμαι την νεοτερη εποχη δεν εχει γινει κατι,ή τουλαχιστον δεν εχει γινει κατι οπως αυτο στην Τουμπα..

Επισης,εχει χαθει προκριση και σε κυπελλο στο Καραισκακη και δεν εγινε τιποτα,οποτε δεν ειναι αυτο που λες οτι "αν παιζεται κατι σοβαρο".Περισσοτερο εχει να κανει απεναντι στην ομαδα του ΠΑΟΚ..

Δημοσ.

Danbo, δεν νομίζω πως δικαιολογείται το οτιδήποτε με όποιον και να παίζεις.

Την ΜU την ανέφερα ενδεικτικά. Αλλα θα πρεπει να σου θυμησω κυνήγι σε παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. Στο ζέσταμα, άγρια πέσιμο απο τους σεκιουριτάδες το 2010 μετα τοαιχνιδι των πλέι οφ, τα σκηνικά με τον βάζελο, και γενικά όταν στριμώχνεται η ΠΑΕ.

Φυσικα και αναγνωρίζω πως το Καραϊσκάκη εχει ξεφύγει σε όλα τα επίπεδα, όχι βέβαια τόσο όσο παρουσιάζεται αλλα τέλοςαντων προσφέρει κάτι καλύτερο. Αλλα αν εχεις μνήμη μην ορκίζεται πως δεν θα δούμε θαυμαστα έργα της ΠΑΕ οσφπ σαν δώρα φιλοξενίας. Εκτός αν πιστεύεις τόσο πολύ στην ευγενή άμιλλα του Μαρινάκη, οπότε πάω πάσο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...