Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 3 πεναλτάκια;

Φτάνει ρε παιδιά με την ιστορία του ημιτελικου (και του 1ου και του 2ου). Απλά ο ιβαν εδειξε στον Μαρινάκη πως άμα θέλω σε παίζω και γω "εδώ χάνεις απο τα αποδυτήρια να ουμε, θα μπεις με το σκ@το στην καλτσα" και αλλα τέτοια ενδεικτικά της ψυχής του νικητή και της βαριάς φανέλας. Δεν είδαμε και κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά γήπεδα... Άσχετα αν η sport day, το contra και αλλα σάιτ απο .gr έγιναν .uk για μια μέρα και σοκαρίστηκαν από το τι συμβαίνει σε τέτοια παιχνίδια ενώ όλη τη χρονιά κλείνουν το ματι τους ηθικούς αυτουργούς της βίας.

Ελα λοιπον στο ταψι και φετος να φας ντορτια παλι και να μοιραστεις και την ανταποδωση της φιλοξενιας της Τουμπας,και ετοιμασου να κανεις φιεστα και του χρονου επειδη κερδισες τον ΟΣΦΠ στην Τουμπα..Εξαλλου μεχρι εκει εισαι,γιατι κατω απο τα Τεμπη Φαταο(υ)λα ζαρακιον...

Υ.Γ Ο Αλλος κανει like ενω αξιολογει τους δανεικους του "αλλαζω το ποδοσφαιρο'' Αλαφουζου... ΜΙλια οπως παντα γιαυτο ομως...

Απ´το να με φτυνει οποιος δεν ειναι φαταουλικος 1000 φορες γιουροπα ρε. Φαταουλικε! Ε φαταουλικε! Sent from my iPhone using Insomnia

Προς το παρον παντως,σε εφτυσε ο Αλαφουζος ο οποιος δεν ειναι φαταουλικος...

• Like 1
  • Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Κοιτάξετε τώρα που κάθονται ορισμένοι και συγκρίνουν ποιός την έχει πιο μεγάλη...την λαμογια. Έτσι μας έμαθαν. Φαταουλ, Μάκαρος κλπ. Όλοι μισούν του γαυρους, οι γαύροι υπεριφανευονται για την παράγκα και για τα κατορθώματα του βαγγελα. Είστε για κλάματα απλα. Αν ήμουν γαύρος μα το θεό θα είχα αλλάξει ομάδα με αυτά που έγιναν το 2011 και αυτά που βγήκαν στην φορά εκείνο το καλοκαίρι.

Δημοσ.

Νταμπο μαζι σου δε μπορω να τα βαλω. Εισαι μια λιγκα μονος σου!

Τζενκινς πιστευω οτι καταβαθος ξερεις..

Οι υπολοιποι φαταουλες, καλο υπνο!

I'm out

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ελα λοιπον στο ταψι και φετος να φας ντορτια παλι και να μοιραστεις και την ανταποδωση της φιλοξενιας της Τουμπας,και ετοιμασου να κανεις φιεστα και του χρονου επειδη κερδισες τον ΟΣΦΠ στην Τουμπα..Εξαλλου μεχρι εκει εισαι,γιατι κατω απο τα Τεμπη Φαταο(υ)λα ζαρακιον...

Ρε να έρθω και να τα φάω αν παίζω με cb Κατσουράνη - κατσικά και τερματα χακομπο. Σου είπε κανείς πως απαγορεύεται να αρπαξω 4αρα? αλλα ρε φίλε ειναι αρρωστημένο να απαγορεύεται να χάσεις. Σου εξηγώ πως ήταν παρά φύση αυτό που έγινε στον 1ο ημιτελικό με την αποβολή του Στοχ,τις δηλώσεις του πιο ακριβοπληρωμένου χούλιγκαν θεοδωριδη, οπως πολλά παρά φύση έγιναν και στην τούμπα. Το θέμα ειναι πως τα γεγονότα της τουμπας εχουν ξαναγίνει πολλάκις και φυσικα εχουν γίνει και πολλά χειρότερα αλλα ξαφνικά δωθηκε και δώσαμε τόση έκταση που απορεις σε ποια χώρα ζεις.

Αν όμως οπως λες και προφανώς γουστάρεις, ανταποδωσεις φιλοξενία, θα είμαστε εδώ και θα σχολιάζουμε πως θα αντιμετωπιστεί το όλο σκηνικό.

Γενικά ειναι κακό για τη μπάλα που βλέπεις και για την ομαδα σου την ίδια να φαίνεται κάποιες στιγμές πως πρεπει να τερματισεις με 102 βαθμούς και αήττητος στο κυπελλο.

Δημοσ.

Ρε ...αι λεμε...Λιγο για μπάλα το μπελά μου μέσα. Ολο κλαιγεστε για παραγκοφαταουλ εδω μέσα και ολο τσακωνεστε. Τσουρέκια ομως.

Μεταγραφική περίοδο έχουμε. Ημαρτον. Τσακωθειτε τον χειμώνα...οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :P

Δημοσ.

Κοιτάξετε τώρα που κάθονται ορισμένοι και συγκρίνουν ποιός την έχει πιο μεγάλη...την λαμογια. Έτσι μας έμαθαν. Φαταουλ, Μάκαρος κλπ. Όλοι μισούν του γαυρους, οι γαύροι υπεριφανευονται για την παράγκα και για τα κατορθώματα του βαγγελα. Είστε για κλάματα απλα. Αν ήμουν γαύρος μα το θεό θα είχα αλλάξει ομάδα με αυτά που έγιναν το 2011 και αυτά που βγήκαν στην φορά εκείνο το καλοκαίρι.

Εσυ γιατι επελεξες ομαδα ή δεν αλλαξες οταν ο Καπετανιος εκανε ντου,οταν σε επιασαν με τα λουλουδια και τα σχετικα? Για τον ιδιο λογο δεν αλλαζω/ξα και εγω..Κανεις δεν υπερηφανευεται.Αλλα μαλλον το πρασινο dna,ειναι εξολοκληρου για την Αγιοσυνη σας απο την κατανοηση..

Ρε να έρθω και να τα φάω αν παίζω με cb Κατσουράνη - κατσικά και τερματα χακομπο. Σου είπε κανείς πως απαγορεύεται να αρπαξω 4αρα? αλλα ρε φίλε ειναι αρρωστημένο να απαγορεύεται να χάσεις. Σου εξηγώ πως ήταν παρά φύση αυτό που έγινε στον 1ο ημιτελικό με την αποβολή του Στοχ,τις δηλώσεις του πιο ακριβοπληρωμένου χούλιγκαν θεοδωριδη, οπως πολλά παρά φύση έγιναν και στην τούμπα. Το θέμα ειναι πως τα γεγονότα της τουμπας εχουν ξαναγίνει πολλάκις και φυσικα εχουν γίνει και πολλά χειρότερα αλλα ξαφνικά δωθηκε και δώσαμε τόση έκταση που απορεις σε ποια χώρα ζεις.

Αν όμως οπως λες και προφανώς γουστάρεις, ανταποδωσεις φιλοξενία, θα είμαστε εδώ και θα σχολιάζουμε πως θα αντιμετωπιστεί το όλο σκηνικό.

Γενικά ειναι κακό για τη μπάλα που βλέπεις και για την ομαδα σου την ίδια να φαίνεται κάποιες στιγμές πως πρεπει να τερματισεις με 102 βαθμούς και αήττητος στο κυπελλο.

Οταν εφαγες τα ντορτια,σε πειραξε κανεις και τα εφαγες λογω αυτου? Ας ερχομουν στην Τουμπα και ας μου εριχνες και εσυ 4 με την ιδια φιλοξενια που παιρνεις οταν ερχεσαι και εσυ στο Φαληρο και μου δινεις συγχαρητηρια καθε χρονο γιαυτη.. Και μην μου πεις,οτι η αφορμη δοθηκε λογω του πρωτου ημιτελικου,γιατι μαλλον θα ξεχνας και τον αγωνα πρωταθληματος που κερδισες με ψευτομαγκες ξυλο κτλ...

Οπως εχω δειξει,θα απανταω αναλογα σε αυτους που μιλουν με τον ιδιο τροπο..Δεν μιλαω στα ξεκαρφωτα με αυτον τον τροπο και ψαξε να βρεις ποστ μου που λεω οτι θα χαρω πολυ να τιμωρηθει ο Βαγγελας για τις μ@λακιες που κανει και τις τακτικες του και το κραξιμο των 500 δανεικων κτλ..Οταν ο αλλος μου λεει ομως,οτι στην Τουμπα δεν εγινε τπτ και ηταν εκκλησια και ας επαιζα μπαλα να εφευγα με το διπλο,θα χαρω να εχει 10 φορες "καλυτερη" φιλοξενια απο αυτη της Τουμπας στο Καραισκακη. Και το ποστ μου εχει καθαρα και μονο αυτον αποδεκτη..

Υ.Γ Τωρα οσο αφορα τους δανεικους,το ειπα ξανα για την υποκρισια και για ολους που πουλανε την μανα τους ακομα για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου..Και καλα!

Αλαφουζος Ιουνιος 2014.   "Προταση προς την ΕΠΟ και την SL να υπαρχουν 2 δανεικοι απο την ιδια ομαδα,προς την ομαδα Α' την ιδια χρονια"

Αλαφουζος Ιουλιος 2014. "Παει και 4ος δανεικος στην Νικη Βολου απο τον Παναθηναικο"

Οποιος εχει την πιτα και τα υλικα,θα προσπαθησει να "φτασει" τον σεφ ο οποιος ειχε ΗΔΗ τα υλικα και την πιτα απο πριν...

Δημοσ.

Εσυ γιατι επελεξες ομαδα ή δεν αλλαξες οταν ο Καπετανιος εκανε ντου,οταν σε επιασαν με τα λουλουδια και τα σχετικα?

Ακυρος φιλε. Τοτε δεν υπηρχε Ινσομνια να τα λεμε..
Δημοσ.

Ακυρος φιλε. Τοτε δεν υπηρχε Ινσομνια να τα λεμε..

Ναι ενω τωρα που υπαρχει,ολοι εχουν αναλαβει τις ευθυνες τους..Δεν βλεπεις,δεν εχουν βαρεθει να το λενε...

Δημοσ.

Ναι ενω τωρα που υπαρχει,ολοι εχουν αναλαβει τις ευθυνες τους..Δεν βλεπεις,δεν εχουν βαρεθει να το λενε...

Μην ασχολεισαι μαν με τους μη γαυρους. Τα ιδια ελεγαν και για τον Σωκ. Ποναει το χερι μας απ τον σβερκο τους και δεν το χουν καταλαβει.

Δημοσ.

Μην ασχολεισαι μαν με τους μη γαυρους. Τα ιδια ελεγαν και για τον Σωκ. Ποναει το χερι μας απ τον σβερκο τους και δεν το χουν καταλαβει.

Πήγαινε λοιπόν αύριο και αγόρασε διαρκείας αφού συμφωνεις με τις πολιτικές του προέδρου σου. Αλλά να ξέρεις πως και εσύ συμμέτοχος είσαι.

Δημοσ.

Πήγαινε λοιπόν αύριο και αγόρασε διαρκείας αφού συμφωνεις με τις πολιτικές του προέδρου σου. Αλλά να ξέρεις πως και εσύ συμμέτοχος είσαι.

Μπα φιλος, απο περσι και μετα απο αρκετα χρονια, το εκοψα το γηπεδο, καναπεδια πλεον.. Βεβαια δεν συμφωνησα πουθενα με τα του προεδρου, εγω μιλαω μονο για ποδοσφαιρο, το τι γινεται πισω απο αυτο με αφηνει αδιαφορο .

Δημοσ.

Ρε ...αι λεμε...Λιγο για μπάλα το μπελά μου μέσα. Ολο κλαιγεστε για παραγκοφαταουλ εδω μέσα και ολο τσακωνεστε. Τσουρέκια ομως.

Μεταγραφική περίοδο έχουμε. Ημαρτον. Τσακωθειτε τον χειμώνα...οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :P

Έχει σταματήσει να παίζεται ποδόσφαιρο εδώ και αρκετά χρόνια στην Ελλάδα. Άσε μας να "κλαφτούμε" άλλο λίγο. Την 25άρα του CL και για τις μεταγραφές που προκύπτουν απο αυτό θες να τις συζητήσεις όμως...οι άλλες ομάδες απλά να κάνουν ησυχία...

Θα ήταν πιο τίμιο να έλεγες οτι σε ενοχλεί το θέμα της συζήτησης, παρά ότι θες να μιλήσεις για τις επερχόμενες μεταγραφές και δεν σε αφήνουμε. Άλλωστε το ποδόσφαιρο ξεκινάει σε 1 μήνα, το λογικό θα ήταν τοτε να θες να μιλήσεις για την μπάλα που λες οτι βλέπεις...

Δημοσ.

Αν ήμουν βάζελος μα τω Θεώ θα είχα αλλάξει ομάδα μετά τον τρίτο τελικό στο μπάσκετ και όλα αυτά που βγήκαν στη φόρα για στησίματα του αγώνα Ξάνθη - ΠΑΟ στη Μαλαισία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...