Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το έχω απορία. Τι τους θέλετε τους παίκτες? Και με τα δεύτερα να παιξετε ο βαγγελας θα σας πάρει προταθλημα. Στην Ευρώπη θα φάτε με το στανιο όπως κάθε χρονο. Μπεεεε.

εσεις γιατι τοτε κατεβαινετε στο πρωταθλημα ;; κλαιτε για την διαιτησια και την παραγκα αλλα στην φαρσοκωμοδια της σουπερ λιγκ ακομα συμετεχετε  μπεεεεεεεεε 

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Τι θα φάμε στην Ευρώπη είπε η πίκρα; Να θυμίσω μήπως ότι η Ελλάδα συνεχίζει να βγάζει απευθείας στους ομίλους εκπρόσωπο εξαιτίας του Ολυμπιακού ή μήπως τσούζει το τσιρότο;

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ το έχω απορία. Τι τους θέλετε τους παίκτες? Και με τα δεύτερα να παιξετε ο βαγγελας θα σας πάρει προταθλημα. Στην Ευρώπη θα φάτε με το στανιο όπως κάθε χρονο. Μπεεεε.

Κατσε να δεις μην φας κανενα 4μπαλο παλι απο την Οντενσε του Βελγιου παλι...Panathinaike...

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως να πάρεις και εσύ όταν μάθεις ορθογραφία.Μπεεεεεε!!!!!!!!!!Το πρωτάθλημα γράφεται με ωμέγα και όχι με όμικρον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τι θα φάμε στην Ευρώπη είπε η πίκρα; Να θυμίσω μήπως ότι η Ελλάδα συνεχίζει να βγάζει απευθείας στους ομίλους εκπρόσωπο εξαιτίας του Ολυμπιακού ή μήπως τσούζει το τσιρότο;

Ποιά Ελλάδα ρε φίλε. Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει...Ελλάδα... 16/18 εσείς παίζεται στο CL σαν πρώτοι. Η Ελλάδα λέει....

Προφανώς και η ομάδα με την 25άρα του CL στην τσέπη φέρνει κανα βαθμό παραπάνω...Ελα να την πάρουμε εμείς την 25άρα να δούμε την ...¨"Ελλάδα"

Της είδα και της "επενδύσεις" που κάνετε σε βιντεάκια πριν κάτι μέρες.

Δημοσ.

Ποιά Ελλάδα ρε φίλε. Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει...Ελλάδα... 16/18 εσείς παίζεται στο CL σαν πρώτοι. Η Ελλάδα λέει....

Προφανώς και η ομάδα με την 25άρα του CL στην τσέπη φέρνει κανα βαθμό παραπάνω...Ελα να την πάρουμε εμείς την 25άρα να δούμε την ...¨"Ελλάδα"

Της είδα και της "επενδύσεις" που κάνετε σε βιντεάκια πριν κάτι μέρες.

Ειδαμε και τις δικες σου επενδυσεις οχι με τα 25εκ αλλα με τα 125εκ τι εκανες.. 13-2 εκανες Panathinaike!!!

Δημοσ.

Σωστο! Η Ελλαδα βγαζει ενα εκπροσωπο εξαιτιας του Ολυμπιακου.

Εξαιτιας του παναθηναικου εβγαζε τρεις...

• Like 4
Δημοσ.

Κατσε να δεις μην φας κανενα 4μπαλο παλι απο την Οντενσε του Βελγιου παλι...Panathinaike...

Ας το φάω στην Ευρώπη το 4μπαλο. 7 δεν θα φάω ποτε όμως. Θα έρθω πάλι στο κοτέτσι σου "καλύτερη ομάδα" και θα φας 3.

Ίσως να πάρεις και εσύ όταν μάθεις ορθογραφία.Μπεεεεεε!!!!!!!!!!Το πρωτάθλημα γράφεται με ωμέγα και όχι με όμικρον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μπεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μιλάνε για ορθογραφία τα γαυρακια. Κανένα σοβαρό επιχείρημα έχεις? Μπα ε? Έτσι εκφράζονται και τα υπαλληλακια της 7. Ψωμάκι απο την ΠΑΕ και μια χαρά.

Εξαιτιας διορισμένου πιο σωστά. Στο Ελλαντα σε βγάζουν πρώτο κάθε χρόνο. Οποτε ασε τις εξυπναδες και κάνε λίγο μπεεε.

Δημοσ.

Ας το φάω στην Ευρώπη το 4μπαλο. 7 δεν θα φάω ποτε όμως. Θα έρθω πάλι στο κοτέτσι σου "καλύτερη ομάδα" και θα φας 3.

Μιλάνε για ορθογραφία τα γαυρακια. Κανένα σοβαρό επιχείρημα έχεις? Μπα ε? Έτσι εκφράζονται και τα υπαλληλακια της 7. Ψωμάκι απο την ΠΑΕ και μια χαρά.

Εξαιτιας διορισμένου πιο σωστά. Στο Ελλαντα σε βγάζουν πρώτο κάθε χρόνο. Οποτε ασε τις εξυπναδες και κάνε λίγο μπεεε.

Ετσι σε θελω,να κανεις φιεστα ανα 10 χρονια για πρωταθλημα και καθε 30 για ενα 3-0 σε αδιαφορο ματσ,ενω σε ματσ ουσιας,με τσιροτο και στο 90' μιας και εισαι χορτασμενος απο 3μπαλα και 4μπαλα δεκαετιες τωρα..

Δεν πειραζει,6 απο τους ξυλοκοπους δεν θα φαω ποτε ομως.. Αλλα δεν πειραζει,να καυχιεσαι για ενα 7-0 καποτε σε ολη την ιστορια μου σε μια κακια στιγμη,μονο αυτα σας εχουν μεινει για να θυμαστε...

Δημοσ.

Ετσι σε θελω,να κανεις φιεστα ανα 10 χρονια για πρωταθλημα και καθε 30 για ενα 3-0 σε αδιαφορο ματσ,ενω σε ματσ ουσιας,με τσιροτο και στο 90' μιας και εισαι χορτασμενος απο 3μπαλα και 4μπαλα δεκαετιες τωρα..

Δεν πειραζει,6 απο τους ξυλοκοπους δεν θα φαω ποτε ομως.. Αλλα δεν πειραζει,να καυχιεσαι για ενα 7-0 καποτε σε ολη την ιστορια μου σε μια κακια στιγμη,μονο αυτα σας εχουν μεινει για να θυμαστε...

Καλύτερα φιέστα ανα 10 χρόνια και να έχω πάρει πρωτάθλημα μέσα στο σάπιο σύστημα των διοικήσεων σας παρά κάθε χρόνο με 10χρονα που τους εταξαν 20€ και 10€... 2 4αρες θυμάμαι. Επίσης θυμάμαι τον αγώνα στο τηγάνι(2011) που σημειωτέον διδαξατε και ήθος, θυμάμαι την Ριζούπολη, θυμάμαι την φράση " ο ΟΣΦΠ και το Αιγάλεω να κερδανει και οι άλλοι να ΠΑ να γ@μηθουν" και αλλά πολλά. Το να υπερηφανεύεται κάποιος για κλεψιες, απατεωνιες και την καταστροφή του Ελ. Ποδοσφαίρου μάλλον τον κατηγοριοποιεί σε κάτι άλλο που δεν αναφέρω γιατί θα φάω Μπαν. Σας μισεί όλος ο οπαδικος κόσμος καθώς φίλαθλος δεν απέμεινε καν. Κάντε λοιπόν φιέστα κάθε χρόνο 20 άτομα, ο πρόεδρος και η επο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα φιέστα ανα 10 χρόνια και να έχω πάρει πρωτάθλημα μέσα στο σάπιο σύστημα των διοικήσεων σας παρά κάθε χρόνο με 10χρονα που τους εταξαν 20€ και 10€... 2 4αρες θυμάμαι. Επίσης θυμάμαι τον αγώνα στο τηγάνι(2011) που σημειωτέον διδαξατε και ήθος, θυμάμαι την Ριζούπολη, θυμάμαι την φράση " ο ΟΣΦΠ και το Αιγάλεω να κερδανει και οι άλλοι να ΠΑ να γ@μηθουν" και αλλά πολλά. Το να υπερηφανεύεται κάποιος για κλεψιες, απατεωνιες και την καταστροφή του Ελ. Ποδοσφαίρου μάλλον τον κατηγοριοποιεί σε κάτι άλλο που δεν αναφέρω γιατί θα φάω Μπαν. Σας μισεί όλος ο οπαδικος κόσμος καθώς φίλαθλος δεν απέμεινε καν. Κάντε λοιπόν φιέστα κάθε χρόνο 20 άτομα, ο πρόεδρος και η επο.
Μαλιστα. Οτι πεις.. Αντε για υπνο τωραΑποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Και κανεις δεν υπερηφανευεται για την παραγκα.. Απλα σ απανταω στο ίδιο τρολο υφος που μιλας..

Υ.Γ ξεχασα να πω και την ομαδα σου Αγνη ομαδα της Ελλαδας και πανω απο όλα. Καθαρή ξαστερη που και τον παραμικρό τίτλο τον πηρε τιμιοτατα και ειδικα απέναντι στην παραγκα.. Καραμπεεε

Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

. Άσε μην πιάσουμε εποχές λουλουδιών κουμπουροφόρου καπετάνιου ομάδων που βρέθηκαν στην Α Εθνική από το πουθενά(Διαγόρας Ρόδου Αθηναϊκός Κόρινθος κ.α) και μετά την εποχή του δεν τις ξανά είδαμε, ελληνοποιήσεις παικτών εκ Αργεντινής(Ρότσα)  αδερφά σωματεία με εικονικές μεταγραφές(Ο.Φ.Η) και άλλα ωραία.Επίσης τον χαρακτηρισμό γαυράκια στον επιστρέφω με το χαρακτηρισμό κουτοβάζελος καθώς εγώ έχω τοποθετηθεί και έχω γράψει τα μύρια όσα για τη φώκια που διοικεί αυτήν τη στιγμή τον θρύλο, γιατί προφανώς έχω την κατάλληλη κριτική σκέψη να το κάνω.Κάποια στιγμή να δούμε τοποθέτηση και από σένα για τα κουμπούρια λουλούδια Ελληνοποιήσεις αδερφά σωματεία και άλλα τέτοια για να ξέρουμε με ποιον μιλάμε την κάθε φορά.Ariverdetsi.

Δημοσ.

Eπιλεκτική ευαισθησία δεν μπορεί να υπάρχει. Όποιος κράζει την παράγκα του οσφπ στη μπάλα - και καλά κάνει - άλλο τόσο θα 'πρεπε να κράζει την παράγκα του βάζελου στο μπάσκετ. Όπου στην τελική δεν έχει ο οσφπ ομάδα με απένταρα, αλλά ομάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ίδια μέτρα και ίδια σταθμά, αλλιώς είστε υποκριτές.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...