Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα αν κανεις την σουμα απο το 2003-04 μεχρι και το 2011-12 τοσα ειναι τα λεφτα..

Σου εβαλα και κατι λινκ για να δεις οτι τις προηγουμενες χρονιες απο το 2004 και πριν,τα λεφτα ηταν πολυ λιγοτερα που παιρναμε σαν ομαδες..Οποτε τα 20αρια και 18αρια που ισως βαζεις και μετρας πριν το 2003-04 δεν ισχυουν..

Τεσπα,εγω δεν ηθελα να συγκρινω τα συνολικα ποσα του CL,αλλα την αρχη των χρηματων του CL του 97 - 06 που ηταν και καλα το "με τα λεφτα του CL λογω πρωταθληματος ξεκινησες να φτιαχνεις ομαδα" και σε αυτες τις χρονιες η ψαλιδα δεν ηταν τοσο τραγικη οσο την παρουσιαζετε.. Αυτο και το κλεινω εδω.

• Απαντ. 24,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• margaritagr

1508

• Cossutius.

1324

• Atallos1

1240

• MiDi_MiLiZ

849

Δημοσ.

Σου ξεφευγει ενα. 122 ειναι. 7 χρονιες ειναι.

Που ειναι τα link για πριν το 2003-04 δεν τα βλεπω.

Α τωρα το ειδα.

Συμφωνα με αυτο το link

http://kassiesa.nl/uefa/forum2/viewtopic.php?t=294%C2%A0%C2%A0

αν κανεις τις αφαιρεσεις για τις χρονιες 2001-02 και 2002-03 ο Ολυμπιακος πηρε 20,15 μυρια

Δηλαδη 10 μυρια την καθε χρονια αφου επαιζε και αλλη ελληνικη ομαδα τοτε. Οσο εγραφα και εγω χοντρικα δηλαδη.

Δημοσ.

Σου ξεφευγει ενα. 122 ειναι. 7 χρονιες ειναι.

Που ειναι τα link για πριν το 2003-04 δεν τα βλεπω.

Δεν βρισκω link απο την ουεφα ή που να μιλανε για χρηματα πριν το 2003-04.Ναι μου ξεφυγε ενα,απλα εκανες edit και το ειχα κανει ηδη ποστ.Αλλα αναφερομουν πως αν τα κανεις σουμα απο το 2003-04 μεχρι και το 11-12 που σου ειπα,βγαινουν τοσα.Αν βαλεις και τα προηγουμενα που ηταν ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ σαν εσοδα λογω οτι η ουεφα μοιραζε κατα πολυ μειωμενα απο το 50% που δινει τωρα (σου εβαλα και λινκ να δεις τι ποσα μοιραζε η ουεφα τοτε σχετικα με σημερα) βγαινουν 159εκ μεχρι το 11-12..

Δημοσ.

Το 2001-2002 και 2002-2003 παντως τα ποσα δεν ειναι λιγοτερα αλλα ακριβως τα ιδια και συμφωνα με την χοντρικη εκτιμηση που εκανα.

Παντως αυτη η Ουεφα τι στο διαολο εσβησε τα αρχεια απο 2003 και πριν? Απο οτι ειδα σε κατι συζητησεις σε forum τα ειχε ανεβασμενα και τα εσβησε.

Δημοσ.

Ηταν μειωμενα κατα το μισο οι νικες και οι ισοπαλιες.Επιπλεον,τα ιδια λεφτα πηραμε σχεδον γιατι βγαιναμε και οι 2 τοτε..

Και επισης,αν πας ακομα πιο πισω τα χρηματα θα ειναι ακομα λιγοτερα..Που 9-9,5εκ που 13-14 και 25-27-30 τωρα..

Δημοσ.

Το 2001-2002 και 2002-2003 οπως ειπα δεν ηταν μειωμενα αλλα στο ιδιο στυλ. Ειναι ακριβως τα ιδια σχεδον οπως την περιοδο 2006-07 που ηταν η τελευταια φορα που επαιξαν συγχρονως 2 ελληνικες ομαδες.

Τωρα σε χρονιες προ ευρω, δεν υπαρχει κανενα στατιστικο. Αλλα ακομα και να ηταν λιγο λιγοτερα τοτε η αξια του χρηματος ηταν μεγαλυτερη αρα στα ιδια ερχομαστε.

Αλλα αναφερομουν πως αν τα κανεις σουμα απο το 2003-04 μεχρι και το 11-12 που σου ειπα,βγαινουν τοσα.

Εδω δεν καταλαβα τι εννοεις. Το βρηκες τελικα πως ειναι 122 και οχι 97?

Τελοσπαντων. Αρκετα το γ@μησ@με το topic και απορω πως δεν μας εχει βρισει ακομα κανενας :-D

Καληνυχτα.

Δημοσ.

Εύχομαι και ελπίζω να είναι ένα κακόγουστο αστείο και μία άθλια φήμη το παραπάνω και να μη δούμε τον οικοδόμο στα ερυθρόλευκα

• Like 3
Δημοσ.

Ο Μπογιαν λετε να ειναι το βασικο μας σεντερ φορ?

Όχι, αν έρθει θα είναι ο βασικός μας winger. Σεντερ φορ με τίποτα

Σφήνα λέει η Μίλαν για Πουλίδο. Μας τρολάρει άσχημα ο χοντρός.

Δημοσ.

Όχι, αν έρθει θα είναι ο βασικός μας winger. Σεντερ φορ με τίποτα

Σφήνα λέει η Μίλαν για Πουλίδο. Μας τρολάρει άσχημα ο χοντρός.

Μας τρολαρει,μας ξετρολαρει,εχει καταντησει γελοιο καθε χρονο να ασχολουμαστε με εναν παικτη 2+ μηνες..Ελεος πια,ουτε ο Φαλκαο να ηταν...

Δημοσ.

Εγώ το έχω απορία. Τι τους θέλετε τους παίκτες? Και με τα δεύτερα να παιξετε ο βαγγελας θα σας πάρει προταθλημα. Στην Ευρώπη θα φάτε με το στανιο όπως κάθε χρονο. Μπεεεε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...